Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Vis mer
Selskapet har svart
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Vis mer
Selskapet har svart
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Vis mer
Selskapet har svart
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wiarygodna firma. Odbiór i dostawa na czas. Rozsądną cena. Jasne, czytelne, wyczerpujące informacje o usłudze. Przyjazne call centre w razie trudności. Szczerze polecam.

Svar fra Przesyłarka.pl
Bardzo szybko dostarczona paczka bez uszkodzeń i żadnych problemów polecam

Svar fra Przesyłarka.pl
Nie polecam! Paczka zamówiona do odbioru na czwartek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w piątek zostałem zapewniony że kurier będzie w piątek a jeśli nie to w poniedziałek ani w piątek ani w poniedziałek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w poniedziałek znów zostałem zapewniony że kurier przyjedzie ze firmą kurierska zostanie poinformowana i ponaglona niestety nikt nie przyjechał straciłem 2 dni pracy i anulowałem zamówienie

Svar fra Przesyłarka.pl
Wykonana usluga nadania paczki krok po kroku. Przy odbiorze dodatkowo do zaplaty 34GPB pomimo iz deklaracja byla wypelniona ponize progu cla.
Koszt calkowity paczki 30kg do UK wyniusl prawie 90£

Svar fra Przesyłarka.pl
Wszystko sprawnie,profesjonalnie i szybko.

Svar fra Przesyłarka.pl
Jestem zadowolona za kazdym razem, bo często korzystam z przesylarka.pl. Ta ostatnia paczka była uszkodzona, ale pozaklejana i nic nie brakowalo

Svar fra Przesyłarka.pl
Jak zawsze szybko ,sprawnie bez problemu

Svar fra Przesyłarka.pl
Nie otrzymałem żadnych przesyłek. Jedynie e-mail z potwierdzeniem odbioru. Nadałem Cztery paczki i żadna nie dotarła do mnie.

Svar fra Przesyłarka.pl
Miesiąc czekałam na paczkę. Polska strona miała raczej gdzieś co się dzieje. Wysyłali tylko numer żeby się skontaktować ze stroną Angielską. Kiedy w końcu udało się mi skontaktować z kimś inteligentnym kto zrobił całą papierkową robotę, gdy paczka została dostarczona okazało się że rzeczy są przegrzebanie i wiele rzeczy w tym zabawek dziecięcych zniknęło. Nie polecam wysyłania z tą firmą. Sama już nigdy nie skorzystam z ich usług.

Svar fra Przesyłarka.pl
Od drzwi do drzwi, bardzo mili kurierzy, w nienaruszonym stanie, jasne instrukcje, dobra cena, szybko

Im not happy
I paid £50 for parcel then another £40 of boarding cost
Too expensive
Took over 1 and a half week for delivery
Not recommend

Svar fra Przesyłarka.pl
Nie ma co się rozpisywać. Szybko, sprawnie, tanio i idealnie :) dziękuję

Svar fra Przesyłarka.pl
Jestem zaskoczona pozytywnie tak szybka realizacja zamówienia. Paczka została odebrana w dniu złożenia zlecenia i dotarła do adresata w 48 godzin, zgodnie z ustaleniami wstępnymi. Adresat mieszka w Danii.

Svar fra Przesyłarka.pl
Firma z bardzo dobrym serwisem.Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam .

Svar fra Przesyłarka.pl
Od ok.10 lat korzystam z wysyłek paczek przez Przesyłarkę i jestem bardzo zadowolona.W przypadku jakich kolwiek problemów z firmą kurierską Przesyłarka zawsze jest bardzo pomocna.Kontakt z firmą bardzo szybki,pracownicy uprzejmi i kompetentni.Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Odradzam!!!
Absolutnie tragiczna firma- paczki nie odebrane przez wiele dni,pomimo powtarzanych obietnic i zmian dnia odbioru w porozumieniu z firma. Nikt nie odbiera telefonu,nie mozna uzyskac szybkiej reakcji. Jestesmy bardzo zawiedzeni i nigdy nie skorzystamy juz z uslug tej firmy.

Svar fra Przesyłarka.pl
Paczka nadana doszła do celu tylko po tygodniu od odebrania paczki zostałem poinformowany że naliczone dodatkowe koszta za nie wymiarową paczkę wiadomość przyszła już po tym jak nie miałem możliwości zrobienia zdjęcia tej paczki bo zostało wyrzucone opakowanie a wymiary były wpisane takie jak miałem pudełko

Svar fra Przesyłarka.pl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.