Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jakość zdjęć ok. Nie przyszły wszystkie zdjęcia zamawiane,ale za to przyszły niektóre nie moje. Reklamacja tragedia.Jak zamawiane przez allegro odpisują raz na 8 dni. brakujące zdjęcia dosłane ale cz... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wywołuje zdjęcia cyklicznie w Fotolab od ok. 2001 roku. Wywołuje ich w bardzo dużych ilościach , ponad 1000 rocznie. Jestem zadowolona z ich jakości, próbowałam wywoływać także w celu porównania sta... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Lepszy rossmann

Reklamacja tragedia.Jak zamawiane przez allegro odpisują raz na 8 dni. brakujące zdjęcia dosłane ale czas, który poświeciłam na przeglądanie których zdjęć nie ma a które są to czas stracony. Musiałam wysłać wszystko jeszcze raz.

5. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówienie jest szybkie i intuicyjne

Zamówienie jest szybkie i intuicyjne. Cena też adekwatna. Nie ma zaufania do tych zdjęć za grosze, a przepłacać też nie lubię. Tutaj za te cenę mam bardzo dobrej jakości zdjęcia. I uwielbiam papier jedwab. Bardzo polecam.

1. desember 2025

Odbitki ładne, szybko – ale ~2% z nich ma rysy

Odbitki dostałem szybko, zgodnie z przewidywaną datą dostawy (zamówione w nocy z wtorku na środę, przyszły w piątek), wyglądają ładnie – kolory i detale są OK.

Natomiast nie mogę dać 5/5 ponieważ 3 z ok. 130 odbitek są zarysowane – fragmenty zdjęć zdarte jakby ktoś zahaczył o nie nożem albo innym przedmiotem z ostrą krawędzią. Na szczęście to tylko ~2% wszystkich zamówionych zdjęć i nie jest krytyczne (więc nie reklamuję), ale wciąż przykro, że zamówienie nie przyszło idealne.

7. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo pomocny jest sposób wgrywania…

Bardzo pomocny jest sposób wgrywania plików, który od razu pokazuje czy zdjęcie jest dobrej jakości. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysokiej jakości papier i świetne odbitki.

1. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam, jednak w moim przypadku fotografie wyszły nieco ciemniejsze niż na moich urządzeniach do obróbki zdjęć :).
Co do jakości wydruku brak uwag.

20. oktober 2025

Jestem zachwycona

Jestem zachwycona, inni także. Były pytania, kto realizował moje zmówienie. Zdjęcia zostały wywołane z okazji 80-lecia szkoły. Będziecie Państwo mieć następnych zamawiających usługę. :) Nawet te zdjęcia, które miały być kiepskie, wyszły lepiej niż się spodziewałam. No i szybkość zrealizowanego zamówienia tak dużej ilości zdjęć, rabat, wszystko to jest na 6 z wielkim plusem :)))

21. oktober 2025

Polecam!!

Zamawiałam wiele razy i mega polecam. Niska cena, jakość bez zarzutu. Strona informuje o zdjęciach słabej jakości i konsument sam decyduje czy ryzykuje. Nigdy się nie zawiodłam.

3. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam. Linki bardzo dobrze działają. Nie miałam problemów z złożeniem zamówienia. Szybki czas realizacji. Dla mnie dobra jakość odbitek przy niskiej cenie.

17. september 2025

Bardzo polecam Fotolab

Bardzo polecam Fotolab- nie dość że tanio kosztuje zdjęcie to długo nie czeka się na realizację dużej ilości zdjęć , dodatkowo plusem jest jakość zdjęcia i kolorystyka zdjęcia

23. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybko, dobra jakość druku.

Szybko, sprawnie, zdjęcie wydrukowane w bardzo dobrej jakości. To co było mylące, to, że jakiś algorytm uznał zdjęcia za zbyt słabej jakości do wydruku. A mimo, potem jakość była bardzo dobra. Po drugie szkoda, że nie wyboru róznych grubości papieru.

8. september 2025

Zamówiłem odbitki 20x30cm

Zamówiłem odbitki 20x30cm, jakość mega, po trzech dniach były u mnie. Wcześniej zamówiłem ekspresowe na innej stronie i tam był dramat.

22. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv