Gjelder butikken på Åsane Senter i Bergen. Kom inn for å kjøpe diverse og ba om hjelp. Den ansatte sa nei pga hun var litt opptatt nå (la varer på plass) Drittdårlig! Jeg visste hva jeg ville h... Vis mer
Jeg var innom KICKS Stovner 4. mai rundt kl. 20:50 det var en ung dame med svart hår som jobbet. Det var helt ærlig den verste opplevelsen jeg har hatt i butikk noensinne. Den ansatte jeg møtte... Vis mer
Jeg bestilte noen fra kicks den 22/ 4 2026 . Tok gratis levering på en varer jeg kjøpte den 22/ 4 - 2026 som er på en levetid på 2 til 5 dager noe som er helt greit . Med idag komme det jeg bestilt i... Vis mer
Ganske dårlig kundeservice. Jeg ventet 20 + 20 minutter. Begge gangene ble jeg til slutt lagt på uten å få snakke med noen. Tredje gang kom jeg endelig gjennom, men dessverre ble ikke problemet løst.... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Dro til byen kun for å kjøpe et produkt hos kicks, når jeg skal kjøpe det sier hun i kassa at det kun er 25% på nett. Jeg spør så om jeg kan ta klikk og hent på nett. Noe jeg kan. Etter at jeg har gjort det og står med produktet i hånden, får jeg så beskjed om at klikk og hent er ferdig for dagen, så jeg må komme tilbake i morgen eller to dager etter. Jeg står da med produktet i hånden og har betalt for det, men er helt umulig for de at jeg jeg kan ta med meg det produktet. DETTE hadde vært mulig å løst hvis man man serviceinnstilt. Jeg er gold medlem hos kicks, men nå er jeg ferdig med den butikken.

Svar fra KICKS
Fikk ikke tilsendt ett produkt, lette kjempe lenge etter kundeservice som var umulig å finne, sendte mail om at jeg ikke fikk produktet. Det sto at de vanligvis svarer innen 24 timer, nå har det gått en uke og har forsatt ikke fått noe svar. Helt forferdelig kundeservice. Mangler forsatt produktet mitt.

Svar fra KICKS
Det er nesten umulig å snakke med kundebehandler. Vente tiden kommer ikke under 50 minutter selv etter 30 minutter venting.

Svar fra KICKS
Dårlig kundeservice både i butikk og nett. Kjøpte 3 kremer og ville levere ene tilbake samme dag som hentet i butikk. De klarte ikke gi refusjon da jeg hadde betalt med vipps og henviste meg til KS. Dette var 1uke siden og enda ikke fått svar på mail. Prøvde enda en gang levere inn i butikk men neida de får ikke til gi meg refusjon. Er vel egentlig bare ta manuell retur og gi ut kontanter! Skal aldri mer handle via vipps betaling på Kicks.

Svar fra KICKS
KICKS FORNEBU. Elendig kundeservice.
Reklamerte på en vare. Det var en eyeliner refill kjøpt fra Kicks.no, men som var inntørket og ikke ga fra seg farge. Fant frem bestillingen på mail, forsendelss-bekreftelse OG betalingsbekreftelse fra min kicks-konto. Men det holdt altså ikke som kjøpsbevis!! Jeg måtte ha en QR-kode som ikke lot seg gjenfinne noen steder. Så da - kunne de ikke hjelpe meg. Jeg måtte komme tilbake når sjefen var på jobb. Ta en kjapp telefon til sjefen var uaktuelt. Mye bedre å la kunden bruke en time ekstra en annen dag!!

Svar fra KICKS
Elendig kundeservice. Har forsøkt å ringe i en uke uten hell. Hver hang har det vært ca 1 times ventetid.!!!! Utrolig dårlig opplevelse.

Svar fra KICKS
Ventet på pakken i 3uker, så ringer jeg får å høre, men da var pakken kommet i retur til dem, og den ene parfymen var blitt ute av lager.

Svar fra KICKS
Synes det er veldig dårlig bekreftelse informasjon når man har gjort et kjøp på nett. Greit å vite hva man får, men skulle gjerne ha hatt med info ang levering osv videre.
Spesielt når det viser seg at adressen er feil😅

Svar fra KICKS
Det overrasker meg ikke at de har 1,5 stjerne i snitt etter dagens kundeopplevelse. Jeg har vært en trofast kunde i over ti år. I forbindelse med at jeg skulle legge inn en bestilling, ser jeg øyeblikkelig etter at bestillingen er fullført, at jeg er belastet for 49 kr i frakt. Reagerer på dette, da det står på nettsiden deres at det er fri frakt over 99 kr, og min ordre var på mer enn dette. Jeg tar umiddelbart kontakt med kundeservice, der jeg snakker med en svensk person. Hun gir meg beskjed om at fraktalternativet ikke kan endres, og jeg ber da om at ordren kanselleres. Hun skriver at hun skal be om dette og at jeg vil få e-post med bekreftelse.
Det går noen dager, og plutselig mottar jeg bekreftelse på at ordren min er sendt. Jeg kontakter Kicks sin kundeservice igjen, og spør hva som har skjedd her, da ordren skulle kanselleres.
For det første, en mindre kundeorientert person har jeg sjeldent møtt. Hanna møtte meg med at dette er mitt eget problem, og at det er mitt ansvar å sjekke at alt er riktig før jeg legger inn en ordre.
For det andre kunne hun ikke besvare generelle spørsmål som hvorfor jeg da ikke hadde fått beskjed om at ordren ikke var kansellert, eller hvorfor jeg hadde fått den beskjeden jeg fikk av den andre personen jeg snakket med. Som representant for Kicks bør man kunne besvare slike spørsmål og i det minste utvise forståelse.
Dersom det er fri frakt når man handler over 99 kr, hvorfor er ikke fri frakt standardalternativet når man legger inn en bestilling? Hvorfor tas det ikke hensyn til at jeg har gjort mitt beste for å rette opp i situasjonen ved å kontakte Kicks umiddelbart og be om at fraktalternativet blir endret FØR ordren har blitt godkjent eller behandlet? Hvorfor er ikke et så stort selskap mer kundeorientert ovenfor en fast kunde?
Utrolig synd.

Svar fra KICKS
Elendig nettbutikk ! Prøvde å gjennomføre kjøp , kortet ble totalt belastet 5 ganger , uten at kjøpet ble gjennomført . Helt fantastisk ; - (
Kundeservice la skylda på Klarna og at det var feil i beholdningen deres . Skal vel for faen ikke belaste kortet mitt 5 ganger , for att det er feil i lagerbehodningen .
Akkurat som Arfinn Bekkesletten i Telenor reklamen .

Svar fra KICKS
Bestilte diverse pakker fra ulike steder lørdag 16/11, alt var bursdagsgaver til bursdag i morgen. En av bestillingene var fra Italia, den andre fra Belgia: Disse kom frem til Oslo tirsdag 19/11 & onsdag 20/11. Når det gjelder den lille pakken fra Kicks, som ble bestilt samme dag, er den fortsatt ikke behandlet en gang. Dette, til tross for at jeg kontaktet kundeservice for to dager siden, forklarte jeg måtte ha pakken til i morgen, og ble lovet de skulle sørge for at lageret prioriterte forsendelsen.
Hadde jeg lest anmeldelsene her hadde jeg glatt styrt unna. Jeg kunne bestilt produktet for produsentens utenlandske nettside og garantert fått bursdagsgaven tidsnok.
Ekstremt useriøst, styr unna folkens.

Svar fra KICKS
bestillingen min ble aldri sendt, jeg kan ikke lenger logge inn på siden jeg bestilte produktet fra. svindlere

Svar fra KICKS
Jeg la inn en bestilling på mandag og den har fortsatt ikke blitt sendt ut av lageret, til tross for at det har gått 4 virkedager. Jeg har vært i kontakt med kundeservice gjentatte ganger og de klarer å verken kansellere min ordre eller sende den ut av lageret. Styr unna!

Veldig dårlig kundeservice
Jeg har ordet en order fra Kicks. Og etterpå på sammen dagen jeg har både ringt til dere (kunderservice 95510331) og chat med dere via Chat på websiden for å kansellere order. det er fordi at jeg har skrevet feil adressen , og de sier at de skal kansellere order, og jeg skal få en mail for bekreftelse om kansellering, men hvorfor det er fremdeles sendt?
Jeg kan ikke mottatt vare hvis dere sendt til feil adresse, dere må fikse dette umiddelbart
Men etter tre dagene fikk jeg mailen at order er allerede sendt, jeg ringt til service igjen , de bare sa beklager, men kan ikle fikse dette! Det er bare en tull!

Svar fra KICKS
Bruker utrolig lang tid på å behandle nettordre og sende de. Bestilte på mandag, nå er det torsdag kveld og de har enda ikke pakket bestillingen min

Svar fra KICKS
Fikk en åpnet julekalender, sendte inn bilder til kundeservice. Den var skikkelig revet opp, men satt til fullpris å sendt ut til kunde likevel. Fikk beskjed om å levere den inn til butikk slik at de kunne vurdere om det var reklamasjons grunnlag. Elendig service.

Svar fra KICKS
Jeg har vært kunde i mange, mange år. Ble svært skuffet da jeg åpnet pakken som kon i posten sist helg. Var helt feil pakke, greit nok men jeg forventet fsktisk at Kicks skulle ordne opp ikke at JEG måtte gjøre jobben for dem. De ba meg om å printe ut returlapp og sende pakken i posten. Jeg hadde ikke printer hjemme. Da måtte de enten sende den i posten eller så måtte jeg dra helt til en kicks butikk. Jeg har ikke fått varene mine som er betalt for og får de heller ikke før returlappen kommer i posten og de har mottatt de varene som ble sendt feil, dårligere service har jeg ikke hørt om….

Svar fra KICKS
Gikk inn en dag til å kjøpe en gave for 500nok,fikk flere verdi fulle testerne med seg,da kom jeg etter flere uker og brukte mer enn 4000nok med en gang fikk jeg en liten tester med ansikts krem som passer ikke for hudtypen min!😐
Etterpå tok jeg kontakt med kundeservise som mente at jeg må direkte sporre i butikk hvorfor de ga meg ikke flere testerne🤦🏽♀️😃😃😃 Helt forferdelig selvom servicen var overdrivende,teatralte godt!😷

Svar fra KICKS
Kicks svarer meg på en tidligere anmeldelse nedenfor og sier at de vil vurdere saken min på nytt dersom jeg tar kontakt. Jeg tar kontakt, og får bare tilbake kopi av samme svar jeg fikk sist gang og at de ikke kan hjelpe meg. Fortsatt utrolig dårlig kundeservice.

Svar fra KICKS
De fjerner dårlige anmeldelser på siden og nekter å sende med hva som står er gave på kjøp.