weloveholidays Anmeldelser 590

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze vakantie naar Sri lanka was geannuleerd door weloveholidays. Wij hadden een tussenstop in Abu Dhabi.Binnen twee dagen geld terug gestort gekregen. Wij zijn goed op de hoogte gehouden ivm de oorlo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doordat ik op automatisch invullen heb geklikt (mijn gegevens waren al bekend door het boeken van een eerdere vakantie), staan mijn gegevens niet goed. Alleen tegen absurd hoge kosten, kon mijn naam... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijne site, wordt gezocht naar goedkoopste ( gecombineerde)vliegtickets, je kan ingeven of je in ochtend middag of avond wil vliegen. Dat hoef je zelf dan niet meer uit te zoeken. De betaling m... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leuk weekje weg.

De ervaring was tussen middel en geweldig. Ik miste de transfer erbij voor de prijs. Het hotel was dik prima enkel de periode dat wij er waren waren er afwisselende dagen met studenten die best rumoerig waren in de nacht. (Wij hadden goede oordoppen en gelukkig zaten ze niet in ons pand dus we sliepen prima).
Het hotel had een perfecte ligging, rustig (ligt eraan waar je zit want je hebt ook weggedeelte zicht) Het restaurant eten was prima (bij diner helaas geen drinken inbegrepen, bij ontbijt wel).
De kamer was gerenoveerd en de bedden waren prima, alleen helaas geen enkel 2p.matras dus twee 1p.bedden naast elkaar (minpuntje). Lekker balkon, bad met wc en badtafel. Kluis en kleine koelkast (koelkast moest je helaas 2 euro per dag voor betalen en voor de airco ook bijbetalen wat ik dan wel gierig vond. Dat is een minpunt) er werd elke dag schoon gemaakt in de kamers.
Verder het personeel was prima, vriendelijke dames en enkele heren.
De dag van vertrek hadden we eigenlijk nog recht op ontbijt maar omdat we een uur en kwart van het vliegveld af zaten konden we helaas daar geen gebruik van maken omdat dat niet mogelijk was en we om 9:05 uur al terug vlogen (met dik 2 uur vertraging.) Al met al geef ik het een 7,5 score gericht op geen transfer, geen ontbijt op dag van vertrek meer en geen gratis gebruik van de koelkast en airco. Als ik nog eens naar Salou wil gaan kom ik nog een keer terug in Hotel California garden dan is mijn antwoord ja.

14. april 2026

Fijne website

Fijne website, duidelijke teksten en uitleg om vervolgstappen in het boekingsproces te maken.
Ik ga vaker via deze website mijn vakantie boeken.

14. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na beetje huiverig te zijn geweest…

Na beetje huiverig te zijn geweest omdat ik ze niet ken toch vakantie geboekt. Ging heel soepel voordelig en snel. Er ging iets verkeerd en nam contact op met klantenservice en werd gelijk opgelost. Moet nog op vakantie dus over reis kan ik nog mond zeggen.

8. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Naamsverandering absurd duur

Alleen tegen absurd hoge kosten, kon mijn naam aangepast worden.
Nu heb ik extra een los ticket moeten boeken, wat me veel geld heeft gekost.

28. desember 2025

Beste Hedi,

Het spijt ons heel erg om te lezen dat u dit zo heeft ervaren en dat dit tot extra kosten heeft geleid. Dat begrijpen we als bijzonder vervelend.

Voor wat betreft naamswijzigingen op vliegtickets zijn wij helaas gebonden aan de regels van de luchtvaartmaatschappij. Wijzigingen aan vluchtgegevens kunnen alleen rechtstreeks door de airline worden doorgevoerd, en de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht, worden volledig door de luchtvaartmaatschappij bepaald.

Wij hebben hier zelf helaas geen invloed op, noch ontvangen wij deze extra kosten. Het spijt ons oprecht dat dit voor u zo nadelig heeft uitgepakt.

We weten dat dit niet de ervaring is die u van een vakantie mag verwachten en danken u dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Groeten,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hello Jan,

Hartelijk dank voor je review!

Fijn om te horen dat je onze service als snel ervaart en dat we goed bereikbaar zijn. We stellen je feedback enorm op prijs 😊

Groeten,

Ik ben netjes geholpen

Ik ben netjes geholpen

12. april 2026

Beste Michelle,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u netjes geholpen bent.
Dat waarderen wij zeer!

Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

boeken

Het boeken van een vakantie gaat makkelijk.
Verder weet ik het nog niet, want we mogen nog op reis.

9. april 2026

Beste Willemien,

Hartelijk dank voor uw review en voor uw boeking bij weloveholidays.

Fijn om te horen dat het boeken van uw vakantie makkelijk verliep! We wensen u alvast een hele fijne reis toe.

We hopen dat u een geweldige tijd zult hebben.
Mocht u na uw reis nog iets willen toevoegen aan uw ervaring, dan kunt u uw review altijd aanpassen.

Vriendelijke groeten,

Aanraden

Heel duidelijk site met goede prijs classes

12. april 2026

Beste Fatima,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Wat fijn om te lezen dat u onze website als heel duidelijk ervaart en onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert.
We doen ons uiterste best om het boeken van een vakantie zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken.

We wensen u alvast een fantastische reis toe.

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, overzichtelijk

11. april 2026

Beste Mirella,

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het boeken bij weloveholidays.

We zijn erg blij te horen dat u het boeken als makkelijk en overzichtelijk heeft ervaren.
We wensen u alvast een fantastische reis toe!

Vriendelijke groeten,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk te boeken.

18. april 2026

Hallo Brinksma,

Hartelijk dank voor je feedback.

Wij streven naar een gebruiksvriendelijke ervaring, dus het is top om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt voor het kiezen van weloveholidays!

Prima

Simpel, snel en duidelijk met boeken

11. april 2026

Hallo Sandy,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn dat het boeken simpel, snel en duidelijk verliep. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden bij weloveholidays.

Alvast heel veel plezier met de voorpret voor je reis! ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klasse reis geboekt en betaalbaar en…

Klasse reis geboekt en betaalbaar en goede service. Ik had per ongeluk, naam van medepassagier verkeerd ingevuld. Klasse opgelost.

9. januar 2026

Hallo Sememi,

Hartelijk dank voor deze mooie review.

Wat fijn om te horen dat je een klasse reis hebt gehad voor een goede prijs. Een foutje in een naam kan de beste overkomen, dus we zijn blij dat we dit snel en goed voor je hebben kunnen oplossen.

Namens het team van weloveholidays, graag tot de volgende keer!
✈️

Goed service

Hallo Lazar,

Hartelijk dank voor je review.

Wij doen ons uiterste best om elke boeking soepel te laten verlopen, dus het is erg leuk om te lezen dat je onze service waardeert.

Veel plezier met je reisplannen.

Alles goed geregeld

Hallo Peter,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was voor je. Daar zetten we ons bij weloveholidays elke dag voor in.

Graag tot de volgende vakantie! ☀️

top!!!!

top! Zeer tevreden 😊!!

17. april 2026

Hallo Mohan,

Wat een topbericht.

Ontzettend bedankt voor je review. We zijn super blij te horen dat je zo tevreden bent over je ervaring met weloveholidays. 😊

Graag tot de volgende vakantie.

Fijn alles geregeld!

Hallo Lieuwe,

Hartelijk dank voor de mooie review.

Wat fijn om te horen dat alles naar wens geregeld is. Daar doen we het voor.

We wensen je alvast heel veel plezier met je reis.

Weloveholidays 🔆

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv