Kid Interiør Anmeldelser 152

1,6

Helt ubrukelig kundeservice, fått en vare som gikk i stykker med en gang og har prøvd å kontakte kundeservice via mail flere ganger uten svar i løpet av flere uker nå. Prøvd å benytte meg av kundeserv... Vis mer

Varene jeg mottok hadde en sterk og ubehagelig lukt som minnet om fukt, mugg eller lagerskade. Produktene kan ikke ha vært oppbevart under tilfredsstillende forhold før utsendelse. Dette er ik... Vis mer

7-4/26 møter jeg skjønne Mia på mail. Ta vare på hun, for hun er helt spesiell 🙏 Hun utfører en enestående service som bevisst møter kunden. Hun forstår k og velger å strekke seg deretter. Slik får m... Vis mer

Var i kontakt med Kid Elverum grunnet at jeg ikke hadde fått hentemelding på pakken min. Ble møtt med frekke svar og en uhyggelig tone på at de byttes kastesystem så ting ikke fungere. Det er strengt... Vis mer

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Ærlig talt

Ærlig talt, slik skal en nettbutikk ikke drives. Jeg sendte tilbake en vare jeg ikke kunne bruke. Da startet mange problemer. Forsendelsen fra KID til meg var helt uten papirer for tilbakesendelse, heller ikke angrerettskjema. Likevel leverte jeg pakken tilbake til butikken der jeg hentet den. Etter flere telefoner til posten og nettbutikken forklarte butikken at de hadde fått pakken i retur. Likevel blir jeg krevet penger for varen. Dette har de ikke ordnet opp i.

28. juni 2024

Svar fra Kid Interiør

Beklager den dårlige opplevelsen du har hatt med oss. Papirløs forsendelse gjøres for å spare miljøet. Retur og reklamasjon kan gjøres i alle våre fysiske butikker, håper virkelig dette har løst seg nå.

Null kontroll på nettordre som skal…

Null kontroll på nettordre som skal hentes i butikk. Min ordre ble registrert som levert - til en annen kunde - det var den overhodet ikke. Ble først oppklart da jeg ringte kundeservice og etterlyste ordren. Varene er sikkert bra nok - men dårlig internkontroll.

19. juni 2024

Svar fra Kid Interiør

Vi må bare beklage at slike feil dessverre skjer i våre systemer. Ingunn/Kid

Utrolig dårlig kvalitet på rullgardin/plissegardin/upanddown

Utrolig dårlig kvalitet på plissegardin/rullgardin/upanddown. Den detter ned fra festene sine, tråden ryker når man tar dem opp og nå. Har møtte kjøpe flere av de samme fordi de slutter å
Fungere.

20. desember 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for din tilbakemelding! Supert om vi får vite hvilket produkt som du har problemer med slik at vi får gitt tilbakemelding til vår innkjøpsavdeling. Send en mail til kundeservice@kid.no Ingunn/Kid 🌸

Skruer følger ikke med på måltilpasset plisegardiner

Bestillte måltilpasset og får ikke med skruer engang. Helt sykt

22. april 2024

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for din tilbakemelding. Gardinene våre kommer med alt du trenger for å montere dem, inkludert beslag for både tak og vegg samt monteringsanvisning. Vi inkluderer imidlertid ikke skruer for montering, da disse avhenger av vegg- og takmaterialet hjemme hos deg. Dette sikrer at du kan velge riktige skruer som passer best for din spesifikke installasjon i vinduskarm eller i vegg (gips/mur etc) og dermed oppnå best mulig montering. Ingunn/Kid 🌸

Tar ikke stilling til reklamasjoner før…

Tar ikke stilling til reklamasjoner før de har vært hos Forbrukerrådet og svarer generelt frekt på kundeservice. Lav kvalitet på varer og service.

22. februar 2024

Svar fra Kid Interiør

Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi beklager å høre at du har hatt en negativ opplevelse med vår kundeservice og våre produkter. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din som vi vil ta med oss videre internt. Ingunn/Kid 🪴

Kid nettbutikk har blitt ei elendig…

Kid nettbutikk har blitt ei elendig sjappe!! Før så kunne de levere varer ganske raskt, til tross for at de bruker postnord. Men nå evner de jo søren meg ikke å se på ordre og få pakket varene innen rimelighetens grenser! Sist gang måtte jeg purre etter 5 dager siden varene enda ikke var pakket. Ble da møtt med et j***a kontaktskjema siden chatten var stengt i pausa. Den pausa varte hele dagen for å si det sånn. 2 dager etter fikk jeg svar på at varene var sendt. Altså: totalt 9 dager fra bestilling til varene kom..5 bare i ordreplassering/pakking.
I dag, på dag 2 i ny bestilling, tok jeg kontakt igjen for å få fortgang i pakking! Ordren var ikke plassert på lager nå heller. Gjett hva jeg ble møtt av?! En føkkings chatbot og kontaktskjema fordi det var stengt i pausa, IGJEN!! Den oppgitte pausetida var slutt for én time siden! Generelt elendig service på alt som har med nettbutikk/levering å gjøre! Kjører heller 6mil (én vei) for å komme til nærmeste butikk selv heretter! Skal sies at jeg bestilte fra KID sin konkurrent samme dag som inneværende ordre, den kom i dag, bare 2 (TO!!!!!) dager etter bestilling! Som også er postnord.

14. mars 2024

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for ærlig tilbakemelding. Dessverre oppstår det litt uforutsette problemer hos oss. Her kan vi bare bli bedre. Takk for input, ogs å beklager jeg den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. Ingunn/Kid 😔

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid. Har ventet i over en uke på en pakke som skal sendes 50 km. De bruker selvfølgelig PostNord....

19. januar 2024

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for din tilbakemelding. Her kan vi bare bli bedre. Tar med dette videre internt. Ingunn/Kid 😖

Har mann spørsmål om gardiner kid…

Har mann spørsmål om gardiner kid Bryne. Svar: det står på gardiner eller du kan kommer å returnere vare. Eller ring service tlf. Spørsmål var. Hvordan lettest få disse til å se ok ut. 12 lengder pris ca10000kr ikke mer kid

13. januar 2024

Svar fra Kid Interiør

Hei! Takk for din tilbakemelding. Dine innspill er viktige for at vi kan forbedre vår kommunikasjon. Ingunn/Kid 🌸

Fikk levert en pute med hull i

Fikk levert en pute med hull i, da jeg tok kontakt påstod de at det var jeg som hadde laget hullet og nektet å bytte den. Fikk også beskjed om at dette var en vanlig skade under åpning av pakker. Skaden hadde ikke skjedd under åpning av pappen, og dersom det er en vanlig skade er ikke innpakning god nok. Kommer aldri til å kjøpe noe fra Kid igjen. Du vet ikke hvilken tilstand du får levert varen, og det er da tydeligvis kundens risiko, ikke Kid sin.

3. desember 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi er virkelig lei oss for å høre om din opplevelse med produktet og vår kundeservice.

Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre både produktkvalitet og kundeservice. Din opplevelse hjelper oss med å bli bedre, og vi beklager igjen for ulemper dette har forårsaket. Ingunn/Kid 🤦‍♀️

Venta 2 uker på å få pakken min når jeg…

Venta 2 uker på å få pakken min når jeg først får den, gir kid Gjøvik ut pakken min til en annen person👎 Og er usikker når jeg får den

12. desember 2023

Svar fra Kid Interiør

Takk for din tilbakemelding! Vi beklager virkelig for den dårlige opplevelsen du har hatt med levering og mottak av pakken din. Dette er ikke i tråd med den servicen vi ønsker å tilby våre kunder. Ingunn/Kid 🫤

kun 14 dager angrefrist på møbler :-(

Les alt godt om angrefrist på møbler. Har det gått mer enn 14 dager er løpet kjørt selv om kjøpet ikke er pakket ut av embalasjen. Angrer bittert på at kjøpet ble gjort hos Kid

7. desember 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vår angrerett og returprosess. Dette er den lovpålagte angreretten på 14 dager som de fleste møbelforhandlere i Norge forholder seg til. Basert på din tilbakemelding vil vi se over vår kommunikasjon rundt dette. Marlene/Kid 🤔

Fikk overlevert 4 lengder gardiner på…

Fikk overlevert 4 lengder gardiner på 220cm som skulle legges opp til 209. Klippet av oppleggskanten på 6cm og sto igjen med gardiner på 208 cm. Viste seg at gardinene opprinnelig kun var 214. Kid verdal gir ingen reklamasjon for dette. Måtte kjøpe nye

6. november 2023

Veldig dårlig kundeservice som ikke var…

Veldig dårlig kundeservice som ikke var villig til å hjelpe meg.
Anbefaller ikke å kjøpe møbler på netsiden heller, da det nesten koster en tusen lapp i retur!!

17. oktober 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi tar dine innspill med videre internt. Ingunn/Kid 😔

Dårlig kundeservice ved reklamasjon

Dårlig kundeservice ved reklamasjon. Dyner ble ødelagt etter vask etter å ha fulgt vaskeanvisning. Har vasket mange dyner før på samme måte, og det har aldri vært noe problem. Kom ingen vei. Kjøper nye dyner et annet sted.

26. september 2023

Dårlig kundeservice!

Har stort sett gode opplevelser med å handle i butikk. Hadde kontakt med kundeservice etter en handel på nett, og da sank inntrykket betraktelig. Opplevde kommunikasjonen ubehagelig og serdeles lite serviceinnstilt.

22. september 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Vi beklager den dårlige opplevelsen du har hatt med vår Kundeservice. Basert på din tilbakemelding vil vi ta dette videre internt. Ingunn/Kid 🫤

Kundeservicen på nett/hovedkontoret var…

Kundeservicen på nett/hovedkontoret var utrolig dårlig. Alt ansvar for dårlig merking av tilbud og kampanjer blir dyttet over på kunden. Utrolig trist, for det er mye gode produkter.

14. september 2023

Svar fra Kid Interiør

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vår kundeservice angående merking av tilbud og kampanjer. Det er veldig trist å høre, spesielt siden vi verdsetter våre kunders opplevelse og jobber hardt for å tilby gode produkter.

Vi tar din tilbakemelding på alvor og vil bruke den til å forbedre våre rutiner og kommunikasjon. Ingunn/Kid

besøkte KID på Triaden

besøkte KID på Triaden, Lørenskog lørdag 09.09 kl 12.30. Lite mennesker i butikk men en enslig mann ble totalt oversett av personalet. Ventet og ventet på hjelp til ingen nytte.
Handlet det jeg skulle hos Prinsess.

9. september 2023

Svar fra Kid Interiør

Takk for tilbakemelding , vi oversender denne til ansvarlig butikkleder. Ingunn/Kid

Bestilte Kontinentalseng medium

Bestilte Kontinentalseng medium. For en god seng, gir god søvn kvalitet. Man ønsker ikke å stå opp for sengen er så god. Det tok en uke så var sengen på døren. Jeg har handlet mye på kid. Like fornøyd med alle varene

25. juli 2023

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Ingunn/Kid 🌸

Dårlig

Dårlig.
Annonserte kampanje « alle gardiner for 50%» viser seg å ære bløff.
Tilgodelapp tas ikke i nettbutikk.
Ingen chat,utenom robot . For meg det betyr at butikk vil ikke kommunisere med meg.

15. august 2023

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Våre systemer klarer dessverre ikke å ta tilgodelapper fra butikk på nett. per i dag . Vi jobber med saken. Ingunn/Kid 🪴