Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg forsøgte at få dem til at sende mig kanyler til diabetes, da jeg var ny tilflytter til Gladsaxe kommune. Jeg blev sendt rundt i systemet 16 (!) gange, fordi OneMed er ubehjælpelige og ikke ser bev... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle have nye leverencer af blodsukker test udstyr. Ringede til OneMed og blev betjent af Tina Høgh. Jeg fik en professionel, varm, tilstedeværende og meget charmerende service. Glæder mig t... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg er ny kunde via Holstebro kommune, og jeg har med mail til info.dk hos onemed.dk bedt om hjælp til at finde ud af hjemmesiden og få rettet nogle stamdata. Da jeg skal have bestilt teststrimler... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer meget langt fra denne leverandør - som ikke har det de lover, kan fakturer, men ikke krediterer retur produkter. Deres økonomi afd er en stor rode butik.

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,8

Middels

TrustScore 3 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service.

Jeg bestiller jævnligt produkter online, og det er nemt, det er fint at jeg kan se hvor meget der er tilbage af bevillingen.

15. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Før fik jeg mine IQ Kateter fra OneMed…

Før fik jeg mine IQ Kateter fra OneMed og har været meget tilfreds men nu har Lejre kommun bestemt at mine IQ Kateter skulle leveres fra MEDIQ Danmark men denne Firma er uegnet at levere til syge Ældre syge Ældre syge bliver lige frem straffet af MEDIQ Danmark

15. april 2021
Logoen til OneMed Danmark

Svar fra OneMed Danmark

Kære Herbert

Tak for din anmeldelse. Husk at du som borger i Danmark frit kan vælge, hvilken leverandør der skal levere dine bevilgede produkter. Du er meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice og høre mere om Frit Valg.

Christina Jørgensen
OneMed Kundeservice

Dårlig service

Dårlig service
One-med er et godt eksempel på at når man først har fået kontrakten som eneleverandør så behøver man ikke at levere service overhovedet. Godt man kun er middelsvært syg ellers ville man være ilde stedt. Kan absolut Ikke anbefales

17. september 2020
Logoen til OneMed Danmark

Svar fra OneMed Danmark

Kære Søren Korsgaard

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i vores Kundeservice.

Jeg kan forstå på min kollega, at I har talt sammen igen, og jeg håber, at du er tilfreds med løsningen.

De bedste hilsner
Maja Fredgaard
Kundeservicechef

Ågerpriser…

For præcis en uge siden købte jeg mundbind hos OneMed. De kostede 250 kr. for 50 stk. I dag koster de samme mundbind 312,50 - en stigning på 25 %.
Mundbind type II kostede i sidste uge 285,- i dag koster de 425,00. En stigning på 50%. Dette må give en meget dårlig smag i munden, der drives åger på udsatte mennesker.

7. august 2020

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Især fra Rikke som lyver over for en , at et produkt ikke bliver lavet mere . Men ringer så selv til producenten i Tyskland. Og ja det bliver da stadig lavet . Har bare fået et andet nr hvilket de også havde skrevet til onemed på mail.. så får man fat i Rikke nej nej den er dem der ikke har styr på det. Hvordan kan denne ukompetente person og firma stå for sådan noget .. folk som dem er sådanne mennesker der også glemmer og trække vejret .. håber virkelig de tager sig sammen . Føj føj føj

6. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Utrolig ringe service overfor…

Utrolig ringe service overfor bevillingskunder.
3 ud af 3 bestillinger, hvor jeg er endt med en utrolig ringe behandling.
De kræver en skriftlig ændring af selv bitte små ændringer og de udtaler, at sådan har det ALTID været hos alle, denne service frit benyttes hos konkurrenten.
Man kunne forresten godt få ændret sin bevilling i opstarten, eller det gjorde de selv, men det var osse til dyrere produkter. Denne service forsvinder, når man som jeg ønsker et billigere produkt i fremtiden.
Service er bedre, når fortjenesten er bedre, er det den anden vej rundt, så bliver samtalen straks mere afvisende.
Samtidig får man fornemmelsen af at være i vejen, når man ringer ind.
Jeg troede jeg sad alene med oplevelsen, men et opslag på Facebook afslørende, at det er ganske normal behandling af bevillingskunder og at mange har valgt at flytte deres bevilling.

12. mai 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det kan godt være de er hurtige meeeen......

Det kan godt være de er hurtige til at levere, men deres kundeservice eksisterer ikke.

Har sendt en pakke retur til onemed, som ved en fejl fra fragtmændenes side er blevet leveret til en postboks. Denne har de da absolut ikke tænk sig at hente.
Så det vil sige at jeg endnu engang skal betale fragt for at få sendt dem retur igen, fordi de ikke vil yde den service overfor deres kunder at køre mindre end 1 km.
Hvis jeg skulle have den holdning i min arbejdsdag og med mine kunder, havde jeg ikke noget arbejde.
Det kan godt være de er billigere end andre stedet men i sidste ende koster det det 3 dobbelte.
Har handlet med onemed 3 gange. Første eneste og absolut sidste.

4. november 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget tilfreds som kunde hos Onemed

Hver gang jeg bestiller varer hos Onemed kommer de hurtigt efter bestilling og de har nogle fine ting til stomiopererede. Det er desuden fantastisk at kunne bestille gratis vareprøver sammen med sine bevilgede varer, så man kan finde ud af om ens nuværende rutiner kan lettes/optimeres. Kundeservice har været nemme at få fat på og altid været hjælpsomme.

27. april 2019

Hovedet under armen

Jeg har en diabetesbevilling fra kommunen. Når jeg bestiller, videresender jeg altid samme mail med de to produkter jeg skal bruge. Denne gang kom der dagen efter leveringen en faktura på egenbetaling, fordi det ene af mine indkøb var blevet erstattet af et andet i hht bevillingen.
Det var en lille ting lige at oplyse sådan noget inden man sender varene afsted.
I kundeservice var der ingen hjælp eller forståelse, så nu må jeg sende pakken retur og vente på der kommer en ny med de rigtige vare.
Dårlig service og ordrebehandling med hovedet under armen

7. mars 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enestående kundeservice og …

Enestående kundeservice og medmenneskelig forståelse.(TAK Rie)
5 Stjerner er slet ikke nok.
Det er rigtig rart at møde mennesker som giver meget mere end man kan forvente af dem, når man står i en situation hvor man er sårbar og lidt hjælpeløs. Jeg vil anbefale OneMed til alle og selvfølgelig vil jeg bruge dem, hvis jeg igen skulle komme i en situation som kræver det.

25. august 2017
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Reamed er bedre

Jeg er blevet ''forflyttet'' fra Reamed til OneMed som diabetespatient. Leveringen er hurtig og de er meget hjælpsomme.
Grunden til de tre stjerner er dog, at de har langt færre diabetesprodukter hvad angår håndkøb end Reamed og generelt færre diabetesrelevante/-relaterede produkter. Dette er træls når man gerne vil bestille sine varer samlet nu man er i gang.

9. mars 2017

Hurtig ekspedition!

Bestilte i Onemed.dk en Merry-bogstøtte i træ til at "holde" og lette læsningen af bøger, tidsskrifter m.v.. Bestillingen blev afsendt fredag, og pakken leveret lørdag.

Flot!

25. januar 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv