Wysłałam paczkę do Holandii, która miała być dostarczona przez UPS trzeciego dnia (sobota) a nie została zrealizowana dostawa. Paczka na moją interwencję została przekierowana do punktu odbioru. Okaza... Vis mer
Selskapet har svart
Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Vis mer
Selskapet har svart
Przesłanie paczki bylo mega proste. Wypełnianie,drukowanie, odbiór..wszystko poszło bardzo szybko.paczka mknęła ze Szkocji szybkością swiatla...oddana kolo godziny 11 we wtorek w piątek po 10 byla juz... Vis mer
Selskapet har svart
Ta usługa działa tak, jak byś sam ją dla siebie stworzył. Odbiór paczki z domu, albo wskazanego przez Ciebie punktu, wszystko zgłaszasz online, a tłumaczenia i 'papierologia' są załatwiane dla Ciebie... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Szybko, grzecznie i pełną profeska 👍🏼

Svar fra Przesyłarka.pl
Jestem bardzo zadowolona, moja dość duża paczka, szybko dotarła z Polski do Niemiec w ciągu 54 godzin. Wow, dziękuję.

Svar fra Przesyłarka.pl
Jestem MEGA zadowolona z uslug Przesylarki a szczegolnie z firmy DPD,,solidni,,szybcy,,niezawodni,,paczka do Belgi dostarczona w dwa dni,,super .Polecam wszystkim cena naprawde szokuje za 30 kg ,,97 zl ,,,jestem pod wrazeniem

Svar fra Przesyłarka.pl
Rzetelnie i szybko dostarcza przesyłki

Svar fra Przesyłarka.pl
Przesylka dotarla bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie. Jestem zadowolona z uslugi.

Bardzo sprawnie, profesjonalnie. Paczka w nienaruszonym stanie dotarła do Rzymu
Bardzo polecam!!!

Svar fra Przesyłarka.pl
Problem był z odbiorem od adresata . Kilka interwencji było- skutecznie . Szybka dostawa

Svar fra Przesyłarka.pl
Korzystam od wielu lat,dostawa paczek szybka, bezpieczna i zawsze dobry kontakt z obsługą

Svar fra Przesyłarka.pl
przesylka na czas bez uszkodzen dziekuje

2 rzeczy są doszczętnie zniszczone nie da sie ich odzyskać ani naprawić

Svar fra Przesyłarka.pl
Szybko, bez problemów, paczka cała.
Dziękuję

Svar fra Przesyłarka.pl
Zawsze na czas , przesympatyczna obsługa , jeszcze nigdy nie zawiodłam sie . Serdecznie polecam.

Svar fra Przesyłarka.pl
Bardzo dobra, profesjonalna obsługa.
Dziękuję za szybkie dostarczenie przesyłki do Kopenhagi.

Svar fra Przesyłarka.pl
Oszuści. Paczka miała kosztować 48 euro. Przy podsumowaniu wyszło 74. Zmieniliśmy kwotę ubezpieczenia na niższą, przy kolejnym podejściu 81. Odradzam.

Svar fra Przesyłarka.pl
Wspaniała obsługa, paczka odebrana o czasie, załatwienie dokumentów na przesyłkę bezproblemowe polecam w 100%

Svar fra Przesyłarka.pl
Czytelna strona, kurier Gls odebrał przesyłkę w umówionym dniu. Dobra informacja mailowa o przesyłce, ale tylko w Pl, potem widoczna była w systemie dopiero w NL, ale może dlatego że był weekend. W sumie paczka dostarczona sprawnie i szybko., jeszcze przed świętami :)

Svar fra Przesyłarka.pl
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Paczka dostarczona jeden dzień wcześniej nim było podane przy zamówieniu.

Svar fra Przesyłarka.pl
Sprawna i miła obsługa, wszystko na czas

Svar fra Przesyłarka.pl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.