Det er uden tvivl det værste telefonselskab jeg nogensinde har haft kontakt til. Fortjener ikke engang en stjerne. HOLD JER VÆK FRA DEM. Jeg har hjulpet mine svigerforældre med at komme ud af selskab... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg skriver på vegne af min grandmoster, som hedder Annette. Hun er blevet fusket over de sidste 10 år, hvor hun har betalt ALT for meget i abonnement. Fortjener ikke engang 1 stjerne. FUP FIRMA! 630... Vis mer
Flabet telefonsupport. Jeg spurgte indtil dækning at sport fremadrettet på Mittele. Udover at afsløre manglende viden om hvor hvad bliver sendt blev han grov i telefonen og da jeg spurgte til h... Vis mer
Selskapet har svart
De virksomhed der er ved at nedlægge sig selv , og de gør det fuldstændigt korrekt efter bogen . Abonnements stigninger ( over dobbelt op ) varsles på fakturaen , og dermed ryger dem der ikke sidder o... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Mit Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. Vi er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. Mit Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 180.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, bredbånd, bredbåndstelefoni, mobilt bredbånd og TV. Hos Mit Tele får kunderne alt på én regning. Mit Tele benytter sig af Nordens bedste netværk (Telia) derved sikrer vi en god dækning i hele Norden. Grundstenen i forretningen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Det betyder, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig gode oplevelser med os Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 7023 0600 – vi glæder os til at hjælpe dig.
Kontaktopplysninger
Holmbladsgade 139, 2300, København S, Danmark
- trustpilot@mittele.dk
- mittele.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Var i dag ved at rive håret af…
Var i dag ved at rive håret af hovedet!! Jeg kunne ikke gå på nettet, mit netflix fungerede ikke, en kort overgange heller ikke via tlf, ringede først og snakkede med Kristian i kundeservice og han gjorde hvad han kunne og sendte mig videre til teknisk support, og jeg må sige sikke en tålmodighed de 2 har, de ydede den bedste service jeg har fået i mange år, mit internet fungerer perfekt nu og jeg kan se netflix til jeg bliver grøn i hovedet. fremragende og hurtig service, den fejler så absolut intet i mit tilfælde, SUPER GUYS :-)

Så fik jeg prøvet Mittele
Så fik jeg prøvet Mittele. Jeg blev lovet at de kunne levere en bedre service end Kabelplus, hvilket lød fint for mig.
Det blev det så ikke.
Før jeg skiftede til Mittele, kunne jeg uden problemer køre Netflix på to separate tv i huset, med Mittele kunne jeg knap nok køre flydende på et tv. Og glem alt om at benytte Wifi samtidigt.
Okay, der var en opsigelsesperiode, det måtte jeg så tage med.
Og de sidste regninger faldt desværre udenfor betalingsvinduet, så må jeg osse have en rykker med. Men, det er åbenbart ikke godt nok for firmaet. Jeg fik her i starten af december et brev om en rykker på 100 kr, med en kommentar om at hvis min sidste betaling ikke havde krydset deadline, så kunne jeg bare se bort fra den.
Fint nok, så må den med, ingen ko på isen. Men, nu melder inkasso sig så på banen og vil have rykkeren, plus 800 kroner oveni for deres besvær, og der er så lige en ekstra rykker man af en eller anden grund ikke har kunne smide med på slutopgørelsen, med deadline i det nye år.
Det stinker langt væk af aggressive gebyrgribbe der bare skal have dækket budgettet.

Kan ikke anbefales!
Kan ikke anbefales!! De snyder med beløber og svare ikke på mails
Jeg sendte en insigelse da jeg havde et abonnement på 89 men fik en regning hver måned på 118,50kr
Som jeg betalte da jeg ikke orkede den kamp men da jeg så opsagde
Blev jeg sendt til inkasso for manglende betaling og uden en behandlet indsigelse
Gennelt er mit tele det dårligste jeg nogensinde har prøvet!!! Rent og sker snydefirma

ELENDIG SERVICE
Jeg blev ringet op af en sælger fra mittele, og jeg tog imod tilbuddet om tv, internet og tv-abonnement på begrundelse af, at jeg blev lovet en lavere samlet pris pr. mdr., end den jeg betalte ved min daværende udbyder.
Jeg modtager min tv-boks og alt det andet medfølgende udstyr, ca. på samme tid, som jeg modtager min første regning.
Jeg er uforstående overfor regningen, da den samlede pris var 100-200 kr. højere, end det aftalte. Jeg ringer ind og snakker med en medarbejder, og han/hun kan godt se, at der ikke er en sammenhæng i vores aftale, i forhold til den udskrevne regning.
Jeg bliver lovet at blive opsagt dags dato og blive fraskrevet regningen, og flyttet tilbage til min gamle udbyder med det samme.
En måned efter modtager jeg (kr*ftedme!!!!!) endnu en regning på den næste måneds betaling PLUS en rykker for den sidste regning!
Jeg ringer ind til mittele, totalt uforstående overfor dette!
Jeg bliver fortalt, at jeg er bundet i 6 måneder (!!!!!!!) og kan derfor ikke blive fri fra at skulle betale (for noget som vi faktisk ikke har aftalt!)
Jeg taler min sag, og forklarer at alle samtaler ved teleselskaber sjovt nok bliver optaget, så jeg derfor ville kunne bevise at jeg 100% havde rent mel i posen, og de bestemt ikke havde.
Det fik jeg intet svar på.
Jeg målløs over behandlingen, og fraråder ALLE at få mittele som udbyder!
Den mest elendige service jeg nogensinde har oplevet, og totalt useriøst!
Plus at faktueringsprisen var en 50’er oveni, hver gang de sendte regninger. Fuldstændig komplet idiotisk. Hvorfor ikke bare sende den elektronisk.
Spassere

ALDRIG NOGENSINDE!!
Tilbage i juni 2018 modtog jeg et opkald om et såkaldt uforpligtende tilbud. Dette tilbud takkede jeg nej til, og efterfølgende modtog sms'er flere gange om dagen, som en påmindelse om tilbudet skulle godkendes. Efter et par uger ringede jeg igen til mittele og det lykkes mig at få beskederne stoppet.
NU HAR JEG D. D MODTAGET EN OPKRÆVNING FRA INKASSO SOM OVENI ALLEREDE ER UDLØBET!! HVORDAN POKKER DET KAN LADE SIG GØRE, NÅR JEG ALDRIG HAR HAFT ET PRODUKT OG DER IKKE ENGANG ER TILSENDT EN REGNING!!

Urimelig dårlig service
Vi opdagede fredag sidst på eftermiddagen at vi havde mistet både internet, tv og fastnet telefonforbindelsen og ringede straks til kundesupport.
Beskeden fra kundesupport er at jeg skal ringe igen mandag da de ikke kan hjælpe mig før, da jeg ikke har en service aftale, med mindre jeg selv vil betale mellem 4.000 og 10.000 kr for at få en teknikker ud.
Jeg er blevet kunde ved Mittele da de overtog mit kundeforhold fra DLG. Jeg er på intet tidspunkt blevet tilbudt at købe en service kontrak eller har fået forklaret hvad forskellen er på om man har en eller ej. Jeg har igen i dag lørdag kontaktet Mittele for at høre om der ikke kan gøres noget, så vi ikke skal undvære interner, tv og telefon hele weekenden, men de kan/vil stadig ikke gøre noget før på mandag.
Det er ikke første gang vi oplever at forbindelsen pludselig forsvinder, men tidligere har det heldigvis været på hverdage og er blevet løst i løbet af et døgn.
Vi overvejer helt klart at finde en anden leverandør.

GANSKE UBEGRIBELIGT ELENDIGT!
GANSKE UBEGRIBELIGT ELENDIGT!! I går mistede vi internetforbindelsen og dermed også TV- og fastnetforbindelsen. Da jeg ringede til MitTele, meddelte de mig, at der var tale om en TDC-fejl, som ville blive løst i dag inden kl. 14. I dag fik vi ganske vist TV igen, men intet internet, så igen ringede jeg, kl. 17 dvs. uden for åbniningtid (- men man skal jo lige hjem fra arbejde for at vide, at det ikke fungerer!) Denne gang var meldingen, at da jeg ikke har en serviceaftale, kan jeg kun få hjælp, hvis jeg betaler ml. kr. 4000 - 10.000 (!!!) for at få en tekniker ud. Jeg er aldrig blevet præsenteret for noget tilbud om serviceaftale - kun stadig dyrere abonnementspriser.
Jeg er ganske lamslået over SÅ dårlig service - eller rettere sagt, at der INGEN service er! ØV!!!!!

Aldrig igen !
Det er virkelig ikke noget som kan anbefales på nogle måde.

Generende og uhjælpsomme
Generende og uhjælpsomme!
Da min far i august døde, startede en kamp med MITTELE.
De har truet med indkasso og sendt flere rykkere, alt sammen i min afdøde fars navn.
At de blot skulle rykke poster i hans navn over min mors navn, var for uoverkommelig en opgave for dem. De er venlige (næsten alle....) når man ringer, men deres medarbejdere har tilsyneladende ikke beføjelser til at ændre i de interne systemer.
At flytte selskab virker dog ikke som en løsning, hvis det er noget som MITTELE skal have en aktiv rolle i.
Vi er nu følelsesmæssigt ret slidte af truende breve i min fars navn. Men det generer åbenbart ikke MITTELE at behandle folk på den måde.
I får to stjerner på grund af søde Stefan, der desværre heller ingen beføjelser har til at ændre i noget. Men han er venlig, når man ringer.

Svar fra Mittele
Ingen dækning, ingen hjælp a hente
Render rundt nu på 2. Døgn uden dækning, men må vente til mandag for at få hjælp, da der ingen kundeservice er at få i weekenden, hvilket er dybt latterligt og møg dårlig service!

Mittele stinker!
Nu har vi i næsten et år prøvet at opsige abonnementet for min mor. Men selskabet bliver ved med, at sende regninger. Oven i købet på enheder min mor aldrig har haft! Jeg er så træt af den slags bondefangerselskaber, der bare prøver at malke ældre mennesker, for deres sparsomme pension.
Det er en ganske enkelt sag for alle andre firmaer at afvikle et abonnement. Men selskabet her, ønsker ikke at samarbejde! Næste trin bliver en politianmeldelse.
Eller måske må vi over teleklagenævnet.

Svar fra Mittele
Jeg var kunde hos dlg som så blev til…
Jeg var kunde hos dlg som så blev til mittele.
Jeg tilmeldte flere gange regninger til PBS og betalte til tiden. Dog fik jeg utallige rykkere og inkasso varsler. Mit nye teleselskab opsagde mit abonnement ved mittele i juli og jeg modtager stadig regninger, med forklaringer om at de er bagudbetalte og igen med rykkere. Denne gang har de dog gjort det så tydeligt at de har sendt en regning der er udskrevet den 17.10.18 men med forfald den 5.10.18.
Jeg kan ikke anbefale mittele.dk.

Jeg bliver aldrig kunde!
Jeg bliver aldrig kunde!
Jeg har idag modtaget en opkrævning på girokort, på mobilt bredbånd. Jeg har aldrig lavet en aftale med mit tele, aldrig hørt om dette firma før idag og da jeg ringer til kundeservice for at bede dem rette denne fejl fra deres side, så kan jeg ingen hjælp få fordi jeg nægter at opgive mit cpr nummer til et for mig ukendt firma.
Og jeg kan ved en søgning på nummeret de mener jeg har, se at de også bryder persondataforordningen idet jeg aldrig har givet tilladelse til at de må offentligøre mine oplysninger ....
Jeg er heldigvis ikke kunde og bliver det aldrig men jeg overvejer en politianmeldelse
godt at vide hvem man aldrig skal handle med!

Svar fra Mittele
Det dårligste bredbånd der kan opdrives
Det dårligste bredbånd der kan opdrives.
Vi har haft mittele siden de overgik fra DLG tele, men efter mittele er komet til er det kun gået ned ad bakke.
Vi har en forbindelse som mildest talt er ubrugelig, vi bliver smidt af vores trådløse internet konstant og vi får en plade stukket i hoveder hvergang vi ringer til kundeservice, selvom jeg sidder ved siden af routeren smider den os af og stadig får vi af vide at vi er for langt væk - nu må i sgu lige. :-(
I dag toppede mine frustrationer, vi har haft slukket for strømmen da vi havde en elektriker til at lave noget, da vi tænder er der INTET der virker, vi har prøvet at nulstille routeren og tv boksene og ringet til jeres kundeservice også har de prøvet at nulstille routeren, altsammen uden held.
Da jeg se ringer for at fortælle det ikke virker får jeg af vide jeg ikke har en serviceaftale, så de kan ikke fejlmelde mit system.
Så det kræver en serviceaftale for at kunne fejlmelde sine ting - medmindre man kan ringe mellem 9 og 16 i hverdagene.
Hvorfor skal man betale for at kunne fejlmelde sine ting efter kl 16?
Det ender med jeres kundeservice medarbejder, fortæller mig at der er hul igennem og alt burde virke - ja det burde det, men gæt engang - det gør det ikke.
Hvad skal man gøre for at få et ordenligt og brugbart internet hos jer??

Svar fra Mittele
Mit Tele vildledende ,urimelig og…
Mit Tele vildledende ,urimelig og inkompetent
Jeg vil kraftigt advare mod Mit Tele, hvor vi var uheldige nok, til at falde for en af deres aggressive kampagner, hvor vi kort før jul blev oplyst om at Mit Tele kunne se at de kunne give os en bedre og billigere bredbåndsforbindelse.
Da vi efter en måned, hvor fortrydelsesretten så formelt var overskredet, fandt ud af, at de ville erstatte vores 50 mb fiberforbindelse med en 5mb kobberforbindelse, kunne vi ikke tro vores egne ører, og aflyste med det samme kontrakten.
Vi betalte selvfølig montøren, som Mit Tele havde fået til, at spilde sin og vores tid. Mit Tele insisterede dog på, at få et ½ års abonnement, for et for sent ophævet abonnement. De ville gerne have 3.000 kr for et produkt, og en service vi aldrig, havde modtaget, og havde godtaget under vildledende omstændigheder. De påstod, at vi aldrig var blevet lovet bedre forbindelse, og da det var ord mod ord, frikendte de fuldstændig sig selv, og insisteret på at vi betalte de 3.000 kr.
Efter 5 måneder fandt vi så endelig ud af, at KLAGE TIL DERES INTERNE MIT TELE KLAGENÆVN, - og det er vigtigt at alle utilfredse kunder prøver dette hurtigst muligt. Hvis man ikke får medhold der kan man også fortsætte til Teleklagenævnet og dette koster kun 150 kr.
Mod vores forventning fik vi medhold der, hvilket vi var glade og lettet over. Mit Tele har dog selv efter denne afgørelse sent os nu totalt uberettiget opkrævninger på dette afsluttede abonnement.
Det ville sikkert være injurierende at kalde det uhæderligt, så det kan jeg jo ikke, - måske kan jeg sige deres forretningsmodel bygger, på an ”Alternativ moralopfattelse” hvor man kan ikke selv har
nogen moralske grænser, men skal se hvor langt man kan trække de juridiske grænser. Det kan også blot være de blot er inkompetente. Under alle omstændigheder, tro jeg ikke på et firma af denne
karakter vil kunne overleve i længden, - men jeg kan se, at de tidligere, har taget navneforandring, og stadig lukrere på at de er tilknyttet til DLG, som man jo forbinder med hæderlige hårdtarbejdende landmænd. Jeg synes at DLG hurtigst mulig skulle kappe forbindelsen til Mit Tele
inden deres rygte også lider varig skade.
Jeg vil på det jeg her har skrvet få et svar fra en medarbejder fra Mit Tele, der tilsyneladende må være på fuldtids overarbejde, som vil ”beklage at jeg har haft denne dårlige salgoplevelse jeg har haft” samt oplyse om ” at Mit Tele hele tiden arbejder på at forbedre deres i forvejen fremragende service”. Dette er en gang gratis, -skal vi sige ”mundvejr” for ikke bruge injurierende udtryk for dette.
Jeg hæfter mig også ved, at Mit Tele kun har en trustscore på 2,3, - som ville have været lavere hvis ikke, at der stod nogle meget få, der oplyser om de har været enormt tilfreds, - og intet andet. Er disse anmeldelser mon skrevet af Mit Tele medarbejder over en julefrokost.
Jeg vil advare alle om, at bruge dette firma, og holde øje med om de vil prøve at ”genopstå” under
et andet navn, når kunde Utilfredsheden er blevet for stor.

0 stjerner. Luk det ned.
Det er lovlig tyveri.
Rigtig rigtig mange, størstedelen, har her skrevet hvordan de er blevet afpresset af Mittele og fået høje regninger, kundeservice har løjet over for dem osv. Og så er der typisk en fra kundeservice der kommentere bedømmelserne her på Trustpilot så som: "Det er vi kede over... Det må være en fejl... Skal vi kigge på fejlen?" Som om det skal komme på Trustpilot før kundeservice vågner op.
Jeg råder alle der arbejder i Mittele at sige op da i alle tager del i denne mafia virksomhed. Det gælder også for dig der kommenterer herinde.

PAS PÅ MIT TELE!!!
PAS PÅ MIT TELE!!!
Efter min opfattelse er det TYVERI, når Mit Tele hæver penge på min konto for abonnement efter en retmæssig opsigelse den 18. april til udløb den 19. maj 2018.
En opsigelse som jeg har dokumentation for at Mit Tele har modtaget, men Mit Tele vil ikke tilbagebetale mit tilgodehavende.
Efter 4 mails til Mit Tele får jeg i stedet for mine penge flere regninger, rykkere og trusselsbreve.
A. Bjerrum Møller

Svar fra Mittele
ALDRIG..som i ALDRIG lave en aftale med…
ALDRIG..som i ALDRIG lave en aftale med MitTele, og skulle de ring fra deres callcenter så smæk på med det samme!! Jeg blev ringet op en aften og blev tilbudt deres bredbånd. Efter en længere smører siger jeg til den unge mand at de skal sende hele aftalen til mig på mail så jeg kunne læse det igennem før jeg sagde ja til deres tilbud. Han fortæller mig at så længe at jeg ikke “kviteret” deres mail vil der IKKE ske mere og alt var i “nul”. Jeg er slet ikke tvivl at vi forstod hinanden. Trods det sender de mig opkrævning OG udstyr. Jeg ringer ind til deres “kundeservice” for at gør dem klar over at der er åbenbart sket en misforståelse og at udstyr er sendt retur. “Kundeservice” fortæller mig at jeg er bundet i 6 måndere og det er mig der fuldstændig forkert på den. Jeg får besked på at jeg kun smide det til sendte udstyr ud hvis jeg ikke har tænkte mig at bruge det. Jeg spørger om ikke de kan se at der er nul aktivitet fra mit adresse da jeg ikke bruger noget fra deres firma. Det forholder han sig ikke til og siger pænt farvel og tak. Slut!
Jeg kan så læse her på Trustpilot at “bondefangeri” er et gennemgående tema. Så hold jer væk fra MitTele

Tak til Stefan i kundeservice
Tak til Stefan i kundeservice - fastnet!
Igår blev min mor smidt ud fra Mit Tele. For 3 uger siden blev hun enke, og fastnet, internet og Tv var i hendes afdøde mands navn. Hun har intet hørt fra Mit Tele, bortset fra at intet virkede.
Da kundeservice åbnede i morges fik jeg fat i en medarbejder der kunne love at det var reetableret indenfor 1½ til 2 uger.
Jeg fik fortalt det var totalt uacceptabelt.
5 minutter efter ringede jeg så op igen.. og fik talt med Stefan. Han kunne klare problemet og nu er min Mor igen på nettet, har TV og fastnetstelefon.
Det er selvfølgelig ikke til 5 stjerner, for hvorfor skal man brokke sig? Alligevel har Stefan klaret lidt af Mit Tele's ære...

Svar fra Mittele
Det har været et mareridt for mig at…
Det har været et mareridt for mig at være abonnent. Jeg blev kontaktet i oktober 2017 af mittele da de solgte mig et abonnement over telefonen (ulovligt). De sagde det kostede omkring 400 kr./mdr. for bredbånd tv. De sagde at de ville anullere mit nuværende abonnement hos TDC og overføre mig som kunde. Det gjorde de ikke, så jeg fik 2 regnInger fra 2 forskellige selskaber på 3 mdr. hver, og det blev dyrt. Derudover mistede jeg fortrydelsesretten, da de havde "glemt" at underrette mig om at de aldrig fik overført mig fra TDC til mittele. Der er en 6 mdr. tvungen abonnementsperiode og i løbet af den periode steg prisen fra ca. 400 kr./mdr. til 728 kr./mdr. Det har været en katastrofe for mig. Mit råd er: Hold Jer langt væk! Mittele ledelsen har ingen forståelse og hjælper ikke, de er under al kritik.

Svar fra Mittele
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.