Puchshop.de BV Anmeldelser

4,3

War bis jetzt immer zufrieden aber fängt langsam an. Fehlerhafte teile zwar erstattet aber schon mühselig. Jetzt gerade Probleme mit Sachs Athena Zylinder 50ccm nicht für Automatik Motoren geeignet,... Vis mer

Im Puchshop bekommt man so gut wie alle Teile, die für eine Restauration/ Modernisierung einer Puch notwendig sind und das für faire Preise. Die Lieferung ist gut, persönlich würde ich aber ein and... Vis mer

Habe jetzt 3 Bestellung gemacht und immer super Erfahrung gemacht. Puchshop ist am Billigsten, aber haben trotzdem gute Qualität. + übersichtlicher Online-Shop + gute Qualität + billiger al... Vis mer

The biggest online Puch moped parts webshop! Parts for Puch Maxi, MV, MS, DS, VZ, X30, X40, X50, Magnum and more!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kansloze zooi

Brutale taal (zeg je of hun het zeker weten of het dat product is krijg als antwoord terug ben je al tijd zo wantrouwg als iemand het goeie antwoord geeft eind stand was het het verkeerde onderdeel kon weer terug sturen en ze wouden ook nog geen eens de verzendkosten wat het me heeft gekost terug sturen)en het ook nog mis hebben en dan kom je naar de zaak en dan krijg je nog is even 10 %balie kosten en het word niet gezegt belagelijk dit ik zag het om dat het op de factuur stond en het pand is ook één dooie benden van de buitenkant

14. juni 2025

Uiterst fijne webshop

Fijne service, ook als er een product met productiefout werd geleverd werd er zo een nieuwe verzonden. Reageerden ook snel op een paar vragen die werden gesteld. Uiterst betrouwbaar en zou er zeker opnieuw bestellen.

9. juni 2025

Bing 15mm carb set slecht

2x de Bing 15mm carburateur Puch Maxi replica set met powerfilter besteld, echter lekken deze carberateurs snel. Ook past de powerfilter er niet op.

19. november 2024

Super site pour mon puch maxi

Super site pour mon puch maxi, toujours a l'écoute que soit niveau commande ou j'avais saisie mon ancienne adresse, dû coup j'ai été sur WhatsApp pour leurs communiquer ma nouvelle adresse il me l'on changé immédiatement et pièces toujours conforme à la description super site. Merci a l'équipe toujours SAV au top.
Je commande chez eux et je recommande ce site 100% fiable.

1. januar 2025

service

Voor de kwaliteit van de producten en de snelle levering een dikke 5 sterren! echt TOP! Maar als het komt op service en klanten te woord staan als iets niet helemaal werkt zoals het hoort te werken een hele dikke onvoldoende. Ik heb zo onderhand voor 900 euro aan onderdelen gekocht bij de shop. Puchshop wil absoluut niet meedenken aan een oplossing. Puchshop zegt via de app 40 jaar ervaring te hebben waarvan 15 jaar race-ervaring. Maar zo weinig levens ervaring dat iemand te woord staan per telefoon echt niet gaat lukken, helaas. Denk goed na wat je besteld en of het wel het juiste is wat je zoekt. Terug sturen kan!, maar dan krijg je de helft van het aankoopbedrag als shoptegoed aan je account toegevoegd. Echt jammer dat zo een mooi bedrijf zo met hun klanten omgaat als iets niet helemaal wilt lukken.

18. februar 2025