Sto at pakken min skulle komme 10. januar! Den har stått på (The item is at the local sorting centre) i snart 1uke. Hva skjer?
Jeg har ikke fått pakken min. Den skulle kommet 3 desember. Det eneste som står på sporingen er « The item is on transport to the country of destination» og det har det stått siden 1 desember. Ingen o... Vis mer
Latterlig lang leveringstid. Kjøpte to kjoler jeg trengte til en fredag, tre uker i forveien. Fikk en dato om seneste levering mandagen den samme uken. Ingen oppdateringer. Får plutselig pakken uken e... Vis mer
Hei! Jeg ser at flere opplever forskjellig ang toll om man slipper det eller må betale. Jeg bestilte nettopp to order hos dere og lurer derfor på om man skal betale toll når pakke har kommer fram. Sid... Vis mer
Welcome to our world. We provide the PrettyLittleThing customer with everything she needs to own her own style. Our girl is part of the online savvy shopping generation and trusts in us to deliver her product inspired from the catwalk and the coolest celebrity muses of the moment. With hundreds of new affordable product dropping daily, all of those “nothing to wear dilemmas” are gone for good. This is fast fashion accelerated. Our aim is to demystify style and make it accessible to all whatever your budget.
Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Dårlig kundeservice, mye toll og dårlige produkter. Har gitt denne nettsiden mange sjangser og ender opp med å angre hver gang. Hadde også spørsmål til deres kundeservice der se svarte frekt og lot være å svare meg. Hadde problemer med min bestilling sist nå da jeg hadde bestilt en pakke til feil adresse og det var ingen hjelp og få, kontaktet de på tre forskjellige plattformer og fikk enten ikke svar eller svar om at de ikke kunne gjøre noe som helst. Virkelig uproffesjonelt. Flere av klærne jeg har bestilr tisligere har også blitt ødelagt etter første bruk og nøtter ikke å prøve å få kontakt med prettylittlething som nevt tidligere. Anbefales ikke.

Svar fra prettylittlething.com
Bestilte to pakker fra prettylittlething og trodde siden de står på VOEC list at man ikke skulle få toll, dette fikk jeg da på begge pakkene. Snakket både med dhl og tolletaten og siden de er pliktig til å markere pakkene med VOEC nr sitt og ikke gjorde dette så er det de som skal refundere for toll.
Har prøvd å ta kontakt med de på Messenger og de nekter for at de skal betale. Og nå svarer de heller ikke. Veldig merkelig at noen får igjen fra de mens andre ikke. Kan trygt si at man ikke blir å kjøpe flere ting herifra.. og kjempe dårlig kundeservice når de ikke engang tar tak i problemene og ikke svarer kundene sine.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte for nesten 3000kr på PLT og sjekket på forhånd om PLT lå i VOEC-registre, siden det sto at de var det var jeg passe overrasket når jeg ble møtt med en rekning på over 1000kr i toll. Jeg har sendt flere meldinger til kundeservice og på de meldingene de har svart på (som ikke er alle) har jeg fått beskjed om at det ikke var godt nok å sende pakken til Norge eller å oppgi adresse, men at det mitt ansvar å på forhånd bytte nettside slik at den står på norsk, noe som ikke hadde vært et problem om det på noe som helst måte ble informert om på forhånd. Klærne så også billig ut og hadde dårlig passform. Hele opplevelsen var bare skuffende. Ville oppsummert hele erfaringen min som en stor økonomisk byrde.

Svar fra prettylittlething.com
Fikk pakken veldig kjappt så fornøyd me det, bestillingen til ca 3000kr. Før jeg bestilte fra PLT sjekket jeg at de var VOEC-registrert, ellers hadde jeg ikke bestilt.. og gjorde som jeg ble anbefalt, å bestille på EU sin nettside, da skulle man ikke få toll. MEN noen dager senere fikk jeg Mail og melding om at jeg måtte betale 1100kr i toll!! 1/3 av prisen… skuff. Til og med må jeg returnere halvparten av klærne da de ikke sto til forventningene og str… likte de klærnene jeg likte veldig godt, og det er mye fint på nettsiden, men jeg kan virkelig ikke bestille her fra igjen om man fortsetter å få toll når nettstedet lover å være tollfritt..

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte et sett 15 september ventet LENGE på den, 1 måned gikk så jeg klager til de og finner ut at pakken er forsvunnet. Etter enda mer venting pga de ber meg vente å se, så sier de at de skal sende en ny pakke til meg. det er nå gått 1 måned til og jeg har ikke engang fått email om at den er sendt ut enda, så igjen jeg kontakter de men nå svarer de meg ikke mer. Dette er bare scam jeg fikk aldri pakken min, betale 500kr rett ut av vinduet på denne dritt bedriften

Svar fra prettylittlething.com
Har lenge vært svært fornøyd med PLT, derfor valgte jeg å bestille mer enn jeg vanligvis bruker, bestillingen kom da på en sum til ca. 2000kr. Når jeg hentet bestillingen var den separert i to pakker, der hver av pakkene krevde 678kr i toll!! så nå har jeg betalt dobbel toll for én bestilling!! Før jeg bestilte fra PLT sjekket jeg at de var VOEC-registrert, men når jeg kontaktet kundeservice var det lite hjelp å få! PLT svarte bare med at «VOEC-registreringen betyr at de shipper til Norge og de dekker ikke utgifter» og that’s it. Utrolig skuffet!!

Svar fra prettylittlething.com
Hei! Får jeg toll om jeg bestiller for 500kr på siden? Dere er jo registrer som VOEC så lurer på om jeg får eller ikke?

Svar fra prettylittlething.com
Kjøpte en relativt stor pakke fra PrettyLittleThing ettersom at jeg så at de var VOEC-registrert, men da pakken min kom ble jeg sendt en regning på over 2000 kroner for moms og toll. Denne regningen kom enda en gang etter at jeg hadde betalt den fordi pakken kom i to deler, så tilsammen fikk jeg en regning på over 4000 kroner i toll (mer enn prisen jeg handlet for)! Da jeg tok kontakt med kundeservice fikk jeg lite hjelp og ble fortalt at de ikke kunne betale meg tilbake, noe som er helt krise for meg ettersom at jeg er student og ikke har råd til slike utgifter!

Svar fra prettylittlething.com
Jeg handlet for 6000kr på prettylittlething.com, nemlig fordi jeg så di var registrert hos voec. Idag fikk jeg en Mail om at jeg var nødt til å betale 3150kr i toll. HALVE PRISEN AV DET JEG BETALTE FOR BESTILLINGEN. Dette er helt ufattelig. Anbefaler ingen å handle på den nettsiden med mindre en handler for under 350kr.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte en pakke herfra og forsikret meg om at dette er VOEC registrert og tenkte dermed ikke noe over det. Noen dager senere får jeg toll på 500kr på pakken min. Jeg fikk helt sjokk og sender melding til PLT. Blir møtt med lite hjelpende folk og sier at de ikke vil betale tilbake.

Hei.
Bestilte nylig fra PLT, med en sum på 2500. Sjekket ut nøye og forsikret meg om at de var VOEC registrert, som beroliget meg. Så bestilte jeg med rask levering, og var her 2 dager etter. Det er jeg fornøyd med. Men det kom et toll og moms gebyr neste dag på nesten 1000kr?!?! Jeg ble kjempe sjokkert og fatter ikke hvordan dette kunne skje?
Jeg undersøkte nøye om de var VOEC registrert og er skikkelig skuffet over å ikke se at det var noe VOEC nummer på pakken.
Føler man blir lurt og ikke ivaretatt som kunde. Får heller ikke noe konkret svar fra kundeservice. Har også sendt mail om det, men enda ikke fått svar.
Ser det er flere svar der dere sier dere er registrert for å sende til Norge, men det kunne dere før VOEC også?
Har ikke betalt gebyret enda, men det er en frist på det. Er det noe mulighet for å unngå gebyret? Ser det er flere som har fått tilbakebetalt beløpet, hvorfor er det ikke likt for alle kunder?

Svar fra prettylittlething.com
Det absolutt verste jeg har vært borti av kundeservice. Det er absolutt ingen som vet hva det betyr at en selger er VOEC registrert.
Kunderservice kommer tilbake til meg med samme melding om at VOEC registreringen er nødvendig for å kunne sende pakker til Norge. Dette er feil!! Dersom selger er VOEC registrert SKAL selger kreve moms(og derfor unngå tollavgifter) i selve kjøpet. Dette er misvisende og på grensen til svindel.
Ser også at noen fra kundeservice har innrøm at dette er feil og sagt at kunden skal få pengene tilbake. Da må alle kunder med samme problem få samme behandling.
VAT ble først krevd to dager etter jeg hadde hentet pakken og på det tidspunktet tatt i bruk tingene. Hadde jeg visst dette når jeg hentet pakken ville jeg sendt den direkte i retur.
Føler meg lurt. Kommer til å fraråde absolutt alle jeg kjenner til å handle her frem til de får orden på dette! ELENDIG!

Svar fra prettylittlething.com
Helvetes dritt, aldri bestill noe herfra. Bestilte masse men i all hovedsak for 2 kjoler som var på salg. Kjøpte mer fordi fraktkostnaden er den samme. Aldri aldri aldri handle noe fra pretty little thing.... Bestilte fordi jeg fant 2 fine kjoler billig og mye annet fordi jeg uansett må betale den frakten. Plutselig fikk jeg mail om at de ikke hadde de to kjolene på lager. Flere dager etter jeg hadde fått bestilt, og etter jeg hadde betalt. Og ny mail 5 min senere om at pakken er sendt med sporingsnummer. Jævla sleip dritt møkka selskap!!!!
Man bør ha mulighet til å faen meg avbestille hele dritten, og få alle pengene tilbake. Ikke få beskjed at de ikke har på lager, men også at det er sendt! Da bør det ikke være mulig å legge til handlekurv, bestille og betale for de varene. Jævla sleip selskap, useriøse. Lokker til seg kunder med salg av varer de ikke har på lager. Sier ikke fra om dette på forhånd, men først etter at pakken er sendt.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte en pakke forrige uke, og NÅ får Jeg melding om at jeg på betale toll på pakken. HVorfor er dere registrert i VOEC hvis dere ikke klarer å stå for det. Jeg har i løpet av forrige uke bestilt en ny pakke også og jeg kommer nå mest sannsynlig til å sitte med de samme problemene IGJEN, fordi at melding om toll kommer flere dager etter du har fått pakken. Det er også helt umulig å få noen til å svare på kundeservicen deres, så nå sitter jeg fast!!
Snakket med både skatteetaten, tolletaten og DHL - de forteller meg at det er PLT som gjør feil og at jeg må kontakte dem. Men PLT er ikke behjelpelige og mener at de er kun på VOEC listen for å vise at de sender til Norge. Dette er bare tull!!! Det er ikke det VOEC listen er for. Faen så irritert jeg blir. ALDRI bestill herfra med mindre du vil få ekstra kostnader.
Jeg skal ha full refundering på tollen min, jeg betaler ekstra for next Daym delivery også på toppen må jeg betale for toll som ikke engang er min feil??? Det gir ikke litt mening engang
NY EDIT:det at du skriver at dere ikke kan betale tilbake tollen sin er rett og slett scam, de scammer kundene sine, vi har full rett på refundering og bare så det er sagt så er det veldig dumt av deg å si at jeg ikke kan få pengene mine tilbake når jeg når har fått fikset dette problemet og får refundert pengene angående tollen. jeg snakket med noen på Facebook fra nettsiden deres og de sa jeg får pengene mine tilbake innen 5, juli.

Svar fra prettylittlething.com
Måtte betale 600 i toll til tross for at de er VOEC registrert. Veldig kjipt å måtte betale nesten dobbelt for klær av elendig kvalitet. Jeg kontaktet kundeservice og fikk beskjed at de ikke kunne gjøre noe for å så slutte å svare på meldingene mine. Kjøper aldri derfra igjen! Svindel

Svar fra prettylittlething.com
Hei kan dere kanselere ordre nummer 121-1714855-1251474 og øverføre pengene tilbakke ikke fan om jeg skal betale 500 kr i toll så 98 prosent av anmeldsene anbefaler dere ikke de som bestiller fra dere fremover er ikke helt normale for meg det er den første og siste vestillingen dere har fra meg

Svar fra prettylittlething.com
Ikke bestill varer til Norge herfra!! De mener at de må være voec registrert for å sende varer til Norge, noe som er helt feil. Alle kan sende varer til Norge, meningen med voec er at mva og toll skal være regnet i den totale sluttsummen på nettsiden. Vært i dialog med de og de ønsker ikke betale tilbake toll. I tillegg bestillte jeg alle varer i en ordre men de sendte pakken i to deler så jeg ble fortollet dobbelt så mye.. 908kr i toll for noen klær som ikke er av beste vare. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe herfra igjen med mindre de begynne rå følge reglene for en VOEC registrert nettside.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte fra PLT for litt siden og fikk varene kjempefort så det er jeg fornøyd med, men da jeg skulle hente pakken så plutselig måtte jeg betale 500kr i toll, noe jeg forventet ikke siden PLT er registrert i VOEC, noe jeg undersøkte om før jeg bestilte derifra, som betyr at de dekker tollavgifter, og må da sette en VOEC-nummer på pakken for at vi skal slippe toll, men det har de ikke gjort og jeg er kjempeskuffa, virker som om de driter i kundene sine, altså uten kundene hadde det ikke vært noe PrettyLittleThing, det er bare helt håpløst at jeg må betale så mye penger for å få pakken min etter at jeg allerede betalte stor sum for selve bestillingen.. jeg håper at dette er en uhel og at de kan ordne meg et voec nr.

Svar fra prettylittlething.com
HAR VENTET PÅ PAKKEN MIN GANSKE LENGE NÅ? SIDEN 27 april? Når er det Jeg får den?

Svar fra prettylittlething.com
Ville ha gitt 0 stjerner men det går vist ikke. Denne nettsiden har skapt nok problemer for meg. De har tatt penger for toll flere ganger, og fikk betalt tilbake 2 av gangene. Denne gangen ser det ut som om de ikke vil betale meg tilbake når det er dems skyld de har glem VEOC nummer på pakken. Helt dust og idiotisk. Først og fremst bestiller jeg der fordi det er billig, men når man for en regning på 500+ så er det ikke billig lenger og alt dor dyrt for noe så dårlig kvalitet som blir ødelagt på 1 - 2 måneder! Fra nå av kjøper jeg heler fra zalando og vet jeg ikke kan stole på denne drit dårlige svericen, der de ikke vil svare på spørsmålet om hvorfor de ikke har puttet er VEOC nummer på pakken. De bruker også drit lang tid på å betale tilbake, brukte 2 måneder for å betale tilbake 500kr, helt dust at jeg må vente så lenge og nå som dere har lurt meg til å tro at dere betaler for toll dersom dere glemmer VEOC-nummer er helt uprofesjonelt og lurer faktisk på om dette er ulovlig og noe jeg kan ta opp med en eller annen i Norge. Kanskje jeg skal få gjort det, gjøre en klage til den norske politi om at de ikke følger VEOC reglene.