Maandag®Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer onprofessioneel behandeld na een serieuze sollicitatie, recruiters zijn niet echt recruiters meer maar papierbeoordelaars je wordt afgescheept door een schoolverlater die denk ik net zijn diplo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maak A.U.B een melding bij de arbeidsinspectie. Met mijn verhaal alleen konden ze geen stappen ondernemen. Via onderstaand nummer kan je een anonieme melding doen. 0800 51 51 Ik werd gewoon ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bemanning

Skrevet av virksomheten

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit meer iets gehoord (2020)

Toen ik in 2020 op zoek was naar een nieuwe baan, besloot ik Maandag te benaderen. Ik werd het een en ander beloofd, maar hoorde uiteindelijk niets te terug.
Ik besloot toen mijn zoekproces zelf te continueren.

28. januar 2022

Hi Kim,

Dat is natuurlijk vervelend en niet netjes. We zoeken graag uit waar dit mis is gegaan, dan kunnen we dit in de toekomst voorkomen. En wellicht kunnen we nog iets voor jou betekenen. Zou je ons via dingenbeterdoen@maandag.nl willen aangeven wanneer en via wie of welke vacature je contact hebt gehad?

Alvast bedankt!

Fijne, meedenkende werkgever

Ik werk nu sinds twee jaar bij Maandag met heel veel plezier en ben voorlopig ook nog niet van plan weg te gaan. Het is een werkgever die heel goed luistert en meedenkt. Ik ben echt heel tevreden.

12. januar 2022

Onpersoonlijk

Als u denkt dat men rekening houdt met u als persoon en/of uw privé/werkbalans, pas dan goed op! Zij zullen u keihard misbruiken! Geen oog voor de mens, grote afstanden afleggen voor het werk. Nooit meer Maandag voor mij.

11. januar 2022

Hi Anoniem,

Dat je zo'n vervelende ervaring hebt nemen we serieus. We kijken graag waar dit voor jou mis is gegaan om dit in de toekomst te voorkomen. Zou je ons daarvoor je verhaal willen mailen waarin je ook aangeeft voor welke functie en in welke regio je werkzaam bent geweest? Dit kan via dingenbeterdoen@maandag.nl. Wellicht kunnen we dan ook nog iets voor jou betekenen.

Alvast bedankt!

Zeer tevreden

Fijne samenwerking met mijn contactpersoon bij Maandag. Vragen worden snel beantwoordt en ze proberen waar mogelijk met je mee te denken bij vraagstukken.

11. januar 2022

Ik vind Maandag top!

Als professional van Maandag hem ik zeer goed contact met mijn recruiter.
Ook het contact met andere collega's is top. Ik kan er trainingen volgen om mijzelf te verbeteren en er zijn leuke bijeenkomsten om je collega's te zien of te leren kennen.
Ook heeft Maandag heeft een makkelijke app on je uren te registreren.

7. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maandag, de match tussen mij en werk.

Maandag is sinds vijf jaar mijn werkgever. Ik werk als docent techniek op middelbare scholen. Altijd in goed overleg gevonden tijdelijke functies. Tot nu toe, wat mij betreft de ideale situatie. Vanwege afwisseling en voortdurend nieuwe werkplek. Blijft daardoor fris en uitdagend. Maandag vindt voor mij elke keer weer de goede werkplek.

7. januar 2022

Werkzaam bij Maandag vanaf 1-12-21

Ik ben per 1-12-21 werkzaam voor Maandag, dus nog zeer recent. Waar ik nu zit: Zorgcentrum Aelsmeer is dan ook mijn eerste opdracht voor Maandag. De voorbereidingen en voorafgaande gesprekken (voor zowel de detachering plaats als de sollicitatie gesprekken) waren erg prettig en zijn door mij als weg persoonlijk ervaren. De communicatie verliep vlot middels de mail of de whatsapp. Er wordt over het algemeen erg snel gereageerd op mail en app door zowel de recruiter als mijn accountmanager.
Kortom: ik kan iedereen aanraden te komen werken voor Maandag.

6. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben n zeer tevreden over de begeleiding…

Ben zeer tevreden over de begeleiding van het bureau Maandag in het arbeidsproces.
Zelf ben ik gepensioneerd verpleegkundige en wilde graag een bijdrage leveren aan de COVID pandemie en via het bureau verloopt dit op een prettige en transparante manier.

6. januar 2022

Ronduit onbetrouwbaar

Wat een ontzettend slechte reputatie roepen ze hier op zich af! Tot 2 maal gesolliciteerd, ze beloven zsm te reageren. Beide keren NIETS gehoord, noch per email, noch telefonisch. Ronduit schandalig!! Dan toch maar de welbekende uitzendorganisaties want dat de naam mij al niets zei, hebben ze nu wel bevestigd!! GA HIER NIET MEE IN ZEE! ONBETROUWBAAR!!

4. januar 2022

Dag P,

Dat je niks meer hebt gehoord is natuurlijk niet netjes! We kijken graag waar dit mis is gegaan om dit in de toekomst te voorkomen. Zou je ons daarvoor je klacht willen mailen waarin je aangeeft voor welke functie en in welke regio je hebt gesolliciteerd? Dit kan via dingenbeterdoen@maandag.nl. Wellicht kunnen we dan ook nog iets voor jou betekenen.

Alvast bedankt P!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Elkaar vinden, leren kennen en inzetten op de beste werkplek

Met @Maandag als werkgever in de roos geschoten. Ze doen hun uiterste best de beste match te vinden voor mij als professional en voor de werkgevers in de zorg. Dat maakt drie blije gezichten in de zorg; ondanks alle zorgen over de zorg. Ik vind het fijn om een deel van de oplossing te mogen zijn. En voel me 100% gesteund door @Maandag om het beste van mezelf te brengen.

1. januar 2022

Best wel groen gras. 🍀

Na een aantal maanden op projectbasis bij maandag te hebben gewerkt, dacht ik dat het gras bij de buren groener was. Daarom de overstap naar een andere werkgever gemaakt. Helaas was het gras daar toch minder groen en mocht ik snel weer in de groene maandag weide grazen. Fijne werkgever, korte lijnen, goede ontwikkelingsmogelijkheden en kijken naar mogelijkheden. Ik graas graag nog even verder.

29. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo fijn om voor Maandag te werken

Zo fijn om voor Maandag te werken. Fijne contactpersonen, helpen waar nodig. Leuke werkplekken gehad.
Mezelf kunnen ontwikkelen en nu via Maandag de opleiding verpleegkundige MBO-4 aan het doen.

29. desember 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Benaderd via llinkedin door deze bende…

Benaderd via llinkedin door deze bende voor een leuke functie.
Afspraak gemaakt ..vervolgens bleef het stil..
Wees dus gewaarschuwd.

28. desember 2021

Hi Georgi,

Dat is niet netjes als je niets meer hebt gehoord natuurlijk. We kijken graag met je mee waar het mis is gegaan!

We willen voorkomen dat dit in de toekomst nog een keer gebeurd en kijken graag of we nog iets voor jou kunnen betekenen. Kun je je klacht mailen naar dingenbeterdoen@maandag.nl en hierin je naam en de vestiging en vacature benoemen waar je hebt gesolliciteerd? Dan kunnen we het juiste proces aan jou koppelen en kijken waar het mis is gegaan.

Alvast bedankt Georgi!

Criminele organisatie

Er werd van alles beloofd, maar mijn reiskostenvergoeding werd nog niet eens uitbetaald.

Niemand in mijn omgeving is ooit positief over Maandag, ze zijn enkel bezig met zoveel mogelijk geld aan je te verdienen.

25. desember 2021

Hi Ricardo,

We vinden het vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We kijken graag met je mee hoe we dit nog voor je kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen.

Kun je je klacht mailen naar dingenbeterdoen@maandag.nl en hierin je naam en de vestiging benoemen waar je werkzaam bent geweest? Dan kunnen we het juiste proces aan jou koppelen en kijken waar het mis is gegaan.

Alvast bedankt Ricardo!

Zeer onbetrouwbare organisatie

Zeer onbetrouwbare organisatie die alles eraan doet om zoveel mogelijk geld aan je te verdienen. Ze hebben geen toegevoegde waarde en zijn niet te vertrouwen.

Blijf uit de buurt van Maandag! Er zijn genoeg andere detacheringsbureaus die wel te vertrouwen zijn.

25. desember 2021

Hi Sem,

Wat vervelend dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad! We kijken graag hoe we dingen beter kunnen doen. Zou je ons daarvoor je specifieke klacht willen mailen? Wellicht kunnen we dan ook nog iets voor jou persoonlijk betekenen.

Alvast bedankt Sem!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elke week weer goed beginnen met, en op Maandag!

Al bijna anderhalf jaar werk ik met veel plezier bij Maandag! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ambities en men gaat met een kritische maar eerlijke blik te werk. Ik zou Maandag zeker aanbevelen bij mijn netwerk en kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking!

20. desember 2021

Happy Monday 😊

Ik werk nu al 2 jaar met plezier voor Maandag, in Januari mag ik met de opleiding HBO-V beginnen, iets waar ik heel blij mee ben.
Maandag Rotterdam zorg en Welzijn is een leuk, fris team die met je meedenkt en voor je klaar staan als er wat is.

15. desember 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv