Keukenwarenhuis.nl Anmeldelser

1 859
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er was voldoende te zien, we waren er op zondag , het was niet te druk. We zijn gelijk geholpen toen we een keuze hadden gemaakt en de snelheid van leveren is fantastisch! De bestelbus was eigenlijk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuw Nolte keuken besteld in februari, geleverd na wat 'gedoe' in mei met Atag apparatuur. Het gedoe en de aanpassingen zijn in het tweede gesprek goed opgelost. Via het klantportaal waren de spec... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo’n geschenk dat er een bedrijf bestaat waar je zo goed geholpen en snel wordt als je in nood zit. Ter plekke een keuken uit voorraad uitgezocht, Carlo die vakkundig met je mee denkt, even een sc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooi bedrijf, uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Pim van Ginkel, met heel veel uitleg en geduld over alle soorten keukens en apparatuur. Echt een aanrader om een nieuwe keuken... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenforhandler

Skrevet av virksomheten

Keukenwarenhuis.nl heeft meer dan 1000 voorgemonteerde keukens op voorraad, die in alle denkbare formaten en soorten voor u ontworpen worden: van mat wit tot matzwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, en nog veel meer. Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen direct uit voorraad meegeleverd worden. Ook leveren wij Compleet Ontzorgde Keukendeals voor Half Geld. Kom ook gezellig langs in de grootste keuken showrooms van Nederland!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 23 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 859)

356 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top geholpen.

Met het samenstellen van de keuken heeft Dennis ons super geholpen. Wij hadden even snel de tekening met maten laten zien. Nadat wij een ronde door de zaak hadden gedaan kwam Dennis al met een tekening waarop de juiste maten op stonden. Goed gekeken en geluisterd dus. Hij dacht creatief mee en deed zn uiterste best om het bedrag dat wij wilde uitgeven te evenaren zonder op de samenstelling van de keuken en de uitgekozen apparatuur in te leveren. Het was heel fijn geholpen te worden door Dennis met zn humor en creativiteit.
Nu afwachten hoe de rest van het proces verloopt. Wordt vervolgd....

24. juli 2026

Best Kitchen Store in Netherlands

The best Kitchen store in the Netherlands. Lots of collections of countertops and cabinet materials, any customization is possible, great customer support and great salesman, particularly Mark Verkerk, this guy is a magician indeed in all good sense. Price is high due to their high quality, but Mark brought that down to our expected range, the reason why we bought the kitchen here is because of Mark really, otherwise we were not in hurry, could check another few stores before finalizing our choice. But like said, after having close to 2.5 hours of meeting with Mark, we simply couldn't think about any other kitchen store than locking the options provided by Mark. Thanks a lot Mark and Thanks a lot Keukenwarenhuis.nl.

Dear ms/mr Ray,

Wow, thank you so much for your incredible review! Reading your kind words truly means a lot to us.

We are delighted to hear that you had such a positive experience in our showroom and that you appreciated the wide range of materials, customization options, and personal guidance. Choosing a new kitchen is an important decision, and we believe it should never feel rushed. Taking the time to understand your wishes and finding the perfect solution together is exactly what we strive for.

It is especially wonderful to hear how much of an impact Mark made during your visit. Your words about his knowledge, dedication and ability to turn your ideas into the perfect kitchen are a tremendous compliment. We will be sure to share your feedback with him, we know it will make his day!

Thank you for placing your trust in Keukenwarenhuis.nl. We are honoured that you chose us for your new kitchen, and we wish you many years of happiness, great meals and wonderful memories in it.

Kind regards,

The Keukenwarenhuis.nl Family

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ontspannen sfeer en daarna vakkundig…

Ontspannen sfeer en daarna vakkundig geholpen. Zeer tevreden met de mogelijkheden die geboden werden om dingen aan te passen naar wens.

22. juli 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u de sfeer in onze showroom als ontspannen heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten op hun gemak de tijd kunnen nemen om inspiratie op te doen en hun wensen met ons te bespreken.

Geweldig om te horen dat u daarnaast vakkundig bent geholpen en tevreden bent over de mogelijkheden om de keuken volledig naar uw eigen wensen aan te passen. Iedere keuken is uniek, en daarom denken we graag mee om samen tot de perfecte oplossing te komen.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede adviezen en er wordt fijn…

goede adviezen en er wordt fijn meegedacht

21. juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de adviezen en dat u heeft ervaren dat er goed met u werd meegedacht. We vinden het belangrijk om echt te luisteren naar de wensen van onze klanten en samen tot de keuken te komen die het beste bij hen past.

Dank dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Superfijn geholpen

Superfijn geholpen, mooie keuken uitgezocht.
Er zijn ideeën geuit en niets was teveel.
Uiteindelijk onze keuken daar aangekocht.

22. juli 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat leuk om te lezen dat u zo fijn bent geholpen en samen met onze adviseur uw nieuwe keuken heeft kunnen uitzoeken. We vinden het belangrijk om echt met onze klanten mee te denken en alle ideeën en mogelijkheden te bespreken. Fijn om te horen dat u heeft ervaren dat niets te veel was.

Geweldig dat dit uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van uw nieuwe keuken. Bedankt voor het vertrouwen dat u in Keukenwarenhuis.nl heeft gesteld. We wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Meegedacht met de evt nieuwe keuken

Meegedacht met de evt nieuwe keuken. Gesprek vriendelijk en adequaat.

17. juli 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u het gesprek als vriendelijk en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om goed mee te denken over de mogelijkheden en samen te kijken naar een keuken die perfect aansluit bij uw wensen en situatie.

Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

Fantastische hulp door verkopen Serkan Seyrek

wij zijn voortreffelijk geholpen in de showroom door Serkan Seyrek. In eerste instantie wilden wij ideeen opdoen om onze keukenkastdeurtjes te laten vernieuwen. Dus geen nieuwe keuken aanschaffen, we wilden niet veel aan de bestaande indelingen veranderen. Echter gaanderweg raakten we door de adviezen van dhr Seyrek steeds meer gemotiveerd om toch een nieuwe keuken te bestellen.

14. juli 2026

Beste heer/mevrouw Voortjes,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat bijzonder om te lezen dat u in eerste instantie alleen kwam kijken naar het vernieuwen van uw keukenkastdeurtjes, maar dankzij het deskundige advies van adviseur Serkan uiteindelijk toch de keuken heeft samengesteld die echt bij uw wensen past. Dat is precies waar we graag de tijd voor nemen: goed luisteren, meedenken en samen alle mogelijkheden bekijken.

We geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan Serkan. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en we wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch geholpen door Ert wist…

Fantastisch geholpen door Ert wist precies wat wij wilden en adviseerde ons precies wat wij wilden. Goed luisteren naar de klant is een pre en dan heb je al gauw een opstelling naar je zin. De offerte direckt gemaakt en vlot aangekocht. Sonja en Theo

Beste Sonja en Theo,

Bedankt voor jullie mooie review!

Wat fijn om te lezen dat adviseur Ercan precies wist wat jullie zochten en jullie zo goed heeft kunnen begeleiden. Goed luisteren naar de wensen van onze klanten vinden we ontzettend belangrijk, dus het is geweldig om te horen dat jullie dit ook zo hebben ervaren.

We geven jullie mooie complimenten graag aan Ercan door. Bedankt voor het vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij binnenkomst welkom geheten…

Bij binnenkomst welkom geheten en ons lekker vrij gelaten om alles te bekijken. Later wat te drinken aangeboden. Wij konden vragen stellen en later zijn wij gaan zitten om te kijken wat er mogelijk was met onze wensen. Na een goed gesprek en uitleg een mooie keuken uitgezocht. Nog een mooie korting gehad en de keuken besteld.

Beste Wil,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat u zich vanaf het eerste moment welkom voelde in onze showroom. We vinden het belangrijk dat onze klanten rustig kunnen rondkijken, inspiratie kunnen opdoen en op hun eigen tempo keuzes kunnen maken. Fijn dat u daarnaast goed bent geholpen, duidelijke uitleg heeft gekregen en uiteindelijk uw nieuwe keuken bij ons heeft gevonden.

We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedanken u voor het vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Zeer prettige ervaring!

Zeer prettige ervaring!
Vooraf had ik al voordelige keukens uitgezocht. Aan de hand van goed gerichte vragen heeft Jos de keuken vlot getekend. Zonder vage berekeningen, alles zeer transparant en eerlijk, zonder twijfel de keuken besteld! En dat in 2 uur.

Beste José,

Bedankt voor uw prachtige review!

Wat fijn om te horen dat u onze werkwijze als transparant en eerlijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om duidelijke adviezen te geven, goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en samen tot de beste keuken te komen, zonder verrassingen achteraf.

Geweldig dat asviseur Jos u zo goed heeft kunnen helpen en dat u binnen korte tijd de keuken heeft gevonden die helemaal bij u past. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Robbert geeft duidelijke uitleg en…

Robbert geeft duidelijke uitleg en denkt vaak mee voor een mooi eindresultaat voor de klant, fijne en goede communicatie

15. juli 2026

Beste heer Bergschenhoek,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat adviseur Robbert u goed heeft geholpen en samen met u heeft meegedacht over het beste eindresultaat. Duidelijke communicatie en persoonlijk advies vinden we erg belangrijk, dus het is mooi dat u dit zo heeft ervaren.

We geven uw complimenten met veel plezier aan Robbert door. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Fijn geholpen!

Goed geholpen in onze keuze, geadviseerd en vriendelijk in gesprek.

Beste Nathalie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het maken van uw keuze en dat u tevreden bent over het advies en het vriendelijke contact. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich welkom voelt en met een goed gevoel de showroom verlaat.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl en veel plezier met uw keuken(plannen)!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn geholpen met onze mooie nieuwe…

Fijn geholpen met onze mooie nieuwe keuken

14. juli 2026

Beste Diana,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat leuk om te lezen dat u zo fijn bent geholpen en dat u een mooie nieuwe keuken heeft uitgezocht. We hopen dat u straks jarenlang kunt genieten van uw nieuwe keuken en alle mooie momenten die daar zullen plaatsvinden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super geholpen door Max 👍🏻 wat een…

Super geholpen door Max 👍🏻 wat een fijne zaak met enorm veel keus! We zijn mega goed geholpen. En hebben een prachtige keuken kunnen uitzoeken. Er wordt meegedacht om tot de beste keuze te komen.
Zeker een aanrader!!

16. juli 2026

Beste heer Janssens,

Wat een geweldige review, bedankt!

Fantastisch om te lezen dat adviseur Max u zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe keuken. Met zoveel verschillende mogelijkheden begrijpen we dat het prettig is als iemand met u meedenkt en helpt om de beste keuzes te maken.

Dat u onze showroom aanbeveelt en zo tevreden bent over de begeleiding, is voor ons een prachtig compliment. We geven uw mooie woorden graag door aan Max.

Heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer ruime keuze en een fantastisch advies

Maandag 13 juli jl 1e gesprek gehad met betrekking tot een nieuwe keuken. Adviseur Carlo heeft ons fantastisch geholpen. Met zijn kennis en ervaring wist hij feilloos onze wensen op papier te zetten. 2e gesprek volgt nog ter afronding. Tot zover zeer zeker 5 sterren waard.

13. juli 2026

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw eerste gesprek in onze showroom. Een nieuwe keuken uitzoeken is een bijzonder proces en daarom vinden we het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en daar de tijd voor te nemen.

Geweldig om te horen dat adviseur Carlo u met zijn kennis en ervaring zo goed heeft kunnen begeleiden en uw ideeën wist te vertalen naar een keuken die bij u past. We geven uw mooie complimenten dan ook graag aan hem door.

We wensen u alvast veel succes en plezier tijdens het vervolggesprek en kijken ernaar uit om samen de laatste puntjes op de i te zetten.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als je veel geduld hebt het overwegen waard

Mijn ervaring met Keukenwarenhuis is helaas teleurstellend. De plaatsing van onze keuken liep vertraging op en ook daarna bleven er nog meerdere onderdelen en werkzaamheden openstaan. Ondanks herhaald contact kreeg ik geen duidelijke opleverdatum en bleef concrete opvolging uit. We zitten al zes weken met onderdelen in de woonkamer en een keuken die maar niet af lijkt te komen.Voor een aankoop van deze omvang verwacht ik betere communicatie, duidelijke afspraken en een snellere afhandeling. Ik hoop dat dit alsnog netjes wordt opgelost, maar op dit moment kan ik het bedrijf helaas zeker niet aanbevelen en een bezoek aan de concurrent zal een hoop ellende schelen. Wij hebben spijt van onze aankoop

4. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er is ruim de tijd voor ons genomen met…

Er is ruim de tijd voor ons genomen met goede adviezen en bereidheid mee te denken

12. juli 2026

Beste heer/mevrouw Mekkelholt,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u heeft ervaren dat we de tijd voor u namen en samen met u konden meedenken. Een nieuwe keuken kiest u niet iedere dag en daarom vinden we het belangrijk om rustig alle mogelijkheden te bespreken en goed advies te geven.

Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl. We wensen u veel plezier met het vervolg van uw keukenplannen!

de Keukenwarenhuis.nl familie

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv