Joom Anmeldelser 16 091

2,6

Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer

Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg n... Vis mer

Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.

Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert e... Vis mer

1. Forretningstjenester

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,6

Under middels

16k anmeldelser

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Verdens verste netthandel eg har vert…

Verdens verste netthandel eg har vert borti. Kjøpte noen klær som gikk opp i sømmen under vask, gikk ikkje ann å sy pga veldig tynt stoff. Klaget til Joom som svarte meg at hadde eg vasket klærne så gikk garantien ut😡😡😡. Sa eg ville ha kontaktinformasjo til selger , da ga dei meg noe som ikkje kunne brukes å dei skulle ta kontakt men ingenting skjer. Har vert emai fram og tilbake men får samme svar. Svindel å bedrageri hele greia. Så måtte betale, for dei truet med inkasso. Så sitter her med ødelagde klær å veldig frekke svar fra kundeservice. STYR UNNA DISSE . Å dere svarte like frekt på denne anmeldelsen som dere svarte meg . Så viss klærne går sundt under vask så slipper dere reklamasjon. Noe av det dommeste eg har hørt. Dere bryr/ holder dere ikkje regler ang nettsalg. Skal informere så mangen eg kan om nettstedet deres og hvordan dere behandlet/ svindler kunder

20. oktober 2023

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Vår kundeservice tok en beslutning basert på reglene til kvalitetsgarantien. Du kan lese mer om reglene her: https://www.joom.com/nb/faq/article/639ae9e73d18e40c2cd71c45

Vi håper at din opplevelse på Joom kan bli bedre i fremtiden.

Obs!!!!!!!

Dette er noe som tar veldig lang tid,eks: så tar det 8 dager og klargjør en pakke for sending…..og når den får et sporingsnummer så tar det vinter og vår før det blir sendt fra avsender…….skjerpings Joom
Om dere bil at folk skal handle hos dere må det bli bedre på allt.

9. april 2024

Kjære bruker,

Din frustrasjon er forståelig.

Basert på vår erfaring, leveres pakker vanligvis innen 28 dager etter sending, men noen ganger kan det oppstå forsinkelser.

Hvis pakken ikke kommer når leveringsgarantien starter, kan våre brukere ta kontakt med vår kundeservice for å få en refusjon.

Svindel

Varene kom i miniatyr str. Ikke nok med det, måtte betale ekstra porto når det endelig kom fram. Ble plutselig sendt rekomendert. Anbefaler ikke!

8. april 2024

Kjære bruker,

Det er synd å lese om din negativ opplevelse.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice slik at de kan evt. kompensere de ekstra kostnadene som du har betalt.

Joom

Får beskjed om at pakke er levert- det…

Får beskjed om at pakke er levert- det er den ikke. Forsøk på sporing er ikke mulig - får feilmelding. Prøver å få kontakt med noen ansvarlige- ingen svar. Dette er ikke bra. Her må noen rydde opp.
Henning Værøy

27. mars 2024

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice slik at de kan hjelpe deg med dette.

Joom

Jeg kjôpte to par sko som aldri kom

Jeg kjôpte to par sko som aldri kom. Fikk aldri pengene tilbake. Joom er ikke bra!!

17. november 2023

Kjære Elizabeth,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Hvis du ikke får bestillingene når leveringsgarantien starter, så kan du skrive til vår kundeservice for å be om en refusjon. Du kan ta kontakt med dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Sløvt!

Bestilte en skjerm til en telefon, og på 20 dager så har de ikke sendt den enda. De skyldte på kinesisk nyttår og at det var grunnlaget for forsinkelsen, men jeg har bestilt varer fra andre aktører ETTER at jeg bestilte fra Joom som har kommet frem alt. dette til tross for at de andre varene jeg har mottatt fra andre aktører også kommer fra kina (så de finner på dårlige unnskyldninger). her må joom skjerpe seg og ta ansvar istedet for å finne på vage unnskyldninger! STYR UNNA!

5. februar 2024

Kjære bruker,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

Bestillingen blir alltid avlyst hvis den ikke sendes i tide, og pengene returneres til din konto.

Ved noen spørsmål kan du ta kontakt med vår kundeservice via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com

Gitt

Git git git !!!;!!;!

18. februar 2024

Svar fra Joom

We haven't had a chance to respond to all the feedback for a while, but we're back now. Thank you for your feedback.

Har to utestående ordrer hos Joom

Har to utestående ordrer hos Joom. I begge tilfeller påstår Joom at pakkene er ankommet mitt hjemland Norge. Men Posten Norge har aldri hørt om noen av dem. Hos kundeservice holder de på at pakkene er sendt, men de vil ikke opplyse med hvilken transportør. De kan heller ikke sende bevis på at pakkene virkelig er sendt. Dette er kun svindel og bedrag, så hold dere unna dette firmaet.

12. januar 2024

Kjære Egil,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

Bestillingene dine er sendt via Posten, og kan spores her:

Den ene bestillingen din er allerede markert levert.

Gjerne ta kontakt med vår kundeservice hvis du har flere spørsmål. Du kan skrive til dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Svindel

Svindel! Bestilte en epilator, pakken kom ganske seint, når jeg åpnet pakken, datt en av de knappene på epilatoren (som var til pynt)! Når jeg skulle bruke den, så virket den heller ikke!! Har sendt flere meldinger til deres kundeservice, men får ingen svar! I dag måtte jeg betale over 200kr for en vare som ikke fungerer! Jeg forsøkte å få hjelp av klarna, men de kunne heller ikke hjelpe. Hold deg laaaasang unna denne svindelbutikken! Burde ikke vært lov å drive noe slikt..! Tyver!

10. oktober 2023

Hei!

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

I slike tilfeller ber vi kundene våre om å kontakte vår kundeservice. Du kan ta kontakt med dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Styr unna!

Styr unna!
Jeg bestilte batikk som kom med feil mønster. Da jeg ba om returadresse fikk jeg beskjed om å ta bilde og sende dem hvor de da ikke ser forskjellen og nekter meg retur! I Norge er retur ved netthandel sikret ved lov men det nektet dem å følge. Etter flere måneder kommunikasjon kunne dem gi meg returadresse mot at jeg skulle betale dem kr 350. Varen kostet kr 300!
Dere er herved advart!

1. november 2023

Kjære Marit,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Alle kunder har en rett til å returnere varen. Hvis varen samsvarer med beskrivelsen, må kunden betale alle sendekostnadene selv. Kostnadene betales til leveringstjenesten.

Joom

Bestilt vare bruker evigheter, eller kommer ikke i det hele tatt

Har bestilt en vare, som ennå ikke er kommet.
Sporingen tilsier at den ankom Norge ca.2okt.men etter det har det ikke skjedd noe.
Dette tar generelt altfor lang tid, og etter å ha ventet lenge, så er resultatet at det ikke kommer noe

14. oktober 2023

Kjære Berit,

Bestillingen Q982JY8N er fortsatt på vei til deg. Den har allerede ankommet Norge, og kan spores her: https://sporing.posten.no/sporing/LV856351319CN?

Vennligst vent til pakken kommer frem til deg. Hvis den ikke kommer i løpet av garantiperioden, skriv til oss. Vi vil refundere bestillingen din. Du kan finne garantiperioden på bestillingens side.

Du kan alltid ta kontakt med vår kundeservice hvis du lurer på noe mer.

Joom

Avbestilte vare, sender den likevel

Avbestilte varen, sender den likevel

13. oktober 2023

Kjære Vegard,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Dessverre kan du kansellere bestillingen din bare i løpet av 2 timer etter betaling. Les mer om dette her: https://www.joom.com/nb/faq/article/5e72260b8159e452949291bd

Vi håper at din opplevelse blir bedre i fremtiden.

Veldig bra kundeservice

Selv om varen jeg mottok ikke svarte til forventningen, så ryddet Jooms kundeservice umiddelbart opp!

2. august 2023

Kjære Lise,

Vi er glade å lese din hyggelig anmeldelse. Det er fint at du liker vår kundeservice.

Håper at opplevelsen din på Joom blir bare bedre i fremtiden.

Joom

Meget bra og seriøs kundeservice.

Meget bra og seriøs kundeservice.
Fikk sjapp respons på min mail ang transportskade og pengene i retur

2. august 2023

Kjære kunde,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det er fint at du liker opplevelsen din på Joom.

Joom

De trakasserer og truer deg hvis du er…

De trakasserer og truer deg hvis du er uenig med dem. Virker ikke som de har ting på stell slik en service de utfører

23. juli 2023

Kjære Håkon,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Gjerne send vår kundeservice en video der problemet med varen er synlig. Da kan de jobbe videre med problemet, og evt. utføre en refusjon.

Du vil da ikke trenge å sende varen i retur.

Joom

bestilt og betalt vare 02.05.23 Vare er…

bestilt og betalt vare 02.05.23 Vare er enda ikke ankommet norge, må vente til slutten av denne mnd for refusjon av penger. Har vær nøde til og bestille varen på internett en annen plass da dette er utstyr til og fikse mekaniske deler. Veldig dårlig, dette blir nok siste gangen jeg kjøper noe fra JOOM.COM :-(

2. mai 2023

Kjære Perritz,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Noen ganger kan leveringen ta lengre tid på grunn av toll, post og andre faktorer. Vi setter pris på at du venter.

Hvis bestillingene ikke blir levert i perioden av leveringsgarantien, kan du be om en refusjon. Les mer om leveringsgarantien her: https://www.joom.com/nb/faq/article/5e735141ff117c3eb7d2f5ab

Joom

Utfordringer med garanti og retur

Lang leveringstid. Mottatte produkt samsvarer ikke med kjøpt produkt. I tillegg var flere av produktene skadd. Vanskelig å få benyttet garantien knyttet til kjøpet. Er frem og tilbake uten at Joom klarer å imøtekomme meg som kunde. Vil ikke sende riktig produkt, foreløpig ikke mulighet til å returnere feil produkt. Rabatt på produkt jeg ikke har behov for eller har ønsket er en for dårlig løsning.

20. mai 2023

Kjære Beate,

Det er trist at opplevelsen din på Joom er negativ.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vår kundeservice, så kan du gjøre dette via via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Du kan alltid be om en refusjon hvis du har fått en vare av dårlig kvalitet, eller en som ikke samsvarer med beskrivelsen. Les mer om kvalitetsgarantien her: https://www.joom.com/nb/faq/article/5e720a7aff117c3eb7d2d12a

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid! Forsendelsen ble sendt i 2 forskjellige pakker begge pakken var forsinket. Om du sender mail til kundesenteret tar det flere uker før de varer. Jeg fikk svar etter at jeg hadde betalt til Klarna for varene (dagen etter mottatt pakke nummer 2). Det kom ett tilbud på min mail om at jeg kunne få rabatter på neste kjøp siden mine varer var så forsinket...jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra dere igjen selv om jeg får en rabatt kupong!

25. april 2023

Kjære Hege,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Du kan alltid skrive til vår kundeservice via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com hvis en eller flere av dine bestillinger er forsinket, for å få mer informasjon om den.

Helt Tragisk!

Helt Tragisk!
Denne siden burde vert stengt! Fikk varen etter veldig lang ventetid så virket den ikke. I stede for og løse saken blir tiden dratt ut med tåpelige unnskyldning om at de trenger video bevis av det og video bevis av det sender bevis etter bevis etter bevis men det kommer bare ny Mail om at de trenger video bevis av nye ting. Tilslutt har de dratt ut tiden så lenge at de nekter å returnere pengene! Ren svindel! Her bør Klarna trekke seg ut!

15. februar 2023

Kjære Thomas,

Vi setter pris på din tilbakemelding. Det er synd at opplevelsen din er negativ.

Vår kundeservice kan be kundene om å sende oss videoer og/eller bilder som beviser problemet med varene. Les mer om dette her: https://www.joom.com/nb/faq/article/5e720a7aff117c3eb7d2d12a

Vi vil gjerne jobbe videre med din henvendelse. Du kan fortsatt sende videoen som vi har bedt om til vår kundeservice.

Verste side som fins

Verste side som fins, aldri igjen.
De tvinger deg til å opprette konto og logge inn for å se hvor er leveringsstedet. Du får ikke pakken til slutt og de får pengene dine.
Første og siste gang jeg kjøper fra denne siden.

1. november 2022

Kjære Mustafa,

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice via e-posten "support@joom.com" eller chatten i Joom-appen, slik at de kan hjelpe deg å finne din pakke, og evt. refundere pengene dine.

På Joom finnes det en leveringsgaranti. Hvis du ikke har fått bestillingen når den starter, vil vi returnere hele prisen til pakken. Du kan se perioden for leveringsgarantien på siden til bestillingen, ved å velge punktet "Når blir pakken levert".