Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, hjælpsom, lækkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sælger og køber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejer🤩🤩🤩🤩 jeg fik lavet en spical di... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smykkerne i sig selv er skønne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde målt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert størrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prøve og b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We ordered wedding signets , gravering was excellent like we wanted ;) delivery up to 3-4 weeks. 1 constructive feedback- ring boxes should be Mabye little more special if you spending amount of money... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

IX STUDIOS betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at være DIG. Det er det.

Kontaktopplysninger

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God Service

Jeg fik leveret et flot smykke og havde brug for hjælp, som jeg hurtigt og nemt fik.

19. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ok smykker, ekstremt dårlig service.

Jeg har købt 2 dyre halskæder hos IX.

Anden gang jeg modtog en halskæde var låsen gået i stykker. Min kæreste og jeg tager ind i butikken for at få byttet denne. Vi bliver mødt af en medarbejder der virker rimelig ligeglad og næsten ikke siger to pip. Må flere gange spørge hvad processen er. De halskæder hun fremviser ligger i forkerte poser med forkert label og roder rundt i det. Uden at beklage eller give et smil eller noget.
Smykkerne (når de ikke er defekte), er rimelig gode og holder godt. Men begge gange jeg har været i den fysiske butik er jeg blevet mødt af så dårlig service. Det er super ærgerligt og gør oplevelsen så ærgerlig. Særligt når det er dyre smykker der er købt begge gange.

28. desember 2025

Kære Liv,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det gør os virkelig kede af at høre, at du både har modtaget en halskæde med en defekt lås og samtidig har haft en skuffende oplevelse i vores butik. Det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give – især ikke når man investerer i smykker i den prisklasse.

Vi beklager meget, hvis du har følt dig mødt med ligegyldighed og manglende imødekommenhed. Det tager vi meget alvorligt, og vi vil bruge din feedback til at sikre, at vores kunder fremover får den varme og professionelle behandling, de fortjener.

Vi vil meget gerne følge op direkte med dig, så vi kan gøre det godt igen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Tak igen for din ærlighed – vi håber, du vil give os muligheden for at skabe en langt bedre oplevelse næste gang.

Louise - IX Studios

Kundeservice

Jeg bestilte en ring, som skulle gives i julegave, men modtog den forkerte. Kundeservice krævede først, at jeg selv printede en returlabel, hvilket ikke er rimeligt – især når fejlen er deres. Først næsten to uger senere, og efter jeg henviste til købeloven, sendte de en label, som kunne scannes i pakkeshop.

Selve produktet fejlede intet, men den dårlige kundeservice betød, at jeg ikke kunne give gaven til jul. Derfor kun én stjerne.

16. desember 2025

Svar fra Ixstudioscph

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af, at du modtog en forkert ring, og at det desværre gik ud over julegaven. Det forstår vi godt har været både frustrerende og ærgerligt – og det undskylder vi mange gange for.

Da fejlen var fra vores side, gjorde vi vores bedste for at finde en løsning, så returneringen blev så nem som muligt. I dialog med dig fandt vi en alternativ løsning med en QR-kode, så varen kunne returneres uden brug af printer. Desværre tog processen samlet set for lang tid, og det beklager vi meget – især fordi gaven ikke nåede frem til jul.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til os for at blive bedre. Vores største ønske er altid at gøre vores kunder glade, og vi er kede af, at det ikke lykkedes i denne situation.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Christopher

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte smykker og super service.

20. desember 2025

Svar fra Ixstudioscph

Tusind tak for de pæne ord!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både smykkerne og servicen. Det betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

De bedste hilsner
Christopher

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet, holder ikke til helt almindelig hverdag

Jeg fik for et års tid siden et armbånd herfra, som jeg gik med i 4-5 måneder indtil, at det pludselig en dag må have knækket og røget af, da det i hvertfald var væk. Jeg fik så et nyt for under en måned siden, og det holdte under tre uger før, at dette også var væk. Jeg har et helt almindeligt kontorjob og begge armbånd forsvandt på helt almindelige hverdage. Nu bruger jeg igen mit gamle armbånd fra H&M, som har holdt i flere år.
Jeg kontaktede kundeservice, men de kunne ikke hjælpe, og de forsikrede mig om, at deres armbånd er af høj kvalitet og gennemgår en dybdegående kvalitetssikring... ikke ligefrem min oplevelse. Penge lige ud af vinduet:/

17. desember 2025

Svar fra Ixstudioscph

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det gør os oprigtigt kede af at læse, at dine armbånd ikke har levet op til hverken dine forventninger eller vores egne standarder. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Selvom vores smykker gennemgår flere kvalitetstjek, er det tydeligt, at din oplevelse ikke har afspejlet det, og det tager vi fuldt ud alvorligt. At miste to armbånd på den måde er selvfølgelig både frustrerende og skuffende, og vi forstår godt, at det føles som penge ud af vinduet.

Vi er også kede af, hvis du ikke følte, at vi kunne hjælpe dig tilstrækkeligt, da du kontaktede vores kundeservice. Det vil vi gerne tage til os og lære af.

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre – både når det gælder kvalitet og kundeservice. Skulle du have lyst, er du altid velkommen til at kontakte os igen, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

IX STUDIOS

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lækkert halskæde

Lækkert halskæde

3. april 2025

Hej Jonas,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Lad os endelig vide, hvad vi kan gøre for at få 5 stjerner til en anden gang :-)

Mega god service!!!🤗

Jeg har handlet for første gang med Ix studios. Hurtig levering. Jeg skulle have byttet en ring og polerede en af dem. Jeg kontaktede deres kundeservice og jeg må sige deres service er helt i top. Jeg fik den sødeste Emilie til hjælp. Kæmpe optur herfra🤗🤗

27. februar 2025

Kære Freya,
Tusind tak for din søde anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang :-)

Altid god service

Altid god service! Fornøjelse at handle her 🫶🏼

9. februar 2025

Hej Marcus,
Tusind tak for de søde ord. Det gør os så glade!

Vi ønsker dig en skøn dag :-)

Outstanding service!

Outstanding service!! Simpelthen så god tid og så kvalificerede forklaringer og meninger. Kæmpe hjælp, kæmpe tak!!

27. januar 2025

Hej Lea,
Tusind tak for din søde anmeldelse, den varmer meget!
Vi håber, at I bliver glad for smykkerne! :-)

Ja tak!

Ekstrem godt! Idet vi kommer ind, får vi et skønt “hej!”, selvom hun servicere en anden kunde.
Da hun er færdig med kunden er hun ved os, og har både gode råd og god vejledning.

Hun var bare skide god - og her fik vi altså meget mere end bare et par nye ting.

30. desember 2024

Hej Peter,
Tusind tak for din søde anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse og så glæder vi os til at hjælpe jer igen en anden god gang! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget fine smykker med personlighed

Meget fine smykker med personlighed. God service og nogle gange er man heldig og få lakridser med i pakken. Og når det sker, så gives der hermed 5 stjerne +.

/M

6. januar 2025

Hej Murat,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for!
Vi har flere lakridser på lager, til næste gang ;-)

Absolut god købsoplevelse👍

Absolut problemfri handel. Flotte varer, god og venlig kommunikation, samt hurtig forse👌.
Kan klart anbefales👍

1. desember 2024

Hej Martin,
Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse under hele processen.

Vi håber du bliver rigtig glad for smykkerne og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden god gang! :-)

Dejlig dag til dig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ankom hurtigt og super kvalitet

29. november 2024

Hej Nilas,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Vi håber du er glad for smykket og så ønsker vi dig en skøn dag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god service og smykker i…

Rigtig god service og smykker i topklasse
Hver gang, jeg har købt smykker hos IX Studios, har jeg fået en rigtig god service. Personalet er altid smilende og imødekommende, og de er rigtig gode til at hjælpe en, hvis man er i tvivl om, hvilke styles, der ville klæde en bedst. Derudover er deres smykker virkelig god kvalitet, og de er blevet mit foretrukne sted at købe smykker

5. november 2024

Kære Aslak,
Tusind tak for din søde anmeldelse, den er vi meget glade for!
Vi håber at du er glade for dine smykker og så glæder vi os til at tage imod dig næste gang du kommer forbi butikken!

Intet og klage over

17. september 2024

Svar fra Ixstudioscph

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris!
Vi ønsker dig en skøn aften :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jamen IX Studios er jo mit yndlings…

Jamen IX Studios er jo mit yndlings smykke brand! Jeg har flere af jeres styles og elsker de er så rå og tidsløse.

Jeg har dog prøvet enkelte gange at være lidt skuffet over produkt ift. prisen🤷🏼‍♀️

Ellers er jeg meget tilfreds👌🏻

2. september 2024

Hej Rebecca!
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for!
Hvis du en anden gang skulle opleve skuffelse over produktet, må du meget gerne kontakte os, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig :-)
Vi ønsker dig en skøn dag!

Alt for længe reparationstid

Reparation af defekt armbånd nu på snart 7. uge

Da det blev indleveret fik jeg st vide det ville tage et par uger.

Efter et par uger kontakter jeg dem, får at vide at “grundet sommerferie skal jeg regne med yderligere et par uger”

Nu snart 7. uge og ingen lyd fra dem når jeg kontakter dem.
Hvornår får jeg mit armbånd?

7 uger er simpelthen alt alt alt for lang tid at vente

29. august 2024

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, intet bøvl. Og mega fede smykker, har ring, armbånd, halskæde og ørering fra dem, de kan det hele!
Kan varmt anbefales.

8. mai 2024

Hej,
Tusinde tak for den søde anmeldelse! Det er vi så glade for at høre!

Vi håber du bliver glad for dine smykker! :-)

Hav en skøn dag!

Pune // IX STUDIOS

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv