Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg forsøgte at få dem til at sende mig kanyler til diabetes, da jeg var ny tilflytter til Gladsaxe kommune. Jeg blev sendt rundt i systemet 16 (!) gange, fordi OneMed er ubehjælpelige og ikke ser bev... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle have nye leverencer af blodsukker test udstyr. Ringede til OneMed og blev betjent af Tina Høgh. Jeg fik en professionel, varm, tilstedeværende og meget charmerende service. Glæder mig t... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg er ny kunde via Holstebro kommune, og jeg har med mail til info.dk hos onemed.dk bedt om hjælp til at finde ud af hjemmesiden og få rettet nogle stamdata. Da jeg skal have bestilt teststrimler... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer meget langt fra denne leverandør - som ikke har det de lover, kan fakturer, men ikke krediterer retur produkter. Deres økonomi afd er en stor rode butik.

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,8

Middels

TrustScore 3 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Anbefaling

Jeg kan kun anbefale ONE MED deres varer lever op til forventningerne og de kommer hurtigt

3. august 2021

Kære Dennis

Mange tak for din anmeldelse :-)

Tina Højgaard

Hurtig og effektiv sagsbehandling

26. juli 2021

Kære Birger

Mange tak for din anmeldelse :-) Dejligt at du har fået en hurtig og effektiv sagsbehandling. God sommer til dig :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte testmateriel til min diabetes…

Bestilte testmateriel til min diabetes mandag i uge 29 med lovning om levering senest 2 dage senere. Nu er vi ved torsdag og varerne er stadig IKKE leveret. Har siddet i kø ved deres kundetelefon som nr. 1 i 23 minutter og mærkeligt nok sad jeg også i kø som nr 1 i lang tid i mandags ved bestilling. Da jeg endelig kom igennem telefon (køen) torsdag var det en meget ligeglad medarbejder som næsten gjorde grin med ventetiden i telefon køen. Kan virkelig ikke anbefale kommunen at genforhandle aftale med det firma

22. juli 2021

Kære Gitte

Jeg beklager den uheldige oplevelse du har haft i forbindelse med din bestilling. Hvis du sender dine oplysninger til trustpilot.dk@onemed.com, så vil jeg se nærmere på sagen og vende tilbage til dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har desværre ikke leveret som lovet

17. juli 2021

Kære Jørgen

Vi beklager, at vi ikke fik sendt din pakke torsdag, men først fredag, hvorfor du ikke kunne nå at få pakken i tide. Jeg kan dog forstå, at du har været i dialog med os i dag og at vi har fundet en løsning på udfordringen. Tak for din forståelse og god sommerferie. :)

Nem og overskuelig

Nem og overskuelig - Det tager 2 minutter :)

16. juli 2021

Kære Birgitte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du finder vores bestilling nem, overskuelig og ikke mindst lynhurtig :-)

God sommer!

godt tilfreds

16. juli 2021

Kære Jens Peder

Det er vi glade for. Håber du kan holde til varmen derude :-)

Er dybt rystet

Jeg har slet ikke ord for hvor lidt de har styr på deres varer lager eller deres levering. Jeg bestilte produkter for første gang for 2 uger siden, med lovning on levering dagen efter (sidste tirsdag). Da varerne hverken kom tirsdag eller onsdag, ringede jeg ind torsdag morgen / var på hold i 20 min på telefonen. Da jeg kom igennem, fik jeg den besked, at det var sket en fejl og at de ville blive leveret dagen efter - altså fredag. Da varerne heller ikke var kommet mandag, ringede jeg igen. Denne gang fik jeg at vide, at de ville blive leveret samme dag, altså mandag. Da varerne stadig ikke var kommet tirsdag, ringede jeg igen ind. Her fik jeg at vide, at pakkerne var blevet væk hos postnord, så hun var nød til at lave en ny ordre. Denne gang, var der så 2 af produkterne de ikke havde på lager. For jer der kender til stomi, så kan vi ikke undvære 2 produkter.... De blev sendt afsted med det samme, til levering i dag inden kl.18.00. Vi har nu kl.20.48, og stadig ingen produkter. Til historien hører, at jeg er næsten løbet tør for produkter, og rejser på fredag. Så jeg er fuldstændig grædefærdig. Den absolut væreste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Hvis du har mulighed for det, så brug endelig en anden leverandør - for din egen skyld. Nu er jeg nødsaget til at ringe igen i morgen, for at be dem om at oplyse mig om hvordan jeg selv kan hente produkterne - da jeg er nød til at have dem nu. Har aldrig prøvet lignende andre steder - er dybt rystet over firmaet her.

7. juli 2021

Kære Hanna

Lad mig med det samme beklage den ekstra leveringstid, hvilket skyldes ekstraordinær travlhed på vores lager samt fejlhåndtering hos vores samarbejdspartner PostNord. Begge pakker bliver leveret hos dig i dag.

Skulle der mod forventning opstå problemer, så håber jeg at du vil skrive til trustpilot.dk@onemed.com.

Vi tager vores arbejde meget seriøst og gør alt hvad vi kan for at du, og vores andre kunder, får varer til tiden og modtager en kompetent og imødekommende service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onemed har god service og er god til…

Onemed har god service og er god til kommunikation

7. juli 2021

Kære Lars

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en positiv anmeldelse. Vi tager vores arbejde meget seriøst og bestræber os på altid at levere en god service til vores kunder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

det er nemt at bestille på netsiden

det er nemt at bestille på netsiden, og det bestilte leveres hurtigt.

3. juli 2021

Kære Lars

Nemt

Rigtig nemt at bestille på nettet men også rigtig søde og hjælpsomme over telefon

3. juli 2021

Kære Per

Denne firma burde ha 0 stjerner

Denne firma burde ha 0 stjerner, med så en dårlig service, og meget lang leveringstid, bestilte stomi poser som ikke kom som lovet, det er sidste gang jeg handler der. Meget dårlig oplevelse.Kristian

16. juni 2021

Kære Kristian

Tak for behagelig samtale i telefonen.
Vi beklager mange gange forløbet. Grundet lagerflytning har vi desværre en længere leveringstid end normalt. Vi er i dialog med dig efter 5 dage og får varerne afsendt til dig med kurer samme dag.
Vi er kede af, at du ikke ønsker at handle med os mere. Vi står altid til rådighed, hvis du skulle få brug for os en anden gang.

Modtager ukorrekt forsendelse.

24/5 bestilling af 8 pakker kateter

31/5 leveres ordren, men med 3 pakker manglende.

1/6 opkald hvor jeg gør opmærksom på fejlen, og bliver lovet at de manglende vil blive afsendt.

8/6 opkald for at høre om der sker fremskridt.
Får en sang om at de er voldsomt pressede og at de ikke kan vurdere hvornår jeg kan forvente at få restancen leveret.

15/6 intet nyt, og med kun 5 pakker skal jeg snart til at bestille igen, men kan jeg så regne med at få leveret.

De kunne godt holde mig orienteret.

15. juni 2021

Kære Jeppe

Vi beklager mange gange den mangelfulde levering og orientering om, hvornår de resterende produkter blev leveret.

Vi har ikke haft mulighed for at finde dig i vores ordre-system (da vi kun har dit fornavn), men hvis du har behov for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på: trustpilot.dk@onemed.com

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårlig og utilstrækkelig Kundeservice.

Denne virksomhed leverer varer til mennesker der har et stort behov for at modtage deres materialer til tiden og som lovet.
19.5 2021 betilte jeg stomi produkter fra virksomheden og fik på nettet en leveringstid til d. 21.5.2021 (dette er de 4 dage som de ifølge
kommunen har til at levere) Da jeg ikke modtog varen kontaktede jeg deres kundeservice pr. tlf (½ times venten i tlf.) Da jeg endelig kom igennem fik jeg oplyst at varen ikke var på lager, men den ville komme om fredagen. Fredag kontaktede jeg igen kundeservice (ventede "kun" et kvarter denne gang) og fik oplyst at varen ikke var kommet. Jeg havde nu ikke flere stomi plader og var derfor nødsaget til at acceptere en erstatning. mindre hulstørrelse men ifølge kundeservice kunne den klippes til den rette størrelse og mine egne plader ville helt sikkert komme næstfølgende fredag... Hele onsdagen ventede jeg hjemme på pakken men intet skete. 3 gange denne dag havde jeg fat i kundeservice og fik oplyst at pakken helt sikkert ville komme onsdag. Pakken kom torsdag ved middagstid... Hulstørrelse passede selvfølgelig ikke hvilket resulterede i en meget øm og blødende stomi og 5 timers ventetid på skadestuen. Kontaktede igen kundeservice om fredagen for at høre om mine vare nu var kommet. NÆ det var de ikke. Diskuterede endnu et alternativ med større hulstørrelse og har efter 2 uger fået et alternativt der er brugbart men venter på tredie uge stadig på min oprindelige bestilling. Alternativ 2 ville blive sendt med kurer til levering samme dag. Blev hjemme hele dag, IGEN. Pakken er leveret foran min hoveddør i regnvejr mellem 00.30 og 06.00. Fantastisk kurerservice Onemed benytter.
Kunderservice vender ikke tilbage som lovet, man hører intet om eventuelle forsinkelser i forsendelsen eller at varen stadig ikke er kommet. Flytning eller ej -det er en helt ufattelig dårlig service når man handler med medicinske produkter.
Eneste lyspunkt i denne lange saga er sygeplejersken Janne som genfandt det produkt som på mystik vis var forsvundet i min bevilling. hendes ordre tog det så kun lidt over en uge at levere. Varen var ellers på lager?

6. juni 2021

Kære Helle

Vi er meget kede af den måde, hvorpå dine henvendelser er blevet håndteret. Vejledningen har været mangelfuld og det samme har vores levering med kurér.

Vi tager vores arbejde dybt seriøst og håber du vil tage imod vores uforbeholdne undskyldning.

Diabetes og hjertesygdom…

Jeg har bestilt penkanyler og teststrimler hos onemed jeg afgav ordren sidste søndag via internettet og fik en ordrebekræftelse umiddelbart efter og siden har jeg ikke hørt fra dem selvom de i bekræftelsen lover levering senest to dage efter så har jeg ikke modtaget noget nu 5 dage efter, jeg har diabetes og det er nu ved at være kritisk jeg bruger de sidste om 2 dage!!
Jeg forsøgte at ringe til kundeservice i går og fik at vide at jeg var nr. 7 i køen, en halv time senere var jeg stadig nr 7 i køen, jeg prøvede flere numre med samme resultat til sidst mailede jeg om problemet men har ikke fået svar. I dag forsøgte jeg igen på telefonen sjovt nok var jeg stadig nr 7 i køen og det var jeg stadig en halv time senere, jeg ringede nu på et andet nr og var nu nr et i køen sjovt nok var jeg stadig nr et en halv time senere jeg gav igen op og har nu genbestilt kanyler og teststrimler og er spændt på om de kommer.
Onemed det er ikke godt nok det er ikke sjovt at have en potentielt dødelig sygdom og så ikke kan få tilsendt de hjælpemidler der er nødvendige for at holde den i skak i kan ikke tillade jer at at behandle kunder på så ligegyldige måde, det er jo ikke en forkølelse der er tale om.

4. juni 2021

Kære Hans

Vi er utrolig kede af, at du ikke har fået dine varer til tiden. Der er desværre sket en fejl i forbindelse med håndteringen af din ordre og det beklager vi mange gange. Som aftalt over telefonen, leverer vi varerne til dig med kurér i dag.

Vi vil også følge op på vores telefonsystem og sikre, at det fungerer som det skal.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Advarsel om at anvende firmaet OneMedsidste anmeldelse af OneMed…

Efter min sidste anmeldelse af OneMed fik jeg en meddelelse fra en
Rasmus Jensen i
OneMed Kundeservice hvor han beklagede mine oplevelelser med firmaet OneMed.
Firmaet har telefonisk oplyst at jeg ville få bestilte katetere leverer i dag enten med posten eller med kurer.
Ingen af disse dele er sket og nu er min tålmodighed med detre firma opbrugt.

Jeg advarer kraftigt andre mod at benytte firmaet.

Jeg vil nu, med de telefon referencer jeg har nu, rette henvendelse til kommunen og bede dem om ikke længere at bruge dette firma ej heller efter næste udbudsrunde, og jeg vil bede dem om at få refunderet deres penge da de ikke selv efter 14 dage hvor de lover at varene vil komme, ikke sender dem med det resultat at jeg må tilkalde en ambulance efter et blærebrud der kunne være undgået hvis firmaet havde overholdt det de lovede
Erwin Larsen.

Jeg kan ikke kraftigt nok advare mod firnaet
OneMed der lover og lover, men ikke overholder det.

27. mai 2021

Kære Erwin Larsen

Vi kan ikke gøre andet end at lægge os ned og undskylde mange gange. Der sker desværre en menneskelig fejl i forbindelse med din bestilling. Fejlen medfører, at vi ikke har din vare på lager, da kureren kommer for at afhente. Vi har nu fundet en alternativ vare, denne er tilføjet din bevilling og bliver leveret til dig med kurer.

Vi gør alt hvad vi kan for at levere varer til tiden og vi tager vores arbejde dybt seriøst. Vi er meget kede af den oplevelse du har haft og kan igen kun undskylde mange gange.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kundeservice

Meget lang ventetid i kundeservice.

27. mai 2021

Kære Hans Mortensen

Jeg beklager mange gange den lange ventetid. Vi er desværre blevet ramt af nogle IT problemer i forbindelse med vores flytning til et nyt lager. Vi arbejder benhårdt på at få det løst og svare alle kunder som henvender sig.

hvor er pakken----ingen

hvor er pakken----------ingen information--ingen sms....ingen mail

25. mai 2021

Hej Ole Toustrup

Beklager mange gange, at du ikke har modtaget en besked om at din ordre er afsendt. Vi har desværre oplevet nogle tekniske udfordringer og arbejder benhårdt på at få dem løst.
Vi har nu været i kontakt og har fået lokaliseret din pakke som bliver leveret i dag.
Hvis der mod forventning skulle opstå yderligere problemer, er du meget velkommen til at kontakte mig på: trustpilot.dk@onemed.com

OneMed Kundeservice

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv