BND is een gezonde en betrouwbare partij waar ik al jaren mijn beleggingen stal. Daarnaast heb ik in de afgelopen 8 jaar gemerkt dat ze snel reageren op vragen per mail, goed en duidelijk zijn in hun... Vis mer
Selskapet har svart
Duidelijk en vriendelijke opzet en uitleg. Ik heb dit BND pensioenplan gebruikt voor controle en inzicht in mijn eigen inventarisatie. En dat werd bevestigd. Mijn advies is eerst zelf jouw eigen situa... Vis mer
Selskapet har svart
Al jaren lang prima resultaten en lage kosten. Alles werkt vlekkeloos en de klantenservice is helemaal top. Vandaag een pensioenplan gesprek gehad. De adviseur was goed voorbereid en nam alle tijd o... Vis mer
Selskapet har svart
Online alles goed en overzichtelijk. Helaas gaat er van alles mis na de aanvraag van een pensioenuitkering. Er ontstaat een dubbele account, vier overboekingen van andere banken zijn niet zichtba... Vis mer
Selskapet har svart
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.
Hoogoorddreef 15, 1101 BA, Amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heldere uitleg, direct info in mail en stap-voor-stap begeleiding tijdens overstapproces.

Svar fra Brand New Day
Ik kreeg snel een afspraak om mijn pensioenplan door te nemen.Dat gaf het nodige inzicht en op basis van het gesprek en de documenten met de berekeningen die ik achteraf ontving kan ik nu met een zeker gevoel voor een pensioenplan kiezen.

Svar fra Brand New Day
Brand new day gebeld voor pensioen informatie. Zelden gehad dat je een partij belt en dat je dan goed te woord wordt gestaan. Zeer bruikbare informatie gehad op basis waarvan ik de juiste beslissingen kan nemen. Geholpen door Marijn. Bedankt!

Svar fra Brand New Day
Zonder het te vragen een mail ontvangen over te veel overgemaakt bedrag voor de belasting vrijstelling. Dat noem ik nog een service!

Svar fra Brand New Day
Bedankt voor het fijne advies, helder en direct toepasbaar. Zeer waardevol!

Svar fra Brand New Day
Heel goed geholpen, goede service, klant vriendelijk en begripvol.

Svar fra Brand New Day
Duidelijk en helder werden alle kenmerken van het product uitgelegd en ook werd er gewezen op de evt risico's

Svar fra Brand New Day
BND service is absoluut geweldig, het is alsof ze je persoonlijk kennen. Ze zijn bovendien snel en handelen pro-actief. Ik heb ( helaas ) ook hele andere ervaringen met een veel grotere vergelijkbare organisatie die schermt met een geweldig "gevoel". Dat gevoel heb ik niet daar maar bij BND.
Transparent, duidelijk en geweldig op het gebied van klant communicatie.
Waren er maar meer ( financiele ) serviceverleners zoals deze.
Niet twijfelen, DOEN !

Svar fra Brand New Day
I had a great conversation with one of the Brand New Day advisors. I was looking for a pension as an entrepreneur and this person guided me through all the ins and outs, answered all my questions and we opened the account online together in a super quick and smooth way. Very appreciated help and very clear explanation!

Svar fra Brand New Day
Ik had vanmorgen ( zondag ) een probleem met het inloggen, en kon niet bij mijn documenten. Via de chat lijn van BND is het probleem direct opgelost en Sylvester was enorm behulpzaam. Complimenten voor zulke snelle hulp en het beschikbaar zijn , zelfs op zondag.

Svar fra Brand New Day
Ik houd een pensioen beleggingsrekening aan bij BND en zie dat het rendement echt niet is wat je van professionele beleggers mag verwachten. Ik beleg mijn eigen spaargeld zelf met een rendement van 15% YTD tegenover een behaald rendement van -8.1% over de zelfde periode bij BND.

Svar fra Brand New Day
Zit voor werk in Australië op zee, zonder telefoon bereik. Hierdoor geen toegang tot de SMS verificatie.
Had een overzicht van m'n rekening nodig, en ben via de mail alsnog snel en prima geholpen! Ook nog eens midden in de nacht, Nederlandse tijd.

Svar fra Brand New Day
Er zit een flinke vertraging in uitvoeren van koop en verkoop opdrachten. Er staat nog een opmerking opdracht voor 10 uur zelfde dag maar op mijn belegging rekening zat blijkbaar nog een vertraging "ergens aangegeven". Af en toe "mist" er tijdelijk wat geld omdat er dan een opdracht in uitvoer is. Eigenlijk ook al is het lange termijn traject vaar je zo nu en dan blind en zeker in turbulente tijden. Geen enkel benul wat actuele stand of koers is en wanneer opdracht word uitgevoerd. Ook niet als je dus het geld nodig hebt. Ik wacht alweer dagenlang. Geen idee tegen welke koers het zal worden uitgevoerd. Dan maar liever zelf aan de knoppen bij ander platform.

Svar fra Brand New Day
De medewerker was heel professioneel, en kon snel en goed 'levelen' met mij. Snel en kundig door het hele inschrijfproces geleid door hem. Plezierig karakter, en fijne (betrouwbare) stem! Dat schept vertrouwen in een bedrijf!

Svar fra Brand New Day
Verkooptransacties vorige week dinsdag 1 april voor 10:00 uur ingeschoten. Nu nog steeds niet verwerkt, en ondertussen wel vrolijk verlies noteren ondanks dat klantenservice zegt dat de verkoopprijs van dat moment geldt. Niet dus! Compleet debiel zo langzaam en totaal onacceptabel.
Update: Brandnewday voelt blijkbaar nattigheid, want heeft dit review geprobeerd weg te krijgen onder de noemer "schadelijke inhoud". Helaas.

Svar fra Brand New Day
Ik heb het gesprek over mijn persoonlijke pensioenplan als heel prettig ervaren. Er was sprake van een goede voorbereiding en een duidelijk verhaal. Het heeft me de inzichten gegeven waar ik naar op zoek was en dat is heel fijn!

Svar fra Brand New Day
Dit was een informatief gesprek over pensioen beleggen en dit verliep goed. Of de uitkomsten dan ook zo zijn dat moet ik nog bekijken. Mogelijk ga ik in zee maar heb nog niet ingezet.

Svar fra Brand New Day
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.