Se hva andre synes

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av elektrisk utstyr

Skrevet av virksomheten

Bij Inventum kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit. Wij staan achter onze producten en geven je met een gerust hart 5 jaar garantie. Zonder verplichte registratie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel een goede service te verlenen. Al sinds 1908 denken wij goed na over producten waar jij echt behoefte aan hebt. Door het maken van slimme keuzes ontwikkelen we aantrekkelijke en kwalitatieve apparatuur met toegankelijke prijzen. Dat maakt Inventum apparaten onderscheidend en duurzaam.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Lekker bakje koffie

Ik kocht een koffiezet apparaat KZ818D.-
Ik ben uitermate tevreden. Het apparaat zet snel een pot koffie en de pot lekt niet bij het schenken.
De thermoskan houdt de koffie lang warm. Het snoer is lang genoeg.

Kortom.. ik kan het apparaat aanraden.

13. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

erg slecht, ver beneden verwachting

na jaren een nieuwe vaatwasser, voorheen een ander goedkoop merk en eigenlijk nooit geen problemen gehad. de inventum vanaf dag 1 problemen, nog geen schone vaat weer gehad, contact verzoeken met de garantiedienst van de fabrikant nul respons. nooit geen schone vaat meer, slecht afpompende machine, na automatisch openen van de deur een stank uit de machine. deze kan de deur wel weer uit.

8. april 2026

Een uitstekende Inventum KK471 koelkast

Wij hebben recent de losstaande KK471W koelkast bij Inventum besteld. Deze was snel geleverd, splinternieuw en genieten hier al enkele weken van zonder problemen. De koelkast is van goed formaat met een, voor zover bekend, prima prijs-kwaliteit verhouding. Hopelijk zullen we hier nog veel langer van gaan genieten!

4. april 2026

defecte electrische kookplaat

We hadden nog garantie op onze gekochte elec.koolplaat Inventum. Kortgeleden viel zone 4 half weg. De pannen worden voor de helft heet waardoor je ieder keer de pan om moet draaien om de andere helft gekookt te krijgen. Het was geen doen. Aangemeld bij Inventum en andere half maand later kwam een monteur langs. Eerst beweerde hij dat het aan eigen pannen ligt; vervolgens pakte hij zijn eigen meegenomen pan. Resultaat hetzelfde. De pan wordt maar aan een zijde heet. Tot nu toe niets meer gehoord.

2. mars 2026

Nooit meer INVENTUM

Na 4 weken wachten op bericht van INVENTUM kregen wij een mail, die begon met de woorden: Goed nieuws! De monteur komt 8 april langs om de vaatwasser te repareren. Klacht gemeld op 9 februari!!! Op deze vaatwasser zit nog een jaar garantie, hiervan zijn nu 2 maanden verstreken en de vaatwasser konden we niet gebruiken. Voor dit bezoek moeten wij 69,95 euro betalen (is dat garantie??). Wij hebben inmiddels een tweedehands vaatwasser via Marktplaats gekocht voor 70 euro van het merk BEKO, die werkt fantastisch, beter dan de INVENTUM vaatwasser. Nooit meer een INVENTUM product kopen, je komt bedrogen uit, slechte service, slechte garantievoorwaarden, slechte klantenservice, weinig begrip voor klanten (dit geldt ook voor de verkoper CORRECT, die neemt ook geen verantwoordelijkheid).

15. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nieuwe combi magnetron oven laat bij de…

Nieuwe combi magnetron oven laat bij de eerste keer oven gebruik emaille los.
Apparaat mag en kan daardoor niet gebruikt worden.
Een maand wachten op een monteur.
Mailtjes van het service team gaan hoofdzakelijk over de kosten die gemaakt worden en door de klant betaalt moeten gaan worden en niet over het nieuwe apparaat wat niet deugt.
De populistische aanhef in de mail
( goed nieuws: de monteur komt… dat is na een maand )
compleet niet gepast in deze situatie.

13. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 23 -2-2026 melding gemaakt van…

Ik heb 23 -2-2026 melding gemaakt van een probleem vaatwasser onder garantie. En zou binnen 5 werkdagen een werkafspraak krijgen.

Ik heb echter tot heden helemaal niets vernomen.
Erg slechte service.

WIE SLIM IS KIES INVENTUM !...........MAAK HET DAN WAAR.

10. mars 2026

Slechter kan niet

Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaringen met Inventum en wil anderen graag waarschuwen.
Ik heb bij Inventum meerdere producten gekocht, maar beide aankopen zijn binnen korte tijd defect geraakt.
• Afzuigkap: al na drie maanden kapot.
• Koelkast: gekocht in 2024, ging na zes maanden stuk. De vervanging heeft vervolgens meer dan vijf maanden op zich laten wachten.
Daar houdt het helaas niet op. Acht maanden later kreeg ik opnieuw problemen met de nieuwe koelkast. De monteur kwam langs, maar had het verkeerde onderdeel bij zich, waardoor ik opnieuw weken moest wachten.
Daarna zou ik een nieuwe koelkast krijgen, maar ook hier ging het mis:
• Na 1,5 maand wachten kreeg ik het verkeerde model geleverd.
• Toen ik contact opnam met de klantenservice, bleek men niet eens te weten dat ik nog op een nieuwe koelkast wachtte.
Toen ik vroeg om een compensatie voor alle verloren tijd en het vele vrij moeten nemen, werd dit direct afgewezen. Een terugbelverzoek door een leidinggevende werd geweigerd. De medewerker deed alsof het normaal is dat ik vrij moet nemen voor fouten die bij Inventum liggen. Dat is voor mij echt onacceptabel.
Ik ben niet snel boos, maar deze medewerker is erin geslaagd om mij ontzettend te frustreren.
Kortom: ik raad niemand aan om producten van Inventum te kopen. De kwaliteit van de apparaten is slecht en de service is nog veel slechter.

10. mars 2026

Slecht merk

Slecht merk. Slechte service.
Nooit kopen.
Ben nu al meer dan een jaar bezig met een oven die er steeds mee stop.
5 x gerepareerd voor dezelfde klacht.
En nu weer hetzelfde.
Heb gevraagd voor een nieuwe oven maar helaas.

8. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Garantie stelt bij Inventum niks voor

Garantie stelt bij Inventum niks voor. Inventum dekt zichzelf in en legt de oorzaak van het probleem bij jou als klant. Geen oplossing voor een ondeugdelijk product, wel een rekening van 89 euro (ondanks garantieperiode). Met de klantenservice van Inventum kom je geen stap verder. Erg onvriendelijk en star. In mijn geval ging het om de koelkast KV600 met vriesvak. Ik had al snel last van overmatige ijsvorming rondom de rand en het deurtje van het vriesvak. Hierdoor kon ik het deurtje moeilijk openen en etenswaren eronder werden nat. Te laat ontdekt dat dit een bekend euvel is. Voor mij nooit meer een Inventum.

5. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Correcte levering.

Correcte levering.
Product (koelkast) nu enkele maanden in gebruik naar volle tevredenheid.

1. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koel/vriescombinatie na 2,5 jaar al…

Koel/vriescombinatie na 2,5 jaar al kapot zit nu al 6 dagen zonder en kunnen niet zeggen wanneer h8j gemaakt wordt.zeggen ze 5 jaar garantie maar zeggen niet hoelang je moet wachten voor het gemaakt wordt,zoiets heb ik nog nooit meegemaakt kocht altijd bij electra breda als er iets was sto den ze de dag erna al op de stoep
Fijne service

21. februar 2026

Aangereden op de Van Woustraat

Zojuist aangereden op de Van Woustraat in Amsterdam om 09:05 op 26/02 door een van jullie busjes terwijl ik gewoon binnen het fietspad fietste. Had geen oortjes in of zat op mijn telefoon oid (geen enigzins begrijpelijke reden voor zijn volgende reactie). Vervolgens keek ik naar binnen, toeterde hij hard, kreeg ik een middelvinger en reed door. Wat voor mensen nemen jullie aan joh????

26. februar 2026

Prima waterkoker

Heb de 1.7l Inventum waterkoker gekocht. Het apparaat heeft een thermometer aan de buitenkant. Dat is handig want sommige soorten thee moet je op minder dan 100 graden Celcius zetten. Het apparaat werkt goed en snel en geeft veel waar voor je geld. Een aanrader!

20. februar 2026

Inventum ikv1788s

Onze ikv1788s (gekocht april 2025 met meerdere inventum apparatuur bij aanschaf nieuwe keuken,geinstalleerd juni 2025) was vanaf dag 1 een zorgenkind. 'Snachts ging het alarm vaak af,en bij tijd en wijle viel ie helemaal uit waardoor we na een paar weken ellende besloten hebben een oude koelkast te lenen en inventum te bellen. Bij de klantenservice meteen al een discussie over de leeftijd van de koelkast,er werd gewoon februari geroepen terwijl ik hier een factuur heb waar op staat dat het toestel in april is besteld.Toen eindelijk de monteurs kwamen hebben ze alleen de stekker erin gedaan,want 'meer konden ze niet doen,om te kunnen zien of er wat aan de hand was moest ie aanstaan met een glas water op de middelste plank' en of ik even de voorrijkosten wilde pinnen want het apparaat mankeerde immers niets nu de stekker erin zat? Na mijn uitleg dat het alarm dagen en nachtenlang afging en we daar niet op zaten te wachten werd dat gewoon in twijfel getrokken (evenals de installatie van de koelkast,die zou te weinig kunnen ventileren) en het pinapparaat onder mn neus gehouden 'anders worden er stappen ondernomen in de vorm van een deurwaarder en dat gaat u meer kosten'. Koelkast weer volgestapeld,extra ventilatiegaten achter in de kast gemaakt en een rooster,2 dagen later zelfde verhaal,alles zeiknat en ontdooid in de koelkast en alarm. Weer gebeld,volgens de klantenservice moest er een printplaat vervangen worden,monteur komt uiteindelijk weken later met een verkeerd onderdeel,knipt na een zenuwachtig telefoongesprek het alarm van de oude printplaat en monteert deze weer. Inderdaad gaat het alarm niet meer,echter de klachten blijven(monteur heeft ook foto's gemaakt van de extra ventilatie,dit werd goedgekeurd). Of de producten zijn stijf bevroren of volledig ontdooid...... weer gebeld,monteur komt langs en gaat de juiste printplaat nu echt monteren en meet meteen de temperatuur(het glas water stond nu als een blanke slushpuppy op de middelste plank) monteur neemt nu ook waar dat de temperatuur niet klopt maar stelt dat 'vervangen van de hele koelkast eigenlijk de enige oplossing is maar dat moet met de hoofdmonteur overlegd worden' en vertrekt weer. Vervolgens zelf de temperatuur gemonitord,deze blijft nooit constant. Hoe voller de koelkast,hoe kouder en andersom. Het verschil is soms 3,5-4 graden op de gemiddelde stand. Weer gebeld,monteur komt met hoofdmonteur en er word vastgesteld dat de temperatuur inderdaad niet klopt met de instellingen maar dat de ventilatie toch niet afdoende is en 'los dat eerst maar op'. Inmiddels dus 9maanden verder na de eerste melding,en afgezien van 1x voorrijkosten voor de kat z'n viool betaald te hebben,een doorzeefde keukenkast en een door de monteur afgebroken bevestigingsbeugel,3monteurs over de vloer,sowieso 4x maar het kan ook 5x geweest zijn de dag vrijhouden voor het bezoek geen enkele verandering....morgen de klantenservice maar weer eens bellen,we zijn inmiddels op een punt beland dat 'het is nog net zo ruk' een afdoende omschrijving is......

23. februar 2026

Inventum reparatie gasfornuis

Via bol. Com een gasfornuis gekocht, nu na bijna een jaar werkte een gaspit niet meer.
Reparatie verzoek ingediend via bol. Com
Prettig contact met Inventum medewerker, voor Het in plannen van een afspraak, werd rekening gehouden met de dagen waarop het voor mij het beste uitkwam.
Paar dagen van tevoren bericht met een tijd moment tussen 9:00 en 12:00 9:15 stond de monteur voor de deur en met 20 minuten was het probleem opgelost. Vriendelijke man, legde alles ook goed uit.

23. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv