⭐⭐⭐⭐⭐ Zeer tevreden over de samenwerking Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Dennis. Vanaf het begin werd er goed meegedacht over de uitstraling en presentatie van mijn productlist... Vis mer
Se hva andre synes
Erg blij met de samenwerking. Al jaren onze vaste designer voor listing designs. Werkt snel, denkt goed mee en verwerkt feedback altijd netjes en nauwkeurig. De listings zien er professioneel uit, slu... Vis mer
Fantastische samenwerking en verbluffend resultaat. We hadden hoge verwachtingen, maar Operium Media heeft die moeiteloos overtroffen. Niet alleen verliep de communicatie helder en professioneel, we w... Vis mer
Selskapet har svart
Na vele positieve verhalen te hebben gehoord, nu dan ook voor het eerst een listing laten ontwerpen door Operium, door Denis. Super fijne communicatie, listing werd op tijd opgeleverd en bovenal hee... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Operium is een e-commerce designstudio voor merken die groter willen worden dan hun categorie. We doen branding, verpakkingsontwerp, bol.com en Amazon listing design en Shopify webdesign, en bij alles wat we maken stellen we één vraag: waarom zou iemand hier op bestellen drukken? Je klant komt je merk op een handvol plekken tegen voordat hij koopt. Op de doos, tussen veertig andere producten op bol.com, op je eigen site om half twaalf 's avonds. Wij zorgen dat hij op al die plekken hetzelfde merk ziet, gebouwd op één brand guide, met dezelfde typografie, dezelfde rust en hetzelfde zelfvertrouwen. Dat herkent hij, en dat vertrouwt hij. We doen dit zeven jaar, elke dag, en zijn er behoorlijk goed in geworden. Luman begon bij ons met listings op bol.com, groeide naar zeven cijfers en lanceerde daarna ook zijn Shopify-winkel met ons. Dat verhaal maken we graag vaker.
Kontaktopplysninger
De Horst 96, 2592HA, 's-Gravenhage, Nederland
- bedrijfszaken@operiummedia.nl
- operiummedia.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede ervaring met de gasten van…
Goede ervaring met de gasten van Operium Media. Wij ontvangen elke keer weer top kwaliteit listings; dit is ook terug te zien in de conversies.
De beste service voor al je product…
De beste service voor al je product fotografie en listing. Zoals altijd zeer tevreden over het geleverde werk.
Fijn om mee samen te werken
Fijn om mee samen te werken en ze maken een mooie listing.
Professioneel team
Professioneel team, ze weten wat ze doen! Al meerdere listings door hen laten maken en onze conversies zijn zoals altijd bovengemiddeld!
Voor mijn listings ben ik bij Operium.
Voor mijn listings ben ik bij Operium.
Als ik een product wil lanceren dan moet ik gewoon bij Operium zijn. De technologien die ze gebruiken zijn veel geavanceerder dan bij andere design bedrijven en dat zie je terug in de kwaliteit van de listings.
Toppers,
Toppers,
Door dit bedrijf zijn mijn sales echt flink gestegen 👌
Bedankt hiervoor!
Zelfs mooier dan de portfolio…
Zelfs mooier dan de portfolio voorbeelden! Ik kan niet wachten om mijn product online te zetten. Communicatie is fijn en informeel via WhatsApp. Ze zijn ook niet de moeilijkste. 1 foto kon niet uitgevoerd worden en die heb ik niet gekregen. Maar had gewoon een berichtje gestuurd en kreeg me geld hetzelfde dag weer teruggestort. Terwijl in het algemeen bij andere bedrijven daar moeilijk over gedaan word. Ik ga vaker bij Operium Media bestellen.
Erg blij met Operium
Erg blij met Operium, mooie content en gedetailleerde ontwerpen.
Top service en mooie listings
Ik maak al lange tijd listings bij operium en ben altijd tevreden over de communicatie en het resultaat. Boven gemiddeld
Top Listing
Een listing ontwikkeld met een top resultaat. Hopelijk kan deze listing in de praktijk voor mooie sales gaan zorgen.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Levert goede service en producten. Eerlijke prijs en snelle reactie bij vragen en opmerkingen.
Prima listings, voor een dure prijs
Als je naar listing designer kijkt en alles wat daar bij komt kijken is Operium Media wel een van de duurste. Dan verwacht je toch een heel goed resultaat.
De listings zijn niet zo mooi als de portofolio voorbeelden maar wel oke. Prijs kwaliteit verhouding kan wat mij betreft beter.
Tip: Als je een beginnende ondernemer bent en nog weinig budget hebt voor branding en lifestyle foto's vinden ze het lastig om een listing te maken dus kijk dan verder.
Conclusie: Prima listings maar kan beter

Svar fra Operium Media®
Top service met hoge kwaliteit!
Ik heb nu toch al een aantal keren aan Operiummedia gevraagd om een product-listing te maken voor artikelen die ik online verkoop. Telkens opnieuw leveren ze converterende afbeeldingen van hoge kwaliteit. Er wordt mee nagedacht om een passende oplossing te zoeken voor hetgeen je wil bekomen. Het gevarieerde aanbod is hierbij van belang. Productfotografie of 3D rendering.., het kan allemaal. Zo kom je telkens tot het gewenste resultaat!
Ik ben zeer tevreden met operium media
Ik ben zeer tevreden met operium media, ze maken altijd mega mooie designs en leggen duidelijk uit waarom ze hebben gekozen voor het bepaalde ontwerp/idee. Ze zijn ook erg behulpzaam bij eventuele vragen.
Troep design en slechte service
Troep design en slechte service. Opgeleverde listing lijkt niks op hun website portfolio en als je vraagt voor verbetering of aanpassing dan zeggen ze dat het "overeenkomt met de 195€ instapprijs" terwijl je voor de zogenaamde "Advanced pakket" 395€ had betaald. Echt een waardeloze bedrijf.

Krachtige samenwerking!
Samen met Sander van Operium Media zijn we tot een perfect concept van mijn logo gekomen!
Door samen een tijdje te sparren en het heen en weer sturen van concepten is Sander uiteindelijk achter het juist font, logo en natuurlijk het belangrijkste de samenstelling van de kleuren gekomen.
Het contact via Whatsapp ging erg makkelijk, Sander reageerde sowieso binnen 24 uur. Verder kon ik hem ook om feedback vragen over bepaalde dingen die ik wilde toepassen aan mijn logo, hier kreeg ik oprecht antwoord op wat mijn keuze nog meer versterkte om bepaalde dingen wel of toch niet te doen.
Ik voelde mezelf af en toe wel een zeurende klant, maar Operium Media stond wel altijd voor me klaar.
Bedankt voor de professionele hulp!👍
Slechte communicatie
Slechte communicatie dubbel betalen voor 1 listing heel bijzonder.

Aanrader!!
Zeer goede ervaring met Operium Media. De listings die zij ontworpen hebben zien er fantastisch uit en daarnaast is de conversie met 43% gestegen.
Super tevreden met Operiummedia
Super tevreden met Operiummedia, ik laat al een lange tijd al mijn listings door ze maken en het resultaat is een 11 uit een 10! Zeer vriendelijk ook en super om mee te werken!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.