1,9

Under middels

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Frekke ansatte

Var på tur til å gå gjennom Kicks Trondheim Torg da jeg ble stoppet av en ansatt som fortalte meg at de hadde hatt tyveri den dagen fra noen som hadde på samme klær som meg (dongeri skjorte). Derfor måtte hun stoppe meg i tilfelle jeg var gjerningsmannen. Veldig ubehagelig opplevelse da jeg aldri har stjålet noe som helst, ikke som barn en gang. Jeg mener du skal være rimelig sikker på at det er rett person før du stopper noen å sier slikt. Hva i all verden har de disse Securitas ansatte for da egentlig? Er ikke dette deres jobb? Tror de virkelig at tyven kom tilbake med samme antrekk rett etter tyveriet? Jeg har også tidligere hatt flere mindre hyggelige opplevelser fra ansatte i Kicks. Flere negative enn positive for å si det sånn, men dette var dråpen. Etter denne hendelsen har jeg fått veldig lite lyst til å besøke Kicks. Er det rart folk foretrekker å handle på nett når man blir møtt på denne måten? Forsøkte Fredrik & Louisa etter dette, men der er de ikke mye bedre dessverre.

8. august 2025

Hei Ludicolo,

Takk for din feedback. Vi beklager på det sterkeste hendelsen som skjedde i en av våre butikker og behandlingen du fikk av våre ansatte. Vi tar hendelsen alvorlig og vil gjennomgå den sammen med den aktuelle butikken for å sikre at noe lignende ikke skjer igjen i fremtiden, og at alle våre kunder får best mulig service.

Kicks Sørlandssenteret

Kicks Sørlandssenteret - solgte ut gavepakker til 30% rabatt. Varen jeg ønsket å kjøpe var priset til 1099,- -30% rabatt, 769,-

Da de slo den inn i kassa kom den til kr 1699 -30% rabatt, kr 1189,-

Jeg konfronterte de med at de hadde satt prisen allerede men var ikke villige til å selge til den den prisen som var satt. Hadde de sett stort på det og hatt god service ville de solgt det til den prisen var satt. Svakt levert av de

27. desember 2025

Hei Roy,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse i en av våre butikker, og at du ikke fikk den hjelpen du ba om.

Det høres ut som det har vært en feil i merkingen av rabatt/pris for dette produktet, og det er selvfølgelig beklagelig.

Vi forbeholder oss retten til å anta at eventuelle skrivefeil/trykkfeil kan forekomme både på nett og i butikk, men at vi selvfølgelig vil videreformidle din tilbakemelding til den aktuelle butikken angående dette og hvordan vi kan forbedre en eventuell lignende situasjon i fremtiden.

Kicks Stovner

Kicks Stovner: Kjøpte en gave til min kone, en liten pakke beautyact med flere ting i. Ikke åpnet pakken, min kone ville ikke ha den. Den er ikke åpnet på noen måte men når jeg skulle levere tilbake for å få penger igjen 3 dager senere med gyldig kvittering så sier den ansatte nei og at det er fingeravtrykk på produktet og ikke kan returneres eller byttes. Pakken er ikke åpnet av oss og kan være åpnet av tidligere kunder i butikken som har sett på produktet som jeg også nevnte men butikken blå nektet. STYR UNNA! Ekstremt elendig kundebehandling.

15. desember 2025

Hei Rehman,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse i en av butikkene våre, og at du ikke fikk den hjelpen du ba om.

Det er åpenbart ikke slik det skal være når man besøker oss, og vi vil se på feedbacken din med den aktuelle butikken og se hvordan vi kan forbedre all vår service fremover.

KICKS

Bestilte en krem for over en måned…

Bestilte en krem for over en måned siden, de skriver at den er sendt, men ingenting har kommet til meg, har skrevet flere ganger men ingenting skjer, har bedt om tilbakebetaling, men det skjer nok ikke. Dårlig butikk.

18. august 2025

Hei Anne Lise,

Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse hos oss og at du ikke mottok bestillingen din. Ta kontakt med vår kundeservice igjen slik at de kan se etter pakken din og hjelpe deg videre i saken din slik at du kan motta den.

Ekstremt lang leveringstid

Handlet en gave hos kicks som skulle ha med meg på ferie. Betalte ekstra for "ekspresslevering". Tok flere dager før de fikk av gårde pakken og nå ser det ut som jeg ikke får den med meg likevel. Alltid irritert meg veldig med deres ekstremt lange leveringstider, de er dårligst av alle nettbutikker. Men når jeg nå betalte ekstra for å få levering til normal tid så skjedde ikke det heller. Dette er altfor altfor dårlig!

24. juli 2025

Hei Bente,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og at du ikke mottok pakken din som forventet.

Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice dersom du fortsatt ikke har mottatt denne bestillingen slik at de kan hjelpe deg videre med det som har skjedd.

KICKS

Fikk et defekt produkt, de vil ikke ordne opp

Fikk et defekt produkt, jeg ga bildebevis og skrev hva som var gale til kundeservice. Da får jeg til svar at jeg må ta video, og det er greit det. Jeg spør om hvor jeg kan sende den da filen er for stor for mail. Får til svar at jeg må gå innom en kicks butikk og vise den, selv om jeg bestilte dette på nettet. Så utrolig styrete. Jeg har ikke bedt de om et nytt produkt engang, bare en ny pumpe til en hårolje jeg kjøpte som ikke funket, også er de så utrolig vanskelig av seg. Hadde jeg bodd nærme en kicks butikk hadde det ikke vært noe problem, men det gjør jeg heller ikke. De brukte også flere uker på å svare på mailen, så her sitter jeg med en defekt vare…. Alt dette er bare styr og kav. Her handler jeg ikke mer, dette var siste gangen.

27. juni 2025

Hei Naomi,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har mottatt et ødelagt produkt fra oss og at du har hatt en negativ opplevelse med vår kundeservice i forbindelse med dette.

Dersom du mottar et ødelagt produkt, kan Kundeservice motta dokumentasjon på e-post via bilde/video for å hjelpe med en løsning. Hvis filen er for stor til å sende, kan du se om den fungerer i et annet program eller gjøre videoen kortere.

Det fungerer også å reklamere produktet tilbake til vårt lager dersom det er kjøpt på e-handel, ellers ved å ta produktet til en av våre butikker.

Vi mistenker da at vår kundeservice har foreslått alle disse måtene du kan reklamere på. Selvfølgelig vil de hjelpe deg på den måten du er i stand til.

Hvis du fortsatt ikke har fått hjelp med saken din, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice igjen slik at de kan finne en løsning for deg.

Forferdelige produkter

Jeg ser av tidligere anmeldelser at jeg ikke er alene i misfornølyd-klubben!
Jeg kjøpte en lebestift på nett fra Kicks.no: NYX Pofessional Shine Loud High Pigment Lip Shine ! Jeg valgte denne pga beskrivelsen Kicks hadde lagd.
Lebestiften er rett og slett ubrukelig. Det er som å smøre leire på leppene. Leppene klistrer seg sammen og stivner.
Jeg prøvde å reklamer uten hell. Dermed går den rett i søpla.
Hvis dere trenger noe. Bruk for all del ikke denne nettsiden. Produktene holder ikke mål. De er dessuten mye dyrere enn lignende nettsteder. Et Google-søk bekrefter dette.

1. juli 2025

Hei Gøril,

Takk for din feedback. Så trist å høre at du føler deg misfornøyd med produktbeskrivelsene på nettsiden vår og et produkt du har kjøpt hos oss.

Mange ganger er produktbeskrivelser for et produkt hentet direkte fra beskrivelsen fra merkevarens egen nettside. Så vi formidler produktet på samme måte som de selv gjør med seg selv fordi det er de som har laget produktet.

Vi takker for at du skriver til oss, og vi vil vurdere hvordan vi kan forbedre dette fremover.

KICKS

Man kan ikke bli medlem her uten at de…

Man kan ikke bli medlem her uten at de skal ha personnummeret ditt. Jeg synes ikke de har rett på disse opplysningene helt uten videre, bare for å få medlemsfordeler. Det utføres trolig ingen kredittsjekk, men de skal ha det bare for å sitte med dine personlige opplysninger. Til hva? Dette gjelder for den svenske siden og jeg mener det er å gå for langt.

7. juni 2025

Hei Oda,

Tack for din feedback. Så trist å høre at du føler deg misfornøyd med hvordan medlemskapene våre fungerer og med informasjonen du trenger å gi for å være medlem i KICKS.

Vi vil gi din tilbakemelding videre til den aktuelle avdelingen, som vil se om det er en annen måte å være medlem hos oss på i fremtiden.

KICKS

Jeg bestilte en pakke fra dere likt som…

Jeg bestilte en pakke fra dere likt som noe jeg bestilte fra «temu» og pakka fra Kina greide å komme på ett tidligere tidspunkt enn dere. Det syntes jeg blir for dårlig, burde ikke ta så utrolig lang tid når dere har varen inne i en butikk? Utrolig mye surr og dårlig planlegging!

30. mai 2025

Hei Andreas,

Takk for din feedback. Så trist å høre at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og at det tok tid før du fikk pakken din.

Vi vil ta dette opp med de aktuelle avdelingene for å se hvordan vi kan forbedre våre prosedyrer og all vår tjeneste fremover.

KICKS

Hei skulle inn i butikken og fikk ikke…

Hei skulle inn i butikken og fikk ikke lov på grunn av noen slaks tulle grunn om at jeg er elev mens det var andre elever og fikk være der inne.

9. april 2025

Hei Edvig,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse i en av våre butikker og om mottakelsen på stedet. Dette er selvfølgelig noe vi vil vurdere med den aktuelle butikken så at alle våre kunder får en så fin service som omåg.

Med vennlig hilsen,

Forferdelig selskap

Forferdelig selskap! Jeg gjorde en retur for en produkt, betalte frakten med Helthjem, sendte alle kvitteringer og den retur aldri ble registrert, heller ingen melding tilbake gjennom kundeservice. Så jeg kom i kontakt med et robotsystem. Det har gått mer enn en måned, og dessverre måtte jeg betale for varene som allerede var returnert. Selskapet svarer ikke, gir ingen støtte. Siste gang og jeg anbefaler det ikke den i heletatt

5. februar 2025

Hei Anna,

Takk for din feedbck. Vi beklager at du har hatt problemer med å nå vår kundeservice i løpet av returtidspunktet, og vi ber deg gjennomgå åpningstidene for den avdelingen slik at de er på plass i øyeblikket og at du sender e-posten direkte til vår kundeservice.

Dersom du fortsatt opplever problemer med denne returen er du velkommen til å kontakte vår kundeservice igjen og de hjelper deg gjerne videre med saken din slik at du får informasjon om hvordan returen din utvikler seg.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Får ikke logget inn på nettsiden. Får bare melding om at «Noe er feil». Ringer kundeservice og står en time i kø. Når jeg omsider får snakke med en kundebehandler, klarer ikke denne å finne ut hva som er feil og sier hun skal sende det over til IT-avdeling. Jeg skulle få Mail i løpet av dagen. Det skjedde aldri. Jeg sender så en Mail om problemet. Får en bekreftelsesmail med et saksnummer. Etter dette går dagene uten at jeg hører noen ting. Heretter handler jeg på Fredrick og Louisa.

4. desember 2024

Hei Anja,

Takk for din feedback.

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vår kundeservice og at du ikke får tilgang til medlemskapet ditt. Vi håper at du nå har fått tilbakemelding på saken din og at problemet allerede er løst. Men hvis du fortsetter å oppleve problemer, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice igjen slik at de kan se nærmere på saken din og hva som kan ha skjedd.

Vi vil også videresende tilbakemeldingen din til den aktuelle avdelingen og sammen vil vi vurdere hvordan vi kan forbedre all vår tjeneste fremover.

Hilsen

Totalt ubrukelig kundeservice - Ansvarsfraskrivelse

Bestilte en pakke. Denne kom ikke frem. Kicks fraskriver seg all ansvar og er ikke interessert i å finne noen løsninger. Peker på Helthjem. Helthjem peker på Kicks. Ingen vil hjelpe. Ringte kundeservice og var nummer 34 i køen. Etter 10 minutter i telefonen var jeg fremdeles 34 i køen. Kundeservice viser null empati og er ikke interessert i å hjelpe. Ville tenkt meg om dersom du skal bestille en pakke gjennom nettbutikken deres. Jeg kommer i alle fall aldri til å gjøre det igjen.

30. november 2024

Hei Benedykt,

Takk for din feedback.

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og vår kundeservice. Det er åpenbart ikke slik vi vil at det skal se ut når du handler hos oss.

Vi vil videresende tilbakemeldingen din til de relevante avdelingene, og sammen vil vi gjennomgå våre prosedyrer og hvordan vi kan forbedre all vår tjeneste fremover.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Lite ydmyk kundebehandling

Kicks hadde et salg på rituals sine fragnance stick refil 250ml. Jeg ønsket å kjøpe fysisk i butikk og sjekket hvilken butikk som hadde varen tilgjengelig. Den eneste i nærliggende østfoldområde som hadde var Nygaardsgata, Fredrikstad. Da jeg ankommer dit får jeg vite at denne varen aldri har vært å finne i denne butikken, de har aldri bestilt eller hatt en slik vare på lager, og at det mest sannsynlig er noen som har returnert en vare som har gjort at lageret registrerer at butikken har den. Jeg er sikker på at butikken ikke har hatt varen da jeg spurte hele 3 ansatte. Noe jeg også biter meg merke i er at den røde refilen står som utsolgt, noe som er merkelig da heller ikke denne er solgt i nygaardsgata før…

På kicks hjemmeside står det at saldo kan variere, noe jeg kan forstå. Likevel, vil jeg argumentere for at det er forskjell på at saldoen varierer og at en vare aldri har vært bestilt eller blitt solgt i butikken. Bor i utgangspunktet 30 minutter unna…så synes den tilsammen times lange turen frem og tilbake var kjip. Jeg ringer kundeservice for å høre om det er mulig å få varen sendt hjem til meg, med rabatt på frakt grunnet bryderiet med bomtur. Får til svar at det står at varen «kan» finnes i butikk og derfor føler de seg helgardert med dette. Synes dette er amatørmessig håndtert og vil gjerne oppleve en bedre kundebehandling fra deres side før jeg besøker butikken igjen.

1. oktober 2024

Hei Karen,

Takk for din feedback.

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med oss ​​og behandlingen du fikk i saken din.

Vi vil selvsagt gjennomgå hendelsen med de aktuelle avdelingene, og sammen skal vi se hvordan vi kan forbedre tjenesten vår fremover.

KICKS

Jeg bestilte en vare og betalte ekstra…

Jeg bestilte en vare og betalte ekstra for ekspresshåndtering. Det tok hele 12 dager å få varen! I tillegg ble den ikke levert hjem som jeg betalte for, men måtte hente den på hentested. Kommer ikke til å handle her igjen.

14. mai 2024

Hei Emmy,

Takk for din feedback.

Vi beklager at du mottok pakken din med forsinkelse fra oss og at den heller ikke ble levert hjem som valgt og ønsket. Vi vil selvfølgelig ta dette videre til den aktuelle avdelingen.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, dette gir oss muligheten til å gjennomgå våre rutiner og hvordan vi kan forbedre tjenesten vår i fremtiden.

Vennlig hilsen,
KICKS

Syns det tar for lang tid før de sender…

Syns det tar for lang tid før de sender pakken..
Ellers bra produkter !

11. mars 2024

Hei Mari,

Takk for din feedback.

Vi beklager forsinkelsen vi har hatt på lageret vårt og at bestillingen din har blitt påvirket. Vi vil selvfølgelig ta dette videre til den aktuelle avdelingen.

Takk for at du tar deg tid til å skrive til oss slik at vi har mulighet til å gjennomgå rutinene våre og forbedre tjenesten vår i fremtiden.

Vennlig hilsen,
KICKS

Kjempe dårlig kundeservice hos Kicks!!

Utrolig, kjempe dårlig kundeservice av noen uhøflige ansatte i butikken på Kicks Bogstadveien!! Prøvde meg med flere sjanser der, men går fortsatt veldig dårlig med noen av dem. Vil aldri besøke meg der igjen, jeg var super lei meg å få slik inntrykk av de ansatte og jeg var kjempe uheldig med dem.

En viste meg noen varer som var på hyller med foten sin og en hadde kjeftet på meg foran mange andre kunder om at det ikke er lov å prøve på tester!! Ja, det er lov å si ifra, men kan ikke man gjøre det på en mykere og høfligere måte mot kunder?? Må man få en kunde til å bli kjempe flaut av å få kjeft?? Jeg måtte løpe ut fra butikken igjen!!

Jeg handler super mye på Kicks og jeg er gul medlem, nå gidder jeg kanskje ikke noe mer igjen!! Farvel, ha det bra for alltid, aldri ses igjen!! Det var helt forferdelig erfaring noensinne!!

21. mars 2024

Hei Umchu,

Takk for din feedback.

Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse i butikken vår og at du ble behandlet på den måten. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være når du besøker oss og vi vil vurdere dette videre med den aktuelle butikken.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss slik at vi har muligheten til å forbedre oss fremover.

Med vennlig hilsen,
KICKS

Kjøpte i April GrandeLASH-HD Serum.

Kjøpte i April GrandeLASH-HD Serum som varte i mer enn 8 uker. Var svært fornøyd med resultatet. Kjøpte samme i August. Denne pakken var ikke forseglet som den første. Den var også helt tørr (uten innhold) Ble skuffet og irritert. Klaget, ville sende i retur for å få tilsendt ny. Dette lot seg ikke gjøre da forseglingen var brutt!!! Den var jo aldri der! Dårlig service. Kjøper aldri mer noe fra de mer!

28. august 2023

Hej Toril,

Tack för din feedback.

Så tråkigt att höra om det inträffade gällande din köpta produkt.

Du är varmt välkommen att kontakta våran kundservice gällande detta på: kundeservice@kicks.no

SUPER PARFYME

Jeg vil gjerne gi ros til Kicks, fordi de har levert en god vare. Har 2 ganger kjøpt kostbar parfyme som det ikke fantes duft igjen i. Mitt siste kjøp er nå returnert, og jeg avventer å få pengene refundert.

Denne parfymen var perfekt, derfor 5 stjerner fra meg. Hurtig levering i tillegg.

29. september 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding og gode ord!
Vi setter pris på å dele dine erfaringer!

Hilsener,
KICKS

Vis anmeldelser på alle språk. (590 anmeldelser)