Banner for BrightPensioen

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brightpensioen is zeer overzichtelijk en transparant over de kosten, die al snel lager zijn dan bij anderen. Goede service. Ze namen zelfs proactief contact op om je als nieuwe klant alles uit te leg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere communicatie. Goed bereikbaar voor vragen waarbij je door een gewoon mensen geantwoord wordt. Een overzichtelijke en duidelijke portal. Ik ben tot nu toe tevreden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een bug stonden er foute jaaropgaven klaar. Ik nam daarover vrij boos contact op met Bright Pensioen. Dit was tijdens het weekend. Maandagochtend pakte Lara het meteen op via mail. Na een paar ma... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Finansinstitusjon
  2. Kapitalforvaltning

Om BrightPensioen

Skrevet av virksomheten

BrightPensioen – Samen bouwen we aan een eerlijker pensioen

BrightPensioen is anders dan andere pensioenaanbieders. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent: geen winstmaximalisatie, geen geldschieters aan de top, maar leden die samen eigenaar zijn. En dus ook samen beslissen. Over de koers. Over de kosten. En over de winstverdeling.

We bouwen samen aan een helder en eerlijk pensioenstelsel. Voor iedereen die z’n pensioen zelf moet regelen: zzp’ers, ondernemers, mensen zonder pensioen via hun baas. En voor werkgevers die het anders willen doen voor hun team. Slim, sociaal en duurzaam.

We beleggen tegen kostprijs. Zonder verdienmodel over je vermogen. Je betaalt een jaarlijks lidmaatschap voor onze dienstverlening.Dat is het idee van BrightPensioen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. Maar het biedt ook kans op groei. En je profiteert van belastingvoordeel. Let op: dat voordeel betekent ook dat je geld vaststaat tot je pensioen.

We maken pensioen weer begrijpelijk. In heldere taal. Zonder kleine lettertjes. Gewoon zoals je het aan je buurvrouw zou uitleggen.

Samen pensioen opbouwen. Samen winst delen. Da’s Bright.

Kontaktopplysninger

Bekijk hoeveel jij nog kunt opbouwen

Met onze slimme rekentool bekijk je hoeveel pensioen je kunt opbouwen

4,8

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Top bedrijf

Top bedrijf. Klantenservice is duidelijk, stelt vragen om je situatie te begrijpen en neemt de tijd.

18. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Hoi Pim, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Wij zijn ook blij met jou!

Bright geeft mij vertrouwen

Het team van Bright beantwoordt al mijn vragen en geeft uitgebreide informatie over materie (beleggen, pensioen) waar ik heel weinig van weet. Ik heb vertrouwen en het bevestigt mijn keuze om onderdeel te zijn van Bright.

13. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Bedankt voor het vertrouwen Marielle. Welkom bij Bright!

Heldere communicatie

8. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Fijn om te horen Maarten! Voor vragen zitten we inderdaad altijd klaar. Welkom bij Bright!

Goed pensioen product

Goed pensioen product, lage kosten. Erg goede customer service, gekwalificeerd personeel. Lijkt op dit moment beste pensioen product waar je kan inleggen.

5. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden over ons team Rueb. Daar doen we het voor!

helder verhaal

helder verhaal, snelle service; echte mensen aan de telefoon, geen AI bot

3. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Goed om te horen Rob. Persoonlijk contact staat bij ons hoog op het vaandel. Graag gedaan!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brightpensioen is zeer overzichtelijk…

Goede service. Ze namen zelfs proactief contact op om je als nieuwe klant alles uit te leggen

1. mai 2026

Svar fra BrightPensioen

Fijn dat je onze aanpak waardeert Harald. En welkom bij Bright!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een betrokken bedrijf

Het is een betrokken bedrijf, waar ook mee wordt gedacht. Krijg het niet gevoel dat ik slechts een nummertje ben. Ben bijzonder goed geholpen en te woord gestaan door Noortje

23. april 2026

Svar fra BrightPensioen

Dank je voor de mooie woorden Sahand. Goed om te horen dat Noortje je zo goed heeft kunnen helpen. We geven het aan haar door!

Incheck-gesprek

Een aardige medewerker van BrightPensioen belde voor incheck-gesprek over mijn eerste ervaringen met BrightPensioen. Persoonlijk contact is goed en geeft vertrouwen.

23. april 2026

Svar fra BrightPensioen

Hi Livia, wat leuk om te horen! Dat is precies waarom we die belletjes doen. Even horen hoe het gaat en of we kunnen helpen. Bedankt voor de review.

Deskundig en behulpzaam

Super behulpzaam, deskundig, toegankelijk en eerlijk. Erg tevreden!

7. april 2026

Svar fra BrightPensioen

Wat een mooi rijtje complimenten, daar worden we blij van P.K.! Dankjewel!

Vakinhoudelijke kennis was groot

Vakinhoudelijke kennis was groot. Begaan met cliënt. Expliciet nog teruggebeld om ergens op te wijzen. Zeer onder de indruk!

27. mars 2026

Hoi Dido,

Wat een prachtig compliment. We doen graag dat stapje extra om alles tot in de puntjes uit te leggen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review!

Ik ben een tevreden klant om 3 goede redenen

Ik ben klant bij Bright omdat (1) Bright zo duurzaam is als het kan binnen de eisen van een bankvergunning. Als je wilt zien hoe Bright aan de eis van "5% investeren in de Automotive sector" voldoet dan is dat op de website tot op BV niveau transparant! (2) Daarnaast is Bright helder online en ook offline (heel fijn) in informatievoorziening en goed bereikbaar bij vragen en tot slot (3) zijn de kosten in een redelijke verhouding tot de rendementen die ik maak op ingelegd geld.

25. mars 2026

Hoi Henk,

Jij hebt je onderzoek goed gedaan! Niets fijner voor ons dan een inhoudelijk sterke review te krijgen, en dan ook nog eens zo’n mooie. Dankjewel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn dat ze alsnog een welkomstgesprek…

Fijn dat ze alsnog een welkomstgesprek initiëren. Voor mij was duurzaamheid verder een belangrijke reden om mij aan te sluiten bij Brightpensioen.

19. mars 2026

Svar fra BrightPensioen

Fijn dat je voor ons hebt gekozen Teun. Goed om te horen dat het welkomstgesprek gewaardeerd wordt. We vinden het belangrijk dat nieuwe leden zich direct thuis voelen en al hun belangrijke vragen kunnen stellen. Mooi dat onze duurzame missie de doorslag gaf. Samen zorgen we voor een betere wereld!

Heldere uitleg

Heldere uitleg, antwoord op mijn vragen.
Ook te weten gekomen hoe andere ZZP-ers er mee omgaan.

6. mars 2026

Svar fra BrightPensioen

Hoi S. Veltman, Graag gedaan! Heldere uitleg is voor ons de standaard. Mooi dat je nu precies weet hoe je het als ZZP-er slim kunt aanpakken, zo leren we weer van elkaar. Bedankt voor de review.

Fijne en heldere uitleg

Fijne en heldere uitleg, persoonlijk en meedenkend.

Deborah reageert snel op mijn vragen per mail.

9. mars 2026

Svar fra BrightPensioen

Dankjewel N Maastricht! We doen altijd ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Altijd fijn om terug te lezen dat het werkt. Bedankt voor de review!

Great customer service

Noortje and Debora, as well as many other representatives from Bright Pension, have been very attentive and solution focused. Every contact I have had with you was informative, professional and I have always left with a feeling that I was in good hands.

11. februar 2026

Hi Sandra,

Thank you so much for your kind words! We’ll make sure Noortje and Debora see this. It will definitely make their day.

Menselijke benadering

Na een paar mails bleek de oplossing eigenlijk vrij eenvoudig. Diezelfde maandagnamiddag belde Lara me nog persoonlijk om te laten weten dat IT ermee bezig was. Een uur later was alles opgelost.
Netjes en snel geholpen, met duidelijke communicatie en telefonisch contact. Erg fijn om een mens te spreken in plaats van een chatbot of een droge doorverwijzing naar een website. Lara, dank je wel.

2. februar 2026

Hoi Indra,

Bedankt voor je mooie review. Als wij ergens voor staan bij Bright dan is het wel service door echte mensen. Fijn dat alles opgelost snel opgelost kon worden!

Snel en duidelijk geholpen

31 december Ik wilde weten of ik die dag nog (na de wettelijk verplichte check) geaccepteerd zou worden en via een portal pensioen zou kunnen inleggen of dit beter direct via het online formulier en de ideal link zou kunnen doen. Snel en duidelijk geholpen, ik kreeg direct iemand aan de telefoon

31. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv