Lunar Norway Anmeldelser

1 498

4,3

Jeg har vært kunde hos Lunar en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sømløst, og alt går raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over ø... Vis mer

Jeg er veldig fornøyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... Vis mer

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke på meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med å overføre pengene mine tilbake... Vis mer

Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sørget for å sperre kort etter forsøk på svindel, bryr seg om kundene💪🏼 Anbefaler sas kortet, bør brukes på alle kjøp. Får rundt 1... Vis mer

1. Nr. 6 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Bank
  2. Nr. 3 av de 5 beste virksomhetene i kategorien Finansinstitusjon

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 498)

134 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kjempe bra kundeservice

Hyggelig samtale med kundeservice. Marlen var hyggelig og profesjonell i sin jobb. Jeg fikk svar på det jeg lurte på. 🌹😃

4. februar 2026

Hei Chay,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen 🤩

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse her på Trustpilot.

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Alva

Vanskelig å gi stjerner til noe man…

Vanskelig å gi stjerner til noe man ikke bruker. Det eneste var at heg fikk beskjed om et overtrekk på en konto jeg aldri har hatt. Men med endel mailer ble det ordnet opp i saken.Min bank finnes bare i Nord.

28. januar 2026

Hei Emmy,

Takk for anmeldelsen din!

Det gleder oss å høre at du har fått hjelp i saken din.

Fin extra konto

Har bare hatt positiv erfaring så langt, rask overføring og full oversikt

15. januar 2026

Hei Toivo,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

Det gleder oss å høre at du har positive erfaringer med oss.

Sikkerhet

Marlen var veldig hjelpsom og forstod problemet fort og fant en løsning på problemet effektivt.

16. januar 2026

Hei,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen! Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse.

Alva

Det tar alt for lang tid å få hjelp.

Det tar alt for lang tid å få hjelp.

7. januar 2026

Hei Vigdis,

Takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Så leit å høre at du opplever at det tar tid å få hjelp. Ta gjerne kontakt med meg, Marlen på +47 23 96 30 00, og spør etter meg. Så kommer jeg, personlig, hjelpe deg med hva enn det måtte være. Du er også varmt velkommen til å skrive inn til oss via chatten i Lunar-appen.

Fikk kortet midlertidig sperret

Fikk kortet midlertidig sperret. Før jeg hadde oppdaget det selv tok Marlen kontakt, sjekket opplysninger og fikk det åpnet igjen.

Tusen takk!

22. desember 2025

Hei Aleks,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen.

Fikk god og rask hjelp

Fikk god og rask hjelp. Marlen i kundeservice var til god hjelp

5. januar 2026

Hei Tobias,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen!

Helt fantastisk.

27. desember 2025

Hei Kjell,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner!

Marlen

Veldig hyggelig og rask tilbakemelding

Liker kundeservicen de svarer rask og er pålitelig og effektiv

21. desember 2025

Hei Barkhadle,

Marlen

Ikke får gratis kort fra dere

Men ønsker en gratis kort på Lunar Bank

23. desember 2025

Hei Linea,

Takk for dine fem strålende stjerner!

Du kan enkelt bestille et kort direkte i Lunar-appen, dersom du trenger hjelp til dette er du selvsagt varmt velkommen til å kontakte oss på +47 23 96 30 00.

God support

God support, og enkel å bruke. Netthandel går kjapt, med mange fordeler over andre nettbankløsninger. Har brukt Lunar i flere år nå, de hjelper kjapt om det skulle være noe og har ikke hatt noen ting å klage på.

13. desember 2025

Hei Felizh,

Tusen takk for hyggelige ord.

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Marlen

Enkel i bruk og når jeg koblet konto…

Enkel i bruk og når jeg koblet konto opp mot sas euobonus er det jo genialt. Trenger bare et kort til alt

6. desember 2025

Hei Anne,

Vi blir så glade over å lese at du liker å tjene Eurobous poeng med Lunar!

Marlen

Beste banken jeg har brukt

Beste banken jeg har hatt - gode integrasjoner og veldig vennlig kundeservice 😊

12. desember 2025

Hei Ole Vidar,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner 🤩

Så hyggelig å høre at Lunar er den beste banken du har hatt - samt at du har gode opplevelser med vår kundeservice.

Vi ser frem til å ha deg med på reisen vår!

Marlen

En god og pålitelig tjeneste

En god og pålitelig tjeneste generelt. Noen ganger altfor strene sikkerhetsrutiner som skaper unødvendig stress, men mange sikkert hadde satt en ekstra pris på. Ellers er veldig fornøyd, bruker bare privat og bedriftspakke.

12. desember 2025

Hei Anastasia,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med Lunar.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Fint med kort som forandrer tre sifrret kode ofte. Mulig også kortnummeret forandrer seg. Har ikke sjekket det. Som sagt veldig fornøyd.

3. desember 2025

Hei,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er fornøyd med Lunar.

Kundeservice på sitt beste

Takk Marlen - kundeservice Lunar - du løste mitt behov veldig effektivt og rask og på best mulig måte. Kundeservice på sitt beste.

5. desember 2025

Hei Tor,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen.