Selskapet har svart
Venlig og flink service fra de fleste medarbejdere, når man ringer til kundeservice, hvis man da ikke får den, medarbejder der snakker ned til kunden. Men der er ikke noget der fungerer i f... Vis mer
Jeg er for nyligt fået konstateret en kronisk lidelse og er begyndt at bruge nogle testpræparater. Da min bevilling ikke dækker over en opstart hvor jeg har brug for hyppigere test, har jeg købt hos R... Vis mer
Selskapet har svart
ReaMed er importør og distributør af produkter inden for bl.a. diabetes og kompression samt serviceydelser – direkte til borgeren, det offentlige og den private forbruger i Danmark. Vi driver også webshoppen mitliv.dk, hvor man kan købe alt fra diabetes og kompressionsprodukter til sukkerfrit slik og madvarer, tøj og sko, hudplejeprodukter og medicin og sygepleje produkter.
Vilhelmsborgvej 16, 7700, Thisted, Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det er et fup firma
Man har ikke bestilt noget
Men de sender en pakke og bare trække fra ens kontor
Sød måledame alt Ok , men kundeservice , ved i hvad det er , der ingen hjælp at hente der
Men der er ikke noget der fungerer i firmaet mht. levering.
Jeg har 2 gange fra firmaet fået leveret støttestrømper
1. gang måtte de byttes 2 gange før jeg fik et par brugelige strømper men af forkert model og mærke, Bestillingstid 2 måneder !!!!
2. gang måtte de også byttets 2 gange inden jeg fik den rigtige størrelse, det rigtige mærke men en forkert model af en dårligere kvalitet. (holdt i 14 dage)
Bestillingstid 2 måneder!!!
Og Da jeg reklamerede over de dårlige strømper, varede det 1½ måned inden jeg fik svar
3½ måned i alt !!!!
Begge år har jeg kørt ud til ResMed, for at bestille strømperne, og for kontrol-opmåling, som ikke blev foretaget
Jeg har medbragt strømper og æske, så det eneste medarbejderen fra ResMed skulle gøre var at skrive rigtigt af.
Min anbefaling vælg er andet sted en ResMed hvis du skal handle
I alle de år jeg har handlede hos reamed.dk har jeg kun 1 gang oplevede at en medarbejder har udført en behagelige kundeservice. Resten af tiden er jeg blevet modtagede af en sur medarbejder.
Sidste søndag bestilte jeg diabeteshjælpemidler hos Reamed, og som forventet blev pakken pakket og sendt mandag.
Jeg fik også en meddele fra Post Nord om, at pakken var klar til at blive sendt fra lager onsdag morgen.
Da jeg ikke havde fået pakken i mandags, henvendte jeg mig til kundeservice. De lavede med det samme en erstatningsordre, som allerede blev sendt senere på dagen.
Denne pakke er kommet til udleveringsstedet i dag, onsdag.
God service fra Reamed
Vi handler meget på mitliv.dk da vores datter har diabetes. At bestille fungerer fint. Men når der en enkelt gang skal reklameres - så går det galt. ( jeg kan læse at andre har haft samme problem med reklamation) Den pumpetaske vi købte har i løbet af få måneder ændre form /farve så meget at pumpen hopper løst rundt da taskens stof/stretch ikke trækker sig sammen. De beder om billede dokumentation men mener ikke de kan se forskellen. Der skal dertil siges jeg blev jo nødt til at købe en magen til så vi kunne vise forskellen og samtidig har min datter brug for en taske der er brugbar især hvis de skulle bede om at få den sendt retur. Reamed mener ikke de kan se en forskel og vil at den skal sendes retur og mener samtidigt at jeg selv skal betale for en returlabel. Da jeg anmærker dette får jeg et surt svar tilbage at de ikke gider diskutere med mig. Heldigvis siger de at de nu sender en label men god Kundeservice findes ikke i firmaet og man bliver mistænkeliggjort pga. en taske fordi de ikke tidligere har hørt om fejlen. Nu bliver det spændende hvad der nu skal ske når de modtager min retur. Men det er utroligt at de vil bruge så meget energi på en taske til små 200.- fremfor at være lidt mere imødekommende og hjælpsomme. 2 stjerner fordi de er gode til at sende til tiden men det er vist også det se kan.

Svar fra ReaMed A/S
reamed.dk jeg bestilte 2 varer 1 stk af hver , fik 1 af nr 1 samt 8 stk af nr 2 : ups en stor smutter til mange penge
ringed til kundeservice men de virkede ikke særlig hjælpsom og tilbød ikke at tage det for meget antal retur . godt at varen kan holde sig til 2026 ¯\_(ツ)_/¯

Svar fra ReaMed A/S
Købte et par sketchers sko hos dem, da de havde dem billigst. Alt fint og hurtig levering👍🏼
Bestilt torsdag formiddag, leveret fredag morgen.
Så bliver det ikke bedre.
Jeg har flere gange bestilt og fået varer fra firmaet.
Hver eneste gang med lynhurtig (hjemme-)levering (1-2 dage) og der har aldrig været bøvl eller fejl.
Kundeservice / personale er altid hjælpsomme og venlige og har styr på tingene.
Jeg kan kun anbefale Reamed.
Med venlig hilsen fra en tilfreds kunde...
Utroligt web firmaer forsat er så længe om det.
Så den frækhed en mail, vi har sendt din pakke
Gu har I ej. 12 timer efter mailen, har I forsat kun sendt data til GLS
Der er ikke noget at sige at ulandske firma bliver foretrukket

Svar fra ReaMed A/S
Fremragende start på samarbejdet!
I dag var første gang, jeg skulle bestille varer gennem ReaMed i forbindelse med en helt ny situation, jeg står i. Jeg kendte ikke ret meget til hvilke produkter, jeg præcist skulle bruge, men ReaMeds dygtige medarbejder (jeg glemte at få hendes navn, Louise måske?) hjalp mig igennem alle tvivlsspørgsmål og fik styr på det hele, så nu venter jeg bare på at varerne bliver leveret.
Men dejligt, at man, som ny og usikker, bliver guidet igennem med fast og sikker hånd og føler sig rigtigt godt hjulpet. Det lover godt for fremtiden og fjerner utroligt meget stress omkring hele situationen, at man får den slags kyndig hjælp.
Jeg havde en lidt kedelig situation med min diabetes bevilling. Men så trådte i i karakter og fik givet mig de svar jeg havde brug for. Så fra jeg opdagede"fejlen" til jeg havde de ting jeg manglede, gik der 5 dage (torsdag til mandag). Det synes jeg er imponerende. Tak til jer og de involverede kommuner.
To medarbejdere i kundeservice kan ikke finde ud af overførsel via Nets og beder folk om kontrolkode for sikkerhedens skyld i en bestilling af diabetes udstyr. Selve samtalerne var en bedre udgave af Monty Python Flying Circus med komplet uduelige medarbejdere som gik i slow og intet vidste om digitale overførsler til stor irritation for en første gang kunde. Så stjerner uden hjerner, nu ser jeg om min bestilling som jeg selv foretog og betalte når frem

Svar fra ReaMed A/S
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering, det er ikke sidste gang jeg handler her
Købte sukkerfri slik bla. rabarber og jordbær bolsjer, rabarber bolsjer smagte af syrlige drops, ikke af rabarber og jordbær bolsjerne smagte ‘olmt’ , ikke jordbærsmag at spore overhovedet, endvidere købte jeg også blå bjørne der bare smagte af en overstærk samt ubehagelig eukalytus og ikke af, frisk mentol, anis og lakrids.
Jeg har naturligvis kontaktet firmaet, både pr. telefon samt mail, men man synes at være ligeglad, da jeg ikke har hørt så meget som, ‘tak for din tilbagemelding’ e.lign.
Kapitel 2.
Efter svar, fra Reamed, så lykkedes det mig, at få kontakt til Jane pr. telefon, men hvorfor jeg blev bedt om at ringe, er mig en gåde idet der blev beklaget manglende svar, på min henvendelse pr. mail, som man allerede havde beklaget i svaret afgivet her på Trustpilot, måske skulle det, for andre evt. kunder, se ud som om de havde fundet en løsning, på min henvendelse, men det var ikke tilfældet, dvs. den løsning man var kommet til var, at ‘fuld tilfredshed eller pengene er spildt’ når du handler hos os, og så er den sag lukket.
Jeg behøver nok ikke, gøre opmærksom på, at jeg aldrig handler hos Reamed igen, ej heller bliver de anbefalet af mig.

Svar fra ReaMed A/S
Helt fantastisk service. Super.
Hurtig og venlig service.
Som ny kunde, og ny diagnosticeret, fik jeg al info og følte mig tryk.
Varerne kom indenfor 24 tiner.
Dårlig kundeservice eller mangel på samme. Den ene medarbejder siger det ene den anden siger noget andet. Så er det jo ikke nemt. Kunne være rart at de siger det samme

Svar fra ReaMed A/S
Jeg har nu været kunde hos reamed i mange år.. og samme spørgsmål dukker op hveeer gang man ringer til dem. “Hvor mange gange tester du om dagen” hvad skal du bruge den information til? Hvis den er så vigtig, hvorfor så ikke skrive det ned.. nu har jeg ligesom fortalt jer det mere end 50 gange..
Jeg er tvunget til at være kunde hos jer, eller nogen der er værre.. så lad være med at synke ned på deres niveau, og tag jer sammen.. for det er fanme stramt at jeg skal blive hidsig når jeg ringer jer op.. i laver om på min ordre gang på gang på gang.. og alligevel er det mig i stiller spørgsmål., det er jeres valg, jeres idéer.. så stop med at spilde folks tid og send deres ting.

Svar fra ReaMed A/S
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.