Fraråder stærkt at købe herfra 😳 Dårlig kvalitet og ønsker at få pengene retur Kan kun vælge ombytning hvilket jeg bestemt ikke ønsker Skriver til dem og får bekræftelse på, at de... Vis mer
Selskapet har svart
Så først smykkerne på TV i Løvens Hule og blev fuldstændig forelsket i jeres brand og jeres sjove historie. Besøgte jeres showroom i København, hvor jeg fik lov til at se og prøve smykkerne. Fik den... Vis mer
Selskapet har svart
IX STUDIOS means Danish craftsmanship with a massive attitude. We are inspired by X, an iconic representation of the intersection between modern culture, traditional craftsmanship, and classic designs. We only create durable, personal jewelry that can be used time and time again. Quality jewelry with attitude. That's our New Way of Danish. Bottom line, we just want to encourage you to be YOU. That's it.
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fraråder stærkt at købe herfra 😳
Dårlig kvalitet og ønsker at få pengene retur
Kan kun vælge ombytning hvilket jeg bestemt ikke ønsker
Skriver til dem og får bekræftelse på, at de vender tilbage hurtigst muligt
Der sker ingenting. Rykker for svar og der sker stadig ikke noget
Kan så læse mig frem til, at hvis jeg ønsker penge retur koster det ca 36kr og ombytning er gratis?!!!
Får forklaring , at det er fragten der koster 36, så det er fair nok.
Set i lyset af at man har 14 dage til at bytte sin vare i, er det katastrofalt lang tid at vente over de antal dage på svar

Svar fra Ixstudioscph
Utrolig dårlig kvalitet. Har skulle aflevere min ring tilbage op til flere gange da stenen er faldet af. Samme ring er også knækket og kunde service er nærmest ikke eksisterende. Hvis man ser bort fra design så fejler de på alle parametre.
Jeg har købt en halskæde som knækkede af at jeg tørrede mig stille og roligt med mit håndklæde. Da jeg gik ned i butikken skulle jeg betale fuld pris for halskæden igen. Det gjorde jeg så. Efterfølgende knækkede den nye halskæde igen uden at jeg lagde mærke til det. Mit vedhæng blev væk i samme ombæring, men den knækkede kæde har jeg stadig. Der var hverken hjælp at finde i butikken eller ved at kontakte kundeservice. Før alt dette havde jeg oplevet at købe en ørering, som havde en defekt lås. Den blev væk da jeg var ude og vandre. Desværre var der heller ingen hjælp, da jeg forsøgte at finde løsning med kundeservice. Alt i alt synes jeg IX laver nogle enormt flotte og fede designs men de mangler en hel del på kvaliteten samt en kundeservice, der vil finde løsninger på helt og delvist defekte vare... mega ærgerligt. Det burde gå hånd i hånd med deres relativt høje priser.
Har købt mange smykker hos IX Studios og er altid super tilfreds med kvalitet og design! Deres ansatte i butikken er altid super søde og hjælpsomme.
Virkelig, virkelig dårlig service ved reklamation (sag 4946).
Afleverer for to måneder siden en halskæde, hvor låsen er defekt (skyder faldet ud). Det er kun låsen, der skal repareres. Dialog frem og tilbage. I dag har jeg så fået en kæde retur - bare ikke MIN kæde, men en længere kæde. Min mand spurgte, da han afleverede, om der ikke skulle stå nogle specifikationer på kvitteringen, men det skulle der ikke, de havde helt styr på det(!), så nu står jeg med en anden type kæde, hvor mit vedhæng sidder nede på brystet og ikke oppe ved halsen. Ingen besked, ingen aftale om ombytning til anden type vare. Den plus vedhæng var en 50-årsgave fra min svigermor. Jeg må nu ud og finde en ny kæde, som passer til mit vedhæng igen. Ærgerligt.
Tusind tak til Emilie for super behagelig service og rådgivning! Normalt kan det være lidt akavet, at stå der og prøve smykker frem og tilbage, men hun gav en god energi og fik det til at føles helt naturligt.
Tusind tak!
Købte for nogle få år tilbage 3x ringe af IX studios med indgravering for 1649 kr. Pr. Stk., min bror mistede for nyligt denne ring og jeg kontakte dem i forbindelse dermed for at få lavet en igen.
Jeg får så en pris der hedder 1499 for ringen og 599 x2 for de to indgraveringer i ringen. Det vil sige ca. 2700 for en ring. Jeg spørg da hvordan denne markante stigning kan forklares og bliver spist af med "nåmen alt andet er jo steget såååå..."
Jeg synes det er usmagelig og jeg vil anbefale at man finder et sted hvor de ikke tar det dobbelte af andre.
Jeg har nu personligt bestilt ringen et andet sted fra, og se engang, jeg fik den endda uden at give 1100 mere end sidste gang.
Stærk anbefaling at tjekke markedet før i handler hos IX studios.
Edit: det jo så spændende at det er lasergraveringen der er steget så markant i pris, så igen meget uforstående

Svar fra Ixstudioscph
Smukke produkter og god service!
Rasmus

Svar fra Ixstudioscph
Flotte smykker af høj kvalitet. Hurtig leveringstid og forsvarlig indpakning. Derudover har jeg været yderst tilfredsmed med kommunikationen og behandlingen af en reklamation; der blev ydet kompetent og hurtig hjælp.

Svar fra Ixstudioscph
Smykker af god kvalitet, og gode priser! Butikken er så fin, og helt klart et besøg værd!

Svar fra Ixstudioscph
Som ny kunde hos IX STUDIOS, er jeg meget benovet over hvor godt og meget behageligt jeg er blevet behandlet fra min første mail jeg skrev til dem, med diverse spørgsmål om ringen jeg ville købe hos dem og med en eventuel gravering i ringen.Den behandling og service er en konge værdig👑 og jeg har ikke brug for at møde op i en Guldsmede butik når det hele kan klares så godt og nemt over mail, og dem man er i kontakt med ved IX Studios er virkelig professornelle til deres arbejde og er vild glad og stolt over det resultat vi sammen nåede frem til med graveringen det er vild flot det monogram jeg får graveret i ringen♥️Håber da lidt på at IX Studios vil bruge min ring som reklame i deres opslag for det fortjener den💫💥💫 Glæder mig vildt til at modtage og få ringen hjem når den bliver færdig hos dem Tusind tak for godt samarbejde og super god behandling. Hvor kunden er i front og højsæde og får en kanon god behandling💫💫 Anbefaler meget gerne IX Studios til andre som kunne tænke sig og få den oplevelse med sig i fremover i Baggesen og kan bære et flot smykke fra IX STUDIOS.

Svar fra Ixstudioscph
Jeg bestiller en signeret ring d.
Og har været i kontakt med en af dem der arbejder der løbende for at høre om designet kan lade sig gøre. Han svare så tilbage at det kan det godt og ringen ville være færdig inden for 4 uger. Jeg bestiller så ringen og venter spændt. Da der er gået 2 uger efter min bestilling får jeg en besked i min mail at der vil komme et ekstra gebyr på da mit design er for “kompliceret” jeg svare tilbage at jeg synes de skulle ha oplyst mig om dette førhen i processen og reklamere for det på deres hjemmeside. At der muligvis kunne komme et gebyr på. Men jeg har bestilt denne ring til min kæreste som fødselsdags gave og er selvfølgelig nød til at give dette åndsvage gebyr.
Jeg får så en mail en lidt over en uge senere om hvorvidt jeg er tilfreds med ringen og om hvor mange stjerner jeg vil give deres service. Jeg svare så tilbage om ringen overhovede er blevet sendt da jeg ikke har fået nogle mail eller besked på den sku være sendt eller kommet. Jeg får så svar tilbage “nej beklager det er en automatisk besked”
jeg har nu modtaget min pakke en uge senere. Jeg havde betalt 20 kr. elstra for gave indpakning, men fik bare en pop ud æske jeg selv kunne tage ring æsken i. ( pak selv gaven ind hvis i skal give et smykke fra denne butik)
Alt det sure til side er det en rigtig fin ring og vi er glade for den. Turen herhen har bare været lidt oppe af bakke synes jeg.

Svar fra Ixstudioscph
Jeg har givet min datter et par hoops samt tilkøbte vedhæng i julegave. Desværre viser det sig, at den ene ørering ikke lukkede ordentligt til, hvilket gjorde at vedhæng faldt af øreringen og dermed blev mistet.
Jeg var forbi forretningen i Niels Hemmingsens Gade og fik byttet øreringen, men det mistede vedhæng skulle jeg købe til samme pris som jeg havde givet på Black Friday. Jeg savner, at der var erkendelse af, at de har solgt en defekt ørering, som har medført, at jeg skulle bruge både mere tid og penge på at anskaffe ørering og vedhæng igen pga. fejl i produktet.

Svar fra Ixstudioscph
Rigtige pæne smykker til en pæn pris til kvaliteten, købte mit smykke i butikken ved strøget og fik super service, har os været i kontakt med dem på mail hvor der endnu engang var perfekt kundeservice ⭐

Svar fra Ixstudioscph
Flotte smykker, god kundeservice, hurtig levering og generelt styr på det :)

Svar fra Ixstudioscph
Smykkerne føles som og udstråler god kvalitet, designet er unikt, der er noget for enhver smag, smykkerne er virkelig smukke. Man får meget for pengene.
Jeg købte i maj en ring til 1100 kr. derfra som jeg er utrolig glad for, men jeg har ikke gået specielt meget med den. Den er alligevel allerede ved at miste guld farven, det synes jeg er for dårligt til sådan en pris….

Such terrible quality.
I bought a gold ring less than 2 years ago. After 6 months I had to get the edges re-plated. Which they did do for free. I was happy…. Until… another 9 months passes and the edges needed to be re-plated again!! This time they wanted to charge me do it. Why would I pay for re-plating when the first time they did it, it didn’t last 9 months?!
A ring that needs to be fixed twice in under 2 years, is not plated with enough gold. They are cutting corners.
I work behind a computer most of the time and don’t wear the ring when doing Physical tasks that might damage the ring. So, it’s not my fault. It’s the quality of the plating is not up to par.
The problem with companies these types of companies is that they are all about image and they don’t give a damn about quality or customer satisfaction. They have now lost a customer for life.
Good work.

Svar fra Ixstudioscph
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.