Mittele Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er uden tvivl det værste telefonselskab jeg nogensinde har haft kontakt til. Fortjener ikke engang en stjerne. HOLD JER VÆK FRA DEM. Jeg har hjulpet mine svigerforældre med at komme ud af selskab... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skriver på vegne af min grandmoster, som hedder Annette. Hun er blevet fusket over de sidste 10 år, hvor hun har betalt ALT for meget i abonnement. Fortjener ikke engang 1 stjerne. FUP FIRMA! 630... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Flabet telefonsupport. Jeg spurgte indtil dækning at sport fremadrettet på Mittele. Udover at afsløre manglende viden om hvor hvad bliver sendt blev han grov i telefonen og da jeg spurgte til h... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De virksomhed der er ved at nedlægge sig selv , og de gør det fuldstændigt korrekt efter bogen . Abonnements stigninger ( over dobbelt op ) varsles på fakturaen , og dermed ryger dem der ikke sidder o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Mobilnettleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Mit Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. Vi er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. Mit Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 180.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, bredbånd, bredbåndstelefoni, mobilt bredbånd og TV. Hos Mit Tele får kunderne alt på én regning. Mit Tele benytter sig af Nordens bedste netværk (Telia) derved sikrer vi en god dækning i hele Norden. Grundstenen i forretningen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Det betyder, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig gode oplevelser med os Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 7023 0600 – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Elendig service

Min mor blev overtalt af en “smart” sælger til at skifte over til mittele. Der er ikke noget i den aftale som holdt. Der var ikke de kanaler som hun blevet lovet, og han sagde også at der var: spol, optager og pause, men i pakken. Det var der så heller ikke. Nu er hun blevet opkrævet for det, for de mente at da vi ringede og klagede over at det ikke var i pakke, havde vi jo bestilt det, så nu er regningen lige blevet ennu kr 100,- dyrer. (Og den var i forvejen kr 100,- dyrer end han lovede på mobil, internet og tv pakke) Og hun har altid haft 5 times taletid, nu er det så ikke nok da hun skiftede over til mittele.
Lige så snart hun er ude af bindingsperioder, skifter hun over til et selvskab, hvor der er ganske almindelig pli at overholde de aftaler som sælgeren lover. Og hvor man bliver behandlet ordenligt.

9. juli 2018

Kære Berit

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af, at din mor har fået lovning på noget, som vi ikke har kunne leve op til.

Vi skal derfor bede jer om at svare på den anmodning, som vi har sendt til jer eller sende en mail med de informationer til trustpilot@mittele.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan få fundet en løsning, så din mor kan blive glad for sit abonnement.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vil opsige mit tv ved dem det var ikke…

Vil opsige mit tv ved dem det var ikke så nemt som man skulle tro. man har 30 dages opsigelse ok men jeg har en mail på at jeg er fritstillet da de ikke kunne lever det net Jeg skulle have så kom undskyldningen den kun gælder i opsigelse periode men det står ikke noget om så Jeg skal betale for 30 dag mere meget dårligt så går langt udenom dem

3. juli 2018

Kære Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af din oplevelse.

Vi vil meget gerne undersøge nærmere, men vi skal bruge nogle flere informationer; både så vi kan lære af din oplevelse, men også så vi kan se, om vi kan gøre noget for dig og din opsigelseperiode.

Du kan sende en mail til os på trustpilot@mittele.dk eller besvare vores anmodning på TrustPilot.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Uacceptabelt internet.

Uacceptabelt internet.
Den hastighed du betaler for er slet ikke det du får, oven i det hopper internettet af HELE TIDEN, jeg har fejlmeldt internettet og der er ikke sket noget som helst.
Ringe kundeservice og bredbånd...

28. juni 2018

Kære Bazzxux

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig internet forbindelse.

Vi vil meget gerne undersøge nærmere hvorfor og evt. forbedre din forbindelse, men vi skal bruge nogle flere informationer; både så vi kan lære af din oplevelse, men også så vi kan se, om vi kan gøre noget for dig.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Glad for jeg har skiftet til Telmore

26. juni 2018

Kære Kresten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil meget gerne undersøge nærmere hvorfor, men vi skal bruge nogle flere informationer; både så vi kan lære af din oplevelse, men også så vi kan se, om vi kan gøre noget for dig; selvom du er flyttet til et andet selskab.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og ønsker dig god vind fremover.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer fra Mit-Tele... virkelig ... DON'T DO IT!

Jeg startede mit forløb hos Mit tele, da deres tilbud bedre end det jeg havde i forvejen. efter et stykke tid begyndte der er være knas med forbindelsen og jeg søgte derfor efter et nyt tele selskab...

OG SÅ...

Efter ca. 2 mdr efter jeg har opsagt alt inde ved dem, fik jeg en rykker (ikke en faktura, men en rykker som det første...) jeg prøve at ringe til dem og forklare dem at jeg altså var opsagt hos dem, men de havde åbentbart glemt at lukke mit bredbånd ned. og, det er er self. min fejl at jeg ikke har været opmærksom på at jeg ikke lige havde modtaget lige netop den mail, men der jo hvad det er. (det skal så lige siges at bredbåndet ikke har virket i den tid, men det vil de jo ikke kendes ved...)
jeg får så betalt rykkeren og alt er i orden... troede jeg.
Ca. 1 måned efter dette modtager jeg en inkasso skrivelse. (Jeps... INGEN besked om at de manglede nogle penge, INGEN rykkere... DIREKTE i inkasso... )
faktura inkassoen handlede om er åbenbart en manglende betaling for 4 mdr. siden. jeg har modtaget ca 3 faktura'er fra dem i den tid. ikke et eneste kvæk om at de altså manglede de penge.

Mit råd er:
Hold jer fra Mit tele..

Alene deres fremgangsmåde i de anliggende er moralsk afsporet, og det er altså noget man skal holde sig fra..

25. juni 2018

Kære Mads

Mange tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Vi er virkelig kede af, at du både oplevede knas med forbindelsen og at du har oplevet udfordringer med regninger og rykkere efter din opsigelse.

Vi har et bestemt rykkerforløb, hvis der er ubetalte regninger, og inden man kommer til inkasso, så kommer der:
- Regning
- Rykker 1
- Rykker 2
- Inkassoadvarsel

Der kan også ind imellem komme yderligere regninger, hvis abonnementet ikke er opsagt.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag, men vi skal dog bruge nogle informationer. Du må derfor meget gerne sende en mail til os på trustpilot@mittele.dk eller svare på vores anmodning her på TrustPilot.

Vi skal bruge informationer som fx:
- Kundenummer
- Adresse
- Telefonnummer

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

pas på i andre ikke falder i fælden som…

pas på i andre ikke falder i fælden som mig, jeg bestilte internet og tlf. der stod 14 dages fortrydelse og der blev aftalt hvornår det kunne installeres, jeg fik tilsendt pakke med modem og kunne ikke installere det, efter forsøg opgav jeg og ville fortryde det da der var gået 2 dage hvor jeg forsøgte, aftalen overholdte mittele ikke og så faldt dommen jeg havde fortrydelsesret fra sælger lage røret tros jeg ikke havde modemmet før de 14 dage var gået, så nu har jeg betalt 6 måneder for noget som aldrig er brugt eller åbnet, og de sender fortsat regning konstant på kr 712,10 og de er ikke til at slippe af med, det er det rene svindel. Nu fik jeg fat i flink arbejder som sagde den sidste regning var fejl og jeg skulle se bort fra den. Men pas på jer selv i andre, tænk jer godt om.

22. juni 2018

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at du ikke har kunnet bruge dit abonnement, mens du har været hos os. Det var da godt nok ærgerligt!

Vi kan i hvert fald bekræfte, at alle regninger er slettet og at dit abonnement er lukket helt ned og vi beklager meget, at du nåede at få en forkert regning.

Vi forsøger at gøre opmærksom på med stor tydelighed, at de 14 dages fortrydelsesret gælder fra indtrædelsen af kontrakten og at der er seks måneders bindingsperiode. Vi bruger dit eksempel til at undersøge, om vi kan gøre det endnu mere tydeligt.

Mange tak for din feedback og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

pistol salg

Ringer til min far, sælger ham produkter som han på ingen måde kan bruge. når man ringer ind for ham som søn der har alle hans oplysninger så nægter de at stoppe ordren.

fuldstændig til grin og utroligt de faktisk har kunder.

20. juni 2018

Kære Carsten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at din far har fået solgt noget til ham, som han ikke kan bruge. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det for jer, men har brug for lidt flere informationer.

Vi skal derfor bede jer om at svare på den anmodning, som vi har sendt til jer eller sende en mail med de informationer til trustpilot@dlg-tele.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan få fundet en løsning for din far.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Langsomt og ustabilt internet har…

Langsomt og ustabilt internet har plaget mig lige siden jeg skiftede til Mit-tele. Jeg fejlmeldte og fik at vide at en tekniker ville kigge på det. Der gik en uge hvorefter jeg fik en sms, med besked om at nur virkede det. Det var lidt bedre i 2 dage, og derefter igen ustabilt. Derudover er alle mine tv kanaler væk. Ringede rundt til ingen verdens nytte. Genstartede alt og stadigt intet tv.
De lever tydeligvis af den 6 måneders bindingsperiode, da de tydeligvis er fuldstændigt ligeglade med deres kunder.

16. juni 2018

Kære Henrik

Mange tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Vi er virkelig kede af at læse, at din forbindelse virker ustabil; det lyder da godt nok også frustrerende. Vi går meget op i, at vores kunder har TV samt at det hele virker hos dem.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på det. Vi kan se, at du får den hastighed, som du skal have, så det er meget mærkeligt, at det sker for jer. Vi prøver at ringe til dig for at fejlsøge sammen med dig, men du skal være på adressen, når vi ringer til dig.

Hvis der er et bestemt tidspunkt, hvor det passer dig bedst, så må du meget gerne sige til.

Vi har mulighed for at ringe til dig mellem kl.8.00 og 16.00 mandag til torsdag eller mellem kl. 8.00 og 15.00 om fredagen.

Hvis der er et bestemt tidspunkt, som passer dig bedst, så må du meget gerne skrive en mail til trustpilot@dlg-tele.dk, så sørger vi for at kontakte dig. Vi prøver dog også at ringe til dig senere i dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ikke haft tv et døgn nu bliver fyldt…

ikke haft tv et døgn nu bliver fyldt med sludder for en sladder når vi ringer til "kundeservice" :om et øjeblik er der tv igen, jeg må sige I har nogle lange øjeblik

15. juni 2018

Kære Aase

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så kede af, at du ikke har kunnet se TV et helt døgn.

Vi har desværre en større fejl, som vi har kæmpet med at få løst.

Det virker dog som om, at vi har fået løst det nu. Vi har prøvet at ringe til dig et par gange for at høre ind til om det virker.

Det kan være du skal slukke og tænde din TV-boks bagpå, men ellers skulle det virke nu.

Vi prøver at ringe til dig igen lidt senere.

De bedste hilsner og håb om at du igen kan se TV,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I dag 14_06_2018 kl Ca 1215 kom en…

I dag 14_06_2018 kl Ca 1215 kom en opdatering og siden har jeg ikke haht noget billede!!! Efter at endelig komme i kontakt med kundeservice (hvis man kan kalde det det) lovede de at det var klart kl 16 og nu er uret 20, og endnu ikke noget billede ,det er hvad jeg kalder amatører!

14. juni 2018

Kære Hans

Mange tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at læse, at du har været ramt af udfordringer i forbindelse med opdateringen. Vi håber meget, at det virker for dig nu.

Hvis det ikke gør, så skal vi undersøge det nærmere. Da vi ikke har fået noget reference at finde dig på, kan vi desværre ikke undersøge din sag, for at se, hvorfor det evt. stadig ikke virker for dig. Vi skal derfor bede dig om først og fremmest at slukke og tænde for din TV-boks på bagsiden af TV-boksen.

Hvis ikke det virker, så kan du enten svare på vores anmodning herfra om informationer, så vi kan ringe dig op og hjælpe dig, sende en mail til os på trustpilot@dlg-tele.dk med de samme oplysninger eller ringe til os på 70 23 06 00.

Vi håber virkelig, at det virker for dig.

________________________________
Opdatering:
Som du måske har set af vores hjemmeside, så er der nogle af vores kunder, som stadig oplever udfordringer.

Vi er i fuld gang med at løse sagen og sørger for også at klare din sag.

Så snart vi har en løsning, så hører du fra os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt er perfekt.

13. juni 2018

Kære Elo

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er meget glade for, at alt er perfekt for dig.

Du må endelig sige til, hvis der er noget, som vi kan gøre for dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig irriterende at få disse enslydende beskeder !

Det er nu efterhånden flere dage siden, at jeg gjorde opmærksom på, at jeg ikke ønskede henvendelser fra mittele ! Trods det, har jeg fået adskillige ens beskeder, med følgende takst :
"Kære Frede. Vi mangler en fuldmagt vedr. køb af Mit Tele produkt. Du har modtaget den via mail. Hvis du godkender den i dag, vil du få 2 måneders gratis abonnement på Bredbånd, TV og Mobiler. Ved spørgsmål ring venligst 70807008 ml. 9-17.
Vh Kundeservice"
Hvornår mon det hører op ? Rigtig irriterende og dårlig stil, når jeg er blevet lovet, ikke at få flere henvendelser 👎👎👎👎👎

13. juni 2018

Kære Frede

Mange tak for din nye anmeldelse herinde. Som vi skrev i mailen til dig, så kan der gå op til 14 dage, før din annullering er nået rundt til alle vores afdelinger, så det er derfor, at du stadig modtager sms'erne.

Informationen er på vej rundt til forskellige afdelinger, så det varer ikke længe, før du ikke hører fra os igen.

De bedste hilsner og ønsker om god vind fremover,

Lige pt

Lige pt. Har selskabet trukket penge fra min konto i et par måneder selvom mit abonnement har været lukket siden slutningen af marts.

Såeh ja, jeg er egentligt ikke særligt tilfreds.

12. juni 2018

Kære Lasse

Mange tak for din anmeldelse; vi er virkelig kede af at læse, at du betaler for et abonnement, som er opsagt.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på det, men vi skal dog bruge nogle flere informationer. Du kan enten sende os en mail på trustpilot@dlg-tele.dk eller svare på vores anmodning igennem TrustPilot.
Vi skal bruge en eller flere af nedenstående oplysninger:
- Dit telefonnummer
- Dit kundenummer
- Et fakturanummer

Vi ser frem til at få dine oplysninger, så vi kan undersøge, om der er tale om en fejl, eller om det er fordi, at vi er bagudbetalte.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Påtrængende sælgere og dårlig kundeservice!!!!

Min kæreste blev ringet op med tilbud om abonnement hos MitTele. Han oplyste (desværre!!) både mit og hans eget telefonnummer til dem. Han sagde til dem, at han ville tænke over tilbuddet og selv vende tilbage, hvis han accepterede. De sagde, de ville sende informationer på mail til ham - fair nok (den bad han selv om).
Derefter bliver vi fuldstændig spammet i over en uge med mails og sms'er fra selskabet dagligt, om at hvis vi "godkender senest i dag", får vi de første to måneder gratis. Vi reagerede ikke. De ringer så en uge senere for at høre om vi vil have tilbuddet. Vi takker nej, og beder dem slette vores oplysninger.
Der går ikke mere end to dage, så tikker sms'erne ind igen med samme ordlyd. Jeg ringer så selv op til MitTele og beder dem slette mine oplysninger - i starten nægter medarbejderen at gøre dette, indtil jeg påpeger persondataforordningen. Herefter lover han at slette mit nummer i systemet. Men sørme om ikke jeg så modtager en SMS igen dagen efter! Det er simpelthen så dårlig stil!!!

Min kæreste har så lige ringet ind og bedt MitTele slette alle oplysninger på os - det mente medarbejderen ikke han kunne pga. Bogholderiloven. Han kunne kun slette vores "ordre" (som jo aldrig har været en ordre med et uforpligtende tilbud).

SLET VORES NUMMER OG KONTAKT OS ALDRIG IGEN!! Et selskab der er så påtrængende ville aldrig få mig som kunde, og jeg vil råde alle andre til ikke at udlevere oplysninger til dem!!!

12. juni 2018

Kære Mia

Mange tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Vi er virkelig kede af at læse om jeres oplevelse og vil meget gerne undersøge den nærmere.

Vi skal dog bruge nogle flere informationer. I må meget gerne svare på vores anmodning her på TrustPilot eller sende en mail til os på trustpilot@dlg-tele.dk med følgende oplysninger:
- Telefonnummer, som I er kontaktet på
- Telefonnummer, som I er kontaktet fra
- Tidspunkt og dato for opkaldet.

Når vi spærrer for opkald fra vores sælgere, så kan der gå op til 14 dage, før det er nået rundt til alle vores afdelinger og er gået igennem i alle systemer, så det kan være derfor, at I har nået at få en ekstra sms.

Når vi får jeres oplysninger vil vi naturligvis også sørge for at tjekke op på, at ordren er blevet annulleret og at jeres numre er blevet spærret.

Vi ser frem til at høre fra jer.

_________________________________________
Opdatering d. 13.06.2018

Kære Mia

Mange tak for dit svar på vores anmodning. Takket være dine oplysninger, har vi nu kunnet finde jeres kontrakter.

Vi sørger naturligvis for, at jeres annulleringer går helt igennem, og at I får bekræftelse til din kærestes mail indenfor 24 timer.

I kan dog komme ud for at modtage sms'er i op til 5 dage efter denne besked.

Spærringen af jeres numre, så I ikke bliver kontaktet af vores sælgere er også sendt rundt. Der kan, som tidligere skrevet, gå op til 14 dage, før vi har informationen til alle afdelinger og i alle systemer.

Vi er virkelig kede af, at I har haft denne oplevelse, og vi går helt sikkert videre med den. Vi beklager de gener, som I har haft, men ønsker jer begge al mulig held og lykke fremover.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De holder ikke hvad de lover og det kan ikke hjælpe dig når de først har kløerne i dig.

Det startede med at jeg blev ringet op af en DLG medarbejder, som ville give mig et bedre tilbud end det jeg havde fra Yousee som jeg ellers var glad for. Det lød dengang på 118 kr om måneden, og så blev jeg lovet en måned gratis plus ingen opstarts gebyr, da jeg dengang sagde jeg ikke gad og betale for alt det ekstra pga jeg var i et rart og trygt selskab, men da han lovede at intet af dette skulle ramme mig udover den månedlige betaling som skulle komme efter den første gratis måned jeg havde, så lod jeg mig lokke og gik med til det. Jeg fik efter noget tid en regning på opstarts gebyr, jeg tog derefter straks kontakt til dengang DLG tele, som undskyldte meget og lovede mig nu 3 måneders gratis abonnement og derefter betaling pr. måned, og jeg lod mig køle ned og tage imod deres undskyldning samt deres tilbud om de 3 måneder. Jeg så derefter bort fra de regninger som jeg havde fået besked på, da der så begyndte at komme rykkere for begge regninger, jeg ringede så direkte til DLG tele hvor jeg fik fat i en medarbejder, hvor jeg fortalte mit forløb og at jeg gerne ville ud af min aftale, det kunne han godt forstå og han virkede som om han havde medfølelse med mig, og fortalte mig at jeg skyldte så små regninger at han ville slette dem og frigive mit abonnement så jeg kunne skynde mig og finde et andet selskab at flytte over til, men jeg havde meget travlt (jeg ved ikke hvorfor). Jeg ringede derefter til yousee og bad dem overføre mig med det samme da min fuldmagt var frigive af DLG tele, jeg fik at vide at jeg skulle finde mit simkort nummer og sende det til Yousee, og set gjorde jeg så senere på dagen efter arbejde. Og jeg ventede igen i flere uger og fik derefter ringet til Yousee, de kunne så fortælle mig at DLG tele havde benægtet adgang fra Yousee til min fuldmagt, og derefter har jeg prøvet en 3 gange på at få mit nummer oprettet hos Yousee, og hvergang jeg har prøvet har jeg fået regninger fra DLG tele. Jeg har forresten ikke kunne bruge min Telefon fra 16/10-2017 og til nu, jeg købte et taletidskort i januar og det har jeg brugt siden da. Jeg har haft modtaget 3 taletidskort fra DLG tele som ikke fungerede, og jeg har modtaget 3 fra yousee som ikke fungerede.

10. juni 2018

Kære Martin

Tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Først og fremmest, så er vi virkelig kede af at læse om din oplevelse.

Vi sender dig en mail med lidt flere informationer, da der indgår personfølsomme oplysninger, men du får lige lidt her.

Da du bad om at få dit nummer fritstillet, så du kunne flytte det tilbage til dit gamle selskab, så sørgede vi også for at fjerne opsigelses- og bindingsperioden og gjorde nummeret klar. Det eneste vi skulle bruge i anmodningen fra dit gamle selskab var simkortnummeret, som vi kan se, har været oplyst til dig. Vi har kun fået anmodning uden simkortnummeret, og så kan vi desværre ikke godkende en nummerflytning.

Vi håber, at dette sammen med den information, som du får pr. mail kan gøre mere overskueligt, hvad der er sket i din sag.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremover.

Bondefangeri af værste skuffe

Som så mange andre har jeg ikke fået det produkt som jeg blev lovet. Vi er pensionister, så vi bad om at slippe for alle mulige børneprogrammer, og i stedet få nogle sportskanaler så jeg kunne følge mit hold i superligaen. Efter konference med sin overordnede sagde den unge mand jeg talte med, at det var i orden. Vi fik så seks børnekanaler og en sportskanal som ikke viste superliga. Der kom også lige en prisstigning, og man havde også glemt rabatten for at skifte. ( den fik jeg dog senere tilbage ). Ved opsigelsen har servicen været helt i bund, og man ved ikke hvad man lover den ene dag og gør den næste dag. Mit råd: HOLD JER LANGT VÆK FRA MITTELE. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Hans Strand

7. juni 2018

Kære Hans

Mange tak for din anmeldelse; vi er virkelig kede af at læse, at du ikke kun har haft udfordringer med din oprettelse, men også med din opsigelse.

Vi vil meget gerne undersøge det nærmere, så vi kan sørge for, at det ikke sker for andre. Vi vil også meget gerne se, om vi ikke kan glæde jer lidt mere.

Vi har sendt dig en mail, hvor vi kommer med noget kompensation til dig, som vi håber vil gøre dig lidt mildere stemt.

Du ønskes alt det bedste fremover.

Bondefangeri

PAS PÅ...
Bindings-periode, Ekstra gebyrer var alt det jeg blev lovet i mobilen, før jeg sagde ja til hvad der virkede som et super tilbud. Det var dog ikke sagen. Mit Tele er udmærket klar over det selv, at det her er et selskab hvor man ikke har kunden længere end de 6 måneder man binder sig på, så hellere "malke" kunden for så mange penge som muligt imens kunden sidder fast i sit tvungen ophold hos Mit tele.

HOLD JER LANGT VÆK!

7. juni 2018

Kære Friend

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har den opfattelse af os. Vi har faktisk virkelig mange loyale kunder, som har været hos os i virkelig mange år, så vi vil meget gerne undersøge nærmere, hvad du hentyder til.

Vi har ikke skjulte gebyrer. Alle ekstra priser og alle ekstra beløb kan ses på en eller flere af følgende:
- regninger
- bekræftelser
- betingelser
- hjemmeside

Du må meget gerne svare på den anmodning, som vi har sendt til dig, så vi kan hjælpe dig med din sag og se, om vi ikke kan gøre noget for dig.

På forhånd mange tak.

De bedste hilser,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

sådan en dejlig kundeservice!

4. juni 2018

Kære Jens Henrik

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du er glad for vores kundeservice.

Vi gør vores bedste og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mit Tele ignorerer både lovgivning og moral!

1) I respekterer ikke Robinsonlisten!
2) I har nogle telefonsælgere som overskrider enhver rimelighed i aggressiv kontakt (eneste måde at stoppe en samtale er at afbryde forbindelsen)
3) I fortsætter med at sende SMS, selvom man har bedt jer slette alle persondata. I påstår at have slettet alt - enten lyver I bevidst, eller også har I "lommer" i jeres registrering, som I ikke aner en pind om. Det er 100 % i modstrid med persondatalovgivningen, og modtager jeg én henvendelse mere fra jer, bliver det anmeldt til den ansvarlige myndighed.
Overtrædelse af persondatalovgivningen koster klejner!

Og nej, jeg gider ikke læse en tom undskyldning for noget af det her på Trustpilot. Der er INGEN gyldige undskyldninger for NOGET af det!

Tilføjelse, efter Mit Tele har svaret: Det handler ikke om "en ubehagelig oplevelse", men om, at Mit Tele hverken legalt eller moralsk følger reglerne. Vi har allerede været i mailkontakt, hvilket ikke løste problemet med at I fortsat sender SMSér, så I har de oplysninger I skal bruge til at sikre, at det ikke sker igen.

1. juni 2018

Kære Mona

Mange tak for din anmeldelse; og det lyder godt nok også som en ubehagelig oplevelse.

Vi vil altså meget gerne tjekke op på den oplevelse, så vi kan få undersøgt hvor fejlen er, men vi skal bruge nogle flere oplysninger. Vi kan så samtidigt spærre for flere opkald fra vores sælgere samt skaffe dig information om hvor, vi har dit nummer fra.

Du må derfor meget gerne sende en mail til os på trustpilot@dlg-tele.dk eller svare på vores anmodning herinde om flere oplysninger. Vi skal bruge følgende oplysninger:
- Telefonnummer, som du er kontaktet på
- Telefonnummer, som du er kontaktet fra
- Dato og tidspunkt for opkaldet

På forhånd mange tak.

__________________________

Opdatering:

Kære Mona

Da vi ikke har fået nogle korrekte oplysninger fra dig, end heller et mailreference har vi meget svært ved at stoppe evt. sms'er, så vi vil varmt anbefale dig igen at svare på vores anmodning.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har ikke fået order bekræft men vi…

Jeg har ikke fået order bekræft

men vi snakket over tlf og godkendt deres tilbud men efter før 14 dag ringede igen og sagde at jeg ønsker ikke deres bredbånd men det tvinger mig at godkendt og betalt 6 måneder, fordi jeg skulle betale 6 måneder før sige jeg op . kan nogen hjælpe med det ? hvordan kan jeg få fri den her !!!

31. mai 2018

Kære Vazhma

Mange tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Vi er virkelige kede af, at du ikke ønsker at blive oprettet hos os.

Vi har kigget på din sag og vi vil meget gerne tilbyde dig at annullere oprettelsen; du må dog meget gerne lige svare på den mail, som vi har sendt til dig.

På forhånd mange tak - og vi ser frem til at høre fra dig.

Mit Tele

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv