Jeg kjøpte noen smykker på Maria Black i to separate pakker på tilbud. Betalte også porto for 60kr for sending med UPS. Den ene pakken som jeg bestilte sist har nå ankommet. Størrelsene på r... Vis mer

Vi bestilte øreringer, men misforstod og fikk bare en. Vi misforstod under bestilling at vi måtte velge et par, så det var vår feil. Men da vi tok kontakt med kundeservice var det superraskt svar og b... Vis mer

1. Smykkeforretning

Maria Black is a crafted and considered brand where truly unique products tells a story of sensitivity and strenghts.

3,6

Middels

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ufattelig dårlig service

Ufattelig dårlig service. Hvorfor! De har ikke øyekontakt med kunden som handler i butikken. Aldri opplevd dette og må si dette var utrolig uproft! Driver selv butikk og hadde en av mine ansatte ikke sett på kunden/kundene hadde mine ansatte mistet jobben.

26. januar 2026

Dårlig retur policy og tiltaksløst kundeservice

Den ene pakken som jeg bestilte sist har nå ankommet. Størrelsene på ringene stemmer ikke i det hele tatt med universelle størrelser altså 58 er egentlig 54 og bilde samsvarer ikke med produktet du mottar!

Den andre pakken er nå en plass mellom Sverige og Oslo og har blitt jojoet frem og tilbake siden Mandag (merk at dette bestilte jeg først). I spørsmål til kundeservice om hjelp så får man svaret: «nei dette høres ikke riktig ut. her har du sporings nummeret så får du sitte pent og vente»…
Her ber man jo om informasjon hva er det som foregår, noe er galt virker det som med UPS sporingen og pakken ettersom den har danset frem og tilbake. Istedenfor får man et totalt svada svar på det man lurer på og nesten en fraskrivelse av spørsmål stilt.

I tillegg er retur reglene deres helt elendige, du må selv dekke kostnadene og du må selv finne ut hvordan du sender det tilbake spesielt i Norge. Da får du en tilfeldig adresse som du skal sende til som ikke står på nettsidene deres, men du må kontakte kundeservice. Enda mer jobb!
Porto koster nærmest 80kr å sende! Da har man til slutt brukt 130kr på bare sending og i dette tilfellet er det halve verdien av salgsproduktet.

22. januar 2026

Fantastisk bra kundeservice!!!

Min datter fikk øredobber til sin konfirmasjon fra Maria Black. De var kjempefine, men dessverre knakk stangen. Vi sendte e-post til kundeservice, og etter 12 minutter hadde de svart på vår klage og sendt oss ny øredobb. En fantastisk service, har aldri opplevd noe bedre noen gang. Så selvom disse var en gave (vi hadde ikke kvittering) fikk vi nytt produkt sendt hjem til oss.
Så kjøp Maria Black smykker, både til deg selv og som gaver!!!!

12. juni 2025

Svar fra Maria Black

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Kundebehandleren var helt fantastisk…

Kundebehandleren var helt fantastisk imøtekommende og serviceinnstilt. Jeg følte meg både ivaretatt, hørt og sett. Ikke bare har Maria black nydelige produkt- men servicen står i tilsvarende stil. Tusen takk!

5. desember 2022

Svar fra Maria Black

Tusinde tak for dine søde ord! Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Vi håber at få lov at assistere dig snart igen

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Veldig hyggelig og imøtekommende, og svarte raskt på mail.

5. oktober 2022

Svar fra Maria Black

Tusinde tak for dine søde ord, Stine! Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Vi håber at få lov at assistere dig igen i fremtiden :)

Hyggelig og behjelpsomme

Har kontaktet kundeservice en del ganger nå og har alltid fått utrolig hyggelig respons tilbake. Problemene mine løste seg hver gang:))

29. september 2022

Svar fra Maria Black

Tusinde tak for din anmeldelse og dine søde ord. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Rask og hyggelig kundeservice

Rask og hyggelig kundeservice. Fikk gavekort for et smykke som hadde blitt ødelagt.

30. mai 2022

Kære Ingvild,
Tusinde tak for din anmeldese. Vi er glade for at kunne hjælpe dig <3
Alt det bedste fra Team Maria Black

Fantastisk

Fantastisk, god hjelp og hyggelige ansatte

17. mai 2022

Kære Malin,
Tusinde tak for de fem stjerner <3 Vi er glade for at du er tilfreds med den hjælp du fik.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.
Alt det bedste fra Team Maria Black.

Utrolig god kundebehandling!

10. april 2022

Kære Dina,
Vi er glade for din flotte 5 stjernet rating. Vi håber at få lov til at betjene dig igen.
Rigtig god påske
Bedste hilsner fra
Team Maria Black

Kundeservice

God kommuniksjon og løsningsorienterte på mail og jeg fikk god service:)

4. april 2022

Svar fra Maria Black

Tak Mari, for din flotte anmeldelse, og de flotte ord. det er vi så glade for. Ønsker dig en dejlig påske. Bedste hilsner fra Team Maria Black.

Raskt svar fra kundeservice F

Jeg mottok en ordrebekreftelse som viste feil, tok kontakt med kundeservice som svarte innen kort tid. Alt skal være i orden, så nå gleder jeg meg til smykkene kommer. Jeg har også piercet meg to ganger hos Maria Black siste halvår og servicen er fantastisk!

30. mars 2022

Svar fra Maria Black

Tusind tak Lene for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for. Ønsker jer alle en dejlig påske.

Fantastisk kundeservice!

29. mars 2022

Kære Nora,
Tusind tak fordi du har taget dig tid at rate os. Mange tak for de 5 stjerner. Vi er så glade for at vores kunder oplever en fantastisk kundeservice. TAK Rigtig god dag og vi håber at få lov til at servicere dig igen en anden god gang. Alt det bedste fra Team Maria Black.

God service ved reklamation

Jeg har i forbindelse med reklamation på en ring oplevet en utrolig god kundeservice, både i butikken og online. Kan varmt anbefales

10. mars 2022

Kære Thea,
Tusinde tak for din fine rating og din ros. Vi er utrolig glade for, at du har haft denne oplevelse. Vi håber på at se dig igen meget snart.
Team Maria Black <3

Fantastisk kundeservice!!

Wow, for en kundeservice!! Jeg hadde noen problemer med øredobbene og sendte en Mail til kundeservice og fikk svar samme dag. Resultatet av mailen gikk over alle forventninger. Ikke minst har de virkelige fantastiske produkter som jeg elsker ❤️❤️

3. mars 2022

Kære Thea,
Tusinde tak for din meget fine anmeldelse og din flotte rating <3 Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig og vi vil glæde os til at hjælpe dig igen i fremtiden.
Team Maria Black

Nydelige smykker!

Jeg har den aller beste opplevelse med Maria Black. Nydelig smykker som oser kvalitet og ikke minst veldig bra service og rask levering. Blir ikke siste gang jeg shopper her! Anbefaler!

28. februar 2022

Kære Anne,
Tusinde tak for dine fine ord. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse. Vi glæder os til at få lov at assistere dig igen i fremtiden.
Team Maria Black <3

Enestående service

Ønsker å rette en takk til Maria Black i Bergen! Jeg og min mor var innom for å ta hver vår piercing, og vi begge er enig i at det rett og slett var en utrolig gøy opplevelse! De som jobber der er meget profesjonelle og hyggelige, vi hadde ikke lyst til å dra derfra! 10/10

14. januar 2022

Kære Katrine,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du og din mor havde så skøn en oplevelse i vores Bergen butik. Jeg håber i er glade for jeres nye piercinger. Jeg håber vi får mulighed for at assistere jer igen i fremtiden.
De bedste hilsner Team Maria Black

Utrolig bra kundeservice som er villige…

Utrolig bra kundeservice som er villige til å strekke seg for å gjøre meg som kunde fornøyd!

11. januar 2022

Kære Simen,
Tusind tak for din superflotte rating og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse. Vi håber virkelig at kunne få lov til at servicere dig igen en anden gang.
Alt det bedste fra Team Maria Black

Jeg er meget taknemmelig for den fine…

Jeg er meget taknemmelig for den fine service Lise gav mig i forbindelse med en reklamation jeg havde vedr. et mistet piercing øresmykke.

7. januar 2022

Kære Jette,
Hvor er det dejligt at høre at du har haft sådan en god oplevelse. Vi håber meget at kunne få lov til at servicere dig igen en anden god gang. Rigtig godt nytår. Alt det bedste Team Maria Black

Kjapt svar og usedvanlig god service!

19. desember 2021

Svar fra Maria Black

Hei Berit, Hvor er det dejligt at høre at du er glad for at vores service. Rigtig god Jul og godt nytår. Tak for den flotte rating. Bh Team Maria Black