TCGjapan.nl (voormalig pokejapan.nl) Anmeldelser 41

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De site is betrouwbaar. Heb hier al een paar keer (gesealde!) Boosterboxen gehaald en die zijn allemaal netjes binnen gekomen. Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede prijzen, vooral op singles. Booster boxen staan netjes op marktwaarde, al is er sporadisch voorraad (logisch an sich, populair product en klein beschikbaar volume). Zoekfunctie voor singles werk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt top service! Eerder heb ik contact gehad over een artikel die niet voorradig was. Uiteindelijk hebben ze het artikel op korte termijn kunnen regelen voor mij. Daarnaast bieden ze eerlijke prijzen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kartbutikk

Skrevet av virksomheten

De specialist in Japanse Pokemon kaarten. Van de nieuwste Booster Boxen tot losse kaarten. Bij TCGjapan.nl kun je terecht voor alles Japans!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Geen echte Mega Dream ex Booster Box ontvangen

Ik heb 2 Mega Dream ex Booster Box besteld bij TCGjapan.nl en heb recent een onderzoek naar gedaan en heb helaas geconstanteerd dat deze boxen niet echt zijn. De japanse lettering ontbreekt aan de bovenkant bij het woord MEGA. Ik vind het een kwalijke zaak dat een zaak als TCGjapan.nl
, de authenticiteit niet checken voordat ze hun producten naar hun klanten opsturen. Of het met opzet is gedaan, ga ik geen commentaar op geven. Hierbij klanten opgepast met wat je koopt online, aangezien er veel neppe Pokemon kaarten in de omloop zijn. Aan TCGjapan.nl : Ik hoop dat jullie het netjes kunnen oplossen. Graag wil ik de boxen terug sturen naar TCGjapan.nl en wil ik graag mijn geld en alle verzendskosten terug op mijn bankrekening. Edited update : Op mijn boxen ontbreekt de Japanse lettering boven op het woord MEGA en bij Dragonite zat een klein streepje op zijn bovenbeen terwijl bij andere boxen die ik online had bekeken, het er niet op zat. Op dezelfde dag heb ik TCGjapan op hun website een bericht achtergelaten en TCGjapan heeft z.s.m. een email terug gestuurd. Ik mocht uiteraard deze 2 boxen terug sturen naar TCGjapan en dan zal TCGjapan een onderzoek ernaar starten. Verder, had ik gevraagd of ze me zou kunnen updaten als ze boxen hebben open gemaakt. Ze hebben toen 1 box geopend en hadden wel de correcte aantal hits gekregen. In elke pack een EX, 3 ARs, 1 MAR en een SR trainer. De kaarten zijn bij hun onderzoek authentiek. Daarna zouden ze ook de 2e box openen. Verder weten ze ook niet precies, wat er is gebeurd met deze boxen. Misschien is er een bepaalde print run geweest waarvan mensen denken dat deze nep is en dat verspreiden op socail media? Ik zou het echter niet weten … ik verwacht het juist niet van Japan, want je weet dat ze heel strikt zijn met hun producten en kwaliteit ( QC ) staat bij hun bovenaan. TCGjapan heeft netjes contact gehouden via de email en heeft me zelfs gebeld over de boxen en uitgelegd. Ik heb het geld van deze boxen en de verzending hiervan netjes terug ontvangen op mijn bankrekening. Het verschuldigde verzendkosten van de boxen die ik naar hun terug stuurde vind ik, hoeven ze niet terug te storten naar mijn bankrekening. Voor TCGjapan was het niet een prettig ervaring geweest door “foute print” boxen. Zij zijn zelf ook de dupe geweest. Hiervoor heb ik ook mijn verontschuldiging aan TCGjapan aangeboden!

18. mai 2026

Altijd tevreden

Zojuist mijn zoveelste bestelling van TCGjapan ontvangen. Zoals altijd was het goed verpakt en snel verzonden!

18. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beste Japanse pokemon kaarten site!

Bij vragen, kun je heel makkelijk contact opnemen met het bedrijf en geven zij heel snel antwoord. Je word ook verder goed geholpen.

Voor mij is deze site 100% een aanrader, ik ben nooit in hun filiaal zelf geweest maar mijn ervaringen over Pokejapan.nl zijn positief. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.

19. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

dit is echt een top bedrijf

dit is echt een top bedrijf! we worden altijd ontzettend goed geholpen. de prijzen zijn heel goed & eerlijk. altijd mooie spullen te koop. het is echt fantastisch 😁

29. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv