Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer
Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg n... Vis mer
Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.
Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert e... Vis mer
Easy-to-use app with quality goods and low prices!
USA
- joom.com
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kommer aldri og handel her igjen
Måtte til slutt betale for sandaler som ikke passet!!! 🤬Kommer aldri og handel her igjen. Får ikke hjelp til å få sende varer i retur. Har bedt om en retur etikett uten hjelp .Har fått svar må betale returen selv til Kina, også hvis du angrer kjøpet!!!
Har handlet hos Temu ikke problem

Love it
Love it. I buy a punching bag and I love it and it was cheap

Svar fra Joom
Kommer aldri til å handle her igjen
Kommer aldri til å handle her igjen. Dårlig kvalitet og fikk beskjed om å betale toll i ettertid, noe som gjorde kjøpet veldig dyrt og ikke verdt pengene. Fikk ingen informasjon, da jeg bestilte, at jeg ville få toll på varene!

Svar fra Joom
Dårlig produkt og dårlig kundeservice
Jeg kjøpte et par Lenovo ørepropper der det sto at spilletid var 5 timer.Men etter ca 2 timer så slår de seg av.Så utrolig dårlig produkt eller så er det feil med de.Har sendt klage på de for ca 1 mnd siden,men fortsatt ikke fått svar.Så elendig kundeservice

BOIKOTT JOOM!!
Kjøpte tidelig i februar 3 ting på joom inkl en lydplanke eg gledet meg til å bruke!
Den kom no te slutt. Måtte etterlyse den 12.2 og tol ytterlige 14dager før den kom!
Men så virker ikkje den,og gidde beskjed og måtte prøve noen ting,filme og sende inn. Men no har eg gjort det 7 ganger og de e fortsatt ikkje fornøyd!!
Er jo de så selger ting så ikkje virker!
Kjem aldri te å handle der igjen!
Så hold dere lang unna joom!

Beste til nå.
Helt utrolig! 10 dager i fra bestilling til mottatt i posten. Bare minne om at det er halve jorda rundt i en liten plastpose!
Oppdatering på sporingen er blitt til maaaange punkter denne skal igjennom / innom. Meget bra og best hittil.

Klarer ikke levere
Klarer ikke levere, bare rot å tull.
Klarna må kutte ut dette firma.

Svar fra Joom
Dårlig kundeservice 3 fanger har de…
Dårlig kundeservice 3 fanger har de trukketbfor mye penger hos meg , tatt betalt dobbelt de svarer ikke på mld, etter 5 dager har eg ikke fått svar eller penga igjen. De andre ganga har de brukt måneder på å betale tebake ligg unna
Chatten eller mail svarer de på 20 januar enda ikke fått penger eller svar
Meld inn via chat

Svar fra Joom
Jeg fant mine favoritter i lesebriller/…har nemmelig kjøpt de før på Joom.
Jeg fant mine favoritter i lesebriller/ solbriller med styrke. Mye finere enn de jeg finner i norske brille butikker. Kjempefine og supre briller som jeg bare elsker!! Anbefales på det sterkeste til alle der ute som trenger briller til en fantastisk bra pris.

Svar fra Joom
Samme opplegg som Temu. Skygg unna!
Joom gir uttrykk for å være en nasjonal butikk, men varene blir sendt fra Kina. Jeg bestilte noen dusjlister som har tatt uker å levere. De hyppige oppdateringene viser at bestillingen har vært verden rundt. Nå fikk jeg melding om at varen «allerede» er i landet. Latterlig, og på grensen til svindel. Skygg unna..

Svar fra Joom
Jeg fått ikke pakken jeg bestilte
Jeg fått ikke pakken jeg bestilte, jeg tok kontakt med de, men de svarer ikke. Dette er tyveri! Hold deg vekk.

Bestilte julegaver derfra
Bestilte julegaver derfra. Lego og et fly til gutten vår.
Legoen var for det første IKKE lego - og den kom uten emballasje og med skader på flere av delene.
Men, det ble da okay likevel.
Flyet virker bra.
Men utrolig lang ventetid for å få pakken!

Svar fra Joom
Lang leveringstid og alt for små klær
Ekstremt lang leveringstid og størrelser laget for barn.
Ikke bare måtte jeg vente over én måned på varene, samt at alle er enda ikke kommet, men ingen verdens ting passer.
Klærne passer ikke til voksne, og jeg regner med at man må ha valgt størrelse 10xl for at den skulle passet en gjennomsnittlig voksen.
Anbefaler ikke denne butikken til noen som helst.
Styr unna.

seriøst nettbutikk?
klarer ta seg betalt samme dag som man bestiller,men etter å ha bestillt 02.12.24 har jeg hittil ikke hørt en skit fra dem pr dags dato 19.12.24,aldri vært borti maken på netthandel

Svar fra Joom
Fikk jakken ,men st var liten kina…
Fikk jakken ,men st var liten kina str,sendte den direkte i retur tilbake fra rema 1000 helleberg lillehammer betalte 175,- nok ,for retur ( har kvittering fra posten 175,-)Joom forlanger og se bilder av åpnet pakke ,men det har jeg jo ikke tatt,men har ikke betalt noe for jakka kroner 750,- nok,men joom forlanger betaling for jakka allikevel,,siste gang man kjøper noe hos Joom,for meg virker dette som ett useriøst firma ,ikke handle der folkens

Svar fra Joom
Pris ved levering fikk ekstra toll og…
Pris ved levering fikk ekstra toll og frakt, I forhold til oppgitt pris på faktura.
Ble lovet bonus på beløpet, men etter flere e-mail til "kundeservice" har jeg ikke fått noe tilbake, verken bonus eller svar.