Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer
Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg n... Vis mer
Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.
Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert e... Vis mer
Easy-to-use app with quality goods and low prices!
USA
- joom.com
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Styr unna.
Ærlig, redelig og konstruktivt; Lever produktet jeg har betalt for.
Redigert: jeg skulle gjerne gi 0- null- stjerner. Det er konstruktivt nok.... och användbart omdöme . "Styr unna" blir et godt og, situasjonen tatt i betraktning, både høflig og sivilisert råd.

Svar fra Joom
Null stjerner til en butikk som…
Null stjerner til en butikk som forsøker å øke prisen når du kommer til kassa. Hjul til vaskemaskin økte med 50 prosent fra handlekurv til betaling - og det var ikke frakten som ble lagt til. Og selvsagt var prisen den "gamle" da jeg gikk tilbake til handlekurven.
Veldig bra ta det finnes andre alternativ. STYR UNNA.

Sporingslink virker ikke
Har bestilt en vare, men sporingslinken virker ikke. Ser andre også har klaget på dette, kanskje rette opp feilen.

Svar fra Joom
Refunding procedure was perfect.
Refunding procedure was perfect.

For lang leveringstid
ekstra lang leveringstid, utover estimert tidsrom ved bestilling. Tilsynelatende er bestilte varer innom unødvendig mange transittland på veg til meg.

Dårlig service
LM201656218NO
To varer var ikke med i forsendelsen. Joom nekter å tro meg..i tillegg skal de ha 350 kr for retur av en kjole som ikke passet og var stygg. Dette blir dårlig rewiew. Max én stjerne.

Svar fra Joom
Jeg har kjøpt hair mask set (Kerargan)…
Jeg har kjøpt hair mask set (Kerargan) for over en måned siden, som kostet meg 1200 kr, men har ikke noe peilig på status. Lite svar får jeg fra Latvia.
Det ser ut som det er et filial (i Latvia) av Temu (China) for å lure folk.
Latvia legger til sitt profitt men videre bestiller varar fra Temu.
Dette er skam.
Jeg har betalt alerede, men håer kan få refundert/kompensert av Klarna.
Hold dere unna temu og Joom. der er samma dritt.

Kjøpte 2 stk sport BH, elendig
Kjøpte 2 stk sport BH og de var av elendig kvalitet, samt at stroppen som skal strammes forran, er borrelås festen på baksiden. Helt umulig å stramme pga dette og den vrir seg i festet. Klaget og får ikke medhold heller. Elendig kundeservice og det tok evigheter fra bestilling til pakken kom. Anbefaler ikke joohm.

Svar fra Joom
Kjøpte 6 plagg..ingen av dem lignet på…
Kjøpte 6 plagg..ingen av dem lignet på bildene..kvaliteten var dårlig og klærne var bittesmå..centimeter som var oppgitt i beskrivelsen stemte overhodet ikke😕bortkastet 1000 kr..gadd ikke ta meg bryet med retur en gang .regner med at det hadde blitt veldig dyrt så alt havnet hos Fretex..sikkert noen barn som kan bruke de.

Det er scam!
Det er scam!! Styr unna
Vi har bestilt klær for 2000kr og har ventet på pakken i 1 mnd. Den har enda ikke kommet. Mulig om jeg kan få pengene mine tilbake

Svar fra Joom
For sporingslinken virker ikke,den tar…
For sporingslinken virker ikke,den tar meg bare tilbake til produktsiden!
Endelig mottok jeg bestillingen! Det tok 2 uker, men varen var i orden!

Svar fra Joom
Dette er en jallabedrift som driver…
Dette er en jallabedrift som driver e-commerce via Latvia. De har både app og kan nåes på e-post, men de svarer tregt og gir meg ikke det jeg ønsker og ramser opp en haug med vilkår angående retur. Jeg har fått en vare som ikke passer og ønsker en returadresse å sende det til, men det virker problematisk for joom.com. Varen er shippet/sendt fra Kina.

Shadye greier 🤔
Det virkelig ut som en shady business. Ser at Joom.com KUN svarer på positive tilbakemeldinger. Dette lyser IKKE seriøs bedrift akkurat. Skulle kjøpe noe herfra, men etter et sjekk her hos Trustpilot, velger jeg å styre unna.

Svindel!!
Varen som ble bestilt og betalt, ble ikke levert til tid. Ny dato ble satt for levering opptil flere ganger. Da jeg henvendte meg for å høre om varen, fikk jeg beskjed om at den to ukers klagefristen (etter forventet levering) var gått ut, og jeg har dermed tapt pengene og varen. Dette er svindel på høyt nivå. Anbefaler alle å la være å kjøpe noe, styr unna!!!!!!

Svar fra Joom
første gang de levert pakken min.andre…
første gang de levert pakken min.andre gang.jg betalte 3 pakker.de leverte ikke.ingen svarer.dårlig kunde behandler.anbefales ikke i hele tatt.nm

Manglende levering
Har kontaktet de i forbindelse med en pakke som ikke er levert, posten har ikke ansvar og det har gått 3 dager med mail frem og tilbake med Joom og idag sendte de meg melding om at det var levert 10.mai. Er vel ikke min oppgave å lete etter pakken og Posten.no henviser til at Joom må etterlyse pakken. Elendig kundeservice hos Joom, kan ikke anbefale å handle her.

Svar fra Joom
Har bestilt meg en veske fra Joom
Har bestilt meg en veske fra Joom. Veska kom, men så ikke ut sånn som på nettsiden. Feil farge, skinn så uekte ut, og en synlig defekt( lys stripe) på den ene siden. Belte var mye kortere enn på bilder.
Så det blir retur. Mangler bare adresse, siden pakka kom fra China og adresse står på kinesisk🤯

Svar fra Joom
Dessverre fremstår "400 i 1 spill" som…
Dessverre fremstår "400 i 1 spill" som veldig billig både i materialer og ytelse. Spillene har en tendens til å henge seg opp hele tiden, noe som ødelegger enhver glede ved å spille dem. Det er tydelig at dette produktet ikke lever opp til kvalitetsstandardene man forventer, og det er en skuffende investering for enhver som er ute etter en god spillopplevelse.