Een heel enthousiast bedrijf dat zijn beloftes daadwerkelijk waarmaakt. De klantvriendelijkheid springt er echt uit en zorgt voor een fijne ervaring. Ik ben ontzettend tevreden, echt fantastisch.
Se hva andre synes
Superfijn toegankelijk platform! Hoewel ik net niet alle functies kan toevoegen die ik graag zou willen, ben ik heel tevreden met Huddle. Ik weet namelijk dat er achter de schermen altijd vooruitgeda... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Huddle is het #1 e-learning platform in Nederland en België, waarmee je eenvoudig online cursussen en communities kunt opzetten en beheren. Of je nu yoga-instructeur, businesscoach, financieel expert of kunstenaar bent, met Huddle zet je jouw passie gemakkelijk om in een succesvol online programma.
Kontaktopplysninger
Newtonlaan 201, 3584BH, Utrecht, Nederland
- thehuddle.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een heel enthousiast bedrijf dat zijn…
Fijne software, uitstekende support
Naast dat huddle een fijn compleet platform is met veel mogelijkheden, is de support van IMU heel goed. Ze zijn er voor vragen en reageren snel. Dat steunt mij als ondernemer omdat ik dan door kan en niet vastloop.
De jongens en hun team van Plug&Pay &…
De jongens en hun team van Plug&Pay & Huddle doen het echt goed. De systemen werken fijn en er ze updaten dit regelmatig met nieuwe features. Daarnaast werkt alles heel mooi samen en is hun supportteam ook nog eens top. Je wordt geholpen met al je vragen.
Huddle is absoluut een aanrader als e-learning platform
Huddle maakt deel uit van dezelfde groep als Plug&Pay. Hierdoor integreren beide ook heel vlot met elkaar. Dat was één van de redenen waarom ik destijds voor Huddle heb gekozen.
Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn keuze voor Huddle. Er zijn heel wat mogelijkheden, je kan je platform zo compact of uitgebreid maken als je zelf wilt (natuurlijk ook in verhouding tot je plan). In vergelijking met veel alternatieven is Huddle eigenlijk heel voordelig geprijst, ook al is het nog steeds niet per se "weinig" voor een startende onderneming. Maar dan kan je met een lager plan starten, en is het wél zeer voordelig.
Het enige "nadeel" dat ik momenteel kan bedenken is dat ik feedback gekregen van leden dat ze het inlog proces verwarrend vinden. Enerzijds heb je een white label omgeving, maar de app blijft wel van Huddle. Dat is jammer.
Tot slot is de support geweldig. Snelle respons de hele week en het hele jaar door. Als je iets nodig hebt, het team is er voor je. En doorgaans werkt alles ook gewoon vlot. Soms zijn er problemen, maar dat is normaal voor software en die worden snel opgelost.
Zeker een aanrader. Probeer het uit. Kijk of het juist is voor je. Je kan ook 14 (of soms zelfs 30) dagen risicovrij uitproberen. Dat is fijn.
Eenvoudig in gebruik zowel voor een…
Eenvoudig in gebruik zowel voor een eindgebruiker (student) als de beheerder(s) (Trainer).
Het is overzichtelijk
Het is overzichtelijk, vanwege de manier hoe access levels in elkaar zitten kan ik vrij eenvoudig een hybride aanbod doen van "abonnement" met "buy once lifetime digital product"
Het werkt heel fijn eens je weet hoe het werkt
Het werkt heel fijn eens je weet hoe het werkt. Ik had wel wat hulp nodig in het begin maar Jelle en Fons stonden meteen klaar om te helpen.
Superfijn toegankelijk platform!
Superfijn toegankelijk platform!
Hoewel ik net niet alle functies kan toevoegen die ik graag zou willen, ben ik heel tevreden met Huddle. Ik weet namelijk dat er achter de schermen altijd vooruitgedacht en ontwikkeld wordt op basis van de gebruikerswensen. Huddle is heel toegankelijk en ook makkelijk te gebruiken als je niet zo technisch onderlegd bent. Support heel toegankelijk en snel in hun reacties.
Dit platform werkt zeer goed
Dit platform werkt zeer goed, het is intuitief en makkelijk om er mee aan de slag te gaan. Nog belangrijker: er is ook een team van mensen (geen bots) die je helpen met vragen zodat er snel problemen kunnen opgelost worden. Dit maakt echt het verschil...
I’ve been using Huddle for a few months…
I’ve been using Huddle for a few months and find it easy to use, intuitive, and user-friendly. Sometimes I’ve encountered issues with text formatting—it occasionally appears in bold where I don’t need it—but that might be on my end, so I need to look into it further. Overall, it’s a useful tool.
Het ziet er mooi uit voor de gebruiker
Het ziet er mooi uit voor de gebruiker. En er zijn allerlei mogelijkheden die het je gemakkelijk maken.
"Het is makkelijk in gebruik en je heb…
"Het is makkelijk in gebruik en je heb ook direct een app voor je eigen klanten. Huddle neemt een hoop stress bij je weg om online te kunnen en mogen bouwen".
Lid vanaf het (bijna) eerste uur
Ik ben lid van Huddle vanaf het (bijna) eerste uur voor m'n gitaar community/cursusplatform. De basis van het systeem is overzichtelijk en ijzersterk. En daar wordt voortdurend op verder gebouwd met nieuwe technologie.
Het geeft mij de ruimte om m'n community/cursusplatform te bouwen in een omgeving die actief onderhouden wordt - dus nooit achterloopt of gedateerd lijkt - een supergoede service heeft met Nederlandstalige vriendelijke en behulpzame ondersteuning.
En m'n klanten kunnen er hun weg goed in vinden, zowel in de community als in de cursusomgeving.
Vooral de combinatie van community en cursusomgeving als 1 platform vind ik enorm goed. M'n cursisten hebben zo één plek om naartoe te gaan voor hun gitaaravontuur.
Top! Heel erg tevreden!
Ik ben super tevreden van dit platform! Ik gebruik het al jaren, na overstap van een ander platform. Super gebruiksvriendelijk en de klantenservice is echt top! Alleen al daarvoor zou ik meteen de overstap doen.
Prima community software met de beste Klantenservice
Prima community software met uitgebreide handleiding en een hele goede klantenservice. Ze reageren snel, zijn super vriendelijk en als je ergens niet uitkomt denken ze altijd met je mee en is het snel opgelost. Dat heb ik vele jaren ervaring met diverse software nooit eerder meegemaakt. Top!
Super fijne omgeving welke mijn bedrijf…
Super fijne omgeving welke mijn bedrijf ondersteunt.
Hierdoor kan ik blijven doen waar ik mij aandacht aan wil geven. Mijn klanten ondersteunen in dat wat helpend is voor hun.
Ideaal platform voor Online Cursussen
Ik gebruik Huddle voor mijn online cursus 'Perfect Kleuren Mengen & Combineren' en ben er heel erg tevreden over! Het is een duidelijk en fijn platform om mee te werken. Alles is makkelijk in te stellen, ook als je geen technische kennis hebt, en er zijn veel mogelijkheden zonder dat het ingewikkeld wordt. De app op telefoon en tablet is superhandig voor cursisten. En als iets niet helemaal duidelijk is, reageert de helpdesk snel en vriendelijk en krijg ik duidelijke uitleg. Als ik vragen heb zijn die altijd snel opgelost. Voor mij is Huddle echt ideaal!
Het support team is gewoon geweldig
Het support team is gewoon geweldig, snel met antwoorden en echte betrokkenheid en aanmoediging zo af en toe (Nadine is top).
Het werken met de software is super easy, in no time had ik alle sessies van mijn event online staan
Huddle is een fijne software
Huddle is een fijne software waar je trainingen in kan maken en een community kan hosten. Daardoor is de interactie tussen deelnemers van de cursussen groter en behalen ook meer mensen het gewenste resultaat. Er zit een geweldig team achter die snelle support geeft en ook constant nieuwe updates. Vooral de nieuwste AI-functies zijn fantastisch, waardoor je zelf nog minder werk hebt.
Een systeem dat je werk uit handen neemt
Wij draaien onze online opleidingen en community in Huddle en zijn zeer te spreken over de tools, de snelheid en easy workflow. Alles laad snel, lesopbouw gaat goed en het beheer van leden is efficiënt. Voor ons betekent dat een super relaxte manier van werken en nieuwe trainingen opzetten.
Support verdient ook een pluim: snel persoonlijk contact en meedenken voor een oplossing. Huddle is een systeem dat het je makkelijk maakt, een aanrader.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.