GNP Energy Norge AS Anmeldelser

1,5

Utestående beløp hos GNP Energy Norge AS må sannsynligvis sees som tapt. Jeg tror ikke de ønsker å underslå kundenes penger. Her er kassa tom rett og slett. Det kan ikke være noen annen forklaring. Pe... Vis mer

Jeg ble kunde i november. Fikk en spot avtale med rabbatpris pr kw.i 6 mnd. Fikk nå regning hvor det kun står hva snittprisen på strøm var . Regningen er ikke splittet slik at jeg kan se hva spott... Vis mer

Relativt lite brukervennlig nettside. Når man ser på strømavtalen sin ser man bare hva den heter men ikke hvilket prisnivå den ligger på. Dermed må man inn på hovedsiden og finne frem til den aktu... Vis mer

Inngikk en skriflig avtale med rimelig strøm for 6 mnd som ble avbrutt etter 3 mnd da de påstod at jeg ikke hadde takket ja til bruk av avtalegiro/efaktura. Det ble byttet til en mye dyrere strømavtal... Vis mer

1. Strømleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

GNP Energy er Nordens 4. største energiselskap og har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Når du velger å gi oss din tillit, er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi hverken kommunale eller politiske interesser, eller eget strømnett. Vi har ikke egen energiproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse i at høyere strømpriser. Våres ambisjon er i stedet, forutsigbarhet og lavest mulige strømomkostninger, over tid, for våres kunder. GNP Energy har medarbeidere med lang erfaring i energibransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og erfaring med energibransjen ift. rådgivning og salg. Hos oss finner du ingen tunge markedsmessige budsjetter og store lokaler. Vi holder fokus på en effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansevirksomhet som fokuserer på, at våres medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst. Positivt og enkelt Vi er en utfordrer og det stiller høye krav til våres kontakt med deg, som kunde. Våres ambisjon er å ha markedets beste kundeservice.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Oversiktlig faktura

Oversiktlig faktura, vennlig kundeservice

Hei Ingvar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi pris på, og skulle det være noe, så vet du hvor du finner oss.

Intet å klage på

Intet å klage på, fikk som bestilt.

Hei Stein Kåre,

Tusen takk for tilbakemelding. Det var veldig hyggelig. Vi ønsker deg en fortsatt god vinter med GNP Energy!

Supert

Supert med fastpris avtale om dagen

Hei Ketil,

Det er sikkert og visst. Takk for hyggelig tilbakemelding og fortsatt god vinter med GNP Energy!

GNP Energy

Ekstra betaling for El-sertifikat som i tilbudet var skrevet som inkludert.

Pristilbudet hadde El-sertifikat inkludert i spotprisen. Dette anser jeg som misvisende markedsføring.
Fakturaen la til pris på El-sertifikat som ikke var kommunisert tidligere.
1,5 øre i påslag på spotpris er en god pris.

Hei Torleif,

Det er veldig fint om du tar kontakt med oss, dersom noe er uklart. Alle våre spotpriser + påslag har el-sertifikatet inkludert i påslaget slik vi er pliktet til å gjøre. Les gjerne mer om ordningen her: https://www.nve.no/energiforsyning/elsertifikater/stromkunder/

Husholdningskunder og offentlig forvaltning i Finnmark og følgende kommuner i Nord-Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er fritatt fra elsertifikater.

Telefon: 21 65 10 00
E-post: hei@gnp.energy

Greit og ryddig

Hei Finn,

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. GNP Energy holder det de lover. God kundeservice.

Hei Rune,

Mvh GNP Energy

Avtalen om fastpris i 3 måneder har…

Avtalen om fastpris i 3 måneder har fungert, og blitt fakturert som den skulle.
Jeg er spent på hva strømprisen blir etter endt kampanjeperiode.

Hei Kjartan,

Det er flott å høre. Du vil kunne finne dette i din avtalebekreftelse som du fikk tilsendt per e-post når du inngikk avtalen. Eller ta kontakt med oss per telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy. Håper dette var til hjelp. Vi ønsker deg en fortsatt fin vinter med strømavtale fra GNP Energy!

GNP Energy

Velkomsttilbud slutt etter kun 2…

Velkomsttilbud slutt etter kun 2 måneder. Hvis dette er standard, burde det være opplyst om. Når jeg spurte før jeg inngikk avtale, fikk jeg ikke svar på hvor lenge avtalen varte. Etter 2 måneder ble de nye betingelsene dårligere enn hos andre leverandører. Så jeg byttet umiddelbart.

Hei Arild,

Det er korrekt at kampanjeperioden tar slutt, slik du også er varslet. Det er allikevel gode betingelser på avtalen, så vi håper at du fortsatt ønsker å være kunde hos oss.

Kontakt oss gjerne på telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy.

Enkelt og greit

Hei Erik,

Useriøs aktør

Useriøs aktør. Godkjenner kunder med forbruk over max av deres egne krav for så å trekke seg fra kontrakt etter en mnd.

Hei Eivind,
Takk for din tilbakemelding. Disse forutsetningene for avtalen ligger i vilkårene.

Vi synes det er leit at du ikke er fornøyd med avtalen, ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan løse denne saken.

Mvh GNP Energy

Fikk sjokk av siste strømregning

Fikk sjokk av siste strømregning. Må nok sjekke markedet snart igjen.

Hei Hardy,

Du har en spotprisavtale hos oss, og som du sikkert har fått med deg, så har spotprisen vært høy den siste tiden: https://www.dagbladet.no/nyheter/varsler-fortsatt-hoye-strompriser/73417786

I tillegg har kulden gjort at vi har brukt mer strøm, noe som har påvirket både strømregningen, og i tillegg nettleien. Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud på fastpris eller pristak, slik at du kan sikre deg for de høye spotprisene i perioder som dette.

Telefon: 21 65 10 00
E-post: hei@gnp.energy

Jeg ble lovet gratis strøm i 6 måneder…

Jeg ble lovet gratis strøm i 6 måneder men ser nå att jeg har fått en regning på over 1000 kr etter ca 3-4 måneden

Hei Gunnar,
Takk for din tilbakemelding. Det er nok en misforståelse at du er lovet gratis strøm.
Du har bestilt strøm med minuspåslag, altså rabatt på spotprisen på 13 øre. Da du bestilte var spotprisene så lave at du nok i prinsipp fikk gratis strøm, men nå som spotprisene er rekordhøye vil du få faktura med rabattert spotpris.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål, så forklarer vi gjerne.

Mvh
GNP Energy

Opplever feilinformasjon om pristilbud…

Opplever feilinformasjon om pristilbud som ny kunde. Har derfor valgt annen leverandør

Hei Sidsel,
Takk for din tilbakemelding.
Strømprisen som du fikk anslått før du bestilte er nok basert på dagens spotpris. Spotmarkedet er rekorddyrt nå etter nyttår sammenlignet med da du bestilte. Du har fortsatt rabatten som er -13 øre på spotprisen.

Ta gjerne kontakt hvis du er usikker, så skal vi gjerne veilede deg.

Mvh

De er noen masekopper!

Hei Offentlig ansatt,

Takk for din tilbakemelding. Vi håper imidlertid at du er fornøyd med din strømavtale hos GNP Energy.

Lureri

Byttet strømleverandør til GNP energy i tro om at jeg hadde fått en ny og billig strømavtale uten påslag i 6 mnd. Viste seg at de endret avtalen fordi jeg ikke hadde lagt inn avtalegiro og e-faktura. Dette hadde ikke jeg fått med meg at stod i avtalevilkårene, og GNP sendte meg regningene Vipps så jeg tenkte ikke noe mer over det, før strømregningen i januar selvfølgelig ble dobbelt så dyr som i desember. Kynisk og kalkulerende oppførsel av GNP. Jeg bytter selvfølgelig strømleverandør etter dette. Gnp Energy opprettholder mitt inntrykk av strøm-bransjen som en kynisk og uærlig bransje.

Svar fra GNP Energy Norge AS

Kjære kunde. Denne avtalen krever AvtaleGiro og eFaktura, dette fremkommer tydelig i vilkår og på produktsiden ved bestilling. I forbindelse med henvendelse til kundeservice ser vi at saken skal være løst og leveransen flyttes tilbake til opprinnelig avtale.

Vi ønsker deg en god dag.

Mvh GNP Energy.

Anmeldelse av Gnp som strøm leverandør

Hei , jeg har ikke vært kunde så lenge men hittil er jeg veldig fornøyd.
Håper på en god fortsettelse med vennlig hilsen Rolf Olsen

Hei Rolf,

Mvh GNP Energy

Fungerer bra og rask kundeservice

Fungerer bra og rask kundeservice. Bra pris

24. februar 2021

Hei Marcus,