Jeg kjøpte noen smykker på Maria Black i to separate pakker på tilbud. Betalte også porto for 60kr for sending med UPS. Den ene pakken som jeg bestilte sist har nå ankommet. Størrelsene på r... Vis mer
Vi bestilte øreringer, men misforstod og fikk bare en. Vi misforstod under bestilling at vi måtte velge et par, så det var vår feil. Men da vi tok kontakt med kundeservice var det superraskt svar og b... Vis mer
Maria Black is a crafted and considered brand where truly unique products tells a story of sensitivity and strenghts.
Lille Strandstraede 14 D2, 1254 , Copenhagen K , Danmark
- +45 40483152
- customer-care@maria-black.com
- maria-black.com
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Ufattelig dårlig service
Ufattelig dårlig service. Hvorfor! De har ikke øyekontakt med kunden som handler i butikken. Aldri opplevd dette og må si dette var utrolig uproft! Driver selv butikk og hadde en av mine ansatte ikke sett på kunden/kundene hadde mine ansatte mistet jobben.
Dårlig retur policy og tiltaksløst kundeservice
Den ene pakken som jeg bestilte sist har nå ankommet. Størrelsene på ringene stemmer ikke i det hele tatt med universelle størrelser altså 58 er egentlig 54 og bilde samsvarer ikke med produktet du mottar!
Den andre pakken er nå en plass mellom Sverige og Oslo og har blitt jojoet frem og tilbake siden Mandag (merk at dette bestilte jeg først). I spørsmål til kundeservice om hjelp så får man svaret: «nei dette høres ikke riktig ut. her har du sporings nummeret så får du sitte pent og vente»…
Her ber man jo om informasjon hva er det som foregår, noe er galt virker det som med UPS sporingen og pakken ettersom den har danset frem og tilbake. Istedenfor får man et totalt svada svar på det man lurer på og nesten en fraskrivelse av spørsmål stilt.
I tillegg er retur reglene deres helt elendige, du må selv dekke kostnadene og du må selv finne ut hvordan du sender det tilbake spesielt i Norge. Da får du en tilfeldig adresse som du skal sende til som ikke står på nettsidene deres, men du må kontakte kundeservice. Enda mer jobb!
Porto koster nærmest 80kr å sende! Da har man til slutt brukt 130kr på bare sending og i dette tilfellet er det halve verdien av salgsproduktet.
Fantastisk bra kundeservice!!!
Min datter fikk øredobber til sin konfirmasjon fra Maria Black. De var kjempefine, men dessverre knakk stangen. Vi sendte e-post til kundeservice, og etter 12 minutter hadde de svart på vår klage og sendt oss ny øredobb. En fantastisk service, har aldri opplevd noe bedre noen gang. Så selvom disse var en gave (vi hadde ikke kvittering) fikk vi nytt produkt sendt hjem til oss.
Så kjøp Maria Black smykker, både til deg selv og som gaver!!!!

Svar fra Maria Black
Kundebehandleren var helt fantastisk…
Kundebehandleren var helt fantastisk imøtekommende og serviceinnstilt. Jeg følte meg både ivaretatt, hørt og sett. Ikke bare har Maria black nydelige produkt- men servicen står i tilsvarende stil. Tusen takk!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Veldig hyggelig og imøtekommende, og svarte raskt på mail.

Hyggelig og behjelpsomme
Har kontaktet kundeservice en del ganger nå og har alltid fått utrolig hyggelig respons tilbake. Problemene mine løste seg hver gang:))

Rask og hyggelig kundeservice
Rask og hyggelig kundeservice. Fikk gavekort for et smykke som hadde blitt ødelagt.

Kundeservice
God kommuniksjon og løsningsorienterte på mail og jeg fikk god service:)

Raskt svar fra kundeservice F
Jeg mottok en ordrebekreftelse som viste feil, tok kontakt med kundeservice som svarte innen kort tid. Alt skal være i orden, så nå gleder jeg meg til smykkene kommer. Jeg har også piercet meg to ganger hos Maria Black siste halvår og servicen er fantastisk!

God service ved reklamation
Jeg har i forbindelse med reklamation på en ring oplevet en utrolig god kundeservice, både i butikken og online. Kan varmt anbefales

Fantastisk kundeservice!!
Wow, for en kundeservice!! Jeg hadde noen problemer med øredobbene og sendte en Mail til kundeservice og fikk svar samme dag. Resultatet av mailen gikk over alle forventninger. Ikke minst har de virkelige fantastiske produkter som jeg elsker ❤️❤️

Nydelige smykker!
Jeg har den aller beste opplevelse med Maria Black. Nydelig smykker som oser kvalitet og ikke minst veldig bra service og rask levering. Blir ikke siste gang jeg shopper her! Anbefaler!

Enestående service
Ønsker å rette en takk til Maria Black i Bergen! Jeg og min mor var innom for å ta hver vår piercing, og vi begge er enig i at det rett og slett var en utrolig gøy opplevelse! De som jobber der er meget profesjonelle og hyggelige, vi hadde ikke lyst til å dra derfra! 10/10

Svar fra Maria Black
Utrolig bra kundeservice som er villige…
Utrolig bra kundeservice som er villige til å strekke seg for å gjøre meg som kunde fornøyd!

Svar fra Maria Black
Jeg er meget taknemmelig for den fine…
Jeg er meget taknemmelig for den fine service Lise gav mig i forbindelse med en reklamation jeg havde vedr. et mistet piercing øresmykke.

Svar fra Maria Black
Kjapt svar og usedvanlig god service!