Hotellet var nyrenoverat, väldigt rent och fint. Fantastiska duschar, väldigt rena toaletter. Många många olika maträtter som varierades varje dag efter olika teman. Väldigt vänliga, respektfulla, pro... Vis mer
Selskapet har svart
Poolerna är fina! Det finns fyra olika pooler vilket ger goda valmöjligheter. Finns med och utan aktiviteter vilket är roligt! Frukosten är däremot fruktansvärd. ”Åt” frukost 2 dagar av 7 men var dåli... Vis mer
Selskapet har svart
Min bokning med We Love Holidays var supersmidig från början till slut! Hemsidan var enkel att förstå och hela processen kändes väldigt trygg och professionell. Kommer definitivt att boka här igen
Selskapet har svart
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Storbritannia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag behöver nå er via telefon för att få hjälp med en bokning ich informarion eftersom vi har tänkt ta med en som är sjuk. Omöjligt att få tag på er. Jag får hitta en resa hos någo annan företag

All it’s was perfect nice people I lovet I will kom again 🌷❤️

Svar fra weloveholidays
Jag bokade ett rum på DoubleTree by Hilton Marjan Island via weloveholidays för min familj på fyra personer (jag, min man och våra två tonåringar på 12 och 15 år). På deras plattform angavs det tydligt att rummet var 90 kvadratmeter stort, vilket var den absolut främsta anledningen till att jag valde just detta bokningsalternativ – för att vi skulle få gott om plats.
I efterhand upptäckte jag via hotellets officiella hemsida att rummet i själva verket bara är 45 kvadratmeter. Rummet har visserligen två queen-sängar och en bäddsoffa, men att trycka in alla dessa möbler på halva den utlovade ytan gör att det blir extremt trångt för fyra personer. Det är absolut inte det rymliga 90 kvm-rummet som vi blev sålda och har betalat närmare 50 000 SEK för!
När jag kontaktade weloveholidays kundtjänst för att lösa problemet med deras falska och vilseledande annonsering blev jag helt chockad över bemötandet. Agenten (Limpho) svor sig helt fri från ansvar. Istället för att rätta till sitt misstag eller erbjuda en lösning, konstaterade de bara kallt att jag "fått det rum jag betalat för", och uppmanade mig att "uppgradera rumstypen direkt med hotellet vid ankomst" – helt på min egen bekostnad.
De tar noll ansvar för den felaktiga information de använder för att lura in kunder, och deras support efter genomförd bokning är i princip obefintlig. Spara era pengar, slipp all onödig stress och boka direkt med hotellet eller en seriös resebyrå i stället. Jag kommer aldrig att använda weloveholidays igen.

Svar fra weloveholidays
Купила тур за 22 часа до вылета. Скажу сразу "последней минуты " не было. С тур оператором прошло всё отлично. Но дольше, всё тихий ужас. Гостиница 0/10, и всё что связано с отдыхом, это полный провал. И такого же мнения абсолютно всё постояльцы гостиницы с которыми я общалась на эту тему.

Svar fra weloveholidays
Att ni hade bättre pris och bra hotell erbjudande än andra

Svar fra weloveholidays
Väldigt bekväm resa. Allt flöt som det ska. Lätt att checka in och komma åt resedokument. Tydlig app.

Svar fra weloveholidays
Jag bokade igår och pengarna drogs. Dock har jag inte fått någon slags bokningsbekräftelse och flyget går om två dagar. De hade kunnat förbättra sin kundservice med att lägga till ett mobilnummer eller en e-post för liknande situationer. Får hoppas det inte är något sorts bedrägeri

Svar fra weloveholidays
Katastrof, smutsiga rum, insekter på sängarna. Gamla rum med bygg damm förstörd ac, inga handdukar, öppna fönster i hallen

Svar fra weloveholidays
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.