Joom Anmeldelser 16 086

2,6

Styr unna. Kjøpte et tråløst steketermometer (Probe) som streiket etter å ha brukt det tre ganger. Prøvde å reklamere, men kom ikke frem. På nettsiden står det at garantitiden kun er 30 dager, så lig... Vis mer

Jeg bestilte en buet effilieringssaks til hund for 690kr da varen var umulig å oppdrive i Norge. I etterkant av bestillingen leste jeg alle anmeldelser her inne og ble naturligvis betenkt. Ville jeg n... Vis mer

Kjøp aldri fra denne siden. Styr unna denne dritt siden joom. Jeg bestilte en vare på 780 kroner, trakk penger fra min konto og jeg ikke fikk en ordre bekreftelse og ikke varen nå ca en måned.

Jeg kjøper Koreanske produkter gjennom Joom - har bestilt flere ganger og produktene leveres etter 3-4 uker. God oppdatering på sporing av forsendelsene i appen. Kun en gang har jeg ikke fått levert e... Vis mer

1. Forretningstjenester

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,6

Under middels

16k anmeldelser

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

fikk aldri varen

3. mars 2025

Kjære bruker,

Det er leit å høre at du ikke har fått din vare.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice slik at de kan finne ut hvor bestillingen er. Du kan skrive til dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Joom

Kommer aldri og handel her igjen

Måtte til slutt betale for sandaler som ikke passet!!! 🤬Kommer aldri og handel her igjen. Får ikke hjelp til å få sende varer i retur. Har bedt om en retur etikett uten hjelp .Har fått svar må betale returen selv til Kina, også hvis du angrer kjøpet!!!

Har handlet hos Temu ikke problem

17. mars 2025

Kjære bruker,

Takk for din tilbakemelding.

Returetiketter finnes ikke på Joom.

Hvis varen samsvarer med beskrivelsen, så er det mulig å sende den i retur via en instruksjon og adresse som du får fra kundeservice. Alle sendekostnadene må betales selv.

Disse reglene er alltid tilgjengelige på vår nettside: https://www.joom.com/nb/faq/article/67d0140956f83c68270a3c2a

Love it

Love it. I buy a punching bag and I love it and it was cheap

15. mars 2025

Svar fra Joom

We are delighted to know that you're happy with us! Thank you for your 5-star review. 🤗

Kommer aldri til å handle her igjen

Kommer aldri til å handle her igjen. Dårlig kvalitet og fikk beskjed om å betale toll i ettertid, noe som gjorde kjøpet veldig dyrt og ikke verdt pengene. Fikk ingen informasjon, da jeg bestilte, at jeg ville få toll på varene!

13. mars 2025

Kjære bruker,

Det er synd å lese om din opplevelse.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice slik at de kan evt. kompensere tollet som du har betalt. Du kan skrive til dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

Joom

Dårlig produkt og dårlig kundeservice

Jeg kjøpte et par Lenovo ørepropper der det sto at spilletid var 5 timer.Men etter ca 2 timer så slår de seg av.Så utrolig dårlig produkt eller så er det feil med de.Har sendt klage på de for ca 1 mnd siden,men fortsatt ikke fått svar.Så elendig kundeservice

10. februar 2025

Kjære bruker,

Det er synd at du har fått en vare som ikke fungerer.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice for å få hjelp med saken. Du kan skrive til dem via chatten i Joom-appen, eller e-posten support@joom.com.

BOIKOTT JOOM!!

Kjøpte tidelig i februar 3 ting på joom inkl en lydplanke eg gledet meg til å bruke!
Den kom no te slutt. Måtte etterlyse den 12.2 og tol ytterlige 14dager før den kom!
Men så virker ikkje den,og gidde beskjed og måtte prøve noen ting,filme og sende inn. Men no har eg gjort det 7 ganger og de e fortsatt ikkje fornøyd!!
Er jo de så selger ting så ikkje virker!
Kjem aldri te å handle der igjen!
Så hold dere lang unna joom!

13. mars 2025

Kjære bruker,

Det er synd å høre om din opplevelse på Joom.

Kundeservice kan be om bevis på problemet for å gi en refusjon.

Hvis du ikke ønsker å gi bevis, så er det mulig å returnere varen til selgeren i perioden av 14 dager etter mottakelsen, på egen bekostning.

Vi håper at opplevelsen din på Joom kan bli bedre i fremtiden.

Joom

Jeg liker Joom veldig godt :-).

Jeg liker Joom veldig godt :-).. Anbefales :-)..

27. februar 2025

Kjære bruker,

Tusen takk for din positiv anmeldelse. Vi er glade at du liker Joom, og håper at shoppingen vil bare glede deg i fremtiden.

Beste til nå.

Helt utrolig! 10 dager i fra bestilling til mottatt i posten. Bare minne om at det er halve jorda rundt i en liten plastpose!
Oppdatering på sporingen er blitt til maaaange punkter denne skal igjennom / innom. Meget bra og best hittil.

25. februar 2025

Kjære bruker,

Det er fint å høre at din opplevelse på Joom er positiv. Vi er glade at du mottok pakken fort, og håper at kjøp på Joom vi bare glede deg i fremtiden.

Klarer ikke levere

Klarer ikke levere, bare rot å tull.
Klarna må kutte ut dette firma.

26. desember 2024

Kjære bruker,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice, slik at de kan hjelpe deg med å finne ut hvor dine bestillinger er. Du kan skrive til dem via Joom-chatten eller via e-posten support@joom.com.

Hvis en av våre brukere ikke får bestillingen når leveringsgarantien starter, så kan de be vår kundeservice om en refusjon. Datoene for leveringsgarantien finnes på bestillingssiden.

Super,ekstra

29. januar 2025

Kjære bruker,

Tusen takk for din positiv anmeldelse. Vi er glade at du liker Joom, og håper at fremtidige kjøp vil bringe deg bare glede.

Joom

Dårlig kundeservice 3 fanger har de…

Dårlig kundeservice 3 fanger har de trukketbfor mye penger hos meg , tatt betalt dobbelt de svarer ikke på mld, etter 5 dager har eg ikke fått svar eller penga igjen. De andre ganga har de brukt måneder på å betale tebake ligg unna

Chatten eller mail svarer de på 20 januar enda ikke fått penger eller svar

Meld inn via chat

6. januar 2025

Kjære bruker,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice, slik at de kan hjelpe deg. Du kan skrive til dem via Joom-chatten eller via e-posten support@joom.com.

Joom

Jeg fant mine favoritter i lesebriller/…har nemmelig kjøpt de før på Joom.

Jeg fant mine favoritter i lesebriller/ solbriller med styrke. Mye finere enn de jeg finner i norske brille butikker. Kjempefine og supre briller som jeg bare elsker!! Anbefales på det sterkeste til alle der ute som trenger briller til en fantastisk bra pris.

8. januar 2025

Kjære bruker,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding. Det er fint at du har funnet en vare som du liker på Joom.

Vi håper at shoppingen på Joom vil bare glede deg i fremtiden.

Joom

Samme opplegg som Temu. Skygg unna!

Joom gir uttrykk for å være en nasjonal butikk, men varene blir sendt fra Kina. Jeg bestilte noen dusjlister som har tatt uker å levere. De hyppige oppdateringene viser at bestillingen har vært verden rundt. Nå fikk jeg melding om at varen «allerede» er i landet. Latterlig, og på grensen til svindel. Skygg unna..

5. januar 2025

Kjære bruker,

Det var trist å lese om din negative opplevelse.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice, slik at de kan hjelpe deg å finne pakken. Du kan skrive til dem via Joom-chatten eller via e-posten support@joom.com.

Joom

Jeg fått ikke pakken jeg bestilte

Jeg fått ikke pakken jeg bestilte, jeg tok kontakt med de, men de svarer ikke. Dette er tyveri! Hold deg vekk.

2. januar 2025

Kjære bruker,

Det er synd at en slik situasjon har oppstått.

Bestilte julegaver derfra

Bestilte julegaver derfra. Lego og et fly til gutten vår.
Legoen var for det første IKKE lego - og den kom uten emballasje og med skader på flere av delene.
Men, det ble da okay likevel.
Flyet virker bra.

Men utrolig lang ventetid for å få pakken!

24. desember 2024

Takk for din anmeldelse.

Noen ganger kan leveringen ta lengre tid på grunn av forsinkelser til leveringstjenestene og fortolling.

Hvis varen ikke kommer når leveringsgarantien starter, så kan du ta kontakt med vår kundeservice for å få en refusjon.

Ha en fin dag videre!

Joom

Lang leveringstid og alt for små klær

Ekstremt lang leveringstid og størrelser laget for barn.

Ikke bare måtte jeg vente over én måned på varene, samt at alle er enda ikke kommet, men ingen verdens ting passer.

Klærne passer ikke til voksne, og jeg regner med at man må ha valgt størrelse 10xl for at den skulle passet en gjennomsnittlig voksen.

Anbefaler ikke denne butikken til noen som helst.

Styr unna.

24. desember 2024

Kjære bruker,

Vi setter pris på din tilbakemelding.

Noen ganger kan leveringen ta lengre tid på grunn av toll, post og andre faktorer. Du kan alltid skrive til vår kundeservice og få en refusjon hvis varen ikke kommer når leveringsgarantien starter.

Størrelser på Joom kan avvike fra europeiske. Derfor anbefaler vi at brukere våre alltid sjekker målingene i beskrivelsene til varene, og velger en størrelse ut ifra dem.

seriøst nettbutikk?

klarer ta seg betalt samme dag som man bestiller,men etter å ha bestillt 02.12.24 har jeg hittil ikke hørt en skit fra dem pr dags dato 19.12.24,aldri vært borti maken på netthandel

19. desember 2024

Kjære bruker,

Det er synd at din opplevelse på Joom er negativ.

Joom

Fikk jakken ,men st var liten kina…

Fikk jakken ,men st var liten kina str,sendte den direkte i retur tilbake fra rema 1000 helleberg lillehammer betalte 175,- nok ,for retur ( har kvittering fra posten 175,-)Joom forlanger og se bilder av åpnet pakke ,men det har jeg jo ikke tatt,men har ikke betalt noe for jakka kroner 750,- nok,men joom forlanger betaling for jakka allikevel,,siste gang man kjøper noe hos Joom,for meg virker dette som ett useriøst firma ,ikke handle der folkens

30. november 2024

Kjære bruker,

Frustrasjonen din er forståelig.

Varer må sendes i retur ifølge våre regler: https://www.joom.com/nb/faq/article/639aea5f3d18e40c2cd71d65

Dessverre kan vi ikke gi en refusjon hvis varen ble sendt til en tilfeldig adresse.

Joom

Pris ved levering fikk ekstra toll og…

Pris ved levering fikk ekstra toll og frakt, I forhold til oppgitt pris på faktura.
Ble lovet bonus på beløpet, men etter flere e-mail til "kundeservice" har jeg ikke fått noe tilbake, verken bonus eller svar.

16. oktober 2024

Kjære bruker,

Det er synd at opplevelsen din på Joom er negativ.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice igjen, slik at de kan hjelpe deg. Du kan skrive til dem via Joom-chatten eller via e-posten support@joom.com.