In 1 woord geweldig, van bestellen tot leveren is alles supersnel en makkelijk gegaan. Het is een mooie horloge en mijn vriendin is er blij mee.
Bestelling van een New Looxs Fietstas - Sports Racktime zoals je mag verwachten heel correct en snel uitgevoerd. Top ervaring.
Insgesamt alles okay, angebene Lieferzeit wurde eingehalten. Leider war die Uhr so eng verpackt, dass man beim Öffnen des Päckchens direkt auch die Originalveepackung der Uhr beschädigt hat.
En attente du SAV pour un problème d'arceau sur une tente MSR acheté le 31/08/2025, les connecteurs en alu ont été mal collés, inutilisables lors de la 1ère utilisation.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Vlotte levering zelfs tijdens drukke…
Vlotte levering zelfs tijdens drukke feestdagen, heldere en regelmatige updates over levering. Kostte wel wat tijd, maar product moest uit buitenland komen en dat geeft altijd vertraging
Perfect 👍👍👍👍👍👍
Klok besteld bij Bol en kapot ontvangen.
Klok besteld bij Bol. Klok kapot ontvangen, wijzer lag eraf.
Retour sturen ging niet makkelijk, moest via leverancier en niet via Bol. Moest er drie x achteraan mailen om retouretiket te ontvangen.
Na aflevering bij een pakketpunt ( niet in de buurt ) maar kilometers verderop tot op heden nog niets gehoord of het pakket opgehaald is of aangekomen bij leverancier. Laat staan dat het geld al teruggestort is.
Fijne ervaring en ben tevreden 😊
Fijne ervaring en ben tevreden 😊
Uitstekend!!
Zeer goede ervaring.
Zeer goede ervaring.
Tijdige levering.
Goed verpakt.
Het bandje van de horloge gaat kleur af…
Het bandje van de horloge gaat kleur af het blauw na 3 dagen
Je recommande
J’ai hésité à commander chez eux à la lecture de certains avis.
Finalement et avec 4 ou 5 jours de retard ma montre m’a été livrée.
J'en suis très content surtout au vu du prix que je l'ai eu chez Luna Time.
Je ne peux donc tout simplement vous recommander cette entreprise.
Tout c'est très bien passé, encore merci à eux !
Transports / vol / Assurances
Le colis contenait une montre GARMIN acheminée par GLS. Elle a été volée lors du transport, et le colis reconstitué avec une étiquette GLS horodatée dissimulant l'ouverture. 3 mois plus tard l'affaire est toujours en cours et LUNA-TIME se retranche derrière la non réponse de GLS. J'ai payé avec AMAZON-PAY ce qui est une très grosse erreur, ça fait 3 fois que ma réclamation est retirée soit disant par moi.
J'ai fait 2 erreurs:
1°) Commander chez LUNA-TIME
2°) Payer par AMAZON-PAY
J'aurai du payer par PAYPAL comme je le fais habituellement
Veel keus in horloges
Veel keus in horloges, gratis leveren.
Verzenden duurt wel lang. Een week na bestelling is het horloge verzonden. En nog een week later kwam het pas aan bij mij. Dat laatste kwam door Fedex. Dus na 2 weken kreeg ik pas mijn bestelling. Iets om rekening mee te houden als je iets op korte termijn nodig hebt. Mooi horloge, was goed verpakt.
Precies zoals verwacht
Het horloge is precies zoals gehoopt, en ik kreeg het in goede staat. Niks op aan te merken!
Snellere levering dan verwacht
Snellere levering dan verwacht.
Vlotte communicatie
Bestelling in Engeland correct en snel
Een bestelling in Engeland correct en snel geleverd. Een kleine opmerking: het Engelse bedrijf leverde het produkt af aan een zgn "hub" van de europese transporteur. Daardoor leek het even alsof er fout afgeleverd was. Luna-time meldde dat al in de e-mail, maar naar mijn idee niet heel duidelijk. Daardoor was ik even in verwarring gebracht. Verder niets dan lof over de afhandeling.
Voldoet aan alles
Pakket was mooi op tijd binnen en voldeed aan alle verwachtingen. Verpakking en horloge zagen er keurig uit. Ontvanger was erg blij
Ik kocht via Bol.com een vertrouwd…
Ik kocht via Bol.com een vertrouwd verkooppunt, dat geeft mij altijd meer vertrouwen in mijn aankopen. En dat was deze keer ook weer hoor, snel geleverd en een mooi en goed product. Een echte aanrader om daar eens voor een uurwerk te kijken, ik zeg doen!
Classy horloge
Mooi horloge, 100% echt en snel geleverd.
Mon colis devait être livré le 6 11
Mon colis devait être livré le 6 novembre, à ce jour tjs pas de colis.
Je me suis déplacé 3 fois chez le transporteur il reconnaît la perte du colis mais Luna Time ne bouge pas !!!
Me demande d attendre cela fait plus de 20 jours !!
Veel te lange levertermijn
Veel te lange levertermijn: besteld 20/10 - er werd herhaaldelijk beloofd dat ze "zo spoedig mogelijk" gingen zorgen dat de levering zou worden uitgevoerd. Bleef echter maar duren. Uiteindelijk geleverd op 17/11. Het geleverde product is zeer goed, daarover ben ik tevreden, maar de levertermijn die enorm is uitgelopen (na meerdere keren aandringen) maakt dat ik bij Luna-Time geen aankopen meer zal doen.
Goede prijs/levertijd verhouding
Goede prijs/levertijd verhouding en artikel keurig verpakt. Kreeg nog een multitooltje als cadeautje
Luna Time geeft uistekende service
Luna Time heeft een prachtig horloge tegen een scherpe prijs snel geleverd. De communicatie met Luna Time is uitstekend. Kortom: van harte aanbevolen aan eenieder.