paypo.pl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zakładasz konto, przechodzisz weryfikację, wszystko idzie jak należy. Aktywujesz limit i ku Twojemu zaskoczeniu limit wynosi całe 0 złotych 🥳🥳 Biuro obsługi klienta zasłania się weryfikacją i masą... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Korzystam z usług PayPo od kilku dobrych lat bez kompletnie żadnych problemów. Polecam korzystać z ich usług w szczególności, gdy nie jesteśmy pewni sklepu, w którym robimy zakupy. Niestety raz... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wsparcie klienta w firmie PAY PO jest nie tylko błyskawiczne ,ale bardzo miłe i kompetentne. Za posrednictwem Paypo płace za zakupy w internecie od kilku lat. Wciagu tych lat ,miałam dwa raz... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

oceniam działania pay po naprawdę dobrze :) zostalam oszukana przez pewna firmę która nie wyslala mi towaru i zaplacilam za pośrednictwem pay po 1 ratę splacilam ale później przestałam wierzyć że tow... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

161 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Extremely Disappointed with PayPo Customer Service

I’ve had a terrible experience with PayPo. For over a week I’ve been trying to resolve an issue with my limit being removed. I filled all documents and updated them as requested I called countless times and was promised a call back that never came.

As an English-speaking customer, the experience has been even worse. One agent even raised her voice at me simply because I asked if she spoke English completely unprofessional and unacceptable.

This is by far one of the most frustrating customer service experiences I’ve ever had. Lack of communication, slow response, no accountability. If this is how PayPo treats customers, I cannot recommend them to anyone anymore .

16. september 2025

Szybka

Szybka, merytoryczna pomoc pracowników. Firma dokłada wszelkich starań aby klient był zadowolony.

15. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i przyznanie 5-gwiazdek. Bardzo to doceniamy. Pozdrawiamy :)

super program

super program

15. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby współpraca z nami była dla Ciebie satysfakcjonująca. Pozdrawiamy serdecznie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Usługa płatnicza PayPo to pewne i…

Usługa płatnicza PayPo to pewne i bezpieczne zakupy. Serwis oferuje wygodne płatności i jest dostępny w coraz większej ilości sklepów. Wygodne przypomnienia o płatności oraz analizy wydatków pozwalają w sposób racjonalny zarządzać swoim budżetem, a przedłużenie terminu płatności daje większą elastyczność w regulowaniu zobowiązań. To wspaniałe i bardzo pomocne narzędzie do robienia zakupów. Również rozwiązali problem nie wywiązania sie z umowy z sklepem internetowym na którym robiłam zakupy i nie otrzymałam towaru. Kontak z platformą był błyskawiczny, na każde pytanie otrzymywałam odrazu odpowiedź. Utwierdziłam sie ze platforma jest w 100% w pełni zaufania.

1. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że współpraca z nami spełnia Twoje oczekiwania. Bardzo nam zależy na zadowoleniu naszych Klientów. Pozdrawiamy :)

Płatności odroczone

Jak dla mnie przydatna forma finansowania kiedy czasem potrzeba coś kupić bo nadarza sie okazja. Bez odsetek jesli spłaci się w wyznaczonym terminie. Jest tez mozliwosc rozłożenia na raty jeśli akurat nie mozna spłacić całości. Wszystko przebiega szybko i sprawnie. Polecam wypróbować.

13. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby współpraca z nami była dla Ciebie satysfakcjonująca. Pozdrawiamy serdecznie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo dobry kontakt w przypadku problemowo z przekazaniem informacji przez sklep

12. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Jest to dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Obsługa klienta

Bardzo mila, profesjonalna oraz pomocna obsluga klienta. Serdecznie pozdrawiam oraz Polecam 5/5 😀

11. september 2025

Svar fra paypo.pl

Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz naszą obsługę klienta. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Pomoc z usterkami

Odpowiedzi można się spodziewać w ciągu 1-2 dni, zrozumiałe z powodu takiej usługi. Pomoc, którą otrzymałem wystarczyła w naprawie płatności kartą. Bez niepotrzebnych formułek, przejście od razu do sedna.

10. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Bardzo zależy nam na tym, aby nasi Klienci byli zadowolenie i otrzymali pomoc. Pozdrawiamy :)

Dwukrotnie zgłosiłam problem

Dwukrotnie zgłosiłam problem, który bardzo szybko został wyjaśniony, zaproponowano mi korzystne rozwiązanie, bardzo dla mnie satysfakcjonujące. Czułam wsparcie BOK. Dziękuję. Tak trzymajcie

8. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w rozwiązaniu Pani problemu. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeden z największych atutów PayPo jest…

Jednym z największych atutów PayPo jest przejrzystość warunków – wszystko jest jasne i zrozumiałe od samego początku. Dzięki temu nie muszę się obawiać ukrytych opłat. Proces rejestracji jest szybki i prosty, a wsparcie klienta dostępne w przypadku jakichkolwiek pytań sprawia, że czuję się bezpiecznie.
Na dodatek, możliwość dokonania zwrotu w ciągu 30 dni bez konieczności dokonywania wcześniejszej płatności to wygoda, która sprawia, że zakupy online stają się nie tylko łatwiejsze, ale i bardziej przyjemne.
Zdecydowanie polecam PayPo każdemu, kto ceni sobie wygodę i elastyczność podczas zakupów online!

9. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenia Pani przejrzystość naszych usług. Bardzo nam zależy na zadowoleniu naszych Klientów. Pozdrawiamy serdecznie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oszukał mnie internetowy sklep…

Oszukał mnie internetowy sklep rowerowy, po zwrocie wszystkich zakupionych produktów nie zamierzał oddać pieniędzy, nie było z nim kontaktu, payPo pomógł mi w tej trudnej sytuacji

15. juli 2025

Svar fra paypo.pl

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tej trudnej sytuacji. Pozdrawiamy :)

bardzo dobry support klienta

bardzo dobry support klienta, bez czatów AI przez które często rezygnuję z danej usługi/sklepu

8. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za przyznanie 5-gwiazdek. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z obsługi przez nasze Biuro Klienta. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy :)

Wyłudzenia

Uważajcie na to całe paypo. Płacę z klarna oraz PayPal, nigdy nie zdarzyło się żeby te portale doliczyły mi chociaż 1gr więcej do spłaty, które były robione przed terminem jak w przypadku paypo. Szkoda że nie mogę wrzucić tutaj maili od paypo. Do spłaty miałam 4,99 PLN ostatecznie zostałam obciążona na 6,30 PLN. Następnego dnia otrzymałam jeszcze maila, że jest niedopłata 15gr. Portal ten jak widać ratuje się wyłudzając pieniądze od użytkowników.

Nie mogę odpisać na komentarz firmy, więc edytuje opinię. Było zapłacone w terminie zgodnie z tabelką, którą przysłali, mogę udowodnić pokazując datę przelewu. Oszukują ludzi i tyle.

7. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcemy wyjaśnić, iż prowizja i odsetki są naliczane w przypadku braku spłaty zobowiązania w okresie 30-stu dni od dnia zakupu. Wartość oprocentowania i prowizji możesz sprawdzić przed zawarciem umowy w projekcie umowy oraz na ekranie, po kliknięciu Zobacz, ile to kosztuje. Abyśmy mogli szczegółowo przyjrzeć się Twojej sprawie i wyjaśnić wszelkie wątpliwości prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod numerem telefonu +48 22 333 74 60 (opłata zgodna z taryfą operatora). Pozdrawiamy

Rozwiązanie problemu.

Profesjonalne podejście do problemu i rozwiązanie go z korzyścią dla klienta.

4. september 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz sposób rozwiązania przez nas Twojego problemu. Pozdrawiamy :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

jestem bardzo zadowolona z kontaktu z…

jestem bardzo zadowolona z kontaktu z konsultantem, szybko i sprawnie wytłumaczone w czym problem, nie spodziewałam się dobrej współpracy z tak ogromną platformą. dziękuję

3. september 2025

Svar fra paypo.pl

Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz nasze usługi i kontakt z naszymi konsultantami. Priorytetem dla nas jest zadowolenie naszych Klientów. Pozdrawiamy :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paypo daje mi szansę na sprawne zakupy…

Paypo daje mi szansę na sprawne zakupy z odroczonymi płatnościami na wielu portalach. Łatwość rozkładania na raty przy większych zakupach.
I co najważniejsze szanują klienta. Z mojego doświadczenia dwie reklamację i wszystkie rozpatrzone na moją korzyść. Man nadzieje ze taka współpraca będzie do końca.
Pozdrawiam.

4. september 2025

Svar fra paypo.pl

Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz nasze usługi i nasz proces reklamacyjny. Dokładamy wszelkich starań aby nasi Klienci byli zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko zawsze w jak najlepszym porządku

Ciężko napisać coś więcej, bo firma po prostu robi to czym się zajmuje - zakupami z odroczoną płatnością. Korzystam od wielu lat i jestem bardzo zadowolony z takiej współpracy

2. september 2025

Svar fra paypo.pl

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów z PayPo. Pozdrawiamy :)

Nie polecam nikomu

Zrobilem zakupy karta PayPo a za tydzien pobralem raport BIK i ta transakcja widniala jako kredyt. A wczesniej nie wiedzialem o tym i dzieki PayPo mam 20 kredytow w BIKU. Dziekuje za to ze wprowadzacie ludzi w blad ze do 30 dni nie widnieje to jako ktedyt. A w rzeczywistosci kazdy zakup jest automatycznie przekazywany do BIK.

31. august 2025

Svar fra paypo.pl

Pragniemy wyjaśnić, że do Biura Informacji Kredytowej są raportowane wyłącznie transakcje ratalne zawarte w usłudze "Zapłać w ratach" PayPo jako instytucja pożyczkowa, jest zobowiązana do udostępnienia informacji na temat zobowiązań klientów, którzy skorzystają z kredytu konsumenckiego oferowanego przez PayPo. Pozdrawiamy

W kryzysowej sytuacji

W kryzysowej sytuacji, i zapłacenia z paypo za fałszywe produlty oszusta, od momentu zgłoszenia, aż do końca był dobry kontakt, chęć pomocy, co zaowocowało odzyskaniem pieniędzy od fałszywego sprzedawcy, nadzieje były nikłe, ale udało się. 500zł w kieszeni i pewność, że można liczyć na pomoc nawet w bardzo trudnej sprawie.

27. august 2025

Svar fra paypo.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc, a Ty pozytywnie oceniasz uruchomioną przez nas procedurę chargeback. Pozdrawiamy :)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv