Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik krijg het verkeerde product opgestuurd en dan moet ik ook nog eens uit mijn eigen portemonnee de verzendingen terug betalen . Onacceptabel bedrijf.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De witte verf aan de achterkant van het scherm is na 6 maanden beginnen te scheuren. Ziet er niet uit extra gekozen voor een A kwantiteit scherm maar helaas A kwaliteit ver te zoeken. Mededeling kla... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

VRESELIJK!!!!! Bedrijf kan toegevoegd worden aan lijst van de webwinkeloplichters. Mijn artikel is nooit ontvangen. Niet mogelijk om telefonisch contact met klantenservice. Per e-mail wordt veel belo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Goed geholpen door de nieuwe eigenaren. Vervangend artikel gekregen na het ontvangen van een niet-werkende producten van de oude eigenaar. Vervangend product zijn neppe / erg oude apple oor... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  2. Batteributikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

PhoneGigant.nl (Link: https://www.phonegigant.nl) PhoneGigant is een jonge, snelgroeiende webshop waar men terecht kan voor gigantisch veel onderdelen en accessoires voor smartphones en tablets van onder andere Apple en Samsung. PhoneGigant.nl kenmerkt zich door een groot assortiment, betaalbare prijzen, een supersnelle levering en een goede klantenservice. De vele positieve klantbeoordelingen en het Thuiswinkelwaarborg benadrukken de service en kwaliteit van deze webshop. PhoneGigant.nl is gevestigd in Eindhoven, waar het ook mogelijk is om bestellingen af te halen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,6

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service met de klant centraal

Klantenservice is goed, snelle reacties en oplossingericht.

13. april 2020

Beste Jonno,

Hartelijk dank voor het aanpassen van uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de geboden oplossing, daar zijn we blij mee!

Een prettige dag toegewenst.

Twan van Phonegigant.nl

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onderdelen besteld voor Een Samsung…

Onderdelen besteld voor Een Samsung Galaxy S6 waaronder nieuwe originele accu, frontstickers en back stickers.

Accu is nu alweer stuk! Die staat bol waardoor de achterzijde eruit is gedrukt. Laad slecht op en is weer op 60 % en valt dan uit.

Na de overname van een ander bedrijf loopt nu alles goed in dit bedrijf. Een erg goede oplossing voor mijn klacht. Ik heb nu weer 100% vertrouwen in dit bedrijf.
Ik ga weer als vanouds hier bestellen :-)
Top!

5. april 2020

Beste Roberto,

Goed om te lezen dat u tevreden bent met de oplossing en u weer voor 100% vertrouwen heeft in Phonegigant.nl!

Twan van Phonegigant.nl

Used I phone x purchase

I have just purchased an iPhone X from Phonegiant and it’s brilliant it was supposed to be used but looks new and I also received a silicone cover and glass screen protector that I wasn’t expecting so all in all a great company to deal with.

14. februar 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb een product retour gestuurd

Heb een product retour gestuurd, is door hun ontvangen, maar heb nooit geld terug gekregen. Klantenservice is onbereikbaar. Volgens mij loopt het niet helemaal lekker met dit bedrijf...

14. februar 2020

Beste Bas,

Bedankt voor je feedback via Trustpilot!

De Phonegigant is vanaf begin dit jaar gesloten geweest. Echter sinds begin vorige maand is de website overgenomen door Happy on web.

Graag komen we met je in contact om samen tot een oplossing te komen!

Stuur je ons even een mail naar info@phonegigant.nl?

We horen dan ook graag van je!

2x faulty items of poor chinese quality

Good service when it comes to replacing the faulty items they sent which happened twice. But now I'm awaiting a refund from a returned product and they are temporarily closed?? What about my refund! Oh dear.... :-(

10. februar 2020

Dear Amrita,

Thanks for your feedback via Trustpilot!

Phonegigant.nl has been closed since the beginning of this year. However since last month the website has been taken over by Happy on web!

Since we don't have any historical customer data, we would love you to send us an email at info@phonegigant.nl so we can come to a solution.

Looking forward to hearing from you soon!

Best regards,
Niels from Phonegigant.nl
Part of Happy on Web :)

Prima winkel !!

Bijzonder slechte ervaring met deze winkel. Levering heeft 14 dagen na bestelling nog niet plaatsgevonden. Vanaf dag 7 dagelijks gebeld maar kom er bijna nooit doorheen. Kennelijk zijn er veel klachten. Twee keer iemand aan de lijn gehad, die loze beloftes deed.
Waardeloos. Onbetrouwbaar. Hierna dus nooit meer.

Ruim een half jaar na mijn bestelling werd er contact opgenomen door Phonegigant met excuses voor de vervelende ervaring.
Kennelijk is er inmiddels een frisse wind door het bedrijf gaan waaien. 100% gericht op klanttevredenheid. Positief verrassend.
Omdat het eerder bestelde artikel niet voldeed werd mij een nieuw exemplaar toegestuurd.
Prima service, ook al is t met wat vertraging. Al met al een reden om deze internetwinkel te blijven bezoeken.

10. desember 2019

Beste Willem,

Onlangs is deze website overgenomen door Happy on Web. Graag komen we met u in contact om te kijken of we een passende oplossing kunnen vinden voor bovenstaande situatie.

Echt slecht

Echt slecht, lijkt ze niet uit te maken. Verkopen inferieure spullen, rommel dus. Ze doen net op het origineel is maar dat is zeker niet het geval. De spullen werken niet, als je Contact zoekt met hun dan geven ze geen reactie. Lijkt ze niet te deren. Ik denk dat de reviews met 5 sterren door PG zelf geplaatst zijn!

2. desember 2019

Beste Nick,

Onlangs is deze website overgenomen door Happy on Web. Momenteel zijn we druk bezig om van Phonegigant.nl de website te maken die u van ons zou verwachten. Graag komen we met u in contact om te kijken of we een passende oplossing kunnen vinden voor bovenstaande situatie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Had Apple oortjes besteld met lightning…

Had Apple oortjes besteld met lightning Jack. Nog geen week gebruikt en ze werken al niet meer.

31. oktober 2019

Beste Laura,

Het is al een tijdje geleden, maar wat vervelend om te lezen dat de bestelde Apple oortjes het maar een week hebben volgehouden. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort!

Iphone 8 oortjes

Iphone 8 oortjes. Geluid is slecht, werkt niet met bellen en gaat snel kapot.

18. oktober 2019

Beste Mary,

Het is al een hele tijd geleden, maar wat vervelend om te lezen dat de bestelde Apple oortjes niet naar behoren hebben gewerkt. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

verkoopt alleen neppe apple opladers

5. august 2019

Beste Jorine,

Het is al een tijdje geleden, maar wat vervelend om te lezen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met Phonegigant.nl.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

'A+ kwaliteit' schermpje voor iPhone 5…

'A+ kwaliteit' schermpje voor iPhone 5 SE gekocht. Bleek defect. Teruggestuurd; retourkosten werden niet vergoed. Wel een nieuwe gekregen na een week of zo. Had inmiddels al een ander schermpje gehaald dus de nieuwe nog niet getest. Hoop maar dat deze wel werkt. Ik baal vooral dat de kosten voor het terugzenden niet vergoed werden. Het is immers niet mijn fout dat zij een kapot scherm hebben gestuurd...

26. mai 2019

Beste Bouke,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Order a galaxy note battery

Order a galaxy note battery. The picture was showing original made by samsung. But I received an unknown Chinese brand one. This is a real cheating!!!

14. mai 2019

Dear Massoud,

Your review already dates from a while back now, but we still want to make an effort!

Since we don't have any historical customer data, we would love you to send us an email at info@phonegigant.nl so we can come to a solution about the situation above.

Looking forward to hearing from you soon!

Best regards,
Niels from Phonegigant.nl
Part of Happy on Web :)

Goede Zaak!

Meerdere malen schermen en onderdelen voor Apple producten gekocht bij Phonegigant.nl. Tot nu toe elke keer weer meer dan tevreden geweest, schermen werken zeer goed en zijn van prima kwaliteit. A+!

5. januar 2019
Vurdert til 1 av 5 stjerner

apple kabels zijn niet origineel!

Het enige positieve was de snelle levering van de iPhone kabel, daarna hield het positieve op.
Phonegigant pretendeert de originele Apple kabels te verkopen, dit is misleiding. Let op: HET BETREFT EEN NAMAAKPRODUCT.

Na twee weken probleemloos gebruik van de kabel kreeg ik de melding: dit
accessoire wordt niet ondersteunt.

Ik heb een mail gestuurd met mijn klacht. Phonegigant geeft als reactie dat het een product is ‘die in overeenstemming is met’ en ‘in dezelfde omstandigheden geproduceerd’ kortom ze geven toe dat het om een namaakproduct gaat. Daarnaast leggen ze het probleem bij mijn telefoon met de opmerking dat er wel stof in zal zitten en mijn oplader vast niet origineel is. Mijn oplader is origineel en stof in mijn oplaadpunt is verwijderd. De kabel van mijn buurvrouw doet het wel. Het probleem ligt dus niet bij mij maar bij het nepproduct van phonegigant.

Ik heb de klantenservice geprobeerd te bellen met de vraag om de retourkosten te dekken, want het product is ondeugdelijk en wordt onder valse voorwendselen verkocht. Echter wordt ik na vijf minuten in de wacht te hebben gestaan weggedrukt, de verbinding wordt gewoon verbroken.

Nb: inmiddels wel snel telefonisch contact gehad met de klantenservice. En mijn retourkosten worden gedekt als ik dit vermeld op het retourformulier, dat is dan weer positief.

Maar voor potentiële kopers: beter bestel je een kabel met Mfi certificering welke origineel is van Apple, kost even wat meer maar het scheelt gedoe. Dat scheelt de rompslomp die ik nu heb van het ineens zonder oplader zitten en elke dag naar de buurvrouw moeten om een kabel te lenen tot de nieuwe binnen is, klacht sturen en retourneren.

22. november 2018

Beste mevrouw Ber,

2 mtr kabel gekocht

2 mtr kabel gekocht. Er stond originele lightning kabel. Had ik maar verder gekeken dan had ik gezien dat het geen originele apple was. Misleidende tekst dus. Ipad laadt zeer langzaam op. Eerst stopte het opladen al na 57 % en kwam er te staan opladen uit. 2e keer stopte hij bij 77 %, even uitgelaten en daarna weer verder en toen stopte hij bij 88 %. Waardeloos product dus. Het enige was dat hij op tijd bezorgd werd.

14. november 2018

Beste Loes,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Goedkope troep

Goedkope troep. 3x glass screen potector besteld. 1x voor mijn J5 en 2 voor onze S6. Pasvorm voor beide slecht. Beide zijdes 4mm te smal. Instructie klopt ook niks van.

28. september 2018

Beste Hans,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Levering was wel snel, maar kwaliteit slecht.

Levering was wel snel, maar de kwaliteit is slecht. Accu voor iPhone 6S loopt na 3 maanden al net zo snel leeg als mijn accu die 3 jaar oud was.

7. august 2018

Beste Ted,

Onderdeel van Happy on Web :)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv