Bestilte og betalte mobiltlf.i slutten av august. Fikk sporingsnr.men ikke registrert sendt. Avbestilte etter 1 mnd. Skulle få refusjon,men pengene kom aldri. Purret mange ganger uten hell. Mobilkjø... Vis mer
Bestilte mobil 5des. Fikk beskjed om at den ble sendt 12des. 15des. kontaktet jeg kundeservice og de skjønte ikke hvorfor varen ikke var kommet, de skulle kontate Bring. 16des snakket jeg med kundeser... Vis mer
Vi er en norsk nettbutikk som selger mobiler og annet forbruker relatert elektronikk varer til sluttkunder I tillegg har vi en B2B enhet som driver med salg til bedrifter.
Rådhusgata 9a , 2066, Jessheim , Norge
- support@mobilkjop.no
- mobilkjop.no
Air pods som har gått i stykker
Air pods som har gått i stykker.
Nettbutikken svarer ikke på mail eller tlf.
En til Svindel firma som drives av Ivar…
En til Svindel firma som drives av Ivar Botn Gjerde
Først Norsyd så baremobil så mobilkjøp
Man er jo syk og må i fengsel, ødeleger jo livet til så mange folk
Leverte kun 1 av 2 bestilte og betalte telefoner
Bestilte to telefoner. Den første ble levert på meget kort tid- på min forespørsel da de var bursdagsgave. Den andre greide de aldri å levere. Måtte bruke Finansekreditloven til å få pengene igjen av kortutsteder. Takk og lov for den loven!
Bestilte julegave, som jeg aldri fikk.
Jeg bestilte en julegave fra mobilkjøp 12.12.22. Jeg ringte til kundeservice før julaften, da ble jeg fortalt at den var sendt. At den ikke kunne spores fordi det kunne ikke slike sendinger. Da den fortsatt ikke var kommet den 30.12.22, ringte jeg igjen. Da skulle de sende en ny med sporing. Da jeg søkte på sporingen fikk jeg hver dag samme info. At posten kunne se at det var en sending, men at denne sendingen ikke var innlevert. Frem til 19.01.23 forsøkte jeg å kontakte kundeservice flere ganger uten hell. Ettersom jeg ikke hadde betalt på forhånd, men mobilkjøp hadde sendt fakturaen til svea så endte det med at jeg måtte bruke paragraf 6 i forbrukerkjøpsloven for å få hevet mitt kjøp. Først da fikk jeg endelig hevet mitt kjøp og en bekreftelse på dette.
Jeg vil absolutt ikke anbefale noen til å kjøpe/bestille noe fra mobilkjøp.
Bestilte en vare mellom jul og nyttår
Bestilte en vare mellom jul og nyttår. Det stod at det var >10 stk på lager. Ringte de utallige ganger og har forespurt å bli ringt opp igjen. Det skal sies at de vist ringte meg tilbake en gang og de sa at de ville ringe igjen etter kl 15.00. Det har de aldri gjort. Etter mye styr og telefonsamtaler med både bank og Vipps har jeg nå fått melding om at handlen er kansellert. Dere får fremdeles 1 stjerne for å kansellere etter 1 måned og for å sløse tiden min bort!
Anbefaler å sjekke proff.no for å orientere seg om eierstrukturen og holde seg langt unna relaterte bedrifter som operere under samme ledelse og eierskap.
Bedrageri
Bestilte AirPods tidlig i desember (for å få de til jul), men har ikke mottatt noe (og nå er det snart 2 mnd. siden bestilling/betaling. Har mange ganger forsøkt å få tak i de på telefon, men de svarer aldri; telefonsvareren "går i loop". De hevder å svare på mail innen 24 t, men de har ikke svart på gjentatte mail den siste måneden. Selskapet driver regelrett bedrageri. IKKE bestill noe på mobilkjop.no, for da må pengene anses som tapt!
Useriøst firma
Bestilte 2 AirPods pro før jul til mine døtre. Aldri fått de. Svarer ikke på Mail el tlf. Svært Useriøst firma. IKKE handle noe herfra. Har nå anmeld firmaet. Oppfordrer alle som ikke har mottatt det de har bestilt og betalt for at de anmelder firmaet til Politiet.
Nærmest ingen oppfølging fra kundeservice
Bestilte 18.12.22. Etter ca 3 uker uten leveringsbekreftelse mailet jeg kundeservice. De skulle sjekke med lageret. Hørte ikke mer etter det, tross gjentatte henvendelser på tlf og mail (ingen respons). Skrev tilslutt at de fikk en uke til å respondere, hvis ikke vurderte jeg å kansellere ordre. Fikk plutselig en mail hvor ordre var kansellert.
Dette er svindel
Dette er svindel, best. AirPods 17 des. Ikke hørt noe, tar ikke telf., svarer ikke på Mail. Hold dere unna og politianmeld bedriften.
Bestilte AirPods 25.12 2022
Bestilte AirPods 25.12 2022. De har vært på lager hele tiden på nettsiden men har ikke sett noe til de, og de svarer ikke på mailer og ringer heller ikke opp. Utrolig provoserende.
ANMELD FOR BEDRAGERI!
ANMELD FOR BEDRAGERI!
Bestilte to iPhone på black friday 25.NOVEMBER. Masse løgn på telefon og ingen svar på e-poster.
Oppfordrer alle til å levere en anmeldelse til politiet for bedrageri så vi får stengt ned dette svindelfirmaet Mobilkjøp AS.
Har jeg blitt svindlet?
Hei, jeg trenger hjelp jeg bestilte mobilen fra dem 13.12.2022 som julegave, og den ble ikke "sendt" før 04.01.2023 med sporings og det er nå 20.01 og jeg har fortsatt ikke fått mobilen og det er fortsatt ingenting på sporing fra posten...
Jeg vil ikke engang ha mobilen nå og vil bare ha pengene tilbake, er det noen her som kan hjelpe meg med dette? Har aldri opplevd noe slikt.
SVINDEL!
SVINDEL!! Varen er betalt, men ingenting levert og ikke respons fra selskapet. Dette må sies å være kriminell virksomhet. Hvor mange hundretusen kroner skal de «stjele» fra folk før selskapet anmeldes, ref tilbakemeldingene her. Synd vi ikke sjekket her i forkant😡😡😡😡
Dårlig eller ingen service.
Kjøpte ny mobil i juli 2022, fikk feil på den, fikk beskjed send den til oss så ordner vi dette. Sendte mobil til rep i november 22, siden får jeg ingen kontakt med dem , har ringt hver dagduden 27 desember og sendt mange epost, men ingen svar eller resksjon fra dem.
Dette er jo svindel.
Erdet flere med samme opplevelser.
Vet ikke hva jeg skal gjøre.
Tapte penger.
Meget dårlig service.
Meget misfornøyd. Bestilte to telefoner i september 2022. Angret på kjøpet og fikk den kansellert før utsendelse. Siden har jeg ikke fått tilbake pengene. Det har vært noe feil med registrering initialt men etter at kreditnota ble opprettet i oktober har jeg ikke fått tilbake penger på tross av flere eposter og kontakt med Svea. Telefonen deres virker å være sa/tt opp for å presse folk inn i til valget om å ringe tilbake, men jeg blir ikke ringt. Ved venting så blir man spurt på nytt etter 30-60 sek. Veldig skuffa. Useriøs bedrift med utrolig dårlig kundeservice.
EDIT 19/1: ANBEFALER ALLE Å TA KONTAKT MED EGEN BANK FOR KORTREKLAMASJON! Jeg fikk dermed tilbake pengene.
Bestilte AirPods herfra før jul
Bestilte AirPods herfra før jul, så for sent at de hadde dårlig score. Kontaktet dem og sa jeg ville heve kjøpet, pengene ble aldri trukket så tenkte det var ute av verden og kjøpte dem et annet sted. Men nå over en måned senere har de sendt varen og trukket beløpet fra konto.
Bestilte airpods.pro den 13.des
Bestilte airpods.pro den 13.des, fikk ordrebekreftelse og angrerettskjema på mail, men ingen airpods. Telefonsmtale 21.desember, airpods sendt 16.desember, Bring skulle ha de 19.desember. Nå er det 11.januar, har ringt og sendt mail, men får ikke svar. De sier de ringer opp, men det gjør de ikke, de svarer heller ikke på mail
SVINDEL
SVINDEL
Bestilte Air pods pro 13 des.
Kun fått ordrebekreftelse med angre skjema.
Faktura er desverre betalt
Når man ringer tar de ikke tlf.
Og når man velger å bli ringt tilbake; så ringer de aldri.
Har purret opp på mail, ingen svar.
Purret på nytt i dag, så får vi se.
Dårligste netthandel noen sinne.
RETT OG SLETT SVINDEL
Styr unna..
Min mor bestilte airpods pro til lillebroren min før jul, da dette var høyt på hans ønskeliste. Nå har det gått veldig lang tid og ingen airpods har kommet. Ikke har hun fått sporing heller, da dere tydeligvis ikke legger inn sporing på pakker som er små, istedenfor å gå etter pris.. Veldig dårlig kundeservice da de sier at pakken er sendt og på vei, men SÅ lang tid kan det umulig ta.. Heldigvis var mamma smart nok til å ikke betale beløpet før pakken er levert.. Hun får heller ikke svar på de nyeste mailene hun har sendt.
Styr unna..
Mobilkjøp.no"Ligg unna"
Bestilte 24.11 2022 mobiltelefon på mobilkjøp.no, som lå lavest i pris på prisjakt. Beløpet ble trukket fra min bankkonto 5. 12, men ingen vare sendt. Ved henvendelse ble fikk jeg tilbakemelding at de skulle sjekke og gi ny beskjed. Flere henvendelser etter dette, men får ikke svar. har kontaktet banken etter dette, som også har sendt purring til nettselskapet, men heller ikke banken får svar tilbake.