Matrasaanhuis.nl Anmeldelser

4 916
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sengetøysbutikk
  2. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4 916)

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima product en goede kwaliteit

Prima communicatie over het afleveren. Keurig ingepakt product. Goede keuze in maten en ligcomfort. Bestelde matras voldoet aan de verwachting en is van prima kwaliteit. Zeer tevreden.

13. september 2020

Hallo Ansi,

Dank voor de 5 sterren! De JOY is blijkbaar het juiste matras voor jou. De JOY een licht deinend matras, bedoeld voor de mensen die een zachter matras wensen. Voor de prijs is het matras heel mooi afgewerkt met een dubbele bies. En... het is een heel degelijk matras.
Geniet er nog maar vele jaren van.

Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis

Goed bevallen goede levering

13. september 2020

Beste Helene,

Jij hebt nu 5 weken de Bodyroll in gebruik. En blijkbaar tot tevredenheid. De Bodyroll is één van onze best verkopende items. Dit is een slaapmaatje in bed. Niet te kort, niet te lang, niet te dik. Gewoon heel fijn.

Wist je dat er ook losse hoesjes voor zijn: in wit katoen en licht-gekleurd Bamboe!Kijk maar eens op de website.

Met vriendelijke groet

Matrasaanhuis

Vurdert til 4 av 5 stjerner

de bestelling en levering was goed

de bestelling en levering was goed en snel gedaan.
echter de manier van opvouwen van het matras geeft in het midden een lijn helaas, hier komt het matras iets omhoog in een punt. als je er op ligt heb je er geen last van maar je blijft het helaas wel zien.

matras zelf ligt wel perfect, in een mooie tijk met 2 kanten. ik zelf vind de koudschuim kant voor de zomer wel fijn en de nasa kant voor in de winter. de nasa kant ligt lekkerder maar is wat warmer.

12. september 2020

Beste Mr Fixit,

Uw uitgebreide review betreft ons Topper Nasa 3D. Dank voor de moeite die u neemt om alles goed te beschrijven.
De "lijn" die u beschrijft kan soms voorkomen, want de topper wordt dubbelgevouwen en daarna opgerold. Dit is soms zichtbaar maar niet voelbaar. Wat u wél voelt is het heerlijk traagschuim. Dit is dan ook onze zachtste topper.

Wij wensen u vele jaren plezier van deze topper!

Team Matrasaanhuis

nasa topmatras

Had al een nasa topmatras, nu nog 1 voor mijn zoon besteld.
Top levering en snelle reactie op mijn vraag.
Zeer tevreden over slaapcomfort!

11. september 2020

Beste Marianne,

Nogmaals bedankt voor je nieuwe bestelling voor de Topper NASA 3D. Deze topdekmatras maakt het huidige matras direct een stuk zachter. De kern van de topper bestaat uit twee verschillende schuimlagen, koudschuim én traagschuim.

We hopen je de volgende keer weer te mogen begroeten in onze showroom!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering. Juiste product precies wat we nodig hadden.

10. september 2020

Beste Willem,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en je bestelling bij Matrasaanhuis.nl!

Je hebt bij ons gekozen voor de koudschuim topdekmatras de Favourite. Deze topper brengt direct meer comfort op het bestaande matras én heeft ook nog eens een zeer goede ventilatie! Al met al een goede keus!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd
En goede kwaliteit

9. september 2020

Beste mevrouw van Brunschot,

Bedankt voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl!

Ook onze bodyrolls houden we op voorraad in ons magazijn. Op werkdagen besteld vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis! Iedere Bodyroll wordt standaard geleverd met één afritsbare hoes. Deze hoezen kunt u bij bestellen in de materiaalsoorten katoen of bamboe. Altijd handig om een extra hoes te hebben, wanneer deze in de was zit!

Prima service

Beste familie van der Zee,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! U had bij ons gekozen voor de topdekmatras NASA 3D. Deze topdekmatras maakt uw huidige matras een stuk zachter en brengt meer comfort met zich mee.

Ondanks dat deze topper niet naar wens is, hopen we uiteraard wel dat u elders bent geslaagd! Nogmaals bedankt voor de positieve review en wellicht tot een volgende keer.

Prima matras

Prima matras, geheel volgens omschrijving. Snelle bezorging!

Beste familie Huis- van Wingerden,

Nogmaals onze dank voor het vertrouwen en voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl.

U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras met koudschuim, type Favourite Orthopedic. Dankzij de pocketveringen, heeft dit matras een goede ondersteuning en een zéér goede ventilatie. Het matras is niet te stevig of te zacht, maar echt een medium matras.

zeer tevreden over produckt

Beste Johan,

De Bodyroll lichaamskussen is een langwerpige kussen die de slaaphouding bevordert. Zeker wanneer u op uw zij ligt. Onze bodyrolls wordel altijd geleverd met één afritsbare hoes van katoen. Deze hoezen zijn ook verkrijgbaar van het materiaal bamboe.

Fijn toppertje

Fijn toppertje. Mijn moeder is er erg blij mee.

6. september 2020

Beste Hennie,

De Topdekmatras NASA 3D is echt bedoeld om alles wat aangenamer en zachter te maken. Ideaal dus wanneer het huidige matras wat aan de harde kant is. De topper heeft een kern gemaakt van twee verschillende schuimsoorten: - traagschuim én koudschuim. Hierdoor heeft de NASA 3D topper een betere ventilatie dan andere traagschuim topdekmatrassen.

Goede service, klantvriendelijk

Goede, vriendelijke en snelle service.

5. september 2020

Beste H.M.S.,

Wat fijn om te lezen dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren! Uiteraard hopen we ook dat het gekozen matras, de JOY Orthopedic naar wens ligt. Dit type matras heeft een binnenvering systeem als kern en koudschuim als afwerking. Een erg comfortabel matras met een goede ventilatie!

Prima matras .

Prima matras .
Prijs kwaliteit goed.

5. september 2020

Beste Annet,

Nogmaals bedankt voor het bestellen van de JOY matras met binnenvering. De JOY matras is een mooi afgewerkt matras met koudschuim. Dit matras heeft een hoogte van 19 cm en is vooral een geliefd matras onder de vrouwelijke kopers vanwege de comfort!

We wensen u nog veel genoegen met het matras!

Prima snelle levering

Prima snelle levering, product naar behoren

4. september 2020

Beste familie Zondag,

De IDOL Orthopedic matrassen hebben een kern gemaakt van binnenvering. De afwerking van dit type model is koudschuim voor een goede ventilatie. De Idol matrassen zijn zéér geschikt om te gebruiken al kindermatras of als logeerbed voor een volwassen persoon.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I had bought a matras and evrything was…

I had bought a matras and evrything was ok.

4. september 2020

Hi Susy,

Thank you for your order! You have chosen the pocketspring mattress, type Favourite Orthopedic. A very pleasant mattress with a good support for the body and with a perfect ventilation.

Until next time!

Best Regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijk matras voor in de caravan…

Heerlijk matras voor in de caravan gekocht. Eindelijk ook daar een fijne nachtrust gehad. Zeker een aanbeveling!!

3. september 2020

Beste Patrick,

De Favourite Orthopedic is één van de meest gekozen matrassen uit ons assortiment. Door de combinatie van medium pocketveringen en koudschuim, is dit matras in feite een allemansvriend! Niet te hard en niet te zacht, een goede ondersteuning en een perfectie ventilatie.

Wellicht tot de volgende keer en veel plezier met het nieuwe matras!

Matrasaanhuis

Prima verlopen

Beste Robert,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor verschillende soorten topdekmatrassen. We hopen uiteraard dat deze toppers naar wens liggen.

Tot de volgende keer in onze webshop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geen last meer van de rug en nek

Prima matras

Beste Johannes,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor je bestelling voor de Holland Special matras. De Holland Special matras is voorzien van een kern van pocketvering en een afwerking van koudschuim. Aan de hand van de gekozen stevigheid, passen wij de sterkte van het veringspakket aan.

We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe matras.

Team Matrasaanhuis

Uitzonderlijke service

Uitzonderlijke service, stipte levering, ten zeerste aanbevolen!
Belgische klant.

Beste familie Casteleyn,

Nogmaals bedankt voor uw bestelling en voor het vertrouwen in Matrasaanhuis.nl.

U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras Favourite Plus. Dit type matras heeft een geweldige ondersteuning en een zéér goede ventilatie. Ook dit matras houden we op voorraad in (bijna) alle afmetingen. Ook bezorging in België is mogelijk én zonder transportkosten.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb reeds een review geschreven

Heb reeds een review geschreven. Dit stoort me.

1. september 2020

Beste familie van Rosmalen,

We begrijpen het helemaal! Deze uitnodigingen worden verzonden nádat een klant een bestelling bij ons afrond. Wanneer u tweemaal een uitnodiging vanuit ons heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk ook tweemaal een bestelling geplaatst, bedankt hiervoor!

We zullen er in de toekomst op letten en wensen u voor nu veel plezier met uw tweede bodyroll!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Product is zoals verwacht.

1. september 2020

Beste R,

U heeft gekozen voor de pocketveermatras type Favourite. Een zéér prettig en comfortabel matras, met een goede ondersteuning en ventilatie! Dit type matras kunt u plaatsen op vrijwel iedere ondergrond of bodem.

We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe matras.

Matrasaanhuis.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv