Helt ubrukelig kundeservice, fått en vare som gikk i stykker med en gang og har prøvd å kontakte kundeservice via mail flere ganger uten svar i løpet av flere uker nå. Prøvd å benytte meg av kundeserv... Vis mer
Varene jeg mottok hadde en sterk og ubehagelig lukt som minnet om fukt, mugg eller lagerskade. Produktene kan ikke ha vært oppbevart under tilfredsstillende forhold før utsendelse. Dette er ik... Vis mer
7-4/26 møter jeg skjønne Mia på mail. Ta vare på hun, for hun er helt spesiell 🙏 Hun utfører en enestående service som bevisst møter kunden. Hun forstår k og velger å strekke seg deretter. Slik får m... Vis mer
Var i kontakt med Kid Elverum grunnet at jeg ikke hadde fått hentemelding på pakken min. Ble møtt med frekke svar og en uhyggelig tone på at de byttes kastesystem så ting ikke fungere. Det er strengt... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør
Torggata 5, 0181, Norge
- kid.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Styr unna Sval sommerdyne
Styr unna Sval sommerdyne
Den kan IKKE vaskes og tørkes etter anvisning fra Kid på 60 grader og lav tørketemperatur. Min blev 14 cm kortere. I svar fra kundeservice sier de følgende:
"Sval sommerdundyne har trekk som er laget av bomull og bomull krymper dessverre, både generelt, og når det blir tørket i varm tørketrommel.
Denne dynen bør tørkes i svak trommel-varme, men noe krymping må påregnes.
Bomull kan krympe ca 5%.
Våre sommerdundyner skal være for-krympet, men vi opplever allikevel at disse dynene krymper, ofte for man bruker for varm trommel."

Sengesett.
Hei. Misfornøyd med at det står på en plakat utenfor butikken, alle sengesett 50 %, vi velger 4 sett av krepp, går til kassen og de sier at tilbudet ikke gjelder på disse, kjøper da kun 2 stk.
Har ikke lyst til å handle mere hos kid, dette er villedende reklame.

Svar fra Kid Interiør
Super service og gode produkter
Veldig fornøyd med service i alle de KID forretningene jeg har vært innom på Østlandsområdet. Og produktene jeg har kjøpt er jeg superfornøyd med. Har blant annet kjøpt 2 doble dundyner, 4 enkle dundyner, 2 fiberdyner, 8 hotellputer, masse ulike sengetøy, deriblant Camilla Pihl sengetøy. Superfornøyd :)

Kjøpte 8 Vital stoler i fjor sommer
Kjøpte 8 Vital stoler i fjor sommer. I år ser de 10 år gamle ut og utrolig falmet og stygge. Forsøkte å reklamere, men kom ingen vei med det…

Svar fra Kid Interiør
Kundeservice som jager vekk kundene
Som flere andre her har jeg vært fornøyd med Kid helt til jeg dessverre kom i kontakt med kundeservicen deres. Unnvikende og nedlatende, og de sørget på én dag for å miste en som har vært fast kunde i flere år.

Forferdelig kundeservice
Jeg har i mange år hatt gleden av å handle på Kid og har stort sett alltid møtt hyggelige mennesker i butikken. Det skulle endre seg, når jeg kom i kontakt med deres kundeservice for første gang etter en handel på kid.no. Opplevde kommunikasjonen som svært uprofesjonell og de gjorde ingenting for å vise forståelse av min opplevelse eller hjelpe med problemet. I stedet fikk jeg spydige kommentarer. Ser jeg ikke er alene om dårlige opplevelser med kundeservice, så her bør Kid ta tak snarest. Jeg oppgir gjerne navn på de to jeg var i kontakt med.

Svar fra Kid Interiør
Mest uprofesjonelle kundeservicen jeg…
Mest uprofesjonelle kundeservicen jeg har opplevd. Kommer aldri mer til å handle her. Damen jeg snakket med over telefon vet åpenbart ikke hva det innebærer å jobbe i et serviceyrke…

Svar fra Kid Interiør
Ekstremt dårlig kvalitet på produktene
Ekstremt dårlig kvalitet på produktene. Styr unna gulvtepper og møbler!
Er det noe galt med produktet får du ikke hjelp.
Kongsberg Ble møtt av en kundebehandler…
Kongsberg Ble møtt av en kundebehandler som måtte ha hjelp av en annen ansatt for å kunne returnere noen varer Vi måtte vente 10 min Bare 1 kunde i butikk Hun som kom til for å hjelpe var VELDIG LITE vennlig /hjelpsom Sjefen???😠😠😠 Varene måtte jeg betale nok en gang ..selv om de allede var betalt via klarna 😠😠😠😠Aldri mer denne butikken

Kid interiør
Kid interiør - Sarpsborg - Stopp - Tune
Makan, til nedlatende og ignorant oppførsel. Ei evner vedkommende person innsikt, ei er oppdatert på fargekoder og trender.
Blir "latterliggjort" på bekostning av hens manglende innsikt i kundebehandling, sunn fornuft og stil-erfaring!
OKERGUL ER IKKE PÅSKEGUL!!!
Siste gang jeg besøker denne filial.
*sitat slutt//
Har du god tid og er interessert i den…
Har du god tid og er interessert i den ansattes helgeplaner/ helg/ meninger om den lokale barnehagen? Ta en tur på kid Mølla! Prøvd tre ganger nå men får ikke engang betalt de varene jeg finner frem selv- ennå mindre sjekket ut/ bestilt de øvrige gardinene jeg skulle hatt. Håpløs butikk styr unna!
0 stjerner for dårlig kvalitet og kundeservice
Neket som svar på mail er treg til å svare, utrolig lite imøtekommende og serviceinnstilt, og så uproff at hun bør settes til lagerarbeid, eller enda bedre, sparkes.
Det er like elendig kvalitet på mange varer! Gardinstengene er billig ræl som ankommer med skraper, og siden det er så dårlig kvalitet så er det ikke mulig å montere dem opp uten å skrape dem opp enda mer. Det er feil på skruer, skruehull og ikke engang monteringsanvisningen er korrekt. Har bestilt og returnert flere stykker, og det var samme feilene på alle gardinstengene. Enda påstår neket på kundeservice at de har aldri før fått klager. Hahahaa!
Det er rimelig frekt (for ikke å snakke om dumt) å protestere og motsi kunden når det er oversendt dokumentasjon på skader, feil og mangler på produktet!
For å gjøre irritasjonen komplett bruker Kid PostNord til å sende pakkene, og de er like håpløse. Pakker blir ikke levert når de skal, pakker forsvinner eller ankommer med skader. Ikke rart de samarbeider!
Når jeg poster denne anmeldelsen med kopi til Kid, kommer de sannsynligvis til å svare med nok et "copy & paste" som alle gjennomskuer som bullshit med èn gang.
BOOM!
Så jeg bestiller med en detaljert handleliste. Betaler for Hjemlevering. Krysser fingrene.
1. BOOM, varer sendt 2 dager senere.
2. BOOM, får ordrenummer og regelmessig Postnord oppdateringer.
3. BOOM, Pakken er levert rett etter helgen, jeg åpner døra mi og der ligger det en spektakulær levering på 2 kolli. Jeg åpner kassene, og bare
4. BOOM, Utsøkt kvalitet av puter og trekk til en strålende lav pris.
Jeg sitter og chillern på dem i det jeg skriver denne omtalen, STORFORNØYD med problemfri levering, Postnord har god rytme med Kid. 0% problem. 100% fornøyd.
BOOM, jeg går å legger meg, god natt ;)

Dårlig kundeservice
Jeg misforsto bestillingen. Null hjelp for å rydde opp i dette!! Ekstrem dårlig kundeservice. Handler aldri det igjen!! SÅ mange andre å velge mellom som tar vare.på kundene sine.
Fine gjenstander og lettvint å bestille…
Fine gjenstander og lettvint å bestille med hent i butikk!

Kid er best
Har handlet mange ting på Kid, gardiner, sengesett, håndklær, kjøkkenartikler og lyslykter. Varene er alltid i god stand og kundeservicen er alltid behjelpelig. Jeg har alltid vært fornøyd!

Feil produkt
Fikk helt annet produkt enn jeg hadde bestilt og betalt for. Treg kundeservice. Fikk tilbud om å dra på senter for å bytte. Fikset det selv, men var en grunn til at jeg bestilte på nett.....
Kjøpt plissegardiner hvor 3 av 4 ble…
Kjøpt plissegardiner hvor 3 av 4 ble ødelagt på 3 år. Fikk beskjed om disse måtte brukes minst 1 gang i uka for at de ikke skulle bli ødelagt? Disse har hengt på blant annet et bad hvor de har stått stille.
Koster 900.- kr stk. Jeg forventer faktisk mer. Produktene er tatt ut av produksjon, så de har innrømmet at produktet er dårlig. Men du får ingenting tilbake av den grunn.
Handlet på KID Intetiør på Gunerius
Handlet på KID Intetiør på Gunerius i forrige uke. Fikk fantastisk god service av Humma!😍 KID Interiør er heldige som har slike medarbeidere🤗
Mvh
Anne-Lise