⭐⭐⭐⭐⭐ Zeer tevreden over de samenwerking Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Dennis. Vanaf het begin werd er goed meegedacht over de uitstraling en presentatie van mijn productlist... Vis mer
Se hva andre synes
Erg blij met de samenwerking. Al jaren onze vaste designer voor listing designs. Werkt snel, denkt goed mee en verwerkt feedback altijd netjes en nauwkeurig. De listings zien er professioneel uit, slu... Vis mer
Fantastische samenwerking en verbluffend resultaat. We hadden hoge verwachtingen, maar Operium Media heeft die moeiteloos overtroffen. Niet alleen verliep de communicatie helder en professioneel, we w... Vis mer
Selskapet har svart
Na vele positieve verhalen te hebben gehoord, nu dan ook voor het eerst een listing laten ontwerpen door Operium, door Denis. Super fijne communicatie, listing werd op tijd opgeleverd en bovenal hee... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Operium is een e-commerce designstudio voor merken die groter willen worden dan hun categorie. We doen branding, verpakkingsontwerp, bol.com en Amazon listing design en Shopify webdesign, en bij alles wat we maken stellen we één vraag: waarom zou iemand hier op bestellen drukken? Je klant komt je merk op een handvol plekken tegen voordat hij koopt. Op de doos, tussen veertig andere producten op bol.com, op je eigen site om half twaalf 's avonds. Wij zorgen dat hij op al die plekken hetzelfde merk ziet, gebouwd op één brand guide, met dezelfde typografie, dezelfde rust en hetzelfde zelfvertrouwen. Dat herkent hij, en dat vertrouwt hij. We doen dit zeven jaar, elke dag, en zijn er behoorlijk goed in geworden. Luman begon bij ons met listings op bol.com, groeide naar zeven cijfers en lanceerde daarna ook zijn Shopify-winkel met ons. Dat verhaal maken we graag vaker.
Kontaktopplysninger
De Horst 96, 2592HA, 's-Gravenhage, Nederland
- bedrijfszaken@operiummedia.nl
- operiummedia.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super contact!
Super contact!
Snel, kwalitatief en duidelijk.
Alles was volgens afspraak geregeld en in een keer goed! Een echte aanrader
Super tevreden daarmee
Super tevreden daarmee! Top kwaliteit
Ontzettend tevreden over de diensten…
Ontzettend tevreden over de diensten van Operium
Kies voor Operium als je opzoek bent naar een kwalitatieve listing voor Bol of Amazon. Ze kijken niet alleen of een plaatje er mooi uitziet, maar kijken tegelijkertijd ook hoe jouw conversie kan verbeteren. Daarnaast zijn ze punctueel, georganiseerd en betrouwbaar. Al met al een perfecte partij om mee samen te werken.
Top ervaring gehad!
Na maandenlang moeite te hebben gehad met het creëren van mooie listings en de juiste fotograaf zoeken inclusief locatie etc. kwam ik via een vriend terecht bij Operium Media! Hier hebben wij na een kort intake gesprek een plan gemaakt voor mijn nieuwe producten. Ik hoefde niks meer zelf te regelen, alles werd overgenomen. Ondanks een paar tegenslagen hebben ze het goed en duidelijk gecommuniceerd en opgelost. Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen.
Stop met zoeken, bij Operium moet je zijn
Wow! Wat Sander en zijn team hebben gecreeerd voor mij is precies waar ze mee adverteren: enorm sterke listing met een mooi design. Hun portfolio is zo sterk dat mijn verwachtingen hoog geschept waren. Maar ze hebben mijn visie zo ontzettend goed visueel vertaald dat deze verwachtingen zijn overtroffen. Ik heb enorm veel zin om mijn nieuw product te lanceren. Operium ging door totdat ik 100% tevreden was en ik ben 110% tevreden.
100% Aanrader
Top service, wij hebben al meerdere listings bij Operium afgenomen en zijn uiterst tevreden. Communicatie ook goed, zeker aan te raden!
Top kwaliteit!
Goede kwaliteit listings en goed contact
Goede kwaliteit en super service
Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Operiummedia. Duidelijke en persoonlijke communicatie zorgen ervoor dat je krijgt wat je voor ogen had. In de toekomst maak ik graag weer gebruik van de diensten van Operiummedia.
Product listing
Product listing laten maken door operiummedia en mijn conversie steeg de pan uit. Zeker aan te raden als je het maximale uit je product wilt halen!
Je gaat geen betere mensen in dit veld…
Je gaat geen betere mensen in dit veld vinden ..
Hele mooie product foto's laten maken…
Hele mooie product foto's laten maken en daarna zijn er top listing afbeeldingen van gemaakt. Ze hanteren een erg duidelijke en persoonlijke aanpak en extra credits naar Delano die er echt iets fantastisch van heeft gemaakt!
Top!
Denis is een top guy, altijd goed en snel contact met hem. Begrijpt wat je wil & wil direct wijzigingen aanbrengen wanneer dit nodig is. 🙏🏼
Aanrader
Geweldige service! De communicatie met Operium is echt top. Daarnaast is de snelheid en kwaliteit van de dienst ook uitstekend. Eerder heb ik voor een van mijn producten de productafbeelding bij een andere partij laten uitbesteden. De resultaten van Operium hebben me echt versteld laten staan door de hoge kwaliteit van de afbeeldingen
Aanrader!
Ik ben erg tevreden over Operium Media, ik laat al mijn designs door hun doen :) Ze denken heel goed met je mee & leveren top kwaliteit!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit en doen wat ze beloven.
Fantastische ontwerpen
Ik ben zeer blij met het resultaat van mijn eerste opdracht bij hun. Mijn verwachtingen voor het ontwerp zijn zeker overtroffen. Als jullie zo blijven leveren kom ik zeker terug!
Ga voor kwaliteit en kies voor Operium Media
Ik laat mijn grafische ontwerpen nergens anders meer doen. Operium Media levert 100% de beste ecommerce designs. Mijn sales zijn meer dan verdrievoudigd na deze samenwerking. Nogmaals bedankt voor de fantastische listings.
Klasse designs
Super Service en super blij met de ontvangen designs!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.