Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg forsøgte at få dem til at sende mig kanyler til diabetes, da jeg var ny tilflytter til Gladsaxe kommune. Jeg blev sendt rundt i systemet 16 (!) gange, fordi OneMed er ubehjælpelige og ikke ser bev... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle have nye leverencer af blodsukker test udstyr. Ringede til OneMed og blev betjent af Tina Høgh. Jeg fik en professionel, varm, tilstedeværende og meget charmerende service. Glæder mig t... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg er ny kunde via Holstebro kommune, og jeg har med mail til info.dk hos onemed.dk bedt om hjælp til at finde ud af hjemmesiden og få rettet nogle stamdata. Da jeg skal have bestilt teststrimler... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer meget langt fra denne leverandør - som ikke har det de lover, kan fakturer, men ikke krediterer retur produkter. Deres økonomi afd er en stor rode butik.

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,8

Middels

TrustScore 3 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Efter 25 min som nr.1 i køen

Efter 25 min som nr.1 i køen, er jeg stadig ikke kommet igennem til at kunne bestille 😤

5. februar 2024

Hej Sophia

Vi beklager din oplevelse med at sidde i kø så længe som nummer 1. Det skyldes en teknisk fejl, som vi blev opmærksomme på og fik rettet i går.

Du er meget velkommen til at bruge vores call-back funktion eller sende dit telefonnummer, så ringer vi dig op.

OneMed A/S

Tina Højgaard, salgssupport

Kundeservice

Jeg bestiller varer via nettet d. 26/12. Derefter finder jeg ud af, at jeg faktisk er ved at løbe tør.
Lidt panisk ringer jeg til kundeservice d. 28/12. Jeg får fat på Connie og forelægger mit problem. Connie bliver en smule frustreret over, at hun ikke umiddelbart kan hjælpe, via min bestilling.
Connie nævner flere muligheder, bl.a. at hun skriver til lageret, og beder dem sende, samme dag.
Dagen efter har jeg varen, om eftermiddagen.
Det der kendetegner god kundeservice, er netop det Connie gjorde, for mig.
Tak Connie, de bør være stolte af dig, som medarbejder.

28. desember 2023

Kære Kim

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Roserne er straks videregivet til Connie.

Rigtig godt nytår til dig :-)

OneMed A/S
Tina Højgaard, salgssupport

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bevilgningsvarer kan ikke skaffes = MIT problem ???

Jeg er bevilgningskunde (stomi). Jeg oplevede at jeg ikke kunne få et produkt mere. Jeg ringede derind som mit forsøg på bestilling gav besked om. Man fortalte det var undgået og man ville finde en erstatning. Man ville ringe næste dag.
Efter 5 dage havde jeg intet hørt, ringede igen og fik fat i den samme. Hun påstod der var indtalt besked på min telefonsvarer, som altid har været deaktiveret. Man kan ikke få produktet længere og de magtens ikke rigtig at finde en erstatning, så det er nu blevet mit eget problem. De har ikke tænkt sig at gøre mere, selv om DE ikke kan yde en bevilget vare.
Jeg forstår godt hvorfor flere og flere med stomi og Onemed som levendører ansøger om frit-valgs-ordningen. Onemed får den til at lyde yderst attraktiv.

17. august 2023

Kære Dorthe

Jeg er ked af den oplevelse, du har haft i forbindelse med levering af produkter.
Normalt når et produkt udgår, forsøger vi at afhjælpe og finde et andet tilsvarende produkt, hvis det findes.
Det fremgår ikke af din henvendelse hvilket produkt, der er tale om, ej heller dine kontaktoplysninger, men du er meget velkommen til at henvende dig til primarysupport.dk@onemed.com, så vil vi forsøge at finde en løsning til dig.

Tina Højgaard
Kunde- og salgssupport

Hurtig og præcis levering (o:

Var egentlig lidt bekymret for at købe hos onemed.dk pga. anmeldelserne på Trustpilot - men jeg tog chancen, også fordi jeg ikke kunne finde det jeg skulle bruge på andre hjemmesider. Jeg bestilte varer den 26-06-2023, og de er landet ved min hoveddør den 28-06-2023. Det kan vist ikke blive bedre, så det er 5 stjerner herfra.

28. juni 2023

Svar fra OneMed Danmark

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos Onemed. Hurtig og præcis levering er udover god service det som vi hver dag arbejder på at levere til vores kunder.
Mvh
Salgssupport Onemed

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skam jer det er simpelt hen for dårligt at fylde folk med løgn

Det er simpelt hen for slapt af jer. igen skal jeg opleve at jeg ikke kan få de vare jeg skal bruge til mit diabetes, samtidig siger i i telefonen at i ikke ved hvornår i får det igen, og man gad dårligt nok svare på mine spørgsmål i tlf og de ville få en til at ringe til mig i dag som kunne svare på det, men nul ingen ringer til mig på trods af at jeg skulle bestille mere som skulle sendes til mig. Så jeg vil nu tage kontakt til min kommune og så må de tage affære da jeg har fået nok af jeres ligegyldighed os så er i fulde af løgn i bilder mig ind at NovoTwist 5mm ikke bliver fremstillet mere hvad der er en direkte lodret løgn da jeg har kontaktet Nova Nordic
M.v.h
Kim

13. mars 2023

Kære Kim

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi har behandlet din ordre. Jeg ved også, at du j dag har været i telefonisk kontakt med vores Produktchef, som bekræfter at varen desværre ikke kan skaffes.

Kunde- og Salgssupport

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Søde, men kludrer rundt i leveringerne...

Jeg har bestilt en leverance 22/09, hvor jeg et par dage efter kun modtager 4 kasser ud af 7. Jeg ringer og snakker med kundeservice, der siger, at resten er på vej og kommer i løbet af ugen. Det gør de ikke, og jeg ringer igen 30/09, og får at vide, at de aldrig et blevet pakket. De lover at gøre det, men en uge efter har jeg stadig ikke modtaget varerne. Jeg ringer, og de siger pludselig, at jeg har modtaget alt. Efter lidt trampen i jorden anerkender OneMed da også, at genpakket aldrig et blevet pakket, men at de nok skal gøre det med det samme. Gad vide om de manglende varer nogensinde dukker op........

10. oktober 2022

Ubehøvlet Kundeservice

Ordre fra OneMed, modtager 23 05 2022, hvor 70 mm sensura plader til min stomi, har været i restordre i 4 måneder, hvor mit liv er blevet et mareridt med store sår på stomi, p.g.a. onemed mente jeg kunne bruge 60 mm, nå bliver glad ,der står på ordre,- at 70 mm plader er på lager 23 05 2022,- OG vil blive afsendt, fint, i dag 30 05 2022, en uge efter, har jeg intet modtaget, ringer til kundeservice, aldrig, aldrig har jeg talt med så sur og ligegyldig en kvindelig medarbejder, spørger hvorfor, jeg ikke har modtaget plader, samt at mit liv er et mareridt,- NU skal du ikke puste dig op, så lægger jeg på (vidner hørte jeg snakkede pænt),- nå hun undersøger det,- OG fortæller de har haft dem i en uge,- MEN bare "GLEMT" at sende til mig,- hvad er det for et foretagende FØJ,- MEN har nu skiftet til Coloplast, hvor der virkelig er service, og kvalitet

30. mai 2022

Kære Kinik

Vi er meget kede af, at du ikke har været tilfreds med vores leverancer.
Vi håber, at du bliver glad for Coloplast som leverandør, og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Med ønsket om en dejlig dag til dig

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt en vare hos jer man jeg…

Jeg har købt en vare hos jer man jeg aldrig modtaget varen.

Pakkenummer: 00373500350108721155
252830,
Hvorfor sender i ikke varen til mig?

6. april 2022

Kære Nour

Tak for en behagelig telefonsamtale her til morgen. Vi sender en ny pakke til dig i dag (uden beregning) og beklager meget, at der manglede en vare i pakken.

Hav en dejlig dag.

Ualmindelig dårlig service.

Ualmindelig dårlig service.
Står du og mangler et produkt - så skal du IKKE handle her. Ordrekvittering siger hvornår du kan forvente dit produkt - ringer du så efter den opgivede leveringsdato og rykker får du så at vide at det kommer nok på lager om en uges tid. " Har I et alternativ " " Jeg spørger lige min kollega" --------Kan desværre ikke få fat i nogen - kan ikke lige hjælpe dig , men sender en mail til mine kollegaer.
Tak for kaffe - hold jer væk fra det her møgfirma.

3. mars 2022

Kære Niels

Jeg er virkelig ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Vil du ikke sende dine kontaktinfo til trustpilot.dk@onemed.com? Så vil jeg følge op på sagen, så du bl.a. kan få oplyst en leveringsdato.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lang leveringstid og dårlig information.

D. 24 november bestilte jeg varer på onemed.dk

Jeg modtog aldrig nogen ordrebekræftelse på email, kun den der blev vist på skærmen.

Herefter går jeg lidt i uvished - og glemmer faktisk helt at jeg har bestilt. Da der INGEN kommunikation er fra firmaet overhovedet. Jeg modtager så endelig besked på postnord appen om at min pakke er klar til at blive sendt, men det sker først d. 7 december. Pga. af travlhed ved postnord osv. er min pakke afleveret d. 9 december - alt er godt. Sjovt nok, kan firmaet så godt finde ud af at informere mig på SMS om at min pakke er afhentet, endda af mig selv. Dette havde været en rigtig fed service, hvis al anden kommunikation også havde været i orden - nu, synes jeg lidt det er til at grine af :)

Anyways - Så endte det hele jo godt, og jeg modtog mine varer - men man skal IKKE bestille, hvis man regner med at modtage varer i det tidsinterval de selv skriver på deres hjemmeside - det er ihvertfald et sats.

Jeg synes det er lidt vildt at man som firma, der sender varer til folk, som de er ret afhængige af - INGEN kommunikation har til deres kunder overhovedet, i det tilfælde at ordren bliver forsinket, men derimod først når varerne er sendt ud af huset.

Udover den dårlige kommunikation og den lange leveringstid - så er alt som det skal være.

11. desember 2021

Kære Mikkel

Tak for din henvendelse. Der sendes ordrebekræftigelse på mail, medmindre man aktivt fjerner fluebenet ved "Ønsker bekræftigelse pr. mail". Jeg har dog bedt vores teknikere tjekke om der har været problemer hen over weekenden.

Hav en god søndag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin oplevelse gik så nemt og hurtigt…

Fin oplevelse gik så nemt og hurtigt meget nemt at komme i gang med bestilling

13. november 2021

Kære Claus

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hav en god dag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig nemt at bestille varer.

Dejlig nemt at bestille varer, nemt at finde rundt på siden👍🏽

23. oktober 2021

Kære Elisabeth

Det er vi meget glade for at du synes :-) Og tak for de fem stjerner.

nemet at bruge

9. oktober 2021

Kære Johnny

Vi har forsøgt at lave en enkel og intuitiv webshop. Det glæder os at du er enig :-)

Supernemt og hurtigt :-)

2. oktober 2021

Kære Jannik

Tak for den flotte anmeldelse :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget lang ekspeditionstid her 4 dage…

Meget lang ekspeditionstid her 4 dage efter bestilling er pakken hverken pakket eller afsendt😕

15. september 2021

Kære Klaus

Jeg beklager at du ikke har fået besked om at pakken er på vej. Den står til at blive leveret hos dig i dag. Du må endelig skrive til trustpilot.dk@onemed.com, såfremt du ikke modtager pakken i dag.

Oplevelse

Oplevelse
Tak for god og hurtig betjening.
MVHEdelhardt Lindbeck

9. september 2021

Kære Edelhardt

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en positiv anmeldelse. Den er vi glade for.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

stop med handle med OneMed har lige…

stop med handle med OneMed har lige mistet godt 3200 for en vare jeg har sendt tilbage. men pengene har jeg ikke fået. de også lige mistet E mærket

1. september 2021

Kære Henning

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vil du ikke sende dine kontaktinfo til trustpilot.dk@onemed.com? Så vil jeg undersøge om vi har modtaget varen og hvorfor du ikke har fået pengene retur endnu.

Super hurtig service

26. august 2021

Kære Michael

Skønt med en god anmeldelse af vores service, og så på en fredag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

OneMed har den mest fantastiske…

OneMed har den mest fantastiske service. Meget hurtig levering og altid yderst servicemindede.

18. august 2021

Kære Uniscrap

Tak fordi I tog jer tid til at skrive en positiv anmeldelse. Vi er altid "At your service". Hav en dejlig dag.

OneMed Kundeservice

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv