Keukenwarenhuis.nl Anmeldelser

1 861
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er was voldoende te zien, we waren er op zondag , het was niet te druk. We zijn gelijk geholpen toen we een keuze hadden gemaakt en de snelheid van leveren is fantastisch! De bestelbus was eigenlijk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooi bedrijf, uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Pim van Ginkel, met heel veel uitleg en geduld over alle soorten keukens en apparatuur. Echt een aanrader om een nieuwe keuken... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuw Nolte keuken besteld in februari, geleverd na wat 'gedoe' in mei met Atag apparatuur. Het gedoe en de aanpassingen zijn in het tweede gesprek goed opgelost. Via het klantportaal waren de spec... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo’n geschenk dat er een bedrijf bestaat waar je zo goed geholpen en snel wordt als je in nood zit. Ter plekke een keuken uit voorraad uitgezocht, Carlo die vakkundig met je mee denkt, even een sc... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenforhandler

Skrevet av virksomheten

Keukenwarenhuis.nl heeft meer dan 1000 voorgemonteerde keukens op voorraad, die in alle denkbare formaten en soorten voor u ontworpen worden: van mat wit tot matzwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, en nog veel meer. Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen direct uit voorraad meegeleverd worden. Ook leveren wij Compleet Ontzorgde Keukendeals voor Half Geld. Kom ook gezellig langs in de grootste keuken showrooms van Nederland!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 23 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 861)

358 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als je veel geduld hebt het overwegen waard

Mijn ervaring met Keukenwarenhuis is helaas teleurstellend. De plaatsing van onze keuken liep vertraging op en ook daarna bleven er nog meerdere onderdelen en werkzaamheden openstaan. Ondanks herhaald contact kreeg ik geen duidelijke opleverdatum en bleef concrete opvolging uit. We zitten al zes weken met onderdelen in de woonkamer en een keuken die maar niet af lijkt te komen.Voor een aankoop van deze omvang verwacht ik betere communicatie, duidelijke afspraken en een snellere afhandeling. Ik hoop dat dit alsnog netjes wordt opgelost, maar op dit moment kan ik het bedrijf helaas zeker niet aanbevelen en een bezoek aan de concurrent zal een hoop ellende schelen. Wij hebben spijt van onze aankoop

4. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er is ruim de tijd voor ons genomen met…

Er is ruim de tijd voor ons genomen met goede adviezen en bereidheid mee te denken

12. juli 2026

Beste heer/mevrouw Mekkelholt,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u heeft ervaren dat we de tijd voor u namen en samen met u konden meedenken. Een nieuwe keuken kiest u niet iedere dag en daarom vinden we het belangrijk om rustig alle mogelijkheden te bespreken en goed advies te geven.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Goede adviseur en service 👍🏾

Na een afspraak gemaakt te hebben voor een donderdagavond, wat heel gunstig is dat dat kan, hebben wij na ruim 3 uur praten, door de winkel lopen, ideeën op doen een mooie, passende keuken voor onze woning uitgezocht. Onze adviseur dacht goed na en nam onze wensen te harten waardoor hij de juiste materialen aan ons kon tonen.
Communicatie was helder en alles werd rustig uitgelegd.
Al met al een goeie en fijne service.

11. juli 2026

Beste Leydy,

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Wat leuk om te lezen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek aan onze showroom. Een keuken uitzoeken vraagt tijd en aandacht, dus het is mooi om te horen dat onze adviseur goed naar uw wensen heeft geluisterd, met u heeft meegedacht en alles rustig en duidelijk heeft uitgelegd.

Fijn dat u samen een keuken heeft gevonden die perfect bij uw woning past. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Beste heer/mevrouw Zanten,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u een goed gevoel heeft overgehouden aan het eerste gesprek. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en met vertrouwen samen met onze adviseurs hun nieuwe keuken kunnen samenstellen.

We kijken uit naar het vervolg van uw keukentraject en wensen u alvast veel plezier bij de verdere invulling van uw droomkeuken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed contact en duidelijkheid mooi…

Goed contact en duidelijkheid mooi advies

8. juli 2026

Beste heer Aslan,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de duidelijke uitleg en het advies. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en hen eerlijk en helder te begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.

Dank dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Niet tevreden

Vorige jaar een keuken gekocht .
De verkoper was aardig en snel .
Maar daarna was drama .
Later geleverd dan afgesproken .
Wat er geleverd was was veeel van kapot en beschadigd .
En de monteur zzp want die hebben ze alleen maar in gehuurd .heeft veel beschadigd aan me muuren en plafon .
Kwam te laat .
Was smiddags lang weg voor de lunchen.
En de nalevering duurde allemaal lang .
En dat tot 3 keer toe.
De communicatie was ook zeer slecht .
De ene zei dit en de andere dat .
Uiteindelijk hebben we ons rechts bijstand ingeschakeld ,omdat na zo lange tijd we er niet uit zouden komen .
Werden van kastje na de muur gestuurd .
In totaal veel dagen moeten opnemen omdat de keuken keer op keer geleverd werd .
En dan de dag erna weer om te plaatse. .
Nu uiteindelijk alles opgelost .en een kleine geringe compensatie gehad op een keuken van 15 duizend euro .
Dus nooooit meer hier keuken kopen .

9. juli 2026

zeer goed

alles was heel goed

2. juli 2026

Beste heer de Pijper,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Dat is precies waar we ons iedere dag voor inzetten.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en voor het delen van uw positieve ervaring. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alles verliep heel prettig tot het…

Alles verliep heel prettig tot het moment dat de prijs werd bepaald. Vanaf dat moment hevig onder druk gezet terwijl overduidelijk was dat ik me er heel ongemakkelijk bij voelde. Helaas heb ik daardoor nog niet het blije gevoel dat ik een nieuwe keuken ga krijgen.

30. juni 2026

Fijn contact

Fijn contact, duidelijk en eerlijk. Erik heeft ons goed geholpen!

29. juni 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de duidelijke en eerlijke begeleiding. We vinden het belangrijk dat onze klanten met vertrouwen keuzes kunnen maken en goed worden geïnformeerd tijdens het hele proces.

Geweldig om te lezen dat adviseur Erik u hierbij zo goed heeft geholpen. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er wordt goed geluisterd naar de wensen…

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Sander je bent een topper! Nu afwachtende op de plaatsing van onze keuken.

2. juni 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zich gehoord voelde en dat er goed naar uw wensen is geluisterd. We vinden het belangrijk om iedere klant persoonlijk te begeleiden en samen tot een keuken te komen die écht bij hem of haar past.

Ook worden we erg blij van uw compliment aan adviseur Sander. We geven uw mooie woorden met veel plezier aan hem door, daar zal hij ongetwijfeld blij mee zijn!

Bedankt voor het vertrouwen dat u in Keukenwarenhuis.nl heeft gesteld. We wensen u alvast veel plezier met de plaatsing van uw nieuwe keuken en hopen dat u er straks jarenlang van kunt genieten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden ons voorgenomen om geen…

We hadden ons voorgenomen om geen keuken te kopen en om alleen te kijken maar de vertegenwoordiger heeft ons zo overtuigd dat we het wel gedaan hebben

25. juni 2026

Beste klant,

Wat een leuke review, bedankt dat u deze met ons deelt!

Het komt vaker voor dat klanten eerst alleen inspiratie willen opdoen. Des te mooier is het om te lezen dat u zich zo prettig geholpen voelde en dat onze adviseur u met deskundig advies en een passende oplossing heeft kunnen overtuigen om toch de stap naar uw nieuwe keuken te zetten.

We vinden het belangrijk om goed te luisteren, mee te denken en eerlijk advies te geven, zodat iedere klant met een goed gevoel een keuze kan maken. Fijn dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe keuken!

Uitgebreide showroom

Uitgebreide showroom, praktisch advies en transparante prijsopgave

23. juni 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze uitgebreide showroom heeft gewaardeerd en dat u tevreden bent over het praktische advies en de transparante prijsopgave. We vinden het belangrijk dat u rustig inspiratie kunt opdoen, eerlijk wordt geadviseerd en precies weet waar u aan toe bent.

Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Top bedrijf

Goede prijs
Goed meegedacht met onze wensen
Zeer snelle levering en alles netjes aanwezig voor de montage
Dus top bedrijf

25. juni 2026

Beste klant,

Wat een mooie review, bedankt dat u uw ervaring met ons deelt!

Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service, de scherpe prijs en het meedenken over uw wensen. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten tot een keuken te komen die perfect aansluit bij hun situatie, dus het is fijn dat u dit zo heeft ervaren.

Daarnaast doet het ons goed om te lezen dat de levering snel is verlopen en dat alles compleet en netjes aanwezig was voor de montage. We streven ernaar om het hele traject, van advies tot levering, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Dat u Keukenwarenhuis.nl omschrijft als een topbedrijf is een prachtig compliment. Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topbedrijf die met je meedenkt.

Een zeer goede aanrader! Vanaf het eerste moment wordt met je meegedacht om zo de keuken van je dromen op te stellen. En daar heeft Murat ons vanaf het eerste moment mee geholpen. Een zeer goede service en we bevelen Keukenwarenhuis ten zeerste aan!

22. juni 2026

Beste klant,

Wat een geweldige review, hartelijk dank voor uw mooie woorden!

Het is fantastisch om te lezen dat u vanaf het eerste moment het gevoel had dat er echt met u werd meegedacht. Een nieuwe keuken moet helemaal aansluiten bij uw wensen en leefstijl, en daarom nemen we graag de tijd om samen stap voor stap de keuken van uw dromen samen te stellen.

Wat mooi dat adviseur Murat u tijdens dit hele proces zo goed heeft begeleid. We zijn blij dat u zijn betrokkenheid, service en deskundige advies zo heeft gewaardeerd. Uw complimenten geven we dan ook met veel plezier aan hem door.

Dat u Keukenwarenhuis.nl van harte aanbeveelt, is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe droomkeuken!

Beste Marcel,

Bedankt voor uw fijne review!

Wat mooi om te horen dat u zich prettig geholpen voelde en dat alles zorgvuldig is verlopen. Juist bij het uitzoeken van een nieuwe keuken vinden we het belangrijk om de tijd te nemen en aandacht te hebben voor de wensen van onze klanten.

Fijn dat u dit zo heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en danken u voor het delen van uw ervaring.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede en kundige verkoper Jan.

Goede en kundige verkoper Jan.
In Dordrecht die niet pushed en afdwingt maar serieus wilt helpen en meedenken!

16. juni 2026

Beste heer van Bennekom,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de begeleiding van adviseur Jan in onze showroom in Dordrecht. We vinden het belangrijk dat klanten op hun gemak een keuken kunnen uitzoeken, zonder druk, maar met eerlijk advies en iemand die echt met hen meedenkt.

Daarom doet het ons goed om te horen dat u Jan als kundig, behulpzaam en betrokken heeft ervaren. We geven uw mooie complimenten met veel plezier aan hem door.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u veel succes en plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Snel

Snel, vakkundig geholpen

16. juni 2026

Beste heer van Brink,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u snel en vakkundig bent geholpen. We begrijpen dat het uitzoeken van een nieuwe keuken een belangrijke beslissing is, daarom doen we ons best om onze klanten deskundig te begeleiden en tegelijkertijd het proces prettig en overzichtelijk te houden.

Dank dat u uw ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u veel plezier met uw keuken(plannen)!

Snelle service

Snelle service
Klantvriendelijkheid en beleefdheid was uitstekend.

Werd geholpen door Dennis.

12. juni 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze service als snel heeft ervaren en zo tevreden bent over de klantvriendelijkheid en beleefdheid tijdens uw bezoek. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich welkom voelt en prettig wordt geholpen.

Extra leuk om te lezen dat adviseur Dennis hier een positieve bijdrage aan heeft geleverd. We geven uw complimenten dan ook graag aan hem door.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en graag tot ziens in één van onze showrooms!

14. juni 2026

Bedankt voor uw review!

Soms zeggen een paar woorden al genoeg. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is altijd leuk om terug te krijgen dat dit wordt gewaardeerd.

Dank voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken of keukenplannen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

de keuken van onze dromen hebben kunnen samenstellen.

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Keukenwarenhuis. Vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk en professioneel geholpen. We werden warm ontvangen door een echt familiebedrijf, er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen deskundig advies, waardoor we uiteindelijk de keuken van onze dromen hebben kunnen samenstellen.

Pim en Mark namen alle tijd voor ons, dachten mee over praktische oplossingen en gaven eerlijk advies. Hierdoor voelden wij ons gedurende het hele proces gehoord en gewaardeerd.

14. juni 2026

Beste Carly,

Wat een prachtige review om te mogen ontvangen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen!

Het doet ons enorm goed om te lezen dat u zich vanaf het eerste gesprek welkom heeft gevoeld en de warme, persoonlijke sfeer van ons familiebedrijf heeft ervaren. Een nieuwe keuken uitzoeken is een bijzonder proces en daarom vinden we het belangrijk om écht de tijd te nemen, goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en samen tot de beste oplossing te komen.

Fantastisch om te horen dat adviseurs Pim en Mark u hierin zo goed hebben begeleid. Dat zij de tijd namen, meedachten over praktische oplossingen en u eerlijk advies gaven, is precies de manier waarop wij onze klanten willen helpen. Nog mooier is het om te lezen dat u zich gedurende het hele traject gehoord en gewaardeerd heeft gevoeld.

Dat u uiteindelijk de keuken van uw dromen heeft kunnen samenstellen, is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Wij bedanken u hartelijk voor het vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u straks ontzettend veel plezier, gezelligheid en mooie momenten in uw nieuwe keuken!

de Keukenwarenhuis.nl familie

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv