Jeg forsøgte at få dem til at sende mig kanyler til diabetes, da jeg var ny tilflytter til Gladsaxe kommune. Jeg blev sendt rundt i systemet 16 (!) gange, fordi OneMed er ubehjælpelige og ikke ser bev... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg skulle have nye leverencer af blodsukker test udstyr. Ringede til OneMed og blev betjent af Tina Høgh. Jeg fik en professionel, varm, tilstedeværende og meget charmerende service. Glæder mig t... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg er ny kunde via Holstebro kommune, og jeg har med mail til info.dk hos onemed.dk bedt om hjælp til at finde ud af hjemmesiden og få rettet nogle stamdata. Da jeg skal have bestilt teststrimler... Vis mer
Hold jer meget langt fra denne leverandør - som ikke har det de lover, kan fakturer, men ikke krediterer retur produkter. Deres økonomi afd er en stor rode butik.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Kappa 3, Søften, 8382, Hinnerup, Danmark
- info.dk@onemed.com
- onemed.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Efter 25 min som nr.1 i køen
Efter 25 min som nr.1 i køen, er jeg stadig ikke kommet igennem til at kunne bestille 😤

Kundeservice
Jeg bestiller varer via nettet d. 26/12. Derefter finder jeg ud af, at jeg faktisk er ved at løbe tør.
Lidt panisk ringer jeg til kundeservice d. 28/12. Jeg får fat på Connie og forelægger mit problem. Connie bliver en smule frustreret over, at hun ikke umiddelbart kan hjælpe, via min bestilling.
Connie nævner flere muligheder, bl.a. at hun skriver til lageret, og beder dem sende, samme dag.
Dagen efter har jeg varen, om eftermiddagen.
Det der kendetegner god kundeservice, er netop det Connie gjorde, for mig.
Tak Connie, de bør være stolte af dig, som medarbejder.

Svar fra OneMed Danmark
Bevilgningsvarer kan ikke skaffes = MIT problem ???
Jeg er bevilgningskunde (stomi). Jeg oplevede at jeg ikke kunne få et produkt mere. Jeg ringede derind som mit forsøg på bestilling gav besked om. Man fortalte det var undgået og man ville finde en erstatning. Man ville ringe næste dag.
Efter 5 dage havde jeg intet hørt, ringede igen og fik fat i den samme. Hun påstod der var indtalt besked på min telefonsvarer, som altid har været deaktiveret. Man kan ikke få produktet længere og de magtens ikke rigtig at finde en erstatning, så det er nu blevet mit eget problem. De har ikke tænkt sig at gøre mere, selv om DE ikke kan yde en bevilget vare.
Jeg forstår godt hvorfor flere og flere med stomi og Onemed som levendører ansøger om frit-valgs-ordningen. Onemed får den til at lyde yderst attraktiv.

Hurtig og præcis levering (o:
Var egentlig lidt bekymret for at købe hos onemed.dk pga. anmeldelserne på Trustpilot - men jeg tog chancen, også fordi jeg ikke kunne finde det jeg skulle bruge på andre hjemmesider. Jeg bestilte varer den 26-06-2023, og de er landet ved min hoveddør den 28-06-2023. Det kan vist ikke blive bedre, så det er 5 stjerner herfra.

Svar fra OneMed Danmark
Skam jer det er simpelt hen for dårligt at fylde folk med løgn
Det er simpelt hen for slapt af jer. igen skal jeg opleve at jeg ikke kan få de vare jeg skal bruge til mit diabetes, samtidig siger i i telefonen at i ikke ved hvornår i får det igen, og man gad dårligt nok svare på mine spørgsmål i tlf og de ville få en til at ringe til mig i dag som kunne svare på det, men nul ingen ringer til mig på trods af at jeg skulle bestille mere som skulle sendes til mig. Så jeg vil nu tage kontakt til min kommune og så må de tage affære da jeg har fået nok af jeres ligegyldighed os så er i fulde af løgn i bilder mig ind at NovoTwist 5mm ikke bliver fremstillet mere hvad der er en direkte lodret løgn da jeg har kontaktet Nova Nordic
M.v.h
Kim

Svar fra OneMed Danmark
Søde, men kludrer rundt i leveringerne...
Jeg har bestilt en leverance 22/09, hvor jeg et par dage efter kun modtager 4 kasser ud af 7. Jeg ringer og snakker med kundeservice, der siger, at resten er på vej og kommer i løbet af ugen. Det gør de ikke, og jeg ringer igen 30/09, og får at vide, at de aldrig et blevet pakket. De lover at gøre det, men en uge efter har jeg stadig ikke modtaget varerne. Jeg ringer, og de siger pludselig, at jeg har modtaget alt. Efter lidt trampen i jorden anerkender OneMed da også, at genpakket aldrig et blevet pakket, men at de nok skal gøre det med det samme. Gad vide om de manglende varer nogensinde dukker op........
Ubehøvlet Kundeservice
Ordre fra OneMed, modtager 23 05 2022, hvor 70 mm sensura plader til min stomi, har været i restordre i 4 måneder, hvor mit liv er blevet et mareridt med store sår på stomi, p.g.a. onemed mente jeg kunne bruge 60 mm, nå bliver glad ,der står på ordre,- at 70 mm plader er på lager 23 05 2022,- OG vil blive afsendt, fint, i dag 30 05 2022, en uge efter, har jeg intet modtaget, ringer til kundeservice, aldrig, aldrig har jeg talt med så sur og ligegyldig en kvindelig medarbejder, spørger hvorfor, jeg ikke har modtaget plader, samt at mit liv er et mareridt,- NU skal du ikke puste dig op, så lægger jeg på (vidner hørte jeg snakkede pænt),- nå hun undersøger det,- OG fortæller de har haft dem i en uge,- MEN bare "GLEMT" at sende til mig,- hvad er det for et foretagende FØJ,- MEN har nu skiftet til Coloplast, hvor der virkelig er service, og kvalitet

Svar fra OneMed Danmark
Jeg har købt en vare hos jer man jeg…
Jeg har købt en vare hos jer man jeg aldrig modtaget varen.
Pakkenummer: 00373500350108721155
252830,
Hvorfor sender i ikke varen til mig?

Ualmindelig dårlig service.
Ualmindelig dårlig service.
Står du og mangler et produkt - så skal du IKKE handle her. Ordrekvittering siger hvornår du kan forvente dit produkt - ringer du så efter den opgivede leveringsdato og rykker får du så at vide at det kommer nok på lager om en uges tid. " Har I et alternativ " " Jeg spørger lige min kollega" --------Kan desværre ikke få fat i nogen - kan ikke lige hjælpe dig , men sender en mail til mine kollegaer.
Tak for kaffe - hold jer væk fra det her møgfirma.

Svar fra OneMed Danmark
Lang leveringstid og dårlig information.
D. 24 november bestilte jeg varer på onemed.dk
Jeg modtog aldrig nogen ordrebekræftelse på email, kun den der blev vist på skærmen.
Herefter går jeg lidt i uvished - og glemmer faktisk helt at jeg har bestilt. Da der INGEN kommunikation er fra firmaet overhovedet. Jeg modtager så endelig besked på postnord appen om at min pakke er klar til at blive sendt, men det sker først d. 7 december. Pga. af travlhed ved postnord osv. er min pakke afleveret d. 9 december - alt er godt. Sjovt nok, kan firmaet så godt finde ud af at informere mig på SMS om at min pakke er afhentet, endda af mig selv. Dette havde været en rigtig fed service, hvis al anden kommunikation også havde været i orden - nu, synes jeg lidt det er til at grine af :)
Anyways - Så endte det hele jo godt, og jeg modtog mine varer - men man skal IKKE bestille, hvis man regner med at modtage varer i det tidsinterval de selv skriver på deres hjemmeside - det er ihvertfald et sats.
Jeg synes det er lidt vildt at man som firma, der sender varer til folk, som de er ret afhængige af - INGEN kommunikation har til deres kunder overhovedet, i det tilfælde at ordren bliver forsinket, men derimod først når varerne er sendt ud af huset.
Udover den dårlige kommunikation og den lange leveringstid - så er alt som det skal være.

Svar fra OneMed Danmark
Fin oplevelse gik så nemt og hurtigt…
Fin oplevelse gik så nemt og hurtigt meget nemt at komme i gang med bestilling

perfekt ful tilfeds
Dejlig nemt at bestille varer.
Dejlig nemt at bestille varer, nemt at finde rundt på siden👍🏽

Svar fra OneMed Danmark
Meget lang ekspeditionstid her 4 dage…
Meget lang ekspeditionstid her 4 dage efter bestilling er pakken hverken pakket eller afsendt😕

Oplevelse
Oplevelse
Tak for god og hurtig betjening.
MVHEdelhardt Lindbeck

Svar fra OneMed Danmark
stop med handle med OneMed har lige…
stop med handle med OneMed har lige mistet godt 3200 for en vare jeg har sendt tilbage. men pengene har jeg ikke fået. de også lige mistet E mærket

Svar fra OneMed Danmark
OneMed har den mest fantastiske…
OneMed har den mest fantastiske service. Meget hurtig levering og altid yderst servicemindede.

Svar fra OneMed Danmark
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.