Banner for ProXtar

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deze snoeiperiode voor het eerst de mini kettingzaag gebruikt. Werkt uitstekend en ligt goed in de hand. Accu gaat zeer lang mee, Top apparaat! Inmiddels 2e apparaat gekocht voor kennis. Verkoper goe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recentelijk heb ik bij ProXtar een snoeischaar gekocht op een telescopische steel. Dit is een zeer goed ontworpen toestel dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Spijtig genoeg is er een probleem op... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij levering bleek helaas de oplader er niet bij te zitten. Ik heb gebeld en even een mail gestuurd met mijn gegevens en 2 dagen later had ik hem in huis. De eerste indruk van de minikettingzaag is g... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Het product bevalt prima, maar de verzending laat heel veel te wensen over. Het zou verzonden worden via Trunkrs, via hun mail zagen we de data elke dag veranderen. Op een gegeven moment, zo'n 5 dagen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Verktøyprodusent

Skrevet av virksomheten

Welkom bij ProXtar, jouw partner voor hoogwaardige tools en gereedschappen voor huis en tuin. Bij ProXtar geloven we dat goed gereedschap het verschil maakt. Ons assortiment omvat krachtige kettingzagen, precieze snoeischaren en geavanceerde kruislijnlasers, allemaal ontworpen om jouw kluservaring eenvoudiger, efficiënter en plezieriger te maken

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij levering bleek helaas de oplader er…

De eerste indruk van de minikettingzaag is goed, maar de kwaliteit/kracht moet in de praktijk nog blijken....

Bedankt voor je review!
Vervelend dat de oplader ontbrak bij levering, maar fijn dat dit snel voor je is opgelost.

Goed om te horen dat je eerste indruk van de mini kettingzaag positief is. We zijn benieuwd naar je ervaring in de praktijk. Mocht je nog vragen hebben, helpen we je graag verder!

Ziet er sterk uit

Ziet er sterk uit . En twee accu’s.ga er mee aan de slag

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het product een sterke indruk maakt en dat je direct aan de slag kunt met de twee accu’s.

Veel plezier met het gebruik!

Netjes geholpen tot zover

Netjes geholpen tot zover , heb een kruislaser bij jullie gekocht voor m’n heipalen op diept te heien ,hier heb ik helemaal niets aan buiten , nu contact gehad en zou in orde komen , om te retourneren nog niets vernomen tot op heden ,om toch tegemoet te komen kunnen jullie de takkenknipschaar toe kunnen zenden ? De kruislaser zit nog in plastic en koffer , ik hoor van u vr gr J Verwijs

Bedankt voor je review!
Fijn dat we je tot nu toe netjes hebben kunnen helpen.

Het retourlabel is inmiddels naar je verstuurd, dus je kunt de kruislaser eenvoudig retourneren. Zodra deze bij ons binnen is, wordt het verder afgehandeld.

De snoeischaar kun je daarnaast gewoon eenvoudig via onze webshop bestellen. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Degelijk, kwalitatief apparaat geleverd. Handleiding zou wat mij betreft (amateur) gedetailleerder en duidelijker mogen.

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het apparaat als degelijk en kwalitatief wordt ervaren.

Dank ook voor je feedback over de handleiding. We nemen dit mee om deze verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik, helpen we je uiteraard graag verder.

Afspraken netjes nagekomen

Afspraken netjes nagekomen. Apparaat volgens afspraak geleverd. Apparaat voldoet aan verwachtingen.

13. april 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat het apparaat aan je verwachtingen voldoet.

Veel plezier met het gebruik!

Netjes afgewerkt

Netjes afgewerkt. Super

13. april 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afwerking. Veel plezier met het gebruik!

Had een Kruislijnlaser besteld

Had een Kruislijnlaser besteld , deze was kwijtgeraakt door dpd bezorgdienst.
Na een melding te maken bij proXtar hebben ze dit meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd.
Top !

16. april 2026

Bedankt voor je review!
Vervelend dat de zending door de bezorgdienst was kwijtgeraakt, maar fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen.

Mooi dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Veel plezier met het gebruik!

Steengoed artikel

Steengoed artikel
10/10 voor jullie instructieboekje. Zelden zo'n
duidelijke uitleg met foto's gezien.

Bedankt voor je review!
Super om te horen dat het instructieboekje zo duidelijk en behulpzaam is. Daar besteden we veel aandacht aan.

Fijn dat dit zo wordt gewaardeerd en veel plezier met het gebruik!

goede prijs/kwaliteit

snelle levering, prettige,vriendelijke communicatie, adequaat, goede prijs/kwaliteit, degelijk gereedschap

10. april 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs kwaliteit, de snelle levering en de communicatie.

Mooi dat het gereedschap ook als degelijk wordt ervaren. Veel plezier met het gebruik!

After Sales Service

Spijtig genoeg is er een probleem op gedoken met de elektronische sturing van de snoeimessen.
ProXtar heeft dit op een fantastische wijze opgelost door mij een nieuwe snoeischaar te te zenden binnen de twee dagen na de melding van het probleem.
Ik kan ProXtar aanbevelen aan iedereen.

Svar fra ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat de snoeischaar met telescopische steel zo goed bevalt en gebruiksvriendelijk is.

Jammer dat er een probleem is ontstaan, maar goed om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met het gebruik!

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met het gebruik!

Goede service.

9. april 2026

Svar fra ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Aanrader

Onlangs een elektrische snoeischaar en kettingzaag besteld bij Proxtar voor snoeiwerk in de tuin. De prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend. Beide apparaten werken krachtig en zijn zeer gebruiksvriendelijk, wat het werk een stuk makkelijker maakt. Zeker een aanrader voor iedereen die efficiënt wil snoeien zonder gedoe.

Svar fra ProXtar

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!
Mooi om te horen dat zowel de elektrische snoeischaar als de kettingzaag goed bevallen en het snoeiwerk een stuk makkelijker maken. Daar doen we het voor.

Fijn dat je ook de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met het gebruik!

Top kwaliteit

Goede snoeischaar en snelle levering!

27. mars 2026

Svar fra ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de snoeischaar goed bevalt en dat de levering naar wens was. Veel plezier ermee!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snoeischaar

Snoeischaar had vertraging komt eraan

5. april 2026

Bedankt voor je review!
Klopt, we hadden tijdelijk te maken met een langere levertijd voor de snoeischaar. Inmiddels is de voorraad weer aangevuld en zijn de bestellingen verzonden.

Bedankt voor je geduld en alvast veel plezier met het gebruik!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv