Sto at pakken min skulle komme 10. januar! Den har stått på (The item is at the local sorting centre) i snart 1uke. Hva skjer?
Jeg har ikke fått pakken min. Den skulle kommet 3 desember. Det eneste som står på sporingen er « The item is on transport to the country of destination» og det har det stått siden 1 desember. Ingen o... Vis mer
Latterlig lang leveringstid. Kjøpte to kjoler jeg trengte til en fredag, tre uker i forveien. Fikk en dato om seneste levering mandagen den samme uken. Ingen oppdateringer. Får plutselig pakken uken e... Vis mer
Welcome to our world. We provide the PrettyLittleThing customer with everything she needs to own her own style. Our girl is part of the online savvy shopping generation and trusts in us to deliver her product inspired from the catwalk and the coolest celebrity muses of the moment. With hundreds of new affordable product dropping daily, all of those “nothing to wear dilemmas” are gone for good. This is fast fashion accelerated. Our aim is to demystify style and make it accessible to all whatever your budget.
Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Jeg har vært lojal kunde i flere år, og har ved et par anledninger opplevd å måtte betale toll selv om de er i VOEC systemet. Heldigvis har de tilbakebetalt dette ved disse feiltakelsene. Ved min siste ordre har jeg snakket med 6 kunderådgivere som nekter å betale tilbake og viser tydelig at de har misforstått hva det betyr å være en del av VOEC systemet. Veldig misfornøyd og utrolig frustrerende å måtte snakke med 6 ulike kunderådgivere som alle har misforstått systemet.
Ser igjen svarer under her at de beviser å ha misforstått systemet totalt. VOEC betyr at norske kunder kan handle opptil 3000NOK uten å bli pålagt ekstra tollutgifter etter man betaler i nettbutikken. Dette vet også PLT ettersom de har beklaget seg og refundert meg for dette tidligere. Nå spiller de dumme og nekter å betale tilbake utgiften de skylder meg.

Svar fra prettylittlething.com
PLT er registrert i VOEC og derfor bestiller jeg derfra fordi da skal d være tollfritt og «trygt» når man handler, så slipper man en dyr ubehagelig overraskelse.
Det viste seg at de IKKE har registrert på forsendingen, og de nekter å tilbakebetale. De sier de ikke har ansvar for dette og at alle påkostninger er kunders ansvar, noe som er helt på trynet når de er registerert som VOEC-reg.
For det andre så var det ene produktet mitt ubrukelig fordi det lukter helt jævli. Det lukter som et askebeger og må vaskes flere ganger for å få ut lukta.
Elendig kundeservice og ikke til å stole på. Styr unna

Svar fra prettylittlething.com
Skulle få pakken min 28/03/23 har enda ikke fått den, dagens dato er 5/03/23. Betalte mye for klær som ikke kom.

Svar fra prettylittlething.com
Bestilte pakke 23/3-23, skulle komme frem 30/3-23. Ikke mottatt. Får ikke sporet pakken, ved å legge inn sporingsnummeret hos Evri får jeg beskjed at de ikke finner pakken.
Utrolig trist, når klærene er så fine.
Har sporing i England, men etter dette kan det ikke finnes mer opplysninger, veldig trist.

Svar fra prettylittlething.com
Hvor er pakken jeg bestilte for andre gang? Bestilte først en pakke i februar som forsvant, så den måtte bestilles på nytt, men ikke alt var tilgjengelig lengre, så det var noen ting som måtte refunderes. Men nå lurer jeg på hva som skjer, fordi denne pakken har heller ikke komt, ble bestilt 9. Mars, og skulle leveres 23. Mars.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg har mottatt toll på varen min fordi de har glemt å merke varen med VOEC-nr sitt. Har snakket med posten som har bekreftet dette og sagt at det eneste de trenger er en «tax invoice» fra PLT. Har bedt om dette fra PLT, men de nekter og er vanskelige. Helt forkastelig at de ikke klarer å gjøre den simple jobben som er å merke pakken før den sendes avgårde - og nå må jeg betale mer enn hva disse varene er verdt!!! Aldri mer om jeg kommer til å handle derfra. Styr unna. Kjempedårlig kundeservice som fraskriver seg alt ansvar! Og de kommer til å svare med å si noe så idiotisk som at de ikke kan styre hva tolletaten utenfor UK gjør, og at man må regne med egne avgifter. Det er sånn om de er helt idiotiske hele gjengen og ikke forstår hva det betyr å være VOEC-registrert.

Svar fra prettylittlething.com
Nå begynner jeg og bli rimelig lei. Måtte betale toll selvom PLT er registrert. Hvordan kan jeg få refundert tilbake toll pengene til meg selv? Fikk bare motatt den ene tingen jeg bestilte av 9 produkter. Som sikkert vil si at jeg må betale toll på den andre pakken også. Dette er bare tull.

Svar fra prettylittlething.com
Pakken jeg mottok var ikke merket med VOEC nummer og jeg måtte derfor betale toll ved uthenting av pakken. Dette til tross for at nettbutikken er VOEC-registrert og slike kostnader ikke skal komme ved henting. Jeg har brukt timer i dialog med kundeservice, som ikke tar tak i problemet. Snarere tvert imot; de fraskriver seg alt ansvar - når både Tolletaten og Posten viser til at det ER Prettylittlething sitt ansvar. Aldri opplevd dårligere kundebehandling - provoserende og utrolig uproft.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg har bestilt pakke og når jeg sporer pakken så står d at den kan hentes, men jeg har ikke fått koe kode eller plass for å hente pakken min
Jeg har prøvd å retunere en vare hos prettylittlethings, men det står at man trenger et nummer med 18tall og jeg har kun 17 tall, kunne noen ha hjulpet meg, kan jeg bare ta med pakken til dhl og få dem til å retunere det til dem?

Svar fra prettylittlething.com
Bestilt fra PLT før og da fikk eg en lapp i postkassa når eg skulle hente den, men bestilte pakke den 1 september og den skulle komt fram 13 september, men finner ikkje ut kor den er. Kan heller ikkje tracke kor bestillingen min er for står ikkje at det er noen plass. Har brukt peng på det og vil jo ha det eg har bestilt 😅 Så kor kan eg finne ut kor pakken min er og kortid den kommer fram?

Svar fra prettylittlething.com
Har bestilt en pakke hos dere som Jeg skulle få hjem i min postkasse. Men når Jeg sporer pakken står det “ Delivered awaiting collection” på VOSS… der er ikkje de eg bestilte og der er mange timer å kjøre i bil for å hente.
Bestilte den 28.08.22 og har enda ikke fått pakken min. 🥺

Svar fra prettylittlething.com
Hei! Jeg ser at flere opplever forskjellig ang toll om man slipper det eller må betale. Jeg bestilte nettopp to order hos dere og lurer derfor på om man skal betale toll når pakke har kommer fram. Siden firma deres er registrert i voec hos norge. Da skal man slipper å betale toll?

Svar fra prettylittlething.com
Bestilte den 20. juli og estimert leveringstid var den 25. juli. Jeg har enda ikke fått pakken, og i dag er det den 8. august. Når jeg sporer pakken er «your item has left the UK» alt som står. Vet ikke om jeg noen gang kommer til å få den pakken, men jeg kommer hvertfall ikke til å bestille fra prettylittlething igjen.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte en pakke 19. juli og sto den skulle komme enten før eller den 24. juli. I dag er det 3. august og den er ikke komt. Jeg får heller ikke noe mer informasjon enn at den er sendt ut av UK. Idag har jeg holdt på i mange timer men kundeservicen er dårlig og de har ingen personer til å ta seg av problemet mitt. Og på messanger svarer de meg ikke.

Svar fra prettylittlething.com
Bestilte pakken min 19 juli. Sto jeg skulle få den 26 juli. Nå er det 3 august og over 2 uker etterpå og jeg har enda ikke fått den. De brukte nesten 1 uke bare for å få sendt pakken. Styr unna hvis dere ikke vil vente i en evighet på å få pakken! Til og med raskere levering fra Kina

Svar fra prettylittlething.com
Pakkene er ikke merket med VOEC nummer og du må betale mer enn halvparten av pakkens verdi. Jeg bestilte pakken min 5 juli og har sendt enorme mengder med emails til kundeservice og får svar om å bare vente, når jeg får pakken så får jeg en sum jeg må betale selvom de er med i VOEC?! Jeg anbefaler ikke, gå heller til SHEIN med raskere levering og ingen toll.

Svar fra prettylittlething.com
Styr unna! Tar evigheter på å få varene du bestiller. Sender du mail ber de deg bare vente. Bestilte pakke fra de 12/07, det sto at jeg skulle få den levert 17/07. PAKKEN BLE IKKE SENDT UT AV LAGERET ENGANG FØR DEN 19/07. Verdens dårligste nettside! Shein og FashionNova tar under 1uke! Fy og skam.

Svar fra prettylittlething.com
Jeg bestilte i starten av juni, og det sto at pakken skulle komme 14 juni. etter det sendte jeg melding på messenger. der sa de jeg skulle vente en uke, også til 30 juni. og etter det trengte de til 8 juli på å undersøke hvor den har blitt av. ikke fornøyd i det hele tatt. de bare utsetter og utsetter