Selskapet har svart
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooi apparaat, goede gebruiksaanwijzing. Vooraf gebeld dat de loopband bezorgd wordt. Prima service

Svar fra Moov
Bestellung Anfang Juni bestellt, mit garantiertes Lieferungsdatum zwischen 25.06 und 30.06. - seitdem keine Lieferung bekommen, dafür dauernde Emails, dass sich die Lieferung verzögern wird. Versprochen wurde immer das Versenden am Anfang der nächsten Woche, dann wurde wieder verschoben auf Anfang Juli und jetzt ist es wieder verschoben ... Fühlt sich an, wie eine betrügerische Webseite und Scam!!
Emails an den Support werden nicht beantwortet. Schrecklicher Kundenservice!
Na lang nadenken de moov run plus besteld, met de notie dat deze een wat langere levertijd heeft. Tot mijn grote verbazing krijg ik 5 dagen na de uiterlijke leverdatum een mail dat andere bestellingen voorrang hebben gekregen door een fout bij moov.
De levering zal nu nog 2 weken langer duren… en als compensatie krijg ik korting op accessoires die ik nu nog extra zou moeten bestellen…
Diep teleurgesteld.
10 juni een Moov Run Plus besteld met leverdatum 26 juni. Ik kreeg 23 juni een mail dat mijn Moov Run Plus in het magazijn was en die week verzonden ging worden. Maandag maar eens een mail gestuurd wanneer ik hem kon verwachten, maar tegelijk zag ik bij mijn bestelling dat er ineens een nieuwe waarschijnlijke leverdatum van 15 juli stond en er niets meer te zien was van de levering op 26 juni en hij was ook niet meer in het magazijn. Moov gebeld, vriendelijke dame vertelde dat dit waarschijnlijk een fout in het systeem was en ik hem deze weer echt wel ging krijgen. Ze ging er nog even naar kijken en zou mij bellen of mailen, maar hij kwam er vast wel aan. Volgende dag, nog niets gehoord, dus zelf maar weer gebeld. Zelfde Lise aan de telefoon die zei dat er meer waren, een fout in het systeem, maar het kwam vast goed. Ze zou mij zeker mailen die dag. s'Avonds kreeg ik haar mail, er waren fouten gemaakt, mijn loopband was naar iemand anders gestuurd omdat mijn bestelling was blijven hangen en omdat ze niet meer op voorraad zijn werd de nieuwe leverdatum nu idd 15 juli.
Omdat de Moov Run Plus precies is wat wij willen, kan ik niet anders dan wachten, maar ik heb wel een mail terug gestuurd wat ze mij als tegemoetkoming kunnen bieden, bv korting, wat heel normaal is als een bedrijf de leverdatum niet haalt. Kreeg een mail terug, korting zit er niet in, maar ze wilde mij wel een flesje onderhoudsolie sturen. Ik ben maar gezwicht, ben er ondertussen zo moe van. Lees ik hier tussen de reviews van de laatste dagen iemand die voorrang gekregen heeft bij de levering en zoooo tevreden is met de Moov Run Plus en 5 sterren geeft. Iets zegt mij dat dit mijn loopband is.
Na eerste de vorige Moov loopband te hebben nu de upgrade gedaan naar de nieuwe Moovv Run Plus. Weeral een top product. Vanaf bestelling tot levering werd ik wekelijks op de hoogte gehouden van mijn bestelling en als ik een vraag had werd deze binnen de 2 dagen beantwoord dus dienst na verkoop is ook top. Een absolute aanrader.

Svar fra Moov
Mijn bestelling zou op een vrijdag geleverd worden. Vrijdag kreeg ik een mail dat het niet geleverd kon worden wegens extreme hitte, wat ik eventueel nog zou kunnen begrijpen, al zijn auto's tegenwoordig voorzien van airco.
Door het weekend heen kreeg ik geen mails meer over de verzending, maar dat kan ik ook nog enigszins begrijpen aangezien het weekend was.
Maandagochtend kreeg ik een bericht van de bezorgdienst dat het pakket was aangekomen in het sorteerdepot en dat de levering gepland stond voor maandag.
Een aantal uur later kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was, met een track-and-tracecode. Aan die track-and-trace had je daadwerkelijk niets: er stond alleen dat het op maandag geleverd zou worden en het aantal stops dat de bezorger nog moest langsgaan voordat hij bij mij zou aankomen.
Ik had hiervoor vrij genomen omdat ik niet zeker wist wanneer het pakket geleverd zou worden.
Gedurende de dag liep het aantal stops omhoog, dus ik verwachtte mijn pakket die dag. Rond het einde van de middag bleef het aantal stops echter stilstaan op de helft van wat hij nog moest passeren, en dat bleef zo tot het einde van de dag.
Na de hele dag gewacht te hebben, is er niemand langsgekomen en heb ik ook geen update gekregen. Hierover heb ik een mail gestuurd naar Moov.
Ik ging er vervolgens vanuit dat er vertraging was opgelopen en dat het pakket de volgende dag geleverd zou worden.
Hiervoor heb ik met moeite weer een dag vrij genomen en afspraken moeten afzeggen, zodat ik het pakket zou kunnen aannemen.
Vervolgens kreeg ik geen mail, en bij de track-and-trace bleef de hele dag dezelfde informatie staan dat het pakket nog maandag geleverd zou worden, terwijl het inmiddels al dinsdag was.
De hele dag heb ik gewacht op het pakket, op een mail vanuit Moov, op mijn support-verzoek, of gewoon op een statusupdate, maar wederom niets vernomen.
Opeens, aan het einde van de middag, kreeg ik een mail van de bezorger dat het pakket wordt gesorteerd????
Sorry, maar wat is dit voor een enorm verwarrende service... Zo ga je niet met je klanten om.

Svar fra Moov
Helaas is de motor van mijn loopband ongeveer 2 maanden geleden kapot gegaan hierover een mail gestuurd. Duurde wat langer voordat ik antwoord kreeg. Eerst een uitleg gekregen wat ik moest doen ( precies dezelfde uitleg als in de handleiding) dat hielp niet. Toen een filmpje opgestuurd. Duurde een week en een keer extra mailen van mijn kant voordat het mailtje uiteindelijk bij de juiste afdeling terecht kwam en ze konden aangeven dat de motor stuk was. Dus hebben ze een nieuwe opgestuurd. Deze kwam na 1,5 week eindelijk bij mij aan ( vertraging DPD ) maak ik de doos open is hij kapot. Dus mail contact opgenomen, hier hebben ze meteen op gereageerd en een nieuwe motor opgestuurd. Dit ging heel snel. DPD heeft hem niet geleverd en direct naar Moov terug gestuurd. Hier een mail over gestuurd, reactie dat ze een nieuwe naar me op zouden sturen. Dit is nu wederom een week geleden. Van de week weer gemaild, gaven ze aan erg druk te zijn met het versturen van de loopbanden. Kortom bijna 2 maanden verder en nog steeds een loopband die niet werkt en waarvan ik zelf de motor moet vervangen. Helaas heb ik door omstandigheden geen mogelijkheid tot een andere sport en ben ik afhankelijk van de loopband. Erg frustrerend dat je hem dan al twee maanden niet kan gebruiken. Erg jammer dat ik een negatieve review moet schrijven maar ik weet niet meer zo goed wat ik anders moet doen. Hoop dat dit helpt. Ik snap dat ze druk zijn, maar dit is niet klantvriendelijk ( en ja ik weet dat een deel ook door de DPD komt ) maar helaas zou ik door dit verhaal geen loopband meer bij hun bestellen. Ondanks dat ik er eerst erg tevreden over was.

Svar fra Moov
Eenvoudig inelkaar te zetten. Display is heel eenvoudig te bedienen. Instellen van de helling gaat heel snel, even wennen.
Lopen voelt natuurlijk aan

Svar fra Moov
Hij kwam helaas beschadigd binnen dus we hebben hem nog niet kunnen gebruiken. Daarnaast zouden we door een actie extra accessoires krijgen maar die zaten er ook niet in.
Nu ligt het hier behoorlijk in de weg omdat een retour regelen veel tijd heeft gekost. We wachten nog steeds op een ophaalbevestiging. Hopelijk kan dit snel worden geregeld gezien de vakantieperiode die eraan komt.
1-7:
Uitstekend opgepakte klacht met goede en hele nette opvolging.
Dat is echt heel goed gedaan.
Er kunnen altijd dingen fout gaan, je maakt het verschil door het goed op te lossen!
Dank daarvoor.

Svar fra Moov
De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reageren. Da's echt een aandachtspunt!

Svar fra Moov
Gemakkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden van de productie/levering. Goede prijs/kwaliteit.
Ik ben er heel tevreden mee!

Svar fra Moov
Waarom reageren jullie niet op mijn emails en online contact formulieren en waarom nemen jullie de telefoon niet op?! Mijn revalidatie traject ligt nu stil omdat jullie niet leveren op de beloofde datum van uiterlijk 14 juni, waar we uitgebreid over hebben gesproken!
Ik heb nooit een bestel/order-bevestiging ontvangen wat ik bij jullie gemeld heb en ook dáár reageren jullie niet op! Slim om via de chatfunctie in de advertentie te communiceren zodat de klant "niets" in handen heeft!
Ik heb besteld de Run Plus incl. alle gratis accessoires, meest uitgebreide garantie en lange power kabel.
Graag nu wél een reactie!
Ombudsman en reclamecode commissie, lezen jullie mee?
Bvd.

Svar fra Moov
Fijne loopband met armsteunen en goede helling en snelheid wisselknoppen.

Svar fra Moov
Tot zover erg tevreden heb 4 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Svar fra Moov
Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste best gedaan om mij bij een van de eerste uitleveringen te zetten wat ook gelukt is waardoor ik nu heerlijk vanuit mijn huiskamer mijn opbouw programma kan doen. Ik ben dus niet alleen super blij met mijn moov run plus maar ook metbde service wat dit bedrijf bied. Daarbij is het ook nog eens een
Prachtig, easy en degelijk apparaat… op alle gebieden een aanrader dus

Svar fra Moov
Op 1 juni 2026 heb ik bij een Moov loopband WalkPlus besteld. Ik heb vooraf herhaaldelijk contact gezocht met Moov en de vervoerder toen de leverdatum (eindelijk) bekend was omdat ik niet thuis kon zijn op het geplande bezorgmoment. Het bleek onmogelijk om contact te krijgen met de vervoerder, en de communicatie met Moov verliep moeizaam (traag en veelal via berichten gegenereerd door waarschijnlijk AI). Per e-mail is mij uiteindelijk zwart-op-wit toegezegd dat de levering zou worden verplaatst naar een dag waarop ik wel thuis zou zijn. Tot mijn grote verbazing ontving ik vervolgens op de eerst genoemde (en geannuleerde) leverdatum (toen ik aan het werk was) alsnog een afleverbevestiging, terwijl ik niet thuis was. De vervoerder (By BR) heeft de loopband zonder enig overleg of bericht onbeheerd achtergelaten in de tuin van mijn buren. Ik heb het zware pakket zelf naar binnen moeten tillen. De doos is zichtbaar beschadigd en is blootgesteld aan de vochtige buitenlucht.
Ik heb via mail direct contact gelegd met zowel Moov als de vervoerder. Behalve een automatisch gegenereerd bericht dat men mijn mail in goede orde ontvangen heeft en ik na twee werkdagen reactie zal ontvangen blijft het stil.
Volgens de wet (artikel 7:11 BW) is de verkoper verantwoordelijk voor het product tot het moment dat ik dit zelf fysiek in ontvangst neem. Door het pakket onbeheerd in een tuin achter te laten, is er niet correct geleverd en is er bovendien risico op schade ontstaan. Dat hierin geen enkele verantwoordelijk wordt genomen vind ik ronduit onbeschoft, zo ga je niet met het geld en het vertrouwen van een klant om. Ik heb Moov laten weten dat ik dit als recensie ga plaatsen, ook gezien ik nog altijd wacht op (bericht over) de beschermmat die nog altijd niet geleverd is.

Svar fra Moov
Na ontvangst van mijn loopband had ik een vraag over een nieuwe actie die kort na mijn bestelling was gestart en over de levering van de accessoires. Mijn bericht werd snel, vriendelijk en vooral heel eerlijk opgepakt.
Richard nam uitgebreid de tijd om alles na te kijken, gaf duidelijk uitleg, corrigeerde zelfs uit zichzelf een berekening toen hij iets over het hoofd had gezien en zorgde ervoor dat het prijsverschil netjes werd terugbetaald. Daarnaast werd ik goed geïnformeerd over de vertraagde levering van de accessoires.
Juist de manier waarop mijn vraag is afgehandeld maakte voor mij het verschil. Er werd meegedacht, er was begrip voor mijn situatie en alles werd transparant opgelost. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Complimenten aan Richard en het hele team. Als dit de service is van een startend bedrijf, dan heb ik alle vertrouwen in de toekomst. Zeker een aanrader!

Svar fra Moov
Loopband besteld. Ontvang een mail met daarin de boodschap dat ik iedere dinsdag om 12.00 uur een update over de status van mijn bestelling krijg. Geen vage beloftes zeggen ze. Het is nu dinsdag 21.57 uur, maar geen bericht ontvangen. Nadat ik een mail heirover heb gestuurd krijg ik het antwoord dat een reactie wel 2 werkdagen kan duren.
Spammen kunnen ze, maar beloftes waarmaken blijkbaar niet.
De loopband inmiddels ontvangen. Maar……geen check vanuit Moov einde week én de gratis accessoires ontbreken!!!! Helaas geen aangepaste review.

Svar fra Moov
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.