Voor de 2e keer op rij in korte tijd is onze Nutribullet vastgelopen/vacuüm gezogen. Diverse mails naar de Klantenservice gestuurd, maar weinig tot geen reactie of oplossing hiervoor mogen ontvangen.... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben de Nutribullet RX (zowel warme als koude dranken). We maken enkel gebruik van de koude dranken maken. Ontzettend fijn apparaat, snijdt alles goed en maakt de lekkerste smoothies! Na verloop... Vis mer
Selskapet har svart
Heerlijk compact en multifunctioneel doordat het een blender en foodprocessor in 1 is. Tot nu toe alleen het blender gedeelte gebruikt. Dit is echt geschikt voor 1 persoon gezien de hoeveelheid ingred... Vis mer
Selskapet har svart
Nutribullet is marktleider in Nederland op het gebied van blenders en wereldwijd de nr. 1 op het gebied van personal blenders. Onze blenders onderscheiden zich door een trendy design en optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Nutribullet is America’s best-selling blender. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen nutribullets en magic bullets verkocht.
Har svart på 82 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben al jaren heel blij met mijn Nutribullet blender. Laatst had ik een nieuw messenblad besteld en de rubberen ring ging los na één keer gebruik. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd! Ik ben heel tevreden 😊👏

Svar fra Nutribullet NL
Product mankeert niets aan alleen de communicatie verloopt heel traag. Ik ben bijna 3 weken bezig geweest voordat ik mijn bestelling heb ontvangen. Aflevering verliep ook dramatisch. Bezorger gaf aan dat er niemand thuis was terwijl ik de hele dag op de bank heb gewacht. Toen afgesproken de volgende werkdag te leveren op een ander adres, waar ze ook niet zijn geweest. Bezorger gaf aan weer bij het eerste adres te zijn geweest, wat ook niet klopt omdat je tegenwoordig meldingen krijgt als er iemand op de bel drukt en er geen melding binnen is gekomen! Kortom drama! Ik hoop dat mijn collega's meer tevreden zijn over het product dan ik over de aanloop er naartoe!

Svar fra Nutribullet NL
Juicer gekocht, snel geleverd. Was wel beetje verwarring over n model, in USA is er n pro versie, had ik liever gehad. Paar min puntjes plus opmerking. Snoertje vind ik kort, pulpgedeelte is snel vol en uitvoer verstopt snel. Alles oplosbaar natuurlijk en ik gebruik m in een mini commerciële setting.

Svar fra Nutribullet NL
Wat een fijn apparaat. Heel eenvoudig in gebruik, doet gewoon wat het doen moet en simpel schoon te maken.

Svar fra Nutribullet NL
Heel blij met m’n bestelling :)
Wel het verkeerde besteld maar dat is mijn fout ;) en retourneren vond ik ook weer lullig.

Svar fra Nutribullet NL
Het verzenden ging heel vlug , ik had het de volgende dag al in huis, alleen niet compleet ,ik heb dit gemeld en ze zouden het artikel opsturen en daar wacht ik nu al meer dan een week op. Ik kan het artikel nog steeds niet gebruiken waar ik hem voor besteld heb.

Svar fra Nutribullet NL
Heel veel geld betaald voor 2 bekers en dan zitten er nog niet eens doppen en ringen bij....
05-07-24 . Bedankt voor jullie antwoord waar niemand wat aan heeft en ook niet klopt. Onze vorige Nutribullet set was inclusief drinkringen en schroefdop. Helaas heb ik alles terug moeten sturen omdat de blender al na een paar maand defect was. In de set die ik teruggekregen heb zaten minder bekers en geen drinkringen. Bij de vorige set waren de bekers identiek. De oude dop die ik toevallig nog heb past ook op de nieuwe bekers. Wat jullie schrijven klopt dan ook niet en naar rato meer geld kwijt...

Svar fra Nutribullet NL
De Nutribullet Pro 900 is krachtig en makkelijk in gebruik. ‘Plug & play’, simpeler kan eigenlijk niet.
De accessoires (vooral met 2 bekers) maken het in de basis compleet.
Blij mee!

Svar fra Nutribullet NL
Retourneren van producten kost geld en moet jezelf betalen.

Svar fra Nutribullet NL
Gemakkelijk te bestellen en betalen, zeer snelle en nette levering

Svar fra Nutribullet NL
We hebben een nutribullet pro, geweldig product! We hadden 1 beker ondanks de waarschuwing toch in de vaatwasser gedaan waardoor verpest. Een nieuwe besteld en die was er direct de volgende dag.., top!!

Svar fra Nutribullet NL
Nutribullet 600 vóór 23.59h besteld maar niet volgende dag geleverd. Toestel vind ik lawaaierig. Voor de rest doet ie wat het moet.

Svar fra Nutribullet NL
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.