Keukenwarenhuis.nl Anmeldelser

1 858
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er was voldoende te zien, we waren er op zondag , het was niet te druk. We zijn gelijk geholpen toen we een keuze hadden gemaakt en de snelheid van leveren is fantastisch! De bestelbus was eigenlijk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooi bedrijf, uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Pim van Ginkel, met heel veel uitleg en geduld over alle soorten keukens en apparatuur. Echt een aanrader om een nieuwe keuken... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenforhandler

Skrevet av virksomheten

Keukenwarenhuis.nl heeft meer dan 1000 voorgemonteerde keukens op voorraad, die in alle denkbare formaten en soorten voor u ontworpen worden: van mat wit tot matzwart en van kader keukens tot greeploos witte keukens, en nog veel meer. Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen direct uit voorraad meegeleverd worden. Ook leveren wij Compleet Ontzorgde Keukendeals voor Half Geld. Kom ook gezellig langs in de grootste keuken showrooms van Nederland!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 858)

354 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Deskundig personeel

Deskundig personeel. Snelle afspraak na telefonisch overleg. Bereid om te vergelijken met concurrent.

2. oktober 2026

Beste Matheus,

Bedankt voor uw compliment over onze deskundige collega's! Mooi dat we na uw telefoontje snel een afspraak konden plannen. We wensen u straks veel plezier met uw nieuwe keuken.

service goed en snel

service goed, en snelle reactie.
prijs ook prima.
voor de deur gratis parkeren.
vriendelijk geholpen.

1. oktober 2026

Beste Tineke,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Fijn om te lezen dat u snel en vriendelijk geholpen bent, tevreden was over de prijs. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

goede service

goede service, vriendelijke verkoper, behulpzaam.
ook na later nog terug geweest met vragen.
goed geholpen

1. oktober 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u vriendelijk en behulpzaam bent geholpen, en dat u ook later nog met vragen terecht kon en goed geholpen werd. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prettig aan te bevelen

29. september 2026

Svar fra Keukenwarenhuis.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u ons prettig aan te bevelen vindt. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik doe als bedrijf altijd zaken met…

Ik doe als bedrijf altijd zaken met Carlo altijd goed geregeld.

4. oktober 2026

Beste Dave,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat Carlo het altijd goed voor u regelt. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakkundige verkoper die in alle rust…

Vakkundige verkoper die in alle rust meedenkt.

3. oktober 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat fijn om te lezen dat u een vakkundige verkoper trof die in alle rust met u meedacht. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topzaak met aandacht en tijd voor de klant

De bestelbus was eigenlijk te klein voor de keuken maar de man van het magazijn heeft op 2-10 net zolang gewisseld tot het toch paste! Echt klasse!!

22. september 2026

Beste Hanneke,

Hartelijk dank voor uw topreview! Fijn om te lezen dat u op zondag voldoende tijd en aandacht kreeg en dat u snel bent geholpen zodra de keuze gemaakt was. Ook mooi dat onze magazijnmedewerker op 2 oktober nog extra zijn best heeft gedaan om de keuken toch passend in de bus te krijgen. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Keukenwarenhuis maakte mijn keuken helemaal 'af'

Nieuw Nolte keuken besteld in februari, geleverd na wat 'gedoe' in mei met Atag apparatuur. Het gedoe en de aanpassingen zijn in het tweede gesprek goed opgelost. Via het klantportaal waren de specificaties en de voortgang van de keuken daarna goed te volgen. De keuken is op de millimeter nauwkeurig geplaatst door een zeer ervaren keukenmonteur.
Helaas... De vriezer was niet meer leverbaar. Het duurde even, maar ik kreeg zonder gedoe in juli de nieuwste vriezer geleverd. Helaas... Twee deuren waren krom en sloten daardoor niet goed. Ook die deuren werden tot twee keer toe omgewisseld. Shit de meegeleverde lakstift was niet meer te vinden. Ook die werd zonder gedoe na geleverd. Hulde, ook voor het ophalen van alle verpakkingen en troep.
Tip voor kopers.
Kom voorbereid, neem ruim de tijd zodat je weet wat je echt wilt en wat dat elders kost. Bezoek ook vooraf verschillende witgoedwinkels en informatiecentrums.

29. september 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te lezen dat uw Nolte keuken met Atag apparatuur uiteindelijk perfect zijn geplaatst en dat u via het klantportaal steeds goed op de hoogte kon blijven van de voortgang. We vinden het jammer dat u onderweg met de vriezer, de deuren en de lakstift wat hobbels heeft ondervonden, maar zijn blij dat dit uiteindelijk allemaal naar tevredenheid is opgelost. Ook bedankt voor uw waardevolle tip aan andere kopers!

Vriendelijk en behulpzaam

Goede ontvangst, goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn
Vriendelijk en behulpzaam

27. september 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u goed bent ontvangen en dat de mogelijkheden duidelijk zijn uitgelegd, met vriendelijke en behulpzame service. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn supper vriendelijke geholpen…

We zijn supper vriendelijke geholpen door Pim .
Hij heeft goed met ons meegedacht.
Ik hoop dat het inmeten en het plaatsen ook zo goed gaat verlopen

26. september 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te lezen dat u zo vriendelijk bent geholpen door Pim en dat hij goed met u heeft meegedacht. We geven uw complimenten graag door aan Pim! We gaan er uiteraard alles aan doen om ook het inmeten en de plaatsing net zo goed te laten verlopen.

Goed geholpen

27. september 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Max heeft ons heel professioneel te…

Max heeft ons heel professioneel te woord gestaan daarbuiten om heeft die hele nette tekening gemaakt en even uitgelegd wat de mogelijkheden allemaal waren en daarna zijn we op een hele mooie manier tot een akkoord gekomen en zijn we allebei tevreden dus hele fijne ervaring

19. september 2026

Beste Laurence,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te lezen dat Max u zo professioneel heeft geholpen. We geven uw complimenten graag door aan Max en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo’n geschenk dat er een bedrijf…

Zo’n geschenk dat er een bedrijf bestaat waar je zo goed geholpen en snel wordt als je in nood zit. Ter plekke een keuken uit voorraad uitgezocht, Carlo die vakkundig met je mee denkt, even een schets maakt om thuis te bekijken en dan maandag akkoord en donderdag geleverd. Eigenlijk was ik bij uitpakken verrast over de goede kwaliteit en alle lades en blokkasten die al in elkaar zaten. En ja er waren wat pootjes vergeten, maar die werden binnen twee uur nageleverd.
Van de receptie, klantenservice tot leverancier, iedereen dacht liefdevol mee. En dan nog als een soort kers op de taart, kreeg mijn vader een kaartje met ‘veel plezier met de keuken’. Jammer dat mijn eigen keuken nog niet aan vervanging toe is.

16. september 2026

Beste mevrouw Magrijn,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat bijzonder om te lezen hoe Carlo vakkundig met u meedacht. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Accurate medewerkers

Accurate medewerkers:
Vriendelijke medewerkers begrepen direct wat mijn wensen waren waardoor we vlot door het ontwerpproces liepen en snel snel tot het gewenste resultaat kwamen. De bestelling is geplaatst. ;-)

17. september 2026

Svar fra Keukenwarenhuis.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat onze medewerkers begrepen wat u zocht, waardoor u vlot en soepel tot het gewenste resultaat bent gekomen. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede en duidelijke service gehad…

Goede en duidelijke service gehad afgelopen zaterdag bij vestiging Ter Aar.
Verder ruim aanbod en vriendelijk personeel.

20. september 2026

Svar fra Keukenwarenhuis.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u afgelopen zaterdag bij onze vestiging in Ter Aar duidelijke en goede service heeft gehad. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke ruim keuze voor alle prijsklassen super bedankt

Vriendelijke contact persoon super mooie keuzes gezellig behandeld door onze zaak geweest bedankt ik kan zeker aan iedereen adviseren Keuken warenhuis in Dordrecht

18. september 2026

Beste Bora,

Dank voor uw fijne woorden! Het is mooi om te horen dat u in onze showroom in Dordrecht gezellig bent ontvangen. We geven uw complimenten graag door aan ons team, en bedanken u voor het aanbevelen van Keukenwarenhuis.nl aan anderen.

zeer relaxed

zeer relaxed, geen pressie en goed advies. tweede gesprek om de puntjes op de I te zetten. goed geholpen

15. september 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat u het als relaxed heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen in Keukenwarenhuis.nl!

de Keukenwarenhuis.nl Familie

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv