In 1 woord geweldig, van bestellen tot leveren is alles supersnel en makkelijk gegaan. Het is een mooie horloge en mijn vriendin is er blij mee.
Se hva andre synes
Bestelling van een New Looxs Fietstas - Sports Racktime zoals je mag verwachten heel correct en snel uitgevoerd. Top ervaring.
Insgesamt alles okay, angebene Lieferzeit wurde eingehalten. Leider war die Uhr so eng verpackt, dass man beim Öffnen des Päckchens direkt auch die Originalveepackung der Uhr beschädigt hat.
En attente du SAV pour un problème d'arceau sur une tente MSR acheté le 31/08/2025, les connecteurs en alu ont été mal collés, inutilisables lors de la 1ère utilisation.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooi horloge
Mooi horloge, zoals omschreven.
Onze kleinzoon van 10 is er erg blij mee.
Via bol.com een horloge besteld
Via bol.com een horloge besteld , werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd en werd ook binnen de beloofde dagen bezorgd. Mooi horloge zorgvuldig verpakt.
Vlotte levering
Vlotte levering, product zoals verwacht. Correcte prijs
Casio G-shock horloge
Ik heb het horloge ontvangen zoals beschreven. De levering was eerder dan verwacht. De prijs was waarschijnlijk de beste in heel Europa. Ik beveel het van harte aan!
Zoals beschreven op de site
Zoals beschreven op de site, vlotte en snelle levering
Prachtig produkt, correcte en goed gecommuniceerde aflevering. Luna-time een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.
Prachtig produkt. Correcte aflevering en goed gecommuniceerd. Luna-time beveel ik van harte aan.
bestelt via BOL.com een Withings…
bestelt via BOL.com een Withings horloge. Snelle nette levering, de verpakking was helemaal intact. Fijn te dragen horloge, beetje lastig in te stellen omdat de handleiding miniscuul kleine letters heeft, maar het uiteindelijk gelukt om het horloge in te stellen.
Echter een grote maar de APP vind ik een puinhoop, veel te onoverzichtelijk, not directly to point.
Ik ben bezig de handleiding te vertalen in het nederlands, is wel heel veel werk omdat ik iedere bladzijde eerst leesbaar moet vergroten, en dan al die medisch technische termen die je eerst moet opzoeken, maar we hebben de tijd.
Veilig en volgens afspraak geleverd
Veilig en volgens afspraak geleverd. Horloge erg mooi, super!
Op tijd aangekomen, verpakking kan beter.
Goed op verwachte tijd aangekomen.
Enkel de verpakking kan beter, speciaal zijn.
Voor een premium merk, is de verpakking eenvoudig gebleven. Product zelf is mooi.
MSR FEULPOMP
Product van MSR was zoals te verwachten niets mis mee.
Over de bezorging via FedEx ben ik minder tevreden. Onduidelijke communicatie. De bezorger zou aan de deur zijn geweest, niemand aangetroffen terwijl er toch iemand thuis was. Onduidelijke foto van brievenbussen, geen vervolgbriefje aangetroffen in onze brievenbus. Via mail werd andere datum en tijdstip aangegeven, doch voor niets thuis gewacht, weer een email waarop een andere datum werd vermeld, waarna op die datum het product is afgeleverd. Het volgen van het product gaf ook geen duidelijkheid, jammer.
Horloge is prima verpakt aangekomen bij…
Horloge is prima verpakt aangekomen bij het adres waar ik deze heb afgehaald. Ik ben er zeer tevreden over. Ik doe niet voor niets al jaren vele aankopen bij bol.com
Ich habe Silbercreolen bestellt und am…
Ich habe Silbercreolen bestellt und am gleichen Tag der Bestellung bezahlt, die Ware wurde nach 14 Tagen noch nicht versendet. Warte immer noch auf die Ware. Den Anbieter zu kontaktieren gestaltet sich fast unmöglich, nur AB, EMail werden nicht beantwortet
Ik heb een sieradendoos besteld en het…prachtig echt heel mooi
Ik heb een sieradendoos besteld en het is netjes afgeleverd en hij was ook netjes ingepakt en niet beschadigd het sieradendoos is heel mooi afgewerkt ook van binnen zoals op de foto is te zien zo is hij ook in het echt dankjewel daar voor hij is echt prachtig
Het kweekkastje is van goede kwaliteit
Het kweekkastje is van goede kwaliteit. Het ziet er professioneel uit. Nadeel is alleen het in elkaar zetten. Dat heeft bijna 1 week geduurd.
Perfecte service en super prijs / kwaliteit
Perfecte service, mooi en super Casio, een model dat een beetje onder de radar zit maar een absolute aanrader!
Via Bol.com bij Luna-time de GUESS…
Via Bol.com bij Luna-time de GUESS Mini Wonderlust GW0678L1- Dameshorloge besteld. Bestelling ging gemakkelijk, bestelproces was goed te volgen en het horloge kwam op wat later tijd binnen maar wachten het wel waard. Op naar de volgende😃
Duidelijk goede verkoper
Goede prijs, snelle levering met trackingen en handtekening. Voor mij is het een super goede verkoper. Het uurwerk heb ik zelf gekozen.
Mvg,
Cecchi Claudio
Sojag paviljoen via Bol besteld
Sojag paviljoen via Bol besteld, keurig binnen de gestelde tijd geleverd en netjes op de hoogte gehouden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.