Mittele Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er uden tvivl det værste telefonselskab jeg nogensinde har haft kontakt til. Fortjener ikke engang en stjerne. HOLD JER VÆK FRA DEM. Jeg har hjulpet mine svigerforældre med at komme ud af selskab... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skriver på vegne af min grandmoster, som hedder Annette. Hun er blevet fusket over de sidste 10 år, hvor hun har betalt ALT for meget i abonnement. Fortjener ikke engang 1 stjerne. FUP FIRMA! 630... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De virksomhed der er ved at nedlægge sig selv , og de gør det fuldstændigt korrekt efter bogen . Abonnements stigninger ( over dobbelt op ) varsles på fakturaen , og dermed ryger dem der ikke sidder o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Mobilnettleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Mit Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. Vi er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. Mit Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 180.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, bredbånd, bredbåndstelefoni, mobilt bredbånd og TV. Hos Mit Tele får kunderne alt på én regning. Mit Tele benytter sig af Nordens bedste netværk (Telia) derved sikrer vi en god dækning i hele Norden. Grundstenen i forretningen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Det betyder, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig gode oplevelser med os Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 7023 0600 – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skod og svindel firma

Har talt med en medarbejder, da de har sendt brev ud om de nu får viasat. Min ældre mor som jeg hjælper her. Får at vide bare se bort fra det så fortsætter det som før. Nu får vi at vide de lukker bredbåndstv og der skal en parabol op. Parabol hører fortiden til. Så internet hvor hun får Ca 7 mb wow. Fastnettelefon over bredbånd gratis, dog koster der 39 øre pr. Minut.
Jo daw do. Skod firma. Er ved at finde alternativ til bedre penge.

31. januar 2020

Hej Jørn

Jeg er ked af at høre, at vores produkter ikke længere lever op til din mors behov.

Jeg håber, at I finder en god løsning.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer langt væk fra dette svindel…

Hold jer langt væk fra dette svindel firma . Prøvede på vegne af min dybt senile svigermor at opsige hendes fastnet abonnent men det nægtede de . Deres support forlanger fuldmagt fra en person som ikke aner hvad hun skriver under på . de prøver at forhale opsigelsen så længe som muligt , så de kan blive ved med at trække penge fra hendes konto . Mit Tele prøver at fuppe deres kunder og gøre det så svært som muligt at slippe ud af deres klør .

31. januar 2020

Hej Ole

Jeg er virkelig ked af, at det er den oplevelse, du har af os.

Vi er ligesom alle andre virksomheder underlagt persondataloven og det betyder, at vi ikke kan opsige et abonnement medmindre, at vi har en godkendelse fra den kontraktansvarlige.

Jeg kan sagtens forstå, at det kan være en stor udfordring, hvis din svigermor er senil. I sådan et tilfælde kan man fx lave et værgemål, så det er muligt for dig eller en anden at hjælpe hende i disse situationer.

Jeg håber, at I har fundet en løsning og hvis du har brug for yderligere oplysninger fra os, så er du meget velkommen til at skrive på trustpilot@mittele.dk

prisen er for høj

De lovede at justere prisen efter januar, men det sker så åbenbart ikke :/

30. januar 2020

Hej Johnni

Det lyder godt nok også mystisk.

Du er meget velkommen til at sende en mail til os på trustpilot@mittele.dk med din henvendelse og dine kundeoplysninger, så vi kan se nærmere på det :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skulle have mit tele internet og…

Jeg skulle have mit tele internet og tv. Og manden i røret sagde de ville sende en ud og få sat et stik i så jeg kunne modtage net og tv. Men som jeg forklarede manden flere gange så havde jeg dette stik. Men igen han sagde jeg ikke havde og sendte en mand ud som kunne gå igen for jeg havde jo det stik og jeg skulle betale de 800 kr. Nettet er simpelthen så ringe. Og når må kigger her kan man ikke se en eneste god anmeldelse måske i burde tage de dårlige anmeldelser til jer

24. januar 2020

Hej Pernille

Vi tager alle vores anmeldelser til os :-) Udover Trustpilot har vi også andre målinger, som vi beder vores kunder om at udfylde i forhold til den service, som de har oplevet hos os.

Det gør vi, da vi rigtig gerne vil høre om vores kunders meninger, så vi altid er ajour på de ting, vi kan forbedre eller udvikle, og så vi også kender til de ting vi gør godt og skal fortsætte med.

Trustpilot viser desværre kun en lille del af de tilbagemeldinger, som vores kunder giver os.

Når vi modtager en bestilling på bredbånd går vi altid ind og kigger på de oplysninger, som leverandøren af kablerne har i forhold til installationen. Inden vi kommer ud på adressen er det desværre det eneste, vi har at gå ud fra og i nogle tilfælde er det et krav, at teknikeren skal med.

At stikket viser sig at være i orden og at teknikerbesøget var forgæves, er selvfølgelig rigtig ærgerligt.

Jeg vil rigtig gerne se hvad jeg kan gøre for dig, så jeg håber, at du vil sende en mail på trustpilot@mittele.dk, hvor du vedlægger sagsnummer 88474056.

Taktløs telefonsupport

Flabet telefonsupport. Jeg spurgte indtil dækning at sport fremadrettet på Mittele. Udover at afsløre manglende viden om hvor hvad bliver sendt blev han grov i telefonen og da jeg spurgte til hans chefs navn blev samtalen afsluttet fra MITTELE's side.

Samtalen brutalt afbrudt og jeg havde ikke lyst til at vente
20-25 minutter på ny uforskammet Mittele-medarbejder.

1 stjerne er så absolut 1 for meget.

Naturligvis finder jeg anden teleudbyder ASAP:

23. januar 2020

Hej Holger

Jeg beklager mange gange, hvis vi ikke har været 100% skarpe på de svar, du har efterspurgt.

Det er rigtig kedeligt at høre, at samtalen endte med en afslutning fra vores side og jeg kan kun forestille mig, at der må være sket en eller flere misforståelser i opkaldet, siden det har taget sådan en drejning. Det lyder i hvert fald ikke til, at du har fået en god oplevelse og det er jeg rigtig ked af.

Hvis der er noget vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med din henvendelse og dine kundeoplysninger.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg opsagde mit internet og tv hos mit…

Jeg opsagde mit internet og tv hos mit tele pr 1.2.2020 og fik en bekræftelse på opsigelsen.
D. 17.2.2020 lukker mit tele for min internetadgang og dermed også mit tv.
Efter næsten 1 times venten i telefonen kommer jeg igennem til en medarbejder, der fortæller at det er da en fejl, han vil bede om at få internettet i gang igen, da det er en fredag kan dette ikke lade sig gøre før mandag, han mener at det da ikke kan være det store problem...
Mandag kontakter jeg atter mit tele , som kommer med en lang forklaring om at det er umuligt for DM at åbne mit internet igen, da min nye udbyder har spærret indgangen hos tele Danmark, så jeg skal bare lige kontakte min nye udbyder som skal afgive adgangen igen, den medarbejder jeg taler med hos mit tele er helt uforstående overfor at det er dem der har et problem da det er dem der har lavet en fejl.
Jeg kontakter mit nye selskab som afmelder deres "krav" på internet adgangen.
4 timer efter min sidste kontakt med mit tele ringer jeg igen for at høre hvordan det går og får at vide at de stadig ikke har fået noget i gang, da tele Danmark stadig ikke har fået besked fra mit nye selskab.
Stadig er deres medarbejder helt uforstående overfor mine argumenter omkring besværet over ikke at kunne komme på nettet, bl.a har jeg et vigtigt møde på nettet, som han først ikke mener kommer ham ved og derefter foreslår at vi da bare kan holde et andet sted.
Nu er vi på 4 dagen ikke kommet på nettet og de eneste svar vi får fra mit tele, er at det på ingen måde er deres problem..
Deres medarbejdere lover at ringe tilbage... Jeg venter stadig
Hold jer langt væk fra mit tele

20. januar 2020

Hej Merete

Øv - det lyder som en rigtig kedelig oplevelse og det er jeg virkelig ked af.

Du nævner flere gange, at vores medarbejder virker uforstående overfor din situation og sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Jeg kan sagtens forstå din frustration over situationen. Nu kender jeg ikke den konkrete sag, så jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvad der er gået galt i første omgang.

Det er desværre rigtigt, at hvis der ligger en anden udbyder og "spærrer" for linjen, skal de først afmelde deres spærring, før vi kan koble os på linjen igen og jeg kan sagtens forstå, at du synes det er omstændigt.

Jeg håber ikke, at du stadig venter - men hvis der er det mindste, vi kan gøre for dig, så skal du være velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Så er min konto lige pludselig ikke…

Så er min konto lige pludselig ikke tilgængelig, og på tv står der ring til hotline, så jeg ringer, får af vide at man kun kan få hjælp mellem kl 8 og 15 ja ja som så mange andre er jeg på arbejde i det tidsrum, og den kære service medarbejder, så må du ringe i din pause, ja får du kan også love mig at det ikke tager mere end 10 min, nåh nej det kan du jo ikke. Og når man så spørg om han ved hvad der er galt, så ja, men det må jeg ikke sige, det er kun ham der sidder der mellem 8-15. Og jeg sagde til ham jeg kan jo se problemet det står jo på skærmen, i er kommet til at lukke for min konto, selvom at jeg sagde at jeg bare ville beholde det som jeg havde selvom at jeg mistede nogle kanaler, så hvad var lige god kundeservice igen, når ja i har lavet en fejl, så retter i den også ikke i morgen men nu.

6. januar 2020

Hej Heidi

Jeg beklager mange gange, hvis vi er kommet til at lukke ned for dit TV ved en fejl.

Jeg håber, at du har fået hjælp til at få styr på det hele og ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har nu i flere dage forsøgt at…

Jeg har nu i flere dage forsøgt at melde mig ud af mittele ikke så meget på grund af dårligt tv og internet men da vi fra første januar mister nogle af de kanaler som jeg holder meget af. men det er simpelthen ikke muligt at komme igennem på telefon der er over en halv times ventetid og jeg vil sku ikke betale en halv time for at komme igennem. kan man ikke meldes ud over e-mail venter et svar.

16. desember 2019

Hej Jimmy,

Tak for din feedback :-)

Jeg er ked af du ønsker at forlade os.
Hvis du blot vil rykke dine numre, kan du kontakte dine nye udbyder, og bede dem rykke dit nummer og evt. internet.

Ønsker du derimod at lukke løsningen ned endeligt, kan du sende os en mail på mittele@trustpilot.dk, med 'Opsigelse' påført i emnefeltet, samt vedlægge dine kundeinformationer.

Du ønskes en glædelig jul.

Bedste hilsner
Emil

Hvor i latterlige..

Hvor i latterlige... For mindre end 2 dage siden solgte i pakker med discovery produkter. Nu 11/12 får vi brev om det stopper 1/1-2020...i så elendige med service...har været kunde i flere år, men farvel..

11. desember 2019

Hej Anders

Vi havde desværre ikke mulighed for at melde ændringen ud tidligere, men jeg kan sagtens forstå din ærgrelse, når nu du lige havde bestilt.

Jeg er ked af at høre, at du overvejer at opsige dit abonnement hos os og hvis der er noget vi kan gøre for dig, så må du endelig skrive til os på trustpilot@mitttele.dk med din henvendelse og dine kundeoplysninger.

Af helt samme opfattelse

Af helt samme opfattelse, som mange andre i dette forum. Mage til mangel på respekt for andre skal man lede længe efter.
Service er noget de skriver - men aldrig påtager sig over hovedet.
Rigtig dårlig service eller rettere sagt INGEN SERVICE.

Mvh. Klaus

9. desember 2019

Hej Klaus

Jeg er virkelig ked af, at det er den opfattelse, du har af os og jeg håber, at det er noget vi kan få ændret på.

Hvis der er noget, du har brug for hjælp til, så send en mail på trustpilot@mittele.dk, så vi kan forsøge at rette op på det, der er sket.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

MitTele er et uetisk teleselskab

Det er nok ikke tilfældigt at anmeldelserne på dette teleselskab er så dårlige. Mine forældre skulle flytte og meldte derfor flytning hos deres teleselskab MitTele. Der kom en mand ud som satte en router ind i en kontakt uden at sikre sig at det virkede.
I over halvanden måned forsøgte mine forældre at få kontakt til MitTele som intet gjorde andet end at tilbyde at der kom en teknikker ud som de skulle betale yderligere 1500 kr for. I stedet valgte mine forældre at skifte til YouSee, som sendte en teknikker ud gratis og løste problemet. Alligevel sender MitTele en ekstra regning på 1500 kr på flytning af TV og wifi. Da vi ringer ind og påpeger at det er muligt vi bestilte flytning men at MitTele aldrig sørgede for at få det til at virke, fik mine forældre at vide at det var nok at de bare havde bestilt det.
Det er første gang jeg har hørt om man skal betale for et produkt man ikke har fået.

12. november 2019

Hej Christine

Det lyder virkelig ikke til, at vi har været gode nok til at hjælpe dine forældre og det er jeg rigtig ked af.

Hvis du vil sende mig en mail på trustpilot@mittele.dk med din henvendelse her og de kundeoplysninger dine forældre har haft ved os, så vil jeg meget gerne tage et kig på det igen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis 0 stjerner var en mulighed .... !!!!

Komplet håbløst, udueligt teleselskab !!!

Har løbende talt med /mailet med 4 forskellige medarbejdere vedrørende overdragelse af abonnement fra min mors afdøde mand til hende selv, samt skift til andet teleselskab.
Ventetiden var 4 gange 1/2 time !!
Jeg fik 4 forskellige svar enten mundtligt eller på mail !!

En enkelt medarbejder var direkte uforskammet, da jeg bad om skriftlig sikkerhed for at der ikke var yderligere udeståender. Dette nægtede hun at sende, på trods af at jeg havde modtaget mails fra andre medarbejdere....Hmm

MitTele har efterfølgende uretmæssigt fortsat med at sende fakturaer, som min mor så har betalt.
Hvordan kommer de penge mon lige tilbage på min mors bankkonto
???

Selskabet burde stævnes og bringes for retten !!

10. november 2019

Hej Dorte

Jeg beklager rigtig meget, at du først får et svar fra mig nu.

Jeg håber, at der er kommet orden på det hele og hvis det ikke er tilfældet, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Du er velkommen til at sende en mail på trustpilot@mittele.dk, hvis der er noget, jeg kan gøre for dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Anmeldelserne taler for sig selv

Jeg har været forbi en ordbog og fundet passende synonymer for ordet: uduelig

Her kommer de:

inkompetent, elendig, værdiløs, umulig, dum, dårlig, jammerlig, inkapabel, evneløs, talentløs, inaktiv, uintelligent, inhabil, ringe, ubekvem, svag, ukvalificeret, ynkelig, ufordelagtig, utilfredsstillende, luset, grinagtig, ufiks, sølle, udygtig, klodset, fummelfingret, ineffektiv, kassabel, uansvarlig, usikker, uigennemtrængelig, redningsløs, ubehjælpelig, uhelbredelig, ubegavet, åndssvag og håbløs.

Jeg giver et skud ud til Mit-tele for at have inspireret mig til at udvide mit ordforråd. Andet duer i nemlig ikke til.

For resten: Mit-tele, hvis i tør, må i hellere end gerne skrive til mig, så vi kan få problemet løst. Hilsen Erik.

8. november 2019

Hej Erik

Jeg beklager, at min svar her på Trustpilot kommer på bagkant.

Jeg er virkelig ked af, at det er de ord, du har lyst til at beskrive os med. Sådan skal det bestemt ikke være.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig og du er meget velkommen til at sende en mail på trustpilot@mittele.dk, så vi kan hjælpe dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mit.tele bruger nærmest mafia-agtige…

Mit.tele bruger nærmest mafia-agtige metoder! Mine forældre meldte flytning af deres internet og tv da de skulle flytte. Der kom en teknikker ud og satte en router ud. Og så virkede det ikke. De forsøgte gentagende at kontakte Mit tele og fejlmelde det, men de ville kun komme ud hvis mine forældre betalte yderligere 1500 kr for en teknikker. Til sidst valgte de at skifte teleselskab til YouSee og der kom en teknikker ud og løste opgaven.
På trods af det har Mit tele sendt en regning på 1500 kr for en flytning som aldrig kom til at virke. I følge Mit tele, har mine forældre bestilt flytningen og skal derfor også betale for det. Har aldrig hørt om at man skal betale for noget man ikke får!!! Brug ALDRIG Mit tele!

29. oktober 2019

Hej Ann

Øv, jeg er rigtig ked af at høre om den oplevelse du har haft.
Vi bestræber altid at levere den bedst mulige service og jeg er ked af at det ikke er det du har oplevet.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen, så vi forhåbentlig kan finde en fælles løsning.

Du er mere end velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med din henvendelse og kundeoplysninger, så får vi kigget på det med det samme :-)

Ghazal

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Et dårligt selskab på alle parametre.

Et dårligt selskab på alle parametre.
Ved nedbrud af email kan man ikke komme i kontakt pr. telefon
Har intet godt at sige

24. oktober 2019

Hej Bjarne

Jeg beklager mit sene svar.

Hvis du har nedbrud på din mail, kan du sagtens kontakte os telefonisk i vores åbningstid.

Vores telefonnummer er 70 23 06 00 og vores åbningstider er mandag - fredag kl. 9:00 - 15:00.

Hvis der er noget jeg andet jeg kan gøre for dig, er du også meget velkommen til at sende en mail på trustpilot@mittele.dk

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan absolut ikke anbefale Mit Tele.

Kan absolut ikke anbefale Mit Tele.
Indledningsvis har betalt alt for meget.
Store problemer med at opsigelse, det nye teleselskab blev ved med at modtage afvisning af opsigelse.
Deres Kundesupport taler i en ukristelig dårlig tone.
Her findes ikke god service, desværre.

2. oktober 2019

Hej Michael

Jeg er virkelig ked af at høre, at det er den oplevelse, du har haft med os.

Jeg håber, at du har fået løst de udfordringer, der har været.

Hvis der er noget vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at skrive på trustpilot@mittele.dk, så vil vi rigtig gerne tage hånd om det hele.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De bliver med med at sende regninger ud…

De bliver med med at sende regninger ud
Nu er manden død og lige pludseligt kan de ikke tilbage betale de 1494kr sim de skylder til boede fordi manden er død

26. september 2019

Hej Lizzie

Jeg beklager meget mit sene svar.

Hvis du ikke har fået løst dette i mellemtiden, så må du meget gerne sende en mail på trustpilot@mittele.dk, så vi kan finde ud af, hvad der er sket.

Dårligt

Dårligt, de burde overhoved ikke ha en stjerne..
Min gamle mor, har måttet betale næsten 1400 kr om mdr.. de påstår, at hun ikke får lagt røret på..
Hun bliver ved med, at få regninger fra dem selvom det er flere mdr. Siden hun har haft mobil nr. Der..
service folkene er frække og næsvise..
Det selskab burde lukkes..

26. september 2019

Hej Ninja

Jeg er rigtig ked af at høre om den oplevelse, din mor har haft hos os.

Jeg vil meget gerne prøve at se nærmere på det hele, hvis hun kan sende en mail til os på trustpilot@mittele.dk med en beskrivelse af det hun har oplevet sammen med hendes kundeoplysninger.

Grimt sprog

Sørgeligt at deres medarbejdere taler så grimt til en, når man blot har et spørgsmål til en regning. Har hverken nægtet at betale eller brokket mig, men jeg forstod ikke den øgede pris i en given måned. Jeg fik beskeden at jeg bare kunne betale ellers havde de "metoder" til at få pengene på.

23. september 2019

Hej Rie

Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke føler dig talt pænt til.

Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne følge op på, hvis du vil sende en kopi af din anmeldelse til trustpilot@mittele.dk sammen med dine kundeoplysninger.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vil aldrig anbefale dette firma til…

Vil aldrig anbefale dette firma til nogen. Har osse advaret en del om det. Ubehøvlet og snakker ned til en og ingen mulighed for at lave en aftale om afdragning. Tager ekstra penge hvis man har to fjernsyn og beskeden lyder. ( Ja det dyrt at se tv) Sluger penge fra en hver måned og kan jeg kan ikke forstå hvorfor at regning bliver ved med at være så høj. Har nu en regning på 2600kr som der skal betales d.2 ellers bliver der lukket for signalet. Eller som de siger at det sker automatisk igennem en maskine når den har registret at det skyldige beløb ikke er gået ind.
HOLD JER VÆK!!!!

18. september 2019

Hej Salma

Vi ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde og give en god service. Jeg er derfor rigtig ked af, at du føler dig snakket ned til. Det er bestemt ikke vores mening.

Det er rigtig ærgerligt, at der har været udfordringer med betalingen af dine regninger.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk, hvis du ønsker en gennemgang af hvad dine regninger indeholder og evt. få en snak om, hvorvidt det er nødvendigt at regulere i din løsning.

Bedste hilsner
Nanna

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv