Gls als verzendingsdienst is niet ok. Pakketje was kapot geleverd. Wel zonder problemen een nieuw gekregen
Een beetje jammer dat er geen duidelijke handleiding bijzat om alles te installeren. Filmpjes op het net geven vaak andere info. Een telefoon naar een zeer vriendelijke en behulpzame man in het be... Vis mer
Wij hadden een plugin stekkerbatterij eind vorig jaar gekocht op de Bisbeurs te Gent en dank zij de goede technische ondersteuning van de firma "Pluginbatterij.com" werd het probleem met de WiFi-c... Vis mer
Goede prijs, redelijk snel geleverd. Al was levering niet zoals aangegeven op site. Communicatie over levering mag wel beter. Bestelling kon niet worden gevolgd, doordat track and trace niet werd b... Vis mer
Pluginbatterij.com is een gespecialiseerde start-up voor plug-in thuisbatterijen, ook wel stekkerbatterijen of plug-and-play batterijen genoemd. Wij maken duurzame energie en slim besparen eenvoudiger, toegankelijker en rendabeler, zonder gedoe. Met locaties in Vlaanderen en Nederland, combineren we de flexibiliteit van een jonge, wendbare speler met de slagkracht van een internationale groep.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Gls als verzendingsdienst is niet ok
1 sterretje minder dan de maximum door…
1 sterretje minder dan de maximum door de soms telefonisch moeilijk bereikbare firma en vertraagde levering. Voor de rest prima ervaring.
2de master op een 3 fasennet
Tevreden over de 2de levering en technische hulp, om de 2de master functioneel aan te sluiten.
Absoluut niet tevreden
Absoluut niet tevreden. De batterij bespaart niets.

Svar fra Pluginbatterij
Een beetje jammer dat er geen…
Een telefoon naar een zeer vriendelijke en behulpzame man in het bedrijf hielp me gelukkig verder.

Svar fra Pluginbatterij
Stroom opladen ipv op het net zetten
Stroom opladen ipv op het net zetten. Stroom uit batterij halen wanneer zon weg is.

Svar fra Pluginbatterij
Alles correct verlopen levertermijn was…
Alles correct verlopen levertermijn was zoals gezegd opbellen voor levering gewoon zeer tevreden

Zeer tevreden
Doet wat hij moet doen. Kan nu airco laten draaien zonder meer re betalen.

Batterij prima geleverd
Batterij prima geleverd. Jammer dat er op email berichten niet wordt gereageerd.

Svar fra Pluginbatterij
Omdat het een goede batterij…
Omdat het een goede batterij is,verzending was wel tegenvaller was 2 weken te laat.

Svar fra Pluginbatterij
Besteld en correct geleverd had nog…
Besteld en correct geleverd had nog wat vragen en de klantendienst werkt goed

Svar fra Pluginbatterij
Article in stock - one month delivery
The order was placed easily. However, the delivery took one full month, while the item was referred as "in stock". Phone calls never got answered. Instead, a chatbot answers that someone will call back, which doesn't happen.

Goede prijs
Communicatie over levering mag wel beter. Bestelling kon niet worden gevolgd, doordat track and trace niet werd bijgewerkt.

10 dagen geleden een…
10 dagen geleden een uitbreidingsbatterij besteld, na de bevestiging te hebben ontvangen stopte de communicatie, via de chat ook contact gezocht, geen reactie. Kijk, wachten vind ik niet erg, maar hou me op de hoogte aub.

De thuisbatterij is top
De thuisbatterij is top. Het instellen van de app is wat lastig, maar als je het door hebt gaat het goed. Jammer dat de communicatie wat betreft de leveringsdatum onder niveau is. Via de telefoon wordt een leveringsdatum afgesproken, donderdag. Maar als er vervolgens niets bezorgd wordt, wordt je toch wat zenuwachtig. Een dag,op het einde van de dag,op het laatste moment kreeg ik te horen we staan zo voor de deur. Er is toch wel iemand thuis? Dat moet echt beter.

Vlot geleverd.
Vlot geleverd.
Wel problemen gehad met updates maar dat lag aan Marstek zelf.

Svar fra Pluginbatterij
Super support na aflevering.
Ze komen lever afspraken perfect na. Super snelle reactie (via whats app) indien support nodig. Levering is keurig. Hele goede antwoorden op support vragen bij inbedrijfstelling. Prima bedrijf!