Er was voldoende te zien, we waren er op zondag , het was niet te druk. We zijn gelijk geholpen toen we een keuze hadden gemaakt en de snelheid van leveren is fantastisch! De bestelbus was eigenlijk... Vis mer
Selskapet har svart
Super mooi bedrijf, uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Pim van Ginkel, met heel veel uitleg en geduld over alle soorten keukens en apparatuur. Echt een aanrader om een nieuwe keuken... Vis mer
Selskapet har svart
Nieuw Nolte keuken besteld in februari, geleverd na wat 'gedoe' in mei met Atag apparatuur. Het gedoe en de aanpassingen zijn in het tweede gesprek goed opgelost. Via het klantportaal waren de spec... Vis mer
Selskapet har svart
Zo’n geschenk dat er een bedrijf bestaat waar je zo goed geholpen en snel wordt als je in nood zit. Ter plekke een keuken uit voorraad uitgezocht, Carlo die vakkundig met je mee denkt, even een sc... Vis mer
Selskapet har svart
Keukenwarenhuis.nl heeft meer dan 1000 voorgemonteerde keukens op voorraad, die in alle denkbare formaten en soorten voor u ontworpen worden: van mat wit tot matzwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, en nog veel meer. Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen direct uit voorraad meegeleverd worden. Ook leveren wij Compleet Ontzorgde Keukendeals voor Half Geld. Kom ook gezellig langs in de grootste keuken showrooms van Nederland!
Stobbeweg 19 - 21, 2461 EX, Ter Aar, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 23 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met Keukenwarenhuis is helaas teleurstellend. De plaatsing van onze keuken liep vertraging op en ook daarna bleven er nog meerdere onderdelen en werkzaamheden openstaan. Ondanks herhaald contact kreeg ik geen duidelijke opleverdatum en bleef concrete opvolging uit. We zitten al zes weken met onderdelen in de woonkamer en een keuken die maar niet af lijkt te komen.Voor een aankoop van deze omvang verwacht ik betere communicatie, duidelijke afspraken en een snellere afhandeling. Ik hoop dat dit alsnog netjes wordt opgelost, maar op dit moment kan ik het bedrijf helaas zeker niet aanbevelen en een bezoek aan de concurrent zal een hoop ellende schelen. Wij hebben spijt van onze aankoop
Er is ruim de tijd voor ons genomen met goede adviezen en bereidheid mee te denken

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Na een afspraak gemaakt te hebben voor een donderdagavond, wat heel gunstig is dat dat kan, hebben wij na ruim 3 uur praten, door de winkel lopen, ideeën op doen een mooie, passende keuken voor onze woning uitgezocht. Onze adviseur dacht goed na en nam onze wensen te harten waardoor hij de juiste materialen aan ons kon tonen.
Communicatie was helder en alles werd rustig uitgelegd.
Al met al een goeie en fijne service.

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Vorige jaar een keuken gekocht .
De verkoper was aardig en snel .
Maar daarna was drama .
Later geleverd dan afgesproken .
Wat er geleverd was was veeel van kapot en beschadigd .
En de monteur zzp want die hebben ze alleen maar in gehuurd .heeft veel beschadigd aan me muuren en plafon .
Kwam te laat .
Was smiddags lang weg voor de lunchen.
En de nalevering duurde allemaal lang .
En dat tot 3 keer toe.
De communicatie was ook zeer slecht .
De ene zei dit en de andere dat .
Uiteindelijk hebben we ons rechts bijstand ingeschakeld ,omdat na zo lange tijd we er niet uit zouden komen .
Werden van kastje na de muur gestuurd .
In totaal veel dagen moeten opnemen omdat de keuken keer op keer geleverd werd .
En dan de dag erna weer om te plaatse. .
Nu uiteindelijk alles opgelost .en een kleine geringe compensatie gehad op een keuken van 15 duizend euro .
Dus nooooit meer hier keuken kopen .
Alles verliep heel prettig tot het moment dat de prijs werd bepaald. Vanaf dat moment hevig onder druk gezet terwijl overduidelijk was dat ik me er heel ongemakkelijk bij voelde. Helaas heb ik daardoor nog niet het blije gevoel dat ik een nieuwe keuken ga krijgen.

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Sander je bent een topper! Nu afwachtende op de plaatsing van onze keuken.

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
We hadden ons voorgenomen om geen keuken te kopen en om alleen te kijken maar de vertegenwoordiger heeft ons zo overtuigd dat we het wel gedaan hebben

Goede prijs
Goed meegedacht met onze wensen
Zeer snelle levering en alles netjes aanwezig voor de montage
Dus top bedrijf

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Een zeer goede aanrader! Vanaf het eerste moment wordt met je meegedacht om zo de keuken van je dromen op te stellen. En daar heeft Murat ons vanaf het eerste moment mee geholpen. Een zeer goede service en we bevelen Keukenwarenhuis ten zeerste aan!

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Goede en kundige verkoper Jan.
In Dordrecht die niet pushed en afdwingt maar serieus wilt helpen en meedenken!

Snelle service
Klantvriendelijkheid en beleefdheid was uitstekend.
Werd geholpen door Dennis.

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Keukenwarenhuis. Vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk en professioneel geholpen. We werden warm ontvangen door een echt familiebedrijf, er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen deskundig advies, waardoor we uiteindelijk de keuken van onze dromen hebben kunnen samenstellen.
Pim en Mark namen alle tijd voor ons, dachten mee over praktische oplossingen en gaven eerlijk advies. Hierdoor voelden wij ons gedurende het hele proces gehoord en gewaardeerd.

Svar fra Keukenwarenhuis.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.