Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer prettig klantvriendelijk bedrijf. Kwaliteit van de oortjes die ik had besteld was goed. Door mijn eigen fout had ik alleen oortjes besteld zonder dopjes ipv met. Ik heb dit gemakkelijk en snel ku... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Helaas was mijn pakket bezorgd bij de buren maar stond er mijn eigen adres bij. Erg lastig om het pakket daardoor terug te vinden. Gelukkig heeft het bedrijf het netjes opgepakt. Onderzoek gesta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

8 maanden geleden een selfie stick besteld en ontvangen. Na twee keer gebruikt te hebben blijkt deze kapot te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en na drie berichten heen en weer is er een... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op vrijdag bestel ik een hoofdtelefoon welke, via Bol, op zaterdag zou worden geleverd helaas liep het anders. De zending was meteen aangemeld bij DHL maar het artikel is daar nooit aangeboden voor ve... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  2. også i
  3. Datautstyrsbutikk
  4. Elektroutsalg

Skrevet av virksomheten

Phreeze Store is een Nederlandse webshop voor opladers, kabels, powerbanks, telefoonhouders, audio en gamingaccessoires, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn partner van bol.com, MediaMarkt en Amazon en uitsluitend verkrijgbaar online. We leveren alles uit eigen voorraad: vandaag besteld, morgen in huis. Bij ons draait alles om betrouwbaarheid en duidelijkheid. We praten niet in technische specificaties, maar in begrijpelijke taal, zodat je direct weet welk product bij jouw apparaat past. • Hoe wij werken: Phreeze Store is onderdeel van een volledig in-house e-commerceorganisatie. Productontwikkeling, vormgeving, content, marketing, logistiek en reparatie doen we allemaal zelf in Rotterdam. Ons team is klein en veelzijdig, en onze mensen beheersen meerdere vakgebieden. Een idee gaat bij ons snel van bedenken naar bouwen, testen, meten en verbeteren. Pas als een product in de praktijk overtuigt, komt het in ons assortiment. • Groei met verantwoordelijkheid: we geloven dat zakelijk succes en maatschappelijke verantwoordelijkheid samengaan. Door kritisch naar onze processen te kijken, hebben we onze CO₂-uitstoot met 80% verlaagd. Ook werken we samen met sociale initiatieven en bieden we kansen aan mensen met verschillende achtergronden. • Opladers: vrijwel al onze opladers werken met GaN-technologie. Daardoor laden ze krachtig in een klein formaat en blijven ze koeler. Je vindt bij ons USB-C snelladers voor iPhone en Samsung, laders met meerdere poorten om telefoon, tablet en laptop tegelijk te laden, MacBook-laders en autoladers. • Draadloos laden: we lopen voorop met Qi2, de nieuwste standaard voor draadloos laden. Magneten houden je telefoon precies op de juiste plek, zodat hij efficiënt laadt. Kies uit een laadpad, een standaard of een oplaadstation voor meerdere apparaten. • Kabels: onze kabels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Nylon gevlochten kabels zijn beschermd tegen knikken en slijtage. Kevlar-versterkte kabels zijn extra trekvast. Hybride kabels combineren stevigheid met een soepele mantel. Daarnaast hebben we MFi-gecertificeerde Lightning-kabels voor iPhone en iPad, en USB-C kabels in verschillende lengtes. • Powerbanks: wij brachten als eerste de kleinste 20.000 mAh powerbank op de Nederlandse markt. Inmiddels hebben we powerbanks van 10.000 tot 30.000 mAh, MagSafe powerbanks die je magnetisch op je telefoon klikt en powerbanks met vaste kabels, zodat je nooit meer een kabel vergeet. • Telefoonhouders: voor auto, fiets en motor hebben we houders met slimme oplossingen, zoals zuignappen met 3M-gel die stevig blijven zitten en autohouders met ingebouwde koeling tegen oververhitting tijdens navigeren en laden. Ook hebben we MagSafe autohouders en stevige houders voor fiets en motor. • Audio en gaming: je vindt bij ons bluetooth speakers, draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking (ANC) en bone conduction koptelefoons, die je omgeving hoorbaar laten tijdens sporten en fietsen. Voor gamers hebben we headsets voor PS5, controllers voor Nintendo Switch en PS5, en oplaadstations voor je controllers. Ook hebben we een Apple CarPlay-dongle voor draadloos CarPlay in je auto. • Klantenservice door échte mensen: onze klantenservice is volledig in-house en Nederlandstalig. Je spreekt altijd met een echte medewerker die onze producten kent en je persoonlijk helpt. • Zekerheid: je krijgt 2 jaar garantie op ons hele assortiment en bij sommige opladers of powerbanks zelfs een apparaatverzekering tot €2.000. Onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en dragen het CE-keurmerk. • Contact: heb je een vraag over een product, je bestelling of de garantie? Mail ons via klantenservice@phreeze.nl of bel naar 010 230 7871 of kijk op www.phreeze.nl. We helpen je graag verder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,2

Alle anmeldelser

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slechte kwaliteit en service

Slecht! Oordoppen besteld via bol.com. Oordoppen vallen random uit of verbreken connectie. Linker oor doet het helemaal niet meer. Andere set doet het rechter oor het niet meer. Binnen 24 uur stuk!

25. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wel de volgende dag geleverd maar

Wel de volgende dag geleverd. 45 w draadloze oplader besteld voor een iPhone. Helaas een 15 w ontvangen . Ik ga de verkeerde gelijk terugsturen. Maar wel irritant. Oude oplader is kapot dus een nieuwe besteld bij iemand die snel levert. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor het is hersteld.

24. mars 2026

Prima service!

Na het zoekraken van ons pakketje, heb ik één mailtje gestuurd naar Phreeze, via Bol.com.
Barry van Phreeze heeft het prima opgepakt en direct een nieuw pakketje verstuurd, die heel snel binnen was. Top service!

6. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima ervaring…….ouderwets wederzijds vertrouwen, waarvoor van mijn kant respect!

Via onze grootste webshop 6 artikelen ((3x2) besteld, maar er zaten er maar 5 in het pakket. Met Bol gebeld, die hebben het doorgegeven (dat was gisteravond om kwart voor 6), vanochtend een keurig mailtje dat het pakketje met het snoer bezorgd wordt vandaag. Supernetjes! Waar gewerkt wordt worden soms foutjes gemaakt maar dat dat op enkel een telefoontje direct wordt rechtgezet vind ik klasse. Dankuwel Phreeze! Dat is én geeft vertrouwen! Aanbevolen.

10. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne service, goed product.

Op 6 januari jl. heb ik een snellader en oplaadblokje voor mijn Macbook gekocht. Tot op 14 januari gaf PostNL elke dag aan ‘wordt morgen bezorgd’. Ik verloor mijn geduld en besloot met Phreeze contact op te nemen. Zij reageerde erg snel en zorgde de volgende dag al voor een passende oplossing.

Enorm bedankt voor de goede service! Top.

15. januar 2026

Draadloze headset

Maandag een mail gestuurd dat onze draadloze headset het niet meer deed. Direct geholpen om deze alsnog te gebruiken maar bleek dan toch een defect inzitten en vandaag onze nieuwe headset in ontvangst mogen nemen.
Dus wij zijn heel goed geholpen.

22. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Sneller reageren, én neem de telefoon op....

Op 29 november 2025 een afstandsbediening voor mijn Samsung smart tv gekocht, in januari deed hij niks meer (niet via kabel én niet via zonne energie).
Mail gestuurd, gebeld maar reageren laat, ook bellen kun je doe tot je een ons weegt maar pakken niet op.

Op hun eigen website geven zij zichzelf een 8,7 score.

****************************************************************

Update!!!! Inmiddels eindelijk contact gehad en ze zouden het oplossen, wordt vervolgd............

Vandaag 22-1-26 bericht ontvangen ontvangen, er is ons toegezegd dat wij ons aankoopbedrag terug krijgen, (zet hen nu op 2sterren) wordt vervolgd

Vandaag 23-1-26 bedrag teruggestort op de rekening .
Blijf ik nog wel van mening dat er sneller gereageerd moet worden en/of de telefoon oppakken, verhoog mijn review niet naar 5 maar naar 4 sterren.
Toch nog netjes opgelost Phreeze store 👍🏻

21. januar 2026

Waardeloos

Waardeloos, geven zich nooit thuis, nemen telefoon nooit op reageren niet op emails
Ik raad iedereen af om zaken te doen met deze scam webshop

8. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vervoeder verzaakte maar Phreeze heeft het super opgelost

Wij hadden een monitor verhoger besteld en de vervoerder beweerde tot 2x toe dat het bedrijf gesloten was en het pakketje niet kon bezorgen terwijl 24/7 open zijn. Contact opgenomen met Phreeze.nl en zij hebben meteen een onderzoek gestart en gezorgd dat wij alsnog het pakketje ontvingen. Super goede service en ontzettend vriendelijk behandeld! Een dikke 10!

5. desember 2025

Via BOL een USB kabeltje besteld

Via BOL een USB kabeltje besteld. Was na een week nog niet bezorgd. Klacht ingediend bij BOL die deze heeft doorgegeven aan Phreeze. Onmiddellijke reactie van Patrick van klantenservice die aanbood opnieuw het kabeltje te leveren. De volgende dag bezorgd. Uitstekende service en dat voor een kabeltje van € 7.

27. november 2025

Snel en goede klantenservice

Mijn afstandsbediening ging net binnen het jaar stuk, wat altijd kan gebeuren met apparaten. Ik heb in de avond een mail gestuurd en bijna direct een antwoord terug met de keuze: geld terug of nieuwe. Ik koos voor een nieuwe en de volgende dag had ik mijn afstandsbediening al in huis. Super service!

26. november 2025

top product

top product, goeie klantenservice en goeie kwaliteit, ze zaten lekker in het oor. Ik raad het zeker aan iedereen aan.

17. november 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Telefoon houder besteld

Telefoon houder besteld, na 2 dagen mail dat geld is retour gestuurd...waarom geen idee geen uitleg erbij....geen geld en geen tel houder. Erg bijzonder dit!
Gaat maar om 20 euro ...maar toch.
Beetje jammer!!

4. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv