Mittele Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er uden tvivl det værste telefonselskab jeg nogensinde har haft kontakt til. Fortjener ikke engang en stjerne. HOLD JER VÆK FRA DEM. Jeg har hjulpet mine svigerforældre med at komme ud af selskab... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skriver på vegne af min grandmoster, som hedder Annette. Hun er blevet fusket over de sidste 10 år, hvor hun har betalt ALT for meget i abonnement. Fortjener ikke engang 1 stjerne. FUP FIRMA! 630... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Flabet telefonsupport. Jeg spurgte indtil dækning at sport fremadrettet på Mittele. Udover at afsløre manglende viden om hvor hvad bliver sendt blev han grov i telefonen og da jeg spurgte til h... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De virksomhed der er ved at nedlægge sig selv , og de gør det fuldstændigt korrekt efter bogen . Abonnements stigninger ( over dobbelt op ) varsles på fakturaen , og dermed ryger dem der ikke sidder o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Mobilnettleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Mit Tele blev stiftet i november 2000 og er siden stiftelsen vokset kraftigt. Vi er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. Mit Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 180.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, bredbånd, bredbåndstelefoni, mobilt bredbånd og TV. Hos Mit Tele får kunderne alt på én regning. Mit Tele benytter sig af Nordens bedste netværk (Telia) derved sikrer vi en god dækning i hele Norden. Grundstenen i forretningen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering. Det betyder, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig gode oplevelser med os Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice på 7023 0600 – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Slutafregning - periode og gebyrfusk

Opsagde mit internet abonnement i november og med en måneds opsigelse burde jeg være ude i december. Mit Tele fortsætter dog med at sende regninger, som jeg ikke betaler. Der kommer rykkere. Ved henvendelse påstår de, at jeg betaler 2-3 måneder bagud, hvilket ikke kan passe og i øvrigt aldrig er set i andre abonnementsforhold, som jeg kender til. Jeg betaler under protest et restbeløb her i februar bare for at slippe for mere. I går modtager jeg en særskilt regning for 2 * 100 kr. (rykkergebyrer). Her hopper min kæde helt af - det er det værste foretagende som jeg nogensinde har frekventeret og det kommer aldrig til at ske igen.

25. februar 2021

Vanvittig dårligt selvskab

Vanvittig dårligt selvskab. Har aldrig oplevet noget ligende. De sender en regning til mit sommerhus, som er lejet ud hele sommeren, så jeg ikke havde mulighed for at tjekke postkassen. I stedet for at henvende sig pr. Mail, telefon eller på min hjemmeadresse, sender de sagen til inkasso. De er fuldstændig ansvarsfralæggende efterfølgende!!!! Magen til amatørfirma skal man lede længe efter.

24. februar 2021

Frygtelig firma

Frygtelig firma, hold jer langt væk fra dem. De har oprettet en ulovlig kontrakt i mit cpr nr. jeg har aldrig opgivet eller oplyst dette, de har heller ingen dokumentation på det. De har i to år trukket 280 kr hver måned på min erhvervs konto. Min bogholder opdager ved et tilfælde fejlen fordi jeg altid har haft Telenor og selv har betalt som privat kunde for det abb. Da jeg så smider fakturaer over i mit firma fra Telenor undere han sig over jeg har to internet abb. Jeg forklare det har jeg ikke. Han viser mig herefter faktura. Jeg var målløs. Tele har lovet at betale de ca. 6700 kr tilbage, dem har jeg nu ventet på i mindst 3 uger og idag efter jeg har rykket dem for 1 uge siden. Beklager de at pengene stadig ikke er overført og der vil gå 7 dage endnu. Det mine penge i har stjålet uden samtykke, det bund ulovligt. Kunne jeg give 0 stjerner så havde i været en sikker vinder på den konto!!!!

18. januar 2021

Hold jer langt væk !

Hold jer langt væk !! Skiftede fra dlg tele i 2016 til fiber i et andet selskab. Opkrævningerne stoppede fordi aftalen var opsagt. Nu begynder Mit tele så at sende regninger igen 4 år efter,fordi de siger den ikke er opsagt. De har ovenikøbet oprettet et nyt kunde nr til mig. Utroværdigt

22. desember 2020

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg vil meget gerne finde ud af hvorfor din aftale ikke er opsagt, og lukke den ned.

Du skal derfor være mere end velkommen til at sende din henvendelse, samt kundenummer til os på Trustpilot@mittele.dk - Så vender vi retur hurtigst muligt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerne gjorde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerne gjorde jeg det.
I et halv år efter opsigelse blev i ved med at trække penge fra min mor. Til trods for mange, mange opringninger blev i ved, med undskyldning på undskyldning.
Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge jer som udbyder, i er et fup og svindel firma.

10. desember 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

En form for tricktyveri fra ældre…

En form for tricktyveri fra ældre mennesker, er sådan jeg nærmest vil bedømme Mittele. Jeg hjalp en gammel ven (82 år) som havde opsagt sit tv abonnement for flere måneder i forvejen, og kun havde brug for telefonabonnement med lidt data. Det er lidt kryptisk at komme igennem til en medarbejder, men det lykkedes da. Jeg påklagede at de opkrævede kæmperegninger på 12-1300 kr pr måned. Jaaa men han har lavet nogle dyre opkald - startede hun op med.
Så er det sku et forkert selskab han er i - sagde jeg så.
Du kan få fri tale med det data han har brug for, ved alle andre selskaber for 100 kr pr måned.
Ok sagde hun så - hvis det er det han har brug for, så kunne hun godt ændre det straks, så han fremover ville blive faktureret 100 kr pr måned.
Det er ca to måneder siden, og nu er der så for anden gang blevet faktureret 6-700 kr og ikke som lovet 100 kr. Det synes jeg ligner bedrageri i høj grad.
Det løber op i over 5000 kr som er tricket ud af ældre mand, som hader at blive uvenner med nogen, og hellere vil betale til sådan et gøglerfirma.

25. november 2020

Hej Ivan,

Det er jeg utrolig ked af at høre :(

Jeg vil meget gerne undersøge hvad der er gået galt her, men jeg må desværre ikke sagsbehandle på vegne af din ven uden hans tilladelse grundet GDPR.

Du skal derfor bede din ven om at skrive ind til mig på Trustpilot@mittele.dk - Så kan vi få kigget regningerne igennem, og få rettet op på det der skal rettes op på.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det er ok

Ingen tekniske problemer, men for svært at komme i kontakt med kundeservice

17. juni 2020

Hej Philip

Tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for :-)

Rigtig god sommer!

Det burde have været 0 stjerner

Det burde have været 0 stjerner. Vi opsagde abonnement for min svigerfar, som i øvrigt er afdød, til ophør den 26 februar. Man blev ved med at sende regninger, og jeg opsagde betalings aftalen. Sidst i april modtog min svigermor en papirregning, som jeg betalte under protest. Nu er der så kommet et rykkergebyr for for sent betaling, af den fremsendte papirregning. Sikke et svineri. Selskabet siger, at regningen er bagudbetalt, men hvordan kan det været 2 måneder bagud. Hold jer fra det selskab. Skulle skamme sig, at behandle gamle og afdøde på den måde. 😞😞😞😞😞😞

31. mai 2020

Hej Kurt

Øv hvor er jeg ked af at høre at det ikke er helt afsluttet :-(

Jeg vil meget gerne undersøge hvad der er sket, og rette op på fejlen hvis du sender os en mail på trustpilot@mittele.dk med mobilnummeret eller kundenummeret det ligger under så vi lige kan få samlet trådene.

Mia

Find et andet selskab!

Forstår ikke det skal være så besværligt at få opsagt sit abonnement!
Forsøgte første gang den 27. januar og har derefter rykket en gang om måneden når næste regning kom! Telefonen havde ikke været i brug siden december, grundet dødsfald. Opgiv ikke at komme igennem pr. telefon. Det tager ca. 15-45 min. Det er endelig lykkedes mig d.d. at få dem til at sende mig en mail som bekræfter at abonnementet er lukket.
Gud fri mig vel!

25. mai 2020

Hej Anette

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Det er vi meget kede af, det er skal selvfølgelig ikke være så besværligt.

Vi beklager meget for ulejligheden. Dejligt at det endelig blev løst :-)

Uha Mit Tele

Ih, du milde, hvor går det godt hos Mit Tele... og så nej, det går slet ikke.
Vi opsagde vores abonnement for flere måneder siden. Efter flere opkald til Mit Tele, lykkedes det os endelig, at få tilsagn om, at vores forbindelse blev lukket, så vores nye udbyder kunne åbne den nye forbindelse.
Nu bliver vi så ved med, at at modtage fakturaer, med information om, at såfremt vi ikke betaler, så vil Mit Tele lukke vores forbindelse... Jamen det har i jo gjort for nogle månder siden.

24. mai 2020

Hej Jette

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Øv, det lyder ikke til at være helt optimalt - det skal vi have løst.

Vil du ikke sende os en mail på trustpilot@mittele.dk, med dit tlf.? Så får vi kigget på hurtigst muligt.

Du ønskes en god dag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Øv øv øv øv siger man

Øv øv øv øv siger man, de skulle ikke have en stjerne, men et😡👹😖ansigt eller et los i enden, det er da godt nok det værste firma jeg har været abon-nement ved, det gik ellers fint når tingene virker, men når man skal have hjælp eller service fra dem, møder man godt nok massiv modstand med den ene undskyldning efter den anden, magen til dårlige medarbejder 😖man forstår ikke hvordan sådan en virksomhed kan køre😡jeg vil på det skarpeste anbefale at holde lang afstand fra dem, det er livet for godt til

15. mai 2020

Hej Kirkegaard Kjølhede,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse :-(

Hvis du ønsker at jeg skal kigge din sag igennem, vil jeg hellere end gerne gøre dette.

Du kan blot sende din henvendelse til Trustpilot@mittele.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

God weekend!

Øf siger man

Øf siger man, de skulle ikke have en stjerne, men et😡👹😖fjæs, det er da godt nok det værste firma man har været abonnement ved, det gik ellers fint når tingene virker, men når man skal have hjælp eller service fra dem, møder man godt nok modstand, magen til dårlige medarbejder 😖man forstå ikke hvordan sådan en virksomhed kan køre😡jeg vil på det skarpeste anbefale at holde lang afstand fra dem, det er livet for godt til

7. mai 2020

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg sørger for, at din feedback bliver taget med videre.

Hvis der er noget, som jeg kan hjælpe med eller kigge på for dig, så må du meget gerne sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med dine kundeoplysninger. Så hjælper vi hellere end gerne :-)

Rigtig god weekend.
Natasja

Virkelig dårlig service

Jeg har opsagt mit abonnement ved Mit Tele i december 2019.
Den sidste regning de sendte til mig, der var betalingsfristen overskredet, men jeg betalt de sidste 125 kr, selvom det var 4 mdr. efter jeg havde opsagt mit abonnement. Nu har jeg så modtaget et rykker gebyr for ikke at betale regningen til tiden, og da jeg modtog regningen, skulle den være betalt. Det er simpelthen ikke i orden.
Jeg har flere gange prøvet at kontakte dem pr. telefon det er helt umuligt og de ringer ikke tilbage.
Nu betaler jeg den rykker og så kommer ALDRIG nogensinde til at have noget med Mit Tele at gøre igen.
Vil heller ikke anbefale det selskab til nogen som helst, hold jeg væk fra dem....

24. april 2020

Hej Henrik

Jeg er meget ked af at høre, at du har haft denne oplevelse med os :-(

Jeg vil meget gerne prøve at tage et kig på sagen, så det hele kommer ud af verden en gang for alle. Hvis du ønsker dette, må du meget gerne sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med dit kundenummer og din henvendelse.

Rigtig god weekend
Natasja

Dårlig service

Har nu forsøgt at komme i kontakt m Mittele i knap 14 dage ... uden held. Ser nu på denne side at det ikke er ualmindeligt. Får samme standardmail som svar hver gang. Og tlf opringning er håbløst. Vil bare gerne være sikker på at mit abonnement er som af talt i tlf. At jeg ikke skal betale for et tv abonnement, som jeg ikke har - og ikke har kunnet lade sig gøre at få.

16. april 2020

Hej Susanne,

Jeg er ked af at høre, at du har haft udfordringer med at kontakte os.

Jeg vil meget gerne undersøge om du har de korrekte produkter hos os, hvis du sender os en mail til trustpilot@mittele.dk, så tager vi et kig på det.

Fup og Svindel

Jeg opsagde min tv pakke hos dem pr. 13, jan. Men indtil videre har de trukket penge for mit tv frem til 1.3. hvilket er 1,5 måned mere end jeg har haft. Hold jer LANGT væk fra dem.

Som i kan se har Mittele svaret mig, men det passer ikke da de skriver at jeg få pengene retur på min slutopgørelse. Den har jeg modtaget. Penge retur 352,10 kr. Jeg har betalt 987 kr til dem i Jan. Feb og Marts måned, men jeg har ikke haft min tv viasat mellem pakke fra 13/1/20. Så noget er helt galt.

25. mars 2020

Hej Bente

Hvis du har opsagt dit abonnement, vil du altid kun skulle betale frem til den dato, hvor abonnementet er lukket ned.

Der bør derfor allerede være lavet en slutopgørelse til dig, hvor det for meget betalte, vil blive tilbageført til din konto her i løbet af april.

Hvis du ønsker, at jeg skal undersøge det nærmere, er du meget velkommen til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med din henvendelse og dit kundenummer.

Nanna

Vurdert til 1 av 5 stjerner

En medarbejder hos jer har i dag lovet

En medarbejder hos jer har i dag lovet, at jeg igen kan komme på internettet og se tv. Hvornår sker det, min opsigelse slutter først 01.04.2020.jeg har betalt for marts

9. mars 2020

Hej Inger :-)

Det er jeg ked af at høre. Det ser ud til at din opsigelse er gået igennem før tid, så vi skal have genoprettet abonnementet. Til det vil jeg anbefale at du kontakter vores kundeservice hurtigst muligt på 70 23 06 00, så vi kan hjælpe dig videre.

Thor J.
Mittele

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Var sådan set godt tilfreds med mit…

Var sådan set godt tilfreds med mit tele indtil man stoppede med web tv Jeg flyttede over til et andet selskab men skulle sende router og digital bokse tilbage og hvis jeg sendte dokumentation ind for mine udgifter ville jeg få dem refunderet Dette gjorde jeg men får bare automatisk tilbageslag at man glæder sig til at hjælpe mig og de vil lade høre fra sig Jeg tror jeg har 3 til 4 mails og stadig samme autosvar.De vil godt have ens penge men modsat vej så et det modsat.Dårlig service eller ingen service

2. mars 2020

Hej Erik,

Vi er utrolig kede af at høre, at du endnu ikke har fået svar, det vil vi meget gerne undersøge for dig.

Hvis du sender din henvendelse ind til os på, trustpilot@mittele.dk, så får vi kigget på det hurtigst muligt, og refunderet dine penge.

Vi ønsker dig en god weekend.

Oliver

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mangelfuld og dårlig kundeservice.

Mangelfuld og dårlig kundeservice.
Vi har været kunder gennem mange år og har både internet, telefon og tv gennem jer. Da i får ny udbyder til tv skriver jeg sammen med en medarbejder, hvortil jeg skriver at vi ønsker at opsige kun tv pr.1/3. Da vi ankommer i sommerhuset d.7/2 er der hverken internet eller tv. Da vi ringer om mandagen har man ved en fejl afmeldt det hele allerede der og også kommet til ved en fejl at afmelde internettet. Man lover at der kommer en teknikker dagen efter og ordner det. Teknikeren skal ikke indenfor og ordner alt udenfor uden problem da vi er taget hjem igen tirsdag middag. Vi bliver ringet op at det virker nu. Vi ankommer igen igår d.20/2 i sommerhuset og internettet virker stadig ikke. Vi ringer med det samme imorges kl.9 og får af vide vi vil blive ringet op af en tekniker. Efter 3 timer ringer vi op igen da ingen har ringet til os og vi får nu snakket med en tekniker som pludselig har tid med det samme. Han siger at det burde virke Og det så måske er routeren som skal skiftes og man vil prøve at se hvad det så ellers kan være og ringe igen senere idag. Her kl.19.50 har vi stadig intet opkald fået. Vi har fundet en der solgte en Ny boks magen til som vi er kørt ud efter, men selv med en ny boks er der stadig intet internet. mittele virker bare fuldstændig ligeglad med sine kunder når man ikke engang kan ringe tilbage. Og vi står nu med en ekstra udgift på en ny boks samt endnu en weekend uden internet, tv osv.

21. februar 2020

Hej Anja

Det lyder godt nok også som en træls omgang. :-(

Er det muligt at jeg kan få dig til at sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med dine kundeoplysninger, og hvor at du skriver sagsID: 89679170? Vi vil nemlig meget gerne kigge nærmere på din sag!

Håber på at høre fra dig.

Frederik

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej nu har jeg betalt de sidste 100kr…

Hej nu har jeg betalt de sidste 100kr så vil jeg gerne se at de bliver rettet som betalt slut Trøjborg

19. februar 2020

Hej Asta

Tak for din anmeldelse :-)

Super fint, at du har betalt din regning.

Jeg vil meget gerne dobbelttjekke at du ikke får flere regninger fra os, så du må derfor meget gerne sende en mail til trustpilot@mittele.dk så vi kan få det kigget igennem.

Oliver

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opsagde mit abonnement i forbindelse…

Opsagde mit abonnement i forbindelse med flytning, ringer ind 2 måneder efter og fortæller de bliver ved med at trække penge fra konto. Bliver beklaget meget og får af vide jeg selvfølgelig får mine penge igen. Yderligere 1 måned efter trækkes der flere penge fra min konto. Ringer ind og får af vide jeg ikke havde opsagt noget som helst. Derefter bliver der råbt i telefonen at jeg bare intet kunne gøre ved det og hvis jeg ville lukke betalingen via banken gjorde jeg bare det. (Fik bekræftet 2 gange opsigelsen var lavet)

Mistede over 500kr på ingen ting pga dårlig service. ALDRIG skal jeg havde det igen..

7. februar 2020

Hej Daniel

Det lyder bestemt ikke som en optimal oplevelse og det er jeg virkelig ked af.

Jeg vil meget gerne se nærmere på sagen, hvis du vil sende os en mail på trustpilot@mittele.dk med din anmeldelse her og dine kundeoplysninger.

Nanna

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv